![]() |
Re: Diverse Discutii
Sau imprumutam o remorca...si mergem toti in ea prin oras....si atunci sa vedem care are sange-n el :D...dar am uitat sa spun cu viteza.Oare si-o mai face efectul tuica aia fiarta ?App bafta Gycone !!!
|
Merci baieti...acuma...spune-ti-mi cum sa dorm luni seara ca n-o sa pot?
|
Simplu si usor....te faci praf, bei pana zice gatu HHOOOOWWWW si dormi de numai poti. Si daca Doamne Fereste nu iei, nu o sa stii, nici nu o sa iti pese.Parerea mea.
Oricum bafta bai Gycone |
Bai, mai lasa draq ideile astea cu remorca ca nu vrem sa facem circ, ce naiba, suntem oameni mari.......luam doua remorci si facem intrecere.Ce zici de asta?Nu suna tentant?
|
..sa nu te iei dupa sorin ca te invata numa prostii..cum sa te faci praf?
te pui frumos in pat, pui un film romantic si garantez ca in 10 minute dormi ..cilll man.. |
sau mai bine faci testele alea pana cand iti ies toate perfecte (sigur te ia somnul la un moment dat). ideea e ca oricat de odihnit/obosit ai fi, tot trebuie stiut 100%. eu am dat sala de...6 ori. de doua ori am luat. o data am luat si m-a picat la oras pe o trecere pe galben iar apoi au urmat 4 in gol, ca nu am invatat nimic (prima data cred ca a fost noroc). a 6-a oara am facut toate testele. ma uitam la cele gresite si le faceam iar si tot asa, pana cand n-am mai gresit niciunul iar la examne am gresit una din graba, pe care am identificat-o exact cu nr. de pagina din carte cand am iesit. asa ca, daca ai invatat tot, dormi linistit, ca nu ai de ce sa te agiti. altfel -> somnifere, alcool, trezit cu o zi inainte la ora 06.00 ca sa te ia somnul pe la 21.00 etc. bafta!
|
Gycone ti-am zis k dak nu iei permisu te luam la suturi:lol: Asa k pune mana si invata, macar de frica:D:D:D
|
Hai ca eu am plecat devreme aseara, pana la urma cum ramane?Vineri sau sambata ca sa stiu!!!...
|
Ramane vinerea, poate putin mai devreme (ora 21.00)
|
Bafta Gycone... hai ca stiu ca poti :D
|
Cine vrea sa il mai vada odata pe Micutzu sa se uite joi seara pe Antena 1 la "Clanu' spranceana" la ora 20:30.Am vazut secvente din film si era si el pe acolo.Am vazut acum la televizor si am zis sa va zic si voua. Cine vrea.......
|
O intrebare pentru voi, unde gasesc si eu un carenaj de motocicleta Aprilia RS 125 si coditza di spatele la sha. Va multumesc
|
Mai sunt 13 ore pana la cel mai mare eveniment din vata mea...momentan :-ss
|
sa fie baftaaa multa pentru gycone iti tinem pumnii toti....te asteptam pe strazi fra ;) :D (dupa ce o sa-l iau si eu:oops: )
|
Vineri vin cu JXT la intalnire.
|
Bine Gycoane ... ai facut`o si p`asta :D Felicitari! :D:D:D
|
Felicitari Gyconeesti tare. Da sti cum se face... cica se uda permisul..... asa ca te asteptam cu ceva. Dar stai asa ca o sa venim toti cu masinile, asa ca ai scapat, da un suc tot dai :D. Inca o data felicitari
|
Bravo motanule ! Ai facut-o si p-asta !
ps : stii tu ce trebuie sa mai faci acum ;) |
pentru gycone; vineri nu ca s-ar putea sa vii cu masina... da` sambata tot bem fir-ai al naibii de animal ! Bv mah....permisu` l-ai luat, mai ai sa te-nsori si gata:lol:
|
si mai are ceva sa faca inainte sa moara... stie el ce :))
|
chiar nu mai se discuta nimik aici? a amutit toata lumea?
|
s-a discutat ieri la intalnire:D...da vine frigul si ne retragem pe forum;)
|
1 Attachment(s)
Imnul imnurilor
|
salut tuturor
masini am vazut eu multe si marfa in buzau insa cam putini asa pe aici ....deh poate se ingroasa randurile acum cu frigul asta eu mai trec prin buzau destul de des in ultima vreme , insa praf mai sunt drumurile ... am o dacie care si asa nu prea mai e mare lucru de ea, insa mi-e frica ca se desface toata cand merg pe e85-unirii nenea primaru ala nu prea-si merita salariul, chiar asa in centru sa fie de prost drumul... si pe european.. urarile de craciun le-am scapat asa ca sper sa le prind pe cele de an nou aici pe forum bafta |
La Multi Ani dragil:drunk:r!
|
La Multi Ani si Sarbatori Fericite....:bunch:
|
De unde fac si eu rost de faruri pe spate angel eyes pentru dacia 1310??? Pentru ca am vazut cateva in oras. :D $-)
|
Quote:
scz de off |
mersi pentru raspuns;):))
|
incearca la auto premier, intreaba de stopuri lexus style pentru dacia berlina:D (nu faruri pe spate cu angel eyes ;) )
|
ok ms mult;)
apropo e cineva pe aici care vrea un audi a6???? |
Vineri seara (8.02), ora 21.00, Lapte. Cine doreste sa stea la povesti langa un cico este bine-venit. Cei din MACS vor fi prezenti. Un nou an incepe pentru o parte din comunitatea auto si chiar moto din Buzau.
|
sper sa ajung si eu.....:(....nu v-am mai vazut de un an:D
|
sper sa ajung:D....
:(sper |
buzaul a cam dormit o vreme p forum.....
a fost careva la tuning days...? p DragosT am impresia k l-am vazut in parcare la romexpo...poate m-am inselat ... hai sa ii mai dam oleac de viata la topicului asta... |
Andu, Giubau, eu, Zid...cativa din userii de aici, membri MACS, care au fost acolo. Plus multi alti buzoieni.
|
am fost, am vazut...sa vedem ce miscam si pe la noi
|
Salutare la toata lumea. Si eu am fost la 4td si cred ca multi alti buzoieni, chiar m-am intalnit cu cativa.
|
Sper sa continuam seria de curse la Buzau si sa trecem peste insuccesul de anul trecut. Ca idee, pentru perioada 21-22 iunie 2008 pregatim MPBZ IV
|
Cupa ACR, 5 aprilie 2008
Indemanare in poligonul ACR Buzau cu ocazia implinirii a 105 ani de la infiintarea "Automobil Club Roman". Organizator: Filiala interjudeteana "ACR" Buzau-Vrancea-Ialomita |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning