![]() |
Re: E36 - coupe tex
Quote:
|
liviule, se supara fetita pe tine daca dai asa masina :))
|
mare pacat sa o dai ........:rolleyes2
|
Pacat,frumoasa masina..mult suflet si pasiune investit in ea!!!
|
Quote:
|
Ce vrei sa iti iei?Poate,poate te vad cu EVO 10 (STII TU CARE)...in ce hal poate sa traga !!!!!
|
Quote:
TU CE TE FACI?:-) |
O nu , nu , nu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( N`o vindee [-x e prea frumoasa :(
P.S. : Daca ai mai vrea sa ma plimbi si pe minee .. cand ai timp (daca ai.., daca nu nu`i nici o problema !!) ca de cand vreau sa ma plimb si eu cu matza:))! |
Quote:
|
Se si invarte matza rosie? :lol:
|
Quote:
ai noroc mare cu difuzoarele ca o tine pe sosea!:lol::lol: |
Quote:
Voiam sa vad daca mai fuge, 145km/h cu greu pana la Pioneer. Macar canta frumos evacuarea :D Bine, n-o compar cu a ta :)))) Te-ai dat imediat, te-a speriat sunetul? :)) |
Quote:
luasei!:lol: se aude frumos evacuarea!!:D 145? fuge dracia!!:lol: |
E stock evacuarea, sau hai daca vrei... putin custom :lol: Adica o gaura in finala :))
Pana la 120 chiar fuge bine, mai departe...iti trebuie 1km sa ajungi la 145 care e cam maxim :)) Sunt curios cum merge matza, poate ma dai o tura pana o vinzi (cica) 8) |
foarte tare ce ai sub stopu stanga:)) "NU E DE CURSE"
|
Quote:
i-am spus ca esti prietenul meu!:D sa fi cuminte!! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am gasit doua poze cu matza de acum doi ani! avea o luna...la mine!:-)
|
1 Attachment(s)
atunci a inceput nebunia si aici s-au 'farsit lovelele!!:-)
da' nu-mi pare rau,ieri pe Colentina la semafor,langa un A5 frumos,unu' plin de basini cu muzica tare,gelat,coafat se uita asa... de sus,adica ''nu ma vezi ma ce ''godin nou mi-a luat tata'' si ee manca-mi-ai toata p...,i-am facut un burn cadou,pana nu l-am afumat bine nu l-am lasat sa plece!! |
Quote:
|
ce borbeturi frumoase avea :D:D:D:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
liviuleee......i-am gasit azi la ploiesti culoare lui marean 'care este' pt pisi a lui...... ca tot era in dubii...:lol::lol:
facuta cu grafitti asa misto....:)):))... acum sa nu il dea rrom-ul in judecata pt drepturi de autor.....:lol: |
Quote:
conving! tine-te si tu de capu' lui s-o faca asa ca e pacat! da bine rau...:lol::lol: daca-si pune si jante d'astea sa terminat cu ea.. d'astea'n opspe spite cu runflat'uri,al dracu Marean ce noroc are cu tine ca te ''ocupi'' sa-si faca matza frumoasa!! |
arata foarte bine si se vede ca e ingrijita;)
|
Quote:
|
salut...bafta la vanzare cu ea......
|
1 Attachment(s)
Quote:
de ce te feresti ???? lumeee vedeti-l pe Jakalu in timpul serviciului :lol: :lol: :lol: :lol: da bule mama nu mai pot ma doare burta cat am ras =))))))))))))))) :))))))))))))))) :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am iesit in seara asta cu fie-mea sa vada beculetele pe Magheru si eu cu ochii la ele m-am
infipt in cea mai mare groapa din BuCURestiu' pu.ii mele!! pagube ''minore'',bara sparta!! de nu mi-am bagat pu.a'n tot neamu lu' boc, basescu ,oprescu, drumari, gazari, apari si'n udrea! ce oras avem,s'te pisi pe el...:evil: |
Eu as zice ca e un semn si ca masina nu vrea sa plece de la tine....
|
cred ca te-am vaz pe la unirea... :) arata blana rau
Bft in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
tu nu esti normal:))) caterinca de om ce esti:))) fie-ta tea auzit cum "colindai" de boc si alea alea ?:)))
|
Quote:
de ce sa le auda de la altu',mai bine de la tac'su! vorbesc soarecii aia de 3 ani la gradinita ''prostioare'' d'astea,Maria mea le stie de acasa! bine,nu te gandi la d'alea rele,asa d'astea usoare stie,ca'i mare,are deja 3 ani!:-) glumesc frate.. |
multi inainte ! da am inteles unde "bati":)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning