![]() |
Re: Stickere 4tuning
da, am modelul, ramane treaba doar de dimensiune si nr. de buc.
|
shi eu vreau sticker caut de molt sh nu am gasit:((sper sa fac rost de unu:D
|
Quote:
|
fratilor...sunt din VL ...si as vrea si eu 5-6 stickere...:( cum pot sa fac rost? imi trim si mie careva prin posta? se platesc? scuzati de intrebari..da` nu prea stiu :(
|
Quote:
|
pt ploiesti are cineva habar de unde iau sticker ??
|
in brasov cine imi face si mie niste stickere si cat costa?
|
Quote:
|
lasa bicicletele,ca is demodate,eu tocmai mi-am luat un Piaggio Ciao,si cred ca ar arata super pe rezervor :D
va prindeti si voi ca glumeam... |
am o intrebare.. mai sus am inteles ca, costa acele stickere. bun cam care e pretul unuia??
|
vreau si eo unul..........dar cine imi trimite ???
|
Quote:
|
bine,bine,5 lei/buc,da' DE UNDE ???
|
aveti rabdare intai sa punem noi mana pe ele...si apoi o sa le pipaiti si voi:lol: ... cel mai probabil prin posta si plata ramburs pt cei care nu ar putea veni la intalnirea care urmeaza sa fie anuntata
|
daca iau 10 bucati se plateste 3 lei pe bucata :D as avea nevoie de 10 bucati.. zicetimi si mie cum sa procedez sa intru in posesia lor..
|
simplu...asteapta sa se faca intalnirea:)
|
si cand se face intalnirea ??? ca 4tuning days a trecut...
|
asteptam sa vedem dak se mai face...ca gratian sau altcineva nu a mai zis nik de ceva timp...
|
Quote:
|
perfect,si cum ajung de la tine (constanta) la mine (ploiesti) ??
|
As avea si eu nevoie de 3 sticker-e si le platesc bucuros prin ramburs,doar sa se indure cineva sa mi le trimita,asta daca se poate:help:
|
Quote:
|
Anunt/Oferta:
Set de 10 stickere pt. cei care nu-s in Constanta, trimise prin curier costa 35lei + taxe transport. Plata ramburs. |
Eu Cand Am Fost La 4tuning Romexpo Bucuresti ,am Cumparat O Revista Si Mia Dat Si Un Sticker Normal. Nu Stiam K Se Vand Si La Bucata. Sper Sa Va Gasim La Urmatoru Show
|
1 Attachment(s)
Hei Stickerman, Vreau Si Eu 10 Bucati DE STICKERE. ZIMI CUM FACEM. VB SERIOS
|
1 Attachment(s)
uite aici sticker marime maxima,pt printat,sau alte alea
|
1 Attachment(s)
asa am si eu pe calc.
|
1 Attachment(s)
as vrea si eu un sticker 4 tuning!! sunt din ploiesti.:)
|
stickere 4 tuning - 5 lei / buc
printate cu solvent rezistente la exterior; rezistenta UV pt bucuresti : ne intalnim pt provincie : 5 lei / transport contact: tel. 0723.242.840 mail. [email protected] mess. [email protected] sau PM pe forum |
tadasus,da' daca tot esti tu asa dornic sa le dai gratis,nu merge sa le pui intr-un plic,si dau eu o bere (fara alcool) cand ajung in bucuresti,sa acoperim pretul timbrului :D
|
la cat ma ajunge un sticker 4t (Stau in Craiova) .. cu cot cu taxele postale ma refer
deodorate mai aveti ??? |
cosmin,e o diferenta,deodorante = alea cu care iti dai pe tine ca sa mirosi frumos,si ODORIZANTE = alea care le pui in masina ca sa miroasa frumos.Am inteles ca din pacate odorizante luam numai de la gratian,care nu prea prezinta activitate pe forum in ultima vreme...asteptam sa mai dea pe aici...
|
Oare nu se mai poate pune intr-un nr.nou al revistei cate un sticker 4tuning,cred ca ar rezolva problemele multora dintre noi?
|
Cred ca asta ar fi cea mai buna solutie,in numarul nou sa se puna si cate un sticker/doua
|
De aceeasi parere...ca si eu mai vreau unu...deci...cine se ocupa cu revistele, poate puneti in nr. urmator...ar fi extraordinar...Multam.
|
momentan asteptam intalnirea aia in care ni se spune ca se vor da toate stickerele care au ramas de la Tuning Days....
|
dabea s-a facut nr10....nush cat de curand o sa se faca in alt numar
cautati parca nr.6...din cate tin minte avea sticker inclus...stiu ca nu mai gasiti dar nu ma injurati...era o sugestie banala:P |
1 Attachment(s)
ND-04-SPD : te astept in bucuresti sa iti dau stickerul personal si dai tu o bere (cu alcool)
Stickerele tiparite pe asta din poza...ca sa nu fie discutii... |
vreo 3 ajung si in Pitesti ? ti-am dat add acum vreo 2 minute pe mess ... astept raspuns
|
tadasus, ma ajuti si pe mine cu 3 stickere? sunt din bucuresti
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning