Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

mike.omega 13-03-05 11:40

A fost mistooo aseara :joy:
O sa pun filmuletze si poze :wink:
Din pacate camera mea nu inregistreaza sunetul prea bine :cry:

CT-87-ADY 13-03-05 12:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
A fost cool intalnirea
Numai despre plecare nu am vb noi da merge.....
Ms Dogarel(as always) Psycho Slc and Mike for the ride

n`am orgininalitate si imi e rau... :x
idem EVO007... :P

Eu la Bukle merg cu SLC`u sper sa se tzine de cuvant... :wink:

Evo007 13-03-05 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
discutzia despre plecarea la bukale este prima prioritate....

da da aici ai perfecta dreptate :) ...

Evo stai kalm :)

deci pana la urma ... mergem la bucureshti ... hai sa facem asa ... sa vedem care merge si ... cati merg cu mahsinile .. k vad k de cate ori ne int. iese bahaos :)

deci .. io merg .. + pretena mea => mai am 3 locuri in mashina

hai urmatoru .. !!!

Vezi ca a deschis Art un topic scrieti acolo
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6014

Psycho 13-03-05 21:12

in cartier imi zic baietzi Arabu` sau Erh4babe :) hahahahah daca era putin ud sau ... era praf .. nisip .. ceva pe jos faceam show .. da asa m`am limitat la ce atzi vazut :) .. jajajaj :evil_laug

Psycho 13-03-05 22:24

bah .. k mi`am adus aminte .. cu cine eram in mashina .. :) eram sa nenorocesk o bordura in navodari in curba aia d la pod .. d`acolo .. am intrat cu peste 100 .. si din a 5`a jap a 3`a .. si frana d motor si .. plm era sa o fac vraishte :) hahaha da .. arabu din mine :) .... ne`a scapat :) :evil_laug

Evo007 13-03-05 22:44

A dupa tablagi acolo
stiu :))

Psycho 13-03-05 22:52

Re:

Quote:

A dupa tablagi acolo
stiu :))

cu tine eram mah nebunule :) ...?? :evil_laug

CT-87-ADY 14-03-05 13:44

Re:

Quote:

bah .. k mi`am adus aminte .. cu cine eram in mashina .. :) eram sa nenorocesk o bordura in navodari in curba aia d la pod .. d`acolo .. am intrat cu peste 100 .. si din a 5`a jap a 3`a .. si frana d motor si .. plm era sa o fac vraishte :) hahaha da .. arabu din mine :) .... ne`a scapat :) :evil_laug

e clar frate... tu n`o sa ai moarte buna... :wink:

Psycho 14-03-05 14:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

e clar frate... tu n`o sa ai moarte buna... :wink:

ady n`a zis nimeni k o sa mor acasa ... ehh de cate ori era sa fac buf cu mashina :) .. am fost odat la buc la o legala .. si erau unii cu mine in mashina nu mai stiu exakt .. era BAU ppX`u .. park .. si cand am tras o depashire intre 2 tiruri .. au facut p ei .. au zis k le`a trecut toata viatza prin fatza ochiilor :) .. una peste alta ... daca prindeam o seara cu nishte zapada sau gheatza p`acolo prin mamaia .. era o super treaba :)

madfish 14-03-05 15:54

Re:

Quote:

... daca prindeam o seara cu nishte zapada sau gheatza p`acolo prin mamaia .. era o super treaba :)

am fost o seara pe zapada ... toti ne-au dat afara din parcari

Psycho 14-03-05 15:59

frate da cine a zis ceva d parcare :) ... hahahaah :chillpill ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... :evil_laug d c imi zice el kamikaze :) .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare :) ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah :)

madfish 14-03-05 16:09

Re:

Quote:

frate da cine a zis ceva d parcare :) ... hahahaah :chillpill ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... :evil_laug d c imi zice el kamikaze :) .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare :) ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah :)

te rog sa ma scuzi :oops: nu am intzeles \"tipul locului\" de desfasurare a masinii in 4.
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

needBrain 14-03-05 18:49

pia,am gasit solutzia la ce am dicutat noi.daca vrei s-o afli gasesti tu o solutzie,dar nu pe forum ca avem ciripitori

Psycho 14-03-05 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

te rog sa ma scuzi :oops: nu am intzeles \"tipul locului\" de desfasurare a masinii in 4.
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

LooooooooooooooooL .. frate i om`am dat cu frana de mana in fatza la sectzia 2 ... am 2 colegi de munk care poa sa confirme :) hehehehe ... auzi la el . .nesimtzire .. nu frate .. NEBUNIEE :) ...

madfish 15-03-05 14:09

inc`o data te rog sa ma scuzi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Psycho 15-03-05 21:06

Re:

Quote:

de ce ??? lols nu ai d ce sa te scuzi .. mama zice k atunci cand eram mic .. e posibil sa ma fii scapat in cap .. da nu`si mai aduce aminte sigur :)

Evo007 15-03-05 21:27

Re:

Quote:

Quote:

de ce ??? lols nu ai d ce sa te scuzi .. mama zice k atunci cand eram mic .. e posibil sa ma fii scapat in cap .. da nu`si mai aduce aminte sigur :)

Cam offtopic da merge
ontopic ce facem la urmatoare intalnire si cand e

CT-03-ART 15-03-05 21:32

aceste lucruri nu se vor mai discuta pe forum ci la telefoane...asha ca avetzi grija ce spunetzi shi pe unde spunetzi ca avem destui

EYES on US

Evo007 15-03-05 22:26

Aha ............gata mam prins ................da nu mai zic la nimeni...........poate cade.................cine stie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CT-87-ADY 16-03-05 12:02

hmmm
ce zicetzi...!?
Same place same hour!? :twisted:

dak suntetzi de accord zicetzi care vine... :D

Psycho 16-03-05 19:35

pff .. oi daca imi iau cauciucuri o sa fiu cuminte .. acu stau sa ma gandesk daca sa le pun pe spate sau p fatza .. io nu cred k vin sambata asta .. k sunt d munk ... deci nu contatzi p mine poate o sa apar in orash dupa 8 da ... s`ar putea sa am nishte treaba cu femeia :arrow: :pelvic_th deci nu contatzi p mine :) :oops:

mike.omega 16-03-05 19:58

Oameni buni eu zic sa ne pregatim pe privat ca ati vazut, cineva spune! :bat:

Si cred ca ar trebui sa ne organizam mai rar :wink:

Psycho, tu cuminte? :evil_laug :evil_laug :evil_laug :mrgreen:

Evo007 17-03-05 17:41

dACA SE intampla ceva da-ti-mi si mie un pm sau un msg pe yahoo
Am luat vacanta 8) :P
Deci pot veni oricand oriunde :peace:

CT-87-ADY 18-03-05 07:29

Re:

Quote:

dACA SE intampla ceva da-ti-mi si mie un pm sau un msg pe yahoo
Am luat vacanta 8) :P
Deci pot veni oricand oriunde :peace:

me too!

P.S: Zicetzi ma dak vretzi Same Place , Same hour :?: :roll:

:twisted:

GReedY 18-03-05 23:13

oui ma ady!

needBrain 18-03-05 23:44

Greddy,tu ai fost la vreo intalnire?

GReedY 19-03-05 09:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Greddy,tu ai fost la vreo intalnire?

Nu doar la una, la mai multe! :)

DaciaMustang 19-03-05 09:58

salut baieti eu n-am reusit sa ajung pe 12 martie, poate imi zice si mie cineva pe privat cand se face urmatoarea intalnire, as vrea sa vin si eu.

Evo007 19-03-05 11:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaciaMustang\"
salut baieti eu n-am reusit sa ajung pe 12 martie, poate imi zice si mie cineva pe privat cand se face urmatoarea intalnire, as vrea sa vin si eu.

O sa te anunte art sa iti izcem noi

CT-87-ADY 19-03-05 11:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DaciaMustang\"

:? pai azi pe la 18.00 pe sala s`ar putea...

Evo007 19-03-05 12:00

Pei pana la urma se mai face sau nu
Apropo ce naspa e vremea ca ma ducem la meci

Evo007 19-03-05 13:40

deci ramane cu am stabilit pe privat
Ca poate vin si yo nu promit ca sa mai inbunatatit vremea

CT-87-ADY 19-03-05 14:08

Deci....

4Tuning Meeting :P
ORA: 18.00
Locatia: Sala Sporturilor Tulcea :lol: (asta k sa ii inducem in eroare :P )

needBrain 19-03-05 22:59

pai cred ca au pus botu'

Psycho 20-03-05 19:21

a fost o intalnire restransa .. cu dintzi din gura clantzanind .. in rest numa ` sanatate :) :twisted:

Evo007 20-03-05 19:44

Re:

Quote:

a fost o intalnire restransa .. cu dintzi din gura clantzanind .. in rest numa ` sanatate :) :twisted:

Ai fost si tu
yo tokmai de aia nu am fost ca era frig

needBrain 21-03-05 20:53

mah deci ne vedem vineri la ss

Evo007 21-03-05 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mah deci ne vedem vineri la ss

Da mha aia care mergem la bukale sa vb

CT-03-ART 30-03-05 18:23

Vineri (1 aprilie 2005) ora 18 la BURBON(cel de pe langa casa casatoriilor) este intalnire 4tuning in vederea discutarii mai multor chestii rog ca toata lumea sa fie prezenta sau sa trimita pe cineva care sa le comunice ce s-a discutat.

Multzumesc,
03-ART

P.S.:pt cei din MR va trebui sa strangem 100de mii.Va voi argumenta la intalnire pt ce.

needBrain 30-03-05 19:26

io vin

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning