![]() |
Re:
Quote:
|
ce indicii mai vrei ma?! vrei sa facem spanzuratoarea cu numele masinii... repede, t dai mester in poze :lol: :lol: :lol: NU E PROBE!!! aku nuti mai convine nici dupa jenti :D sa mor eu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce parte ai vrea sa pun?! emblema? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pt cunoscatori : are cva legatura ku chrysler...dar nu e chrysler...ghici ciuperca ce e!!! |
Quote:
|
pai... firma care o face a fost cumparata de chrysler... si e o firma din US...
|
Singurele firme cu Chrysler sunt Mercedes si Dodge...si am cautat Dodge care sa semene cu asta de mi-au venit spumele...nu e nici unul, le-am luat pe toate cu 2 usi la rand... :?
|
oldsmobile alero?!? :roll:
|
sau dodge stealth?!? :roll:
|
do u give up!? :pistoles: :evil_laug
|
1 Attachment(s)
este un EAGLE !! :D EAGLE TALON
The Eagle brand was born in 1987 when Chrysler purchased the assets of American Motors Corporation (AMC). At that time, AMC was selling a sedan called the Eagle. Chrysler continued selling the Eagle, eventually adding other products to the mix. Eagle vehicles shared engines and platforms with other Chrysler products and even a few designs with French automaker Renault. Eagles were sold at select Jeep dealerships and were phased-out by 1998. Service is available through many Chrysler/Dodge/Jeep dealers. http://auto.consumerguide.com/auto/u...95105031990103 well... aku sa nu ziceti k nush ce... a fost masina de serie ;) puneti voi o poza 8) |
1 Attachment(s)
Masina de pe vemea lu mam'mare care nici nu mai exista...Ce naiba, mah... :x
Pun eu una usoara ca sa o luati de la capat... |
dodge neon...
puneti poza dk im right :D |
SHi eu tot Neon zic k e...!
|
merg si pe Dodge Neon, din cateva comparatii cam asta e :D :twisted: :twisted:
|
eu zic ca nu e neon :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
intradevar speeder a avut dreptate, uitati o poza asemanatoare, aceeasi priza e aer, spoiler ce mai , asta e :D :D :twisted: :wink:, si mai are si jante la fel da nu se vad in poza asta
|
Ashteptam Raspunsu` BOGDANE! OK?
|
1 Attachment(s)
Nu va suparati pe mine dar am vrut sa pun si eu una.
|
oricum...ala neon e :D
si a ta e audi...a8 ?! :D |
Cum draku aia e mare rau si lata. Neeee gresit.
Mai baga o fisa. :lol: :lol: |
e ori a6 ori a4
mie cel putin,toate a-urile de la audi imi seamana intre ele :D deh...asta e ,sunt mai weird :D |
Este vorba despre un Audi RS6 ? Oricum e derivat din A6-le vechi :P
|
E Audi RS6, se observa eleronu ala micut si jantele specifice, nu de alta da am o poza asemanatoare tot cu un RS6
|
Quote:
|
Hai ca ma simt obligat sa dau si eu o poza :
http://www.vaiden.net/detomaso_pantera_gt5.jpg Dati-va cu parerea! |
DETOMASO PANTERA
|
baga poza :D
era fff greu...nu scrie pantera detomaso pe aia neagra :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
da scria, probabil nu stia ca nu se pun poze intregi , asta e :)
si asa vroiam sa pun poza asta sa vad daca stiti :D :twisted: :twisted: |
Corvette?
|
Aston Martin
|
Lotus? :?
|
2 Attachment(s)
cataNOS pune poza, ai nimerit
aston martin v8 le mans, 612 hp |
1 Attachment(s)
sa vedem..
|
Ford Mustang model vechi
|
Dodge charger
|
Re:
Quote:
P.S: SUNTETZI VARZA :x Numai punetzi POZE INTREGI!!!!!!!! :x |
nu-i charger
|
Oricum nu conteaza...!Poza a trebui anulata... :twisted:
|
ete na, daca iti bagam un far, il ghiceai? nu stii ce masina e, poza fiind intreaga, da` daq ar fi doar o parte din ea? Da-o incolo de treaba :evil:
|
Re:
Quote:
|
Mda, pana acu numai dupa reguli s-a pus..
Nu te vad moderator pe categoria asta, deci esti off topic rau :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning