![]() |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
Vreau sa vad si eu CARE fata de pe topicul asta a agatat macar de 2-3 ori un baiat.....fiti sincere si la obiect (mentionez ca mi-a fost lene sa citesc tot threadul)
Hai.....ca nu am vazut niciodata o fata sa agate un baiat.....FATA nu FEMEIE....o FEMEIE stie clar ce vrea si nu mai sta la vrajeli....fetele in schimb sunt pre fitzoase |
exact efectul pe care il scontasem....nimeni nu scoate un sunet
si tacerea e un raspuns ;) |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
:D :D :D ce pacat k m-ai scos d p lista!!!!:cry:
|
....si totusi nimeni nu-mi raspunde...
|
Quote:
|
:lol: :lol: foarte misto rezultatul....dar nici nu prea avem "fete" pe aici (16-19 ani :rolleyes2 ) asa ca poate se justifica :idea:
...nici nu stiti voi (fetelor) ce efect faceti cand va duceti sa agatati un baiat...il dati pe spate definitiv, asta daca nu sunteti strambe caz in care puteti sa faceti orice :lol: |
lol ... pai ce stiu alea de 16 ani de tuning ma ? Metal militia .... alea daca vad pe unu intr-un Bmw misto gen seria 3 cu muz data tare ... acolo se urca ... sunt putine care pot face diferenta intre o masina stok si una modificata ...
|
nici nu ar trebui sa se priceapa...nu le impresioneaza deloc turbina ta aia marita si filtru tau sport pus la diesel :lol: :lol: :lol: ...ca parca asa te laudai ;)
|
nu cred ca era vorba de agatat masini tunate si cu intercoolere marite si turbo schimbate si nu mai stiu ce.....era vorba de fete agatand baieti PUNCT. ceea ce nu se intampla oricum dar in fine....
|
Tare subiectu'... Am trait s-o aud si pe asta... "Cum agăti un baiat (pentru fete)"... :)).... Nu credeam ca e asa de greu incat trebuie un ghid... Cred ca noi suntem cel mai usor de citit (noi "baetii"). Daca vedem niste forme bine conturate prin geam suntem in limba... si va urmam ca "fraerii" vreo 3 semafoare... :)
Si din cate vad iar au ajuns sa vorbeasca doar baietii... fetele au tulit-o |
Quote:
|
dea`....noi suntem ushor d citit...noi iertam ushor da` fetele...al dreq...:)...au diferite reactzii in diferite cazuri....plm...cva d genu` OZN =))
|
dak vrei sa agatzi un tip care itzi place tre' stii s te faci frumoasa si s-i fii p plak ,pt k va veni singur la tine,pentru k desi nu vor sa recunoasca baietzii nu pot rezista unei fete frumoase :P (hac,parerea mea) :)))))
|
pentru toata lumea este mai usor http://www.dating-guide.ro/index.php
treaba asta ii fainutza faceti-va un ciont si analizati daca avetzi cateva momente libere |
:D :D :D ...faca dracu...si asa abia birui cu hai cinci-u...p mess la mine e k in gara d nord citeodata :D
am impresia lately..daca unele d-soare si-ar da seama k nu poate sa se astepte sa l-i se vorbeasca frumos,daca ele nu vorbesc la fel...le-ar mere mult mai usor treaba.de obicei,daca m-i se pare cineva interesant,il fac sa ma respecte k om....si apoi vedem ;) |
pai cum Trixi, pana la varsta respectabila pe care o posezi nimic stabil?
|
:rolleyes2 pai...p profilul hi5 scrie cu ditamai litere "married" ...asa k asta nu e un obstacol nici k sa ai profil p acolo...nici k sa vrea lumea sa vorbeasca cu tine ;)
|
eu stiu eu stiu...pot sa raspund? :D....te uiti in okii lui...;;) :P
|
si nu e de ajuns... doar il faci sa se intrebe " oare ce o fi vrut nebuna asta ...."
|
omg vad ca ati ajuns la pagina 47 :|
|
asa...si nici bravo,nici nimik?????:shock:
|
Hehe...
De agatat nu e greu. Mai greu cu pastratu. Eu cel putin in ultimul timp (6 luni) daca raman cu vreuna pana ma culc de 2 ori cu ea maaaareee minune. Ori ma sperii dimineata de aratarea de langa mine ori mi-e frica sa nu ma indragostesc de ea de buna ce a fost in pat ori mi-e lene sa mai iau una mika sa o invat cand vad ca nu stie nimic. Am fost cam incoerent dar cine vrea intelege. |
nu trixi, mie mi se pare penal topicul cum sa agati un baiat si cum sa agati o femeie, si vad ca numa amatori frecventeaza topicul, cu exceptii.
lucrurile astea se dobandesc prin experienta proprie si personala, nu printr-o carte, site, forum sau chat. poate eventual mai schimbi pareri cu un prieten, da nu cred ca cineva pe topicul asta a postat o reteta de succes la femei sau barbati. sunt niste pasi care trebuie urmati, studiat terenul, pregatit artilerie, incarcat armament, si la atac. |
Piry ai nota 10 de la mine
exact ce spuneam si eu mai devreme |
nu am prins ce ziceai tu, dar daca esti de aceasi conceptie atunci ai si tu nota 11 de la mine ;) keep on pimpin, IN SECRET
|
:D ..nah,sa dau retete,nu m-am gindit nici io!dar nu cred k ar fi vreo problema,daca mai povestim p-aici,ptr amuzament ;) ...eu mai degraba asa pricep treaba ...k "patanii" eu am din belsug,si nici aia nu ma deranjeaza daca se distreaza lumea...:D
|
Hehehe....
In curand pe topicurile de genul asta vor ramane doar exceptiile |
nah...cineva tre sa reziste!!!:D
|
sa ma prezint: sunt, eu exceptia :D
he he hee... glumeam, da' pe mine ma tot roade curiozitatea: cum agatati voi baietii, atunci cand va propuneti sa faceti asta, pt k p mine nu prea a reusit sa ma agate vreo fata dak mie mi se cam...rupea asa de ea, oricate talente ar prezenta ea. nah, nu ca ar fi fost foarte des, ca deobicei ma rog sa ma las agatat, mai vad cate una pe strada de-mi cad plombele, si-mi caut motive, simplul fapt ca respira e suficent semnal pt mine, deci nu tre' sa faca vreun efort deosebit :D:D:D p.s.: mamaaa, ce incurcat am scris, mare minune dak intelege cineva ce-am vrut sa spun :):) |
se intelege ... se intelege
doar tre` citit si normal si printre randuri ;) |
10x spark
poate ne mai prezinta domnisoarele ceva metode proprii, nu de alta, dar mai suntem si baieti seriosi pe aici, si sa stim cum sa ne ferim in eventualitatea, doamne fereste, a vreunui atac neasteptat din partea frumoaselor atacatoare :p:p:p |
Pai exista doua variante,ori este si el atras de tine si este destul de usor asa,ori nu...si,in cazul asta,speri ca inteligenta ta,capacitatea de a purta o discutie si de a fi haioasa atunci cand trebuie sa echilibreze situatia.... ;) :lol:
|
uneori e de ajuns sa fii tu insutzi, si nu mai ai nik d facut pt ca baietzilor nu le plac fetele prefacute.
|
aici ai nimerit-o. eu as mai adauga si un machiaj mai discret. personal mi se pare mai frumoasa o fata care nu se machiaza decat una care "isi tuneaza fatza".... Nu zic sa nu va machiati da' cateodata cand vad toate culorile posibile pe fatza ma uit in alta parte.
|
gata cu offul!!!:D
eu zic,k intr-un short,dansind p masa,intr-un club cu un fluier in gura,merge destul d bine...cel putin asta mi-a fost impresia sambata noaptea...:D :D :D voi ce ziceti?merge figura? |
depinde de dimensiuni...
tu iti permiti stiu eu. Dar daca te trezesti cu dinozauru pe masa???? |
io nu vazusi nici una p masa...:shock: k doara nu e timpita nici aia sa isi pericliteze viata! ;) p d alta parte ,sunt mese destule, este d unde sa alegi!:D
|
sincer, dak vad langa mine pe masa pe altcineva dansand si daca acel cineva este o ea, situatia devine clar interesanta....
|
Quote:
lol... bad news 4 u... daca fata are acel quelque chose... !! no way sa ii rezisti... ;) totul depinde... fiecare fata e diferita... :D eu una... cand imi pica cu tronc un tip, incerc sa fiu eu... asa cum sunt... nebuna si sarita de pe fix :twisted: , obsedata de masini si gadgeturi... :D daca ma place... :D combinatia perfecta... daca nu... pa si altul cu aceleasi hobby uri... :D |
eh acuma nu cred ca trebuie sa te iei neaparat numai dupa hobbyuri comune ...
ca putetzi sa nu aveti asa multe in comun .. dar totusi sa va intelegeti si sa va mearga bine |
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning