![]() |
am o intrebare.
Al cui ii e BMW E36ul cu numar DMX care l-am vazut prin cluj? is curios ce are sub capota...ca la exterior ii decorat cu toate chiciurile posibile |
bmw-ul ala nu este din cluj.... este din Campia Turzii si sub capota nu pre are decat stock-ul din cate stiu eu de la proprietar....
|
2.5 6 in linie asa am auzit
|
nu chiar ... motor 2000, 150 cai
|
:lol: :lol: azi am vazut un Renaul Megan...galben Cj-99-HUH....era fainutz :D
|
Da ma, si yo lam vazut...aveti careva poze cu el??
|
eu nu l-am vazut, da am vazut un ursulet cu dmx in fata blocului, motoru suna fain da tabla era cam coapta pe el
|
Re:
Quote:
|
O noua bomba pe roti din partea lui Victor \"ala ce o avut masini faine\"
Audi TT fully tuned ...o adevarata splendoare masina o gasiti in zorilor la Ieia Apropo: Salut la toti utilizatori acestui forum & numa bine |
audiul este preparat de vreo 3-4 ani..nu stiu sigur..in brasov..la atelierul domnului onofrei...este o masina frumoasa..a fost de vanzare aproape 1 an de zile...e una dintre primele masini modificate frumos de la noi din tara...sper ca ii merge acum bine motorul..ca din ce am auzit...a luat-o de la un dieselash..de 2000 :))..asta era in primavara...
|
2 Attachment(s)
l-am vazut azi... uitatzi si niste poze de cea mai cheshpe calitate.. da noh..telefonu asta nu ii asa de destept sa faca poze si noaptea
mai este in Brasov varinata umpic mai nervoasa si mai agresiva ca design facuta tot de Onofrei |
cred...ca tt-ul chiar e prima masina facuta de onofrei..adica ma rog...prima lucrata complet...nu??
|
prima si cred ca aproape singura.. :d acuma de curand o mai facut un ford cougar si ala fainutz... oricum Onofrei ala nu-i normal... :P
|
A MAI FACUT MULTE....DOAR EU STIU RX-8UL CU KANJI-URI PE CAPOTA CARE ARATA MULT MAI BINE DECAT CEL DE LA INSOMNIA...SI PEUGETOUL 206 ARGINTIU CU ALBASTRU..ETC
|
E foarte, foarte frumoasa masina asta! E modificata cu gust! E modificata radical!
La lista masinilor modificate de Gabriel Onofrei, as mai putea sa adaug un Audi A6 care, in aprilie era in plin proces de transformare, BMW 7er, 5er, etc. |
Re:
Quote:
eu l-am inmatriculat :) o sa va pun niste poze si o sa va spun si povestea lui ... |
eu stiu ca il are nu de mult.. adica o fost a lui l'o vandut, si acum l'o cumparat din nou!
|
eu am impresia ca acum aud prima oara de onofrei asta....dar tt-u ii tare....nu-mi plac gentile ca is portocali dar culoarea...off the hook iar latirea din spate iar ma innebuneste...si sa nu uitam un aspect FOARTE URAT este ca toata masina ii portocalie.........si neoanele verzi :cry:
|
eu am impresia ca ar mai trebui sa te mai documentezi :P
|
1 Attachment(s)
poza cu bmw cu DMX la numar. de fapt ii dintr-un sat de langa campia.
poza ii de azi vara la o spalatorie oricum chicioasa masina si da motor 2.0l stock |
mna scuzati ca intru peste voi. audile ala tt este 1.8 turbo facut pe comanda. prima oara l-am vazut in bacau, cu numere rosii de covasna. apoi cu nu nr de bacau. o perioada(putin) de timp lo adus in targul de masini, cerea 20.000 de mii neg. avea sunet pe ea, motorul se aude klumea. daca vrei filme cu ea sa intratzi pe becau-masinile din bacau. si deatunci nu mai stiu de masina.
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
revin cu poze cu HUH-u
Renault Megane Cabrio 2000 1.6 16Valve 107 HP - full electric |
Re:
Quote:
|
Re:
vb serios
|
da ai dreptate Motor am vazut-o si eu 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
am inteles. sa traitzi domnule sandrei.
|
|
ala e un 323....evacuare sport...kit intake k&n...susp sport...e de vanzare...merge brici masina...merita sa o vedeti...3000 e cu tot cu muzica...fara muzica ..se mai negociaza
|
nu are k&n e green filtrul.
|
Re:
Quote:
mah gabitza cine ti-a zis tie ca mashina aia are motor de 1600 i?Eu am condus-o shi iti spun eu ca are motor de 2300 shi o avut de 2500.shi are modificari pe ea cum ar fi suspensii sport filtru K&N evacuare sport powerfull.ptr cei pe care ii intereseaza mnashina ii de vanzare.3000 euro neg.daca sunteti interesati lasati mesaj sau sunati la 0745168751 |
Re:
Quote:
tu de unde stii?eu toata ziua ma dau cu mashina aproape shi iti spun eu ca e K&N.la pariu daca vrei. |
:lol: :lol: ati vazut Mazda aia 6 ..cu nr de Spania....super faina...si super tuning... am vazut`o 2 zile la rand...pacat ca azi cand am vazut`o avea bara din spate lovita...:P
|
Re:
Quote:
ii varza toata shi e un kitch!!!!!!!!!!!!ii la SFIGMO daca vreti sa o vedeti!ii lucrata dea-m poolea serios am shi poze toti or zis asta.mergeti sa va convingeti ca nu e ca shi in mers de nu se vad detalii.deci .....ramane sa mergeti sa o vedeti sa va convingeti |
misto treaba atunci cu E30 ;)
are facut si un dyno, ca is curios sa vad cati cai dezvolta... parca am mai vazut-o prin oras si avea sigla M pe fata... Va rog nu mai puneti sigle de M pe ele...no sa va mareasca puterea, no sa fie mai stabila in curbe...care-i rostu? |
deci mazda aia.....pacat de masina...mai bine o lasa stock...foarte penala...foarte...kitsch curat
|
1 Attachment(s)
filtrul ala mi se pare ca e verde, nu mov.(parerea mea) poate e poza neclara.
|
:lol: :lol: TurbiBoy...poate ca ii asa cum zici u....nu zic nimic..ca numai din mers am vazut`o...dar daca ai ceva poze cu ea...sa le postezi..:P
|
fug azi pana la sfigmo sa vad despre ce tot vorbitzi
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning