![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Pozele le gasesti in Counter-strike/cstrike si ultimele fisiere sunt pozele;)
|
gemenii e un server f ok, pana apar adminii aia "smecheri" care nu stiu sa vorbeasca, sa se comporte (presupun ca n-au nici buletin). Ei cred ca lumea e a lor si ei sunt Dzeu pe server(baga ce harta vor ei, desi lumea poate voteaza altceva), iar daca ii raspunzi kick,ban ca na au bagheta magica. Chestia asta se numeste ABUZ si ar trebui pedepsit, n-ar trebui sa aibe drept de admin orice idiot; ar trebui fiecare admin sa dea un test psihologic :twisted:
|
Spune mai exact cine este acel admin ? :lol:
|
Quote:
|
Cel mai ok server pe care puteţi juca este cs.csbestial.com , asta dacă prindeţi loc ,admin non-stop , fara figuranti .Cei cu steam au loc mereu .Apropo cei cu steam de pe 4T care fac meciuri ceva , dati add la cs_bardock_2 .
|
Quote:
Asta este valabil pentru fiecare jucător de pe server ...aveţi drepturi ca orice alt player de pe server indiferent dacă este admin sau un simplu player :) Pentru nelămuriri îmi daţi un mesaj privat aici sau pe forumul serverului de cs pe care l-am pus mai sus ..Hf ! ;) Quote:
Quote:
Vă aşteptăm pe pcp.gemenii.ro ! Forum : http://pcp.gemenii.ro , pentru reclamaţii , diverse :) HF ! |
Hai STOP cu publicele si jucati si voi mixuri/meciuri ceva...Add la steamid :cristi_d0bre.. Ca am eu mixuri si va chem.. doar sa imi ziceti care sunteti ;)
|
|
Incearca si nu ai sa regreti;)
winner.xtremexpc.ro :twisted: |
178.157.98.2:27015 Connect !!!!!
|
Salut!Am si eu o intrebare.Am intrat pe un sv de la favorite si dupa ce am redeschis din nou CS cand dau Find servers se conecteaza la acel sv fara sa-mi arate lista.Ce-i de facut..??:???:
|
Quote:
Este destul de complicat , eu una am uitat cum se scoate prostia aia ....când o să intre un prieten de-al meu promit să îţi explic ;) |
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
CS-ul nu mai pot sa-l reinstalez...:sad: dar de .cfg'uri stiam si eu...mersi:D
|
Nu ai pentru ce. Sa inteleg ca nu iti merge nici asa, si problema ramane nerezolvata?. M-am informat si am gasit asta: Intra in cstrike -> resource -> deschide gamemenu.res cu notepad si sterge ip acela de acolo { "label" "numele serverului" © CS 1.6 " "command" "engine Connect xx.xx.xx.xx:xxx" } sterge sau modifica dupa bunul plac. Altul spunea ca s-a rezolvat singur dupa ce a intrat in alt server prin consola folosind comanda connect si numele serverului, exemplu: deschizi consola si scrii connect games.maxnet.ro, dupa care iesi din C-S si intrii iar. Spor la treaba.
|
mersi...metoda a mers dar acuma nu imi mai apare lista de Find Servers...:cry:..nu mai face nimic daca dau click...
|
1. Dai restart ca sa fii sigur ca nu merge...
2. Incearca sa scrii inapoi comanda pe care ai sters-o probabil deodata cu ip-ul.. 3. Daca nu merge downloadeaza patch v23 si instaleaza-l in counter-strike/. |
Quote:
http://cache.www.gametracker.com/ser...b_560_95_1.png |
RECOMAND
Server Public pcp.gemenii.ro Daţi click pe adresă pentru forum http://pcp.gemenii.ro Nu mai are rost să stau să vă zic că nu-s codaţi şi bla bla bla ...intraţi şi vedeţi şi singuri HF & GL ! |
Va salut !
Clanuri ceva pe aici ? Daca , da ! Va astept sa ne confruntam la una mica :)) Contact : Steam : _tiago7_ Team : bRo!kilLerss |
daca jucati ceva luati-ma si pe mine please :D in mesaj privat ceva sau add bogdan2fsc.. daca sunt online joc :D
|
+2 utilizatori steam, useri de pe forum, pentru a participa la un mix contra echipei lui Gutuie. Id steam: moment009
|
mai e de actualitate?
|
Pe servaru pcp.gemenii.ro am primit ban pe motiv....ca cica am fost codat pe servar mai mult de 84600 min (parca),frate primesc gag fara motiv:shock::shock::shock:,cand e Claudia pe servar e totul ok dar cand nu e incep admini fitzosi sa dea gag la misto,iam pus o intrebare acum ceva timp lui adminu "Drakoo" si a inceput sa ameninte ca imi da BAN....etc.
|
server de smecheri :))
|
Unii sunt analfabeti si au admine.....:shock:
|
silence.idle.ro .. un server decent.. adminmod..fara pluginuri..gen pgl
|
Quote:
Toată ziua te dai lovit AICI că domne nu ştiu ce ţi-a făcut cutărică ...ce treabă are 4Tuning-ul cu serverul de cs ??!?!?! Intrii frumos pe http://pcp.gemenii.ro şi faci reclamaţie ( de câte ori să-ţi mai zic ) iar dacă nu vrei şi nu ai chef / timp ...măcar nu mai posta aici aberaţii că nu interesează pe nimeni că din 100 de admini sau câţi pana mea sunt nu ştiu care te deranjează pe tine în mod personal sau găseşte frumos alt server ... Nu ştiu unde vrei să baţi dar mie reclamă negativă la server nu-mi faci că am destui playeri ;) |
daca tot ai asa multi playeri dc mai faci reclama si aici ?
|
Quote:
|
pai..hai sa jucam atunci :D
|
Quote:
|
Am un chef de cs...mai facem clanu ala? ne strangem cu totii pe un server?:lol:Zilele astea as deschide eu server..4tuning.laleagane.ro daca ma lasa administratoru;)
|
Am facut aicea ca sa vada toata lumea ce servar e pcp.gemenii.ro ,sa fac reclamatie pe forumu vostru???Ca sa mai zica odata "Alexe" ca cica am injurat ca le-am ..........m-o-r-t-i-i???Si uneori ies din counter-strike si ma reconectez pe servar fiindca primesc gag fara motiv....:shock:
P.S O sa le fac poze data viitoare sa vezi si tu la ce baietii cuminti le-ai dat admin,sa vedem ce mai spui ca ma dau mereu lovit...;) |
Quote:
Apropo ...dau admin cui vreau , când vreau ;) |
Am facut cerere pe forum de unban ,dar am incercat sa ma reconestez pe servar asta la ora 12:24 si am primit auto-ban....:-)
|
Quote:
Îţi dau nişte mici exemple : - Admin [Anti-Swer] ora 18:14:48 pe motiv de f..................m......***m - Admin [Anti-Swer] ora 16:46:18 pe motiv de LOL F** ! Am cenzurat eu cuvintele cu steluţe ...dar pe forum arată cuvântul scris de tine în întregime ...mai pe scurt : Ai înjurat , serverul ţi-a dat ban pe un timp de câteva ore sau ceva gen ...tu ai dat retry de nenumărate ori şi ai luat ban pe chestia asta pentru că nu se dă retry ...dacă vrei să îţi resetezi scorul sau ceva de genul dai /resetscore ...iar dacă ai Llama sau Gag ...aştepţi să treacă perioada acestora :) Nu arată niciun ban dat de vreun admin ...poate că , cei care ţi-au dat ban a fost tot pe motiv de LIMBAJ şi nu dă nimeni ban PERMANENT pentru limbaj ( te asigur ) ...aşa că nu mai acuza tu adminii decât când ai nişte dovezi plauzibile :) |
Am inteles,cum aflu perioada perioada de Gag sau Llama???Si pana la urma am ban permanent nu???Cum il scot?:D
|
Am si eu o probleme cu counter-strike extreme final,cand intr-u in el si vreau sa joc pe servar dupa ce se termina runda in care astept si incepe alta dupa 5 secunde ma da afara din cs,am bagat tot feluri de coduri in console dar nimic cand apas ctrl+alt+delet imi apare FATAL ERROR!!!Aveti si voi ceva solutii???
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning