![]() |
A fost mistooo aseara :joy:
O sa pun filmuletze si poze :wink: Din pacate camera mea nu inregistreaza sunetul prea bine :cry: |
Re:
Quote:
idem EVO007... :P Eu la Bukle merg cu SLC`u sper sa se tzine de cuvant... :wink: |
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6014 |
in cartier imi zic baietzi Arabu` sau Erh4babe :) hahahahah daca era putin ud sau ... era praf .. nisip .. ceva pe jos faceam show .. da asa m`am limitat la ce atzi vazut :) .. jajajaj :evil_laug
|
bah .. k mi`am adus aminte .. cu cine eram in mashina .. :) eram sa nenorocesk o bordura in navodari in curba aia d la pod .. d`acolo .. am intrat cu peste 100 .. si din a 5`a jap a 3`a .. si frana d motor si .. plm era sa o fac vraishte :) hahaha da .. arabu din mine :) .... ne`a scapat :) :evil_laug
|
A dupa tablagi acolo
stiu :)) |
Re:
Quote:
cu tine eram mah nebunule :) ...?? :evil_laug |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ady n`a zis nimeni k o sa mor acasa ... ehh de cate ori era sa fac buf cu mashina :) .. am fost odat la buc la o legala .. si erau unii cu mine in mashina nu mai stiu exakt .. era BAU ppX`u .. park .. si cand am tras o depashire intre 2 tiruri .. au facut p ei .. au zis k le`a trecut toata viatza prin fatza ochiilor :) .. una peste alta ... daca prindeam o seara cu nishte zapada sau gheatza p`acolo prin mamaia .. era o super treaba :) |
Re:
Quote:
|
frate da cine a zis ceva d parcare :) ... hahahaah :chillpill ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... :evil_laug d c imi zice el kamikaze :) .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare :) ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah :)
|
Re:
Quote:
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
pia,am gasit solutzia la ce am dicutat noi.daca vrei s-o afli gasesti tu o solutzie,dar nu pe forum ca avem ciripitori
|
Re:
Quote:
LooooooooooooooooL .. frate i om`am dat cu frana de mana in fatza la sectzia 2 ... am 2 colegi de munk care poa sa confirme :) hehehehe ... auzi la el . .nesimtzire .. nu frate .. NEBUNIEE :) ... |
inc`o data te rog sa ma scuzi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
de ce ??? lols nu ai d ce sa te scuzi .. mama zice k atunci cand eram mic .. e posibil sa ma fii scapat in cap .. da nu`si mai aduce aminte sigur :) |
Re:
Quote:
ontopic ce facem la urmatoare intalnire si cand e |
aceste lucruri nu se vor mai discuta pe forum ci la telefoane...asha ca avetzi grija ce spunetzi shi pe unde spunetzi ca avem destui
EYES on US |
Aha ............gata mam prins ................da nu mai zic la nimeni...........poate cade.................cine stie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hmmm
ce zicetzi...!? Same place same hour!? :twisted: dak suntetzi de accord zicetzi care vine... :D |
pff .. oi daca imi iau cauciucuri o sa fiu cuminte .. acu stau sa ma gandesk daca sa le pun pe spate sau p fatza .. io nu cred k vin sambata asta .. k sunt d munk ... deci nu contatzi p mine poate o sa apar in orash dupa 8 da ... s`ar putea sa am nishte treaba cu femeia :arrow: :pelvic_th deci nu contatzi p mine :) :oops:
|
Oameni buni eu zic sa ne pregatim pe privat ca ati vazut, cineva spune! :bat:
Si cred ca ar trebui sa ne organizam mai rar :wink: Psycho, tu cuminte? :evil_laug :evil_laug :evil_laug :mrgreen: |
dACA SE intampla ceva da-ti-mi si mie un pm sau un msg pe yahoo
Am luat vacanta 8) :P Deci pot veni oricand oriunde :peace: |
Re:
Quote:
P.S: Zicetzi ma dak vretzi Same Place , Same hour :?: :roll: :twisted: |
oui ma ady!
|
Greddy,tu ai fost la vreo intalnire?
|
Re:
Quote:
|
salut baieti eu n-am reusit sa ajung pe 12 martie, poate imi zice si mie cineva pe privat cand se face urmatoarea intalnire, as vrea sa vin si eu.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Pei pana la urma se mai face sau nu
Apropo ce naspa e vremea ca ma ducem la meci |
deci ramane cu am stabilit pe privat
Ca poate vin si yo nu promit ca sa mai inbunatatit vremea |
Deci....
4Tuning Meeting :P ORA: 18.00 Locatia: Sala Sporturilor Tulcea :lol: (asta k sa ii inducem in eroare :P ) |
pai cred ca au pus botu'
|
a fost o intalnire restransa .. cu dintzi din gura clantzanind .. in rest numa ` sanatate :) :twisted:
|
Re:
Quote:
yo tokmai de aia nu am fost ca era frig |
mah deci ne vedem vineri la ss
|
Re:
Quote:
|
Vineri (1 aprilie 2005) ora 18 la BURBON(cel de pe langa casa casatoriilor) este intalnire 4tuning in vederea discutarii mai multor chestii rog ca toata lumea sa fie prezenta sau sa trimita pe cineva care sa le comunice ce s-a discutat.
Multzumesc, 03-ART P.S.:pt cei din MR va trebui sa strangem 100de mii.Va voi argumenta la intalnire pt ce. |
io vin
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning