Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

FXA- 02-03-12 02:51

Re: Masini Abandonate!

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4752854)
a ajuns cotetul unor gaini si se afla in curtea unui cioban de la marginea orasului .Ce tip de vw este?Se mai gaseste piese pt el ?

Masina asta era acum 9 ani intr-o curte a unei case din Predeal, tot abandonata de multi ani...

Daniel_DRV 02-03-12 09:51

3 Attachment(s)
īncă 2 de la mine, Dacia are doar cāţiva ani (3-4) de cānd e lăsată, cealaltă e de cānd sunt copil īn acel loc....spre curiozitatea multora are tabla bună ţinānd cont că are mulţi ani de cānd stă ...
PS: īn posturile precedente am prezentat un Mercedes se pare că acesta a fost achiziţionat de către un băiat care a văzut postarea lui aici....

crysty.bobok 02-03-12 12:31

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4910207)
īncă 2 de la mine, Dacia are doar cāţiva ani (3-4) de cānd e lăsată, cealaltă e de cānd sunt copil īn acel loc....spre curiozitatea multora are tabla bună ţinānd cont că are mulţi ani de cānd stă ...
PS: īn posturile precedente am prezentat un Mercedes se pare că acesta a fost achiziţionat de către un băiat care a văzut postarea lui aici....

S600-le ?

Poate noul proprietar pune 1-2 poze dacă are de gānd să īl pună pe picioare!

Daniel_DRV 02-03-12 14:39

Dacă va avea plăcerea şi va vrea .....

Predator 02-03-12 19:20

Eu l-am luat, S600-le, care este un 600SEL din 92, model Canada Special Edition.

Un scurt sumar:

Interior in stare proasta:
-Scaunele ortopedice nefunctionale
-Oglinda retrovizoare interioara rupta
-Elemente decorative lemn lipsa
-Perdea electrica, nefunctionala
-Incalzire in scaune defecta
-Radio defect
-Panou clima, defect
-Pompa soft-close/inchidere centralizata defecta

Exterior
-Geamurile duble, au tras aer
-Elemente lipsa
-Rugina in anumite locuri
-Partea fata, usor accidentanta

Mecanica
-Cutia automata fara schimb de ulei
-Motorul nu isi face bine amestecul, moare ocazional, sau ineaca bujiile si merge in mai putin de 12 cilindrii.

AxYJamaicanu 02-03-12 20:05

Ce planuri ai cu ea ? ai ceva de munca la ea.

Predator 02-03-12 20:14

O reconditionare este munca titanica.

AxYJamaicanu 02-03-12 20:18

crede-ma ca stiu :) felicitari ca ai ales asta

Zakk 03-03-12 11:44

600 SEL este cumva AMG ?

Predator 03-03-12 11:57

Nu este AMG. Este simplu.

AMG-ul era de 7.3.

Zakk 03-03-12 12:04

E AMG,iti spun sigur pentru ca am lucrat la masina are placuta de AMG langa seria de caroserie,care nu prea e vizibila.

Predator 03-03-12 12:10

Nu e AMG pentru ca:

Are jenti simple. Nu are inscriptionare cu AMG, nicaieri.
Pe motor nu scrie AMG, seria si numele fabricantului.

Nu stiu pe ce ai lucrat tu, dar te asigur, ca pe masina asta nu.

Zakk 03-03-12 12:15

Nu are rost sa ne certam,imi pare rau ca am pierdut pozele cu masina,AMG nu inseamna numai jante,kit exterior.etc,oricum ca sa ajungi la acea placuta e ceva de munca.numai bine!

Predator 03-03-12 12:20

Sigur confundam masinile.

Daniel_DRV 03-03-12 12:57

Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 4911761)
Nu are rost sa ne certam,imi pare rau ca am pierdut pozele cu masina,AMG nu inseamna numai jante,kit exterior.etc,oricum ca sa ajungi la acea placuta e ceva de munca.numai bine!

Spunei unde este să o caute, aşa nu vă mai contraziceţi degeaba....

Zakk 03-03-12 13:22

Ultima oara se afla in km 4 langa Privighetoarea,am gasit si pozele dar nu le pot incarca...

Daniel_DRV 03-03-12 13:28

ştim asta că de aici luat`o :D eu i-am zis unde o poate vedea....mă refeream la plăcuţa de AMG...

Zakk 03-03-12 13:42

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4911865)
ştim asta că de aici luat`o :D eu i-am zis unde o poate vedea....mă refeream la plăcuţa de AMG...

E ceva de munca,oricum e pe partea soferului langa 2 furtune care au fost schimbate pentru ca pierdea lichidul de racire.

dangrig 03-03-12 19:50

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4911750)
Nu e AMG pentru ca:

Are jenti simple. Nu are inscriptionare cu AMG, nicaieri.
Pe motor nu scrie AMG, seria si numele fabricantului.

Nu stiu pe ce ai lucrat tu, dar te asigur, ca pe masina asta nu.

Salut.

Da-mi seria VIN pe privat ca sa vezi ce si cum.

PS : Ai primit mesajul cu albastrelele ? :lol:

Predator 03-03-12 20:12

Am primit, multumesc. Am avut impresia ca ti-am raspuns.

claumob 05-03-12 05:32

Quote:

Originally Posted by mini cooper (Post 4033418)
ford taunus abandonat in parcarea din AFI ieri (de ziua mea )

Daca mai este valabila treaba te rog da-mi o veste.
Mersi

szambi77 05-03-12 11:31

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 4598905)
hai ca vin si eu cu ceva, poza facuta in seara asta, este vorba de un golf 4, GTI se pare, cu niste jante frumoase pe 17, si interior din piele neagra din ce am apucat sa vad. Se pare ca sta de ceva vreme acolo si pacat de ea ca arata bine tare.

Acum am vazut postul asta ! Sunt foarte revoltat. Masina a fost a mea pana nu demult si am avut grija de ea ca de un copil si a primit ce-i mai bun. Cum drec a ajuns in starea asta ?!? Oare cine-i criminalul la care a ajuns ? :oops::oops::oops:

Ce a fost :
https://www.youtube.com/watch?v=btvEEM9Yetc

gabbri33l 06-03-12 12:24

1 Attachment(s)
un BMW abandonat de ceva timp in Campina, Ph , arata destul de jalnic :oops:

claumob 06-03-12 20:05

Quote:

Originally Posted by gabbri33l (Post 4917164)
un BMW abandonat de ceva timp in Campina, Ph , arata destul de jalnic :oops:

As zice ca arata destul de bine mai ales ca e decapotabil....
Incercam sa dam de proprietar??

Billy c25xe 06-03-12 22:16

Daca nu ma insel este o raritate acel ursulet , este un e30 baur :shock: . Cum frate ajung asa masini speciale in asa hal ? Cum ?

Predator 06-03-12 22:48

Nu e Baur. Alea au geam si pentru pasageri spate, nu plastic.

Robotzel88 06-03-12 23:11

As fi si eu interesat de acel urs poate cineva sa dea de propietar si sa-l intrebe de nr de telefon si daca o vinde ? :) acum depinde si de prop daca e pe metalitatea de 1900 toamna de vai ce bijuterie am si cere 1000 euro pe ea poate sa o pastreze linistit :)

AxYJamaicanu 07-03-12 02:39

nici alea cu geamuri electrice pe spate nu sunt baur ;) asa o fi pt pre-facelift .... pe parbriz scrie : de vanz .... probabil o vinde :)) ar merge .... bagata pe bulgaria 400 euro, soft top nou e 600 euro, usa dezmebrari 1 milion, motorul sa mearga brici. Chestia e ca nu stiu daca se merita doar sa i se puna cuiva pata pe ea si sa vrea sa o salveze, ca sa iasa ceva mai scump decat daca ar lua una ..normala

capricosti 07-03-12 07:50

1 Attachment(s)
E doar un simplu cabrio;
La BMW Baur stalpul central de la portiera este mai lat,geamul din lateral mai mare, prelata mai sofisticata -doar strict pe acoperis ...:D, iar cand se decapoteaza ramele de la portiera si de la geamul lateral raman fixe,

gabbri33l 07-03-12 09:13

Buna ziua . Nu stiu cine este propietarul , dar mai sunt cateva masini in halul acesta cu DE VANZARE in geamuri putin mai jos de BMW. Eu banuiesc ca propietarul sta peste drum de locul unde este lasata masina . Cand mai trec pe acolo o sa m-a interesez de propietar, daca o vinde si eventual un numar de telefon .:D Eu acum am observat ca pe parbriz sus scrie DE vanzare dar nu se vede nr. o sa m-a interesez de masina curand

DUB-R 07-03-12 09:16

Ursul nu e abandonat ;) Toata vara trecuta a umblat cu el, foarte probabil si vara asta.

Ce masini mai sunt de vanzare in zona aia ? Sa trec sa arunc o privire, ursul e tot langa fabrica de sosete ? :-)

gabbri33l 07-03-12 10:05

ok frate , da e tot langa fabrica de sosete , dar il stiu in locul ala de ceva timp :lol:

NTZ03 07-03-12 15:56

6 Attachment(s)
Ca tot am fost in trecere pe la tara am avut ocazia sa fac cateva poze la o masina statuta de 3 ani.Proprietar are si o vinde.. pretul nu il stiu nici eu:

Robotzel88 07-03-12 16:24

hahaha cu masina asta sa mergi in bucuresti :D sa vezi daca-ti mai taie cineva calea :D sau te sicaneaza , numa buna de oras:twisted:

jimmy_rph 07-03-12 17:47

Daca ar mai avea si motorul original pe benzina pe ea (desi din poze, cam asa pare), ar fi o raritate.

s3vraj 11-03-12 12:48

3 Attachment(s)
Ca tot veni vorba de bmw ... Masina sta zacand in spatele bulevardului dacia inspre Edina pacat de ea ca s-ar putea face chiar ok si are chiar si jante , dar din pacate este folosita ca depozit :sad: scuzati calitatea dar nu aveam aparatul la mine cand am dat de ea ...

crysty.bobok 11-03-12 12:52

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 4925586)
Ca tot veni vorba de seria 3 ... Masina sta zacand in spatele bulevardului dacia inspre Edina pacat de ea ca s-ar putea face chiar ok si are chiar si jante , dar din pacate este folosita ca depozit :sad: scuzati calitatea dar nu aveam aparatul la mine cand am dat de ea ...

Dacă tot veni vorba de seria 3 te-ai gāndit să postezi un e28 seria 5 :)!
Mașina are potențial acum nu știu cāți ar fi dispuși să investească īn ea!

andreibadea 12-03-12 08:33

Cu tot respectul... Mie nu mi pare a fi parasita. Masina daca observi sta pe pamant dar nu are rotile ingropate... Pare ca s ar fi folosit cineva de ea. Parerea mea.

Don't shoot!!:???:

Andr3ii 12-03-12 19:05

Masina a stat pana acum 3 ani pe pamant si in toamna parca a mutato proprietarul unde e si in poze !! Masina are motor de 2.0 12V (cu probleme) si e din 1986 , tabla e destul de buna pe ea m`am uitat si sub ea !! Am si eu poze cu ea dar nu stiu de ce nu pot sa le pun pe forum !

Chychy 13-03-12 09:34

ai idee ce pret are e28-ul? ar fi o masina interesanta de restaurat

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning