Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

Zerofast 28-10-06 11:56

Re: Need For Speed: Carbon

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 601723)
u ce calc ai?...kt ai la procesor,ce placa video si cata mem. ram ai?

2 ghz 512 ram placa Radeon 9200 Xt:twisted: merge binisor

RoSonic 28-10-06 13:31

Are parti misto, dar si parti foarte naspa... la drift cel putin e de ras, au uitat de legile fizicii. Zici ca e masinuta teleghidata asa se misca. Poate cu volan o fi altceva, dar cu tastele e varza.

Dar macar se misca foarte bine si pe calculatoare vechi.

sky_man 28-10-06 13:49

1 Attachment(s)
Oh Yeeeah!!!!!

AdiNX 28-10-06 13:59

puiul gatit nu va face rau!
dar nfsc prea mult si nici un pic de studiu pt scoala da... deci mai lasati jocu si la invatat cu voi! :D
ma bate gandu sa modific jocu sa pot sa joc cu alte masini... credeti ca se poate?

Opportunity 28-10-06 14:38

nu prea cred... oricum..e destul de misto jocul dar doar daca il joci mai mult...doar atunci il prinzi :)

Sl1V3R 28-10-06 14:41

Cred ca se poate...dar doar sa pui peste masinile existente...de pus ceva nou e mai greu[in primul rand iti trebuie codul de sursa ;)]...but:NEVER SAY NEVER!!!

topser 28-10-06 15:04

sincer ??? IT SUCKS BIG TIME...Au dat-o in bara din nou....

ra2 28-10-06 23:03

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 601896)
Are parti misto, dar si parti foarte naspa... la drift cel putin e de ras, au uitat de legile fizicii. Zici ca e masinuta teleghidata asa se misca. Poate cu volan o fi altceva, dar cu tastele e varza.

Dar macar se misca foarte bine si pe calculatoare vechi.

ma gandesc la full poate dk ii modifici gradu de dificultate poate nu o sa mai sfideze fizica...:rolleyes2

import_skillzzz 29-10-06 08:16

:-P
Quote:

Originally Posted by topser (Post 601988)
sincer ??? IT SUCKS BIG TIME...Au dat-o in bara din nou....

mah - la autosculpt e bestial (mai ales k il asteptam de mult timp) , driftul e superb (dar - cum zicea sonic) circuitul (crew racing rocks) , iar la canyon duel (nu am putut decat cu ssu' , cu lanceru' ma prindea kenji , iar cu lambo picam de pe munte)

oricum - avand in vedere k mie mi l-a luat in 27 ore 45 min , a meritat asteptarea

(enixule, dak iti dau o poza cu evoul meu , imi poti face o semnatura ???):-P

import_skillzzz 29-10-06 08:17

and sth else - vreti sa organizez un concurs de jante facute mishto in demo ???

Sl1V3R 29-10-06 09:08

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 602486)
ma gandesc la full poate dk ii modifici gradu de dificultate poate nu o sa mai sfideze fizica...:rolleyes2

La mw nu am vazut[sau nu imi aduc aminte] unde poti modifica gradul de dificultate[la nfsu2 si nfsu se putea] deci nici in carbon nu cred ca va putea fi schimbat...chiar daca va fi schimbat doar oponentii se vor schimba ;)

import_skillzzz 29-10-06 09:24

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 602776)
La mw nu am vazut[sau nu imi aduc aminte] unde poti modifica gradul de dificultate[la nfsu2 si nfsu se putea] deci nici in carbon nu cred ca va putea fi schimbat...chiar daca va fi schimbat doar oponentii se vor schimba ;)

mai shti - poate se trezeste ea cu un prof de fizica la usa :lol: si doamne ajuta k ii desteapta si devenim reali

lucky.2k5 29-10-06 10:59

am facut toate cursele cu toate masinile! driftul ,la inceput, pare nasol dar pe parcurs de obisnuiesti si dupa aia iti place:D! cel ma greu de trecut , la canion duel , mi s-a parut cu Gallardo! I love Tuned!

sky_man 29-10-06 17:21

1 Attachment(s)
Ceva facut de mine....nu radeti ca sunt deabia la inceput...:arrow:

lucky.2k5 29-10-06 18:05

e plin de bug-uri! de exemplu: daca modifici dimendiunile eleronului, in cursa ba revin la cele initiale, ba la cele setate de mine(de mai multe ori pe cursa)! sa speram ca full-ul nu o sa fie asa

AdiNX 29-10-06 18:21

nu numai eleronul face asa, ci toate piesele modificate
pe mine ma scoate din joc daca vreau sa fac o cursa cu o masina nemodificata :lol:

topser 29-10-06 22:07

vai fratilor...47 de pagini ptr. un joc de ***...
NFS CARBON : The NEW SHIT Revealed...

cata_tm 30-10-06 00:07

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 603415)
nu numai eleronul face asa, ci toate piesele modificate
pe mine ma scoate din joc daca vreau sa fac o cursa cu o masina nemodificata :lol:

mie nu. cred ca depinde care de unde l-am luat.

totusi, la doua zile dupa ce m-am jucat, parca sunt tot nerabdator sa apara full.

legat de buguri, vreau sa mai mentionez ca atunci cand tunezi muscle, nu are faruri, iar in cursa are, dar ar putea avea ca scuza faptul ca sunt "escamontabile " =))

vio[s] 30-10-06 00:07

MIe imi place jocul...driftul e de cacaooo :???: .... nu mi sa intamplat nimik din cele spuse pe aici sa iasa din joc sau alte treburi din astea

Si mi se pare ciudat intr un fel ca mer pe calcul meu 1800+ AMD atlon ..256ram...ati radeon 9200 ...si se mica mai bine ca demoul de la most wanted

In concluzie pe mine e bine venit carbonu ......

Lukian_XXX 30-10-06 07:53

nici yo nu am bug-uri dinastea!!!
si jocu imi place

Sl1V3R 30-10-06 08:00

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 603962)
Si mi se pare ciudat intr un fel ca mer pe calcul meu 1800+ AMD atlon ..256ram...ati radeon 9200 ...si se mica mai bine ca demoul de la most wanted

Nu esti singuru caruia ii merge mai bine carbon decat mw ;)...astept la full sa vad cand e politia cum o sa mearga...asta daca o sa-l joc full :twisted:

bz99bas 30-10-06 09:01

demo e facut intodeauna sa mearga bine pe orce calculator insa cu ful e alceva

Sl1V3R 30-10-06 10:04

Mdea ai dreptate...insa eu fac comparatie intre mw full si nfsc demo ;)...eh ramane de vazut...
P.S.:Cerintele de sistem de la demo si full sunt acelasi numai ca la demo nu foloseste atatea resurse...

RoSonic 30-10-06 15:36

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 604314)
tre sa facem cv la demo-ul asta...adik...adi nx uite-te in fisierul "cars" sa vezi k mai exista si alte masini...tre sa stau pe el...pana apare full...macar ne mai distram si noi cu alte masini... ;) cat despre joc...hmm...dragutz...sa speram k la full avem mai multe optiuni la autosculpt

Pai masinile ale caror foldere le vezi tu acolo, le vezi si in joc. Mai exact acolo sunt fisierele celorlalte masini alaturi de care conurezi....

Zerofast 30-10-06 15:54

misto am jucat cu MazdaSpeed 3 merge bine este in demo dar trebe un addon intrati pe NFS Planet pt mai multe detalii .........

MaTzA 30-10-06 17:15

eu nush cum sa fac sa iau si celelalte masini...k sunt mai multe...dar...nush ce tre sa modific acolo k sa le deblocheze

vio[s] 30-10-06 18:44

Quote:

Originally Posted by bz99bas (Post 604136)
demo e facut intodeauna sa mearga bine pe orce calculator insa cu ful e alceva

din contra mie la nfs MW full a mers mai bine ca demo .... sper sa se intample asta si la carbon :-)

MaTzA 31-10-06 15:29

ceea ce o sa spun acum poate suna ca un challenge...si e f bine pe k asa si vreau sa sune...:incercati sa faceti cerculete in cursa de drift...dk puteti...si aveti cu ce...va rog sa si filmati... P.S. pt cei care nu or sa se prinda : are stability control-ul activat...si la drift merge destul de bine ...dar atat...adik nu poti face , cu masina altcv ... per total...concluzia mea...nfsu2 RULLZZZ e cel mai tare nfs de pana acum...sa vedem ce poate full-ul carbon sa nu fie o dezamagire ca mw

Sl1V3R 31-10-06 18:26

Greu de crezut[mai ales cu evo] am reusit o tentativa...asta cand l-am pus...am sters demoul dar il pun si mai incerc ;)

CRyS` 31-10-06 20:05

Oficial este lansat...De acelasi producator pe acelasi forum!

http://nforce.nl/forum/viewtopic.php...=asc&start=510

CRyS` 31-10-06 20:09

Aici un torent si scoatetzi NEW...alea de 3gb!Sunt bonusuri! :) Eu il am pana cel tarziu dimineatza la 5!

http://torrentspy.com/torrent/898606...=files#torrent

AdiNX 31-10-06 20:13

@CRyS`: literele uriase colorate deranjeaza ochii lumii... 1 q 4 u: ai downloadat jocul full de pe torrentu ala? sau e doar unul din cele cateva zeci de fake-uri?
parerea mea este sa asteptati sa apara pe dc++ sau la tarabe, jucati, vedeti daca va place, si daca vreti sa jucati online, mergeti si cumparati originalul din magazin ;)

Gorby 31-10-06 20:16

am dat sa faca download de pe torrent, dar iau cu 1 kb si atat..

CRyS` 31-10-06 20:49

Frate...se vede ca nu cunosti NFS`ul....!Ala nu e fake...! Si e lansat pe acelasi forum care a lansat si MW si multe alte joace celebre!...Asa..ca lasa`ma!

Si daca tot esti moderator...trebuia sa fii in tema cu chestia aceasta!...dar se vede cat de cunoscator esti!

CRyS` 31-10-06 20:55

3 Attachment(s)
Si 3 poze pt tine! :rolleyes2

Razvan-CT 31-10-06 21:49

cum se misca jocul full??? mai bine decat demoul??

Sl1V3R 01-11-06 07:03

Fara suparare dar teoretic e posibil:daca e varianta din USA e chiar foarte posibil ;)

Last edit:instalat cat ocupa???

Sl1V3R 01-11-06 07:12

Btw...adi dupa parerea mea este in tema cu chestia asta[de asta l-am votat toti pe el moderator si de aia a si devenit moderator] numai ca el stie cate fakeuri exista mai ales pe torrente si de aia nici nu s-a uitat...banuiesc ca asta e motivu :???:

AdiNX 01-11-06 08:30

Sl1V3R stie...
CRyS` nu trebuie sa te enervezi, pentru ca nu stiam sigur (si nici acum nu stiu) daca e jocul full sau nu...
te rog sa ne spui exact ce fisiere trebuie sa downloadam, ca eu am citit putin comentariile de pe torrentspy si m-am pierdut :|

RoSonic 01-11-06 09:22

Vedeti ca exista varianta hackuita de Razor pe torrentele romanesti (Need for Speed Carbon Collectors Edition-Razor1911) ;) e cea mai buna.
Nu luati aia de la linku de mai sus ca s-ar putea sa injurati.

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning