![]() |
Re: Propuneri/Challenges
1 Attachment(s)
pana duminica seara e ok ?
o poza mai buna cu al meu :P |
iar nu apuc sami cumpar culori :( ...e bine :D
|
acuma termin si eu cruiseru wait4me
|
1 Attachment(s)
.... un SuperTurboCruiser :twisted: .. urata :cry:
|
te-ai grabit.....se putea shi mai bine.....don`t u think?
|
1 Attachment(s)
ata e a mea ..
chiar nu mai am chef d desen seara asta ..asa k asta ramane |
data viitoare >:) .. bravo mba
|
1 Attachment(s)
M_B_A - proportia , lungimea masinii nu e buna , distanta dintre roata fata si cea spate trebuie sa contina o lungime de 3 roti si incearca sa faci hasura la acelasi unghi, masina o sa arate mult mai bine...
|
legat de chrysler....avem un termen limita ceva/???
|
partea cu 3 roti intre .. nu stiam :D ..greseala mea:D
si hasura e facuta repede ...da nu mai modific acuma...la urmatoarea |
din greseli se invatza ...de desenat stii, trebuie doar sa ai in vedere anumite reguli de baza la desenarea unei masini, proportiile, valoratia etc...
bafta! |
parerea mea, hai facem poll cu cate avem pt cruisere , si dam un alt challenge , nu prea are prindere masina asta printre voi ;;)
|
imi cer scuze k nu am fost online sa fac poll-ul ... mi sa busit calcul :D dak vreti faceti voi poll-ul
|
acum de sarbatori cand sa te colind ti-ai gasit sa iti busesti pc-u ?
fa uh pollu sa fie un moderator k da mai bn :> |
5 masini facute, in 1 luna cred, eu zic sa incheiem fac eu poll`u dak sunteti d acord si dam alt challenge, sa terminam pollu odata cu sfarsitul anului :)
|
puteai sa il faci de cand ti-am zis. acu lam facut eu. Succes ...
nu va urez de anu nou inca pt k probabil o sa mai ne vdm pana atunci, acu k mi-am reparat calculatorul :) |
Provoc pe cine vrea sa faca o chestie mai.... neobisnuita: un TRACTOR tunat. :D
Sa va vad acu`. A meu e gata:twisted: |
cum aseara am terminat desenele pentru 4td...azi mai fac detaliile...pot spune ca ma bag :D un termen, ceva?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si asta e a meu, cam stangaci ce-i drept: |
1 Attachment(s)
Am terminat si eu desenul...doar atat am putut...ora de istorie, discutii despre stalin, lenin, ceausescu, etc...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
va salut pe toti...........am de fakut un anunt:il provoc pe sergiulica_best la un challege pe un ford mustang shelby gt500 eleanor.(pun si poza).as ruga un moderator(ace,lks,...)sa faca un poll cu mine si cu sergiu pe aceasta masina.rog mult.termenul este pana pe 4 iunie 2008.vreau ca skitza sa iasa bine.ca la ferrari ul de pe topicul meu.spor la lucru sergiu
p.s:va rog frumos pe toti sa ma credeti pe cuvant ca nu trag la indigo.va rog:sad:.....cum ati spus si voi,un om poate progresa pe zi ce trece.va rog sa ma creeti ca as vrea sa progresez mult ca vedeti ce masini fak pe aici. darius |
cand o sa puneti si desenele, daca merita, va fi facut poll. bafta!
|
2 Attachment(s)
Quote:
o pauza lunga mi a prins binishor..cred coment ps:sergiulica.inca astept varianta ta.am zis pana martia asta. spor |
uite'ma si pe mine...dar nu te'a acuzat nimeni ca e tras la indigo...nici nu pare tras la indigo:D
|
mei dar nimeni nu mai deseneaza pe aici???;)
|
Quote:
spor la lucru la toti:D:D |
Nici un challenge cam de demult...Ace Axel, mba, no limits design...da-ti-ne ceva de lucru :))...o tema, ceva, si apoi un poll :)
|
Challenge dacia logan
Challenge Dacia Logan
Ca un urmator challenge ne-am gandit la extinderea gamei dacia logan. Adica orice tip de masina derivat din logan (exemple:Logan facelift, logan cabrio, suv, coupe..etc). Conditia ar fi ca noile masini sa mai semene cu actualul logan :lol::lol:. Fiecare participant poate avea 2 proiecte. Fiecare proiect este compus din doua desene ( 3/4 fata si 3/4 spate) Lucrarile vor fi trimise pe [email protected] pana pe data de 29 iunie la ora 22:00. impreuna cu nickname-ul de pe forum si tipul masinii ,adik sa scrieti cabrio, suv....etc. SI apoi o sapt de vot :D . se pot folosi orice doua poze cu logan-ul (3/4 fata si 3/4 spate). Bafta |
Ahhh in sfarsit :D:D:D I`m in :):):) !!!
|
Re: Challenge dacia logan
Quote:
aa...si putem modifica masina?(body kit,jante...)? |
darius daca citesti mai bine trebuie sa reiasa un fel de logan...un prototip...depinde si cum vrei:) ii poti face un facelift ...sti la ce ma refer...sau o masina derivata din logan
a ...si apropo .... Ma bag si eu |
darius: imaginile din timpul lucrului nu sunt obligatorii...si la masina ii poti face orice...dar sa mai semene cu actualul logan...
si sper sa fim cat mai multi...timp este destul |
Am vazut ca numele topicului este propuneri/challenges....as avea o propunere...Sa se faca si un topic pentru graffiti...Nu prea are legatura cu masinile dar are legatura cu lifestyle...:D...Deci astept un raspuns din partea voastra......si cei kare sunt dispusi sa faca un challenge cu mine...aspt propuneri:D...
|
A fost un topic si cred ca a fost sters...vorbeste cu un moderator ca sa fii sigur :)
|
ma bag si eu
|
Un id al unui moderator?:-s.....Ka nu am chef sa caut pe tot forumu:D..nu de alta..
Sau...Nu mai bine fac eu unul?:D |
Sau...nu mai bine folosesti butonul EDIT si nu mai postezi atata fara rost? :)
|
Quote:
fiti si voi atenti cand postati...ganditi postul nu-l scrieti degeaba:rolleyes2 |
I'm Sorry..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning