Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Bassu_SIV 12-01-07 09:05

Re: Sibiu

care vrea la bere ne putem intalni asa in jur de 7-8 seara azi sau maine

PaulMIG 12-01-07 16:22

Alex ti-am adus sidiurile de la Cj. Da un tel sa ne intalnim sa ti le dau. Ovidiu te sun mai pe seara sau maine dimineata sa mergem la Dan sa vezi daca te poate ajuta cu ceva, daca nu ai rezolvat treaba de cand te tot aman:oops:. Macar de maine dupa ce vorbiti poti apela direct la el daca mai apare vreo problema si se poate rezolva usor.
P.S: Bun venit noilor useri!!

axxro 12-01-07 16:34

mersi. ne auzim la tel. maine ca azi nu pot.

daniWAAsb 14-01-07 15:16

salutare la toata lumea interesanta afacerea dar lipseste spatiul de lucru ca oameni pasionati pt asa ceva ar exista multa bafta

axxro 17-01-07 20:37

o dat tacerea in voi............

Bassu_SIV 17-01-07 21:53

e o tacere de mormant egiptean:D

daniWAAsb 17-01-07 22:48

Tacere e ca mierea :))

bogdan_wrc 18-01-07 10:07

@GTI, tfsi, ai altii care mai au VW sau sunt fani din SB. se pare ca am o surpriza pt voi. daca sunteti intersati, pl PM me. :D

bulldog_cox 22-01-07 13:50

:) cine zicea ca face spoilere? vreu si eu sa fac la un mitsubishi.....

PaulMIG 22-01-07 15:22

Va rog, cei care mai au piese sau orice accesorii de vanzare postati la Bazar. Daca vreti sa anuntati si aici, nici o problema, dar pretul si restul de detalii, pe privat. Ganditi-va ca poate sunt si persoane din alte orase care viziteaza sectiunea Bazar.

DirectHIT 30-01-07 09:18

New to this ... Re everybody ... Care ma poate ajuta shi pe mine cu cateva informatii legate de o Toyota Supra.... am gasit una ... dar se pare ca are probleme cu cutia de viteza (automata, hidramata). E un model targa din `92 cu motor de 3000T. Stie cineva daca merge sa pun o cutie manuala? Cam cat m-ar costa shi ce presupune schimbarea.. shi unde as putea-o face... ca singur nu ma pricep...
Astept pareri, informatii orice ar fi de folos... as vrea sa ne organizam shi in Sibiu.. pentru ca am fost in alte orase in care se aduna o gramada ... e chiar cool!! pana acum nu am vazut o liniutza in Sibiu ...

Multumesc anticipat tuturor

PS: inca nu am luat mashina, stau pe ganduri....

bulldog_cox 30-01-07 16:05

...pai Normal Ar Trebuii Sa Mearga Pusa O Cutie Manuala,...de Pus Gasesti Sa O Pui La Diferite Ateliere Auto,sau ...poate Vi La Cisnadie :ddar Important E Sa Gasesti Cutia De Viteze...poate Gasesti In Germania..bine Ai Venit Pe Forum

axxro 30-01-07 18:09

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 722627)
dar Important E Sa Gasesti Cutia De Viteze...

asa e. cam rar asa ceva pe aici. prin sb nu cred ca vei gasi, eventual cum a zis bulldog_cox sa'ti aduci de dincolo. bafta!!!

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 722097)
pana acum nu am vazut o liniutza in Sibiu ...

hmmm, si tu crezi ca le vezi asa.....ca gecile cu harrison :P
Bine ai venit!!!

speedy_wrc 30-01-07 19:08

parerea mea e ca ar trebui sa te interesezi daca iti suporta caroseria cutie manuala.la multe autovehicole difera caroseria de la cutie manuala la automatica.o alta problema ar fii daca se poate monta pedalier si timonerie de cutie manuala.

DirectHIT 30-01-07 22:45

Glad to be here!

bulldogule cu tine as vrea sa ma intalnesc sa vb. putin de o Calibra ca vad ca esti in domeniu..
M-am interesat shi am gasit o cutie de Supra dar problema e in felul urmator... am cam multe de schimbat la mashina inclusiv computerul de bord.. e mult prea mult de lucru shi consumul nu mi-l scade cu mai mult de 1L la 100km, plus de asta cine mai are Toyota Supra m-a atentionat ca ar fi mai bine sa o las cu automata, ca de nu risk sa-i termin destul de repede ambreiajul (la burnuri, cerculetze etc...)
Astept un msg. oricand ca ma arde... VREAU MASHINA!!!! :)

bulldog_cox 31-01-07 01:15

o calibra turbo daca te intereseaza si este si ieftina.....dar e stock pe afara si are suspensii sport.....acum ia adus 4x4 din germania,e pus pe masina si e inscrisa...bye bye

DirectHIT 31-01-07 10:30

hai sa vedem...

hai sa ne intalnim sa povestim putin.... in speta vreau ceva ieftin sa ma dau acu pana scot astia taxa de prima inmatriculare.... apoi mai discutam... dar hai totusi sa ne intalnim sa povestim mai multe.... 0722/53.53.33

Bassu_SIV 31-01-07 10:32

in sibiu sunt numa vreo 3 supra...una care zace intre blocuri pe la ciresica una care are un scor de speriat si inca una neagra care daca nu ma insel are cutia manuala

a si supra neagra e gatuita ....consumul este enorm

DirectHIT 31-01-07 14:01

Re: Supra...

intradevar au fost 3 supra in Sibiu, momentan cea era parcata pe la Ciresica (este chiar cea care vroiam sa o iau) este in Valcea la proprietar .. cealalta rosie este identica cu asta doar ca i-a modificat farurile (nu mai sunt escamotabile) si cea neagra vroia vreao 5000 E pe ea daca nu ma insel....
Consumul la o Supra cu motor T3000 automata este de 14-15 L la 100 km mers normal.... daca intra turbo i-ti fura vreo 20 L la 100... aici vorbim de vreo 240-250 CP...daca are cutie manuala mai scade vreo 1-2L...
Cred ca pana la urma voi ramane pe un Opel Calibra ... suna mai convenabil din punct de vedere al intretinerii ... oricum sa vedem ce vor face baetii veseli cu taxa pe prima inmatriculare ... ca ma incurca ... nush ce sa fac sa mai astept sau sa-mi iau acum...
Oricum astept sa ne intalnim si poate aveti voi alte idei.. un sfat, o parere....

bulldog_cox 31-01-07 14:27

pai la un opel piesele sunt si mai ieftine si un turbo poate consuma de la 7-8 mers normal si creste cand ai "tenisi" cu talpa de plumb:)

PaulMIG 31-01-07 14:31

Sal si bine ai venit. Cam de cati dinero dispui pt achizitia unei masini? la 5-6 mii sunt destule optiuni...

Bassu_SIV 31-01-07 15:30

supra rosie dintre blocuri este si acum acolo....e intr-o stare deplorabila...masina aia a zacut si pe siretului la spalatorie si tot nu i-au dat de cap

DirectHIT 31-01-07 19:12

de bani ma invart pe la 3000 E sa iau una stock...sau 4000 sa nu umblu la ea momentan.. cam acolo...hmm... grea decizie...pentru ca nu shtiu ce au de gand astia cu imputita lor taxa... ca as si fugi peste granitza.. :(. daca stiti ceva de taxa mai povestim... sau vreo mashina bunicica tinuta in garaj sau necoxata anutati-ma.... I`ll be there :))

4Focus 02-02-07 16:57

am rezolvato tot e ok acum,mersi oricum si ca ti-ai adus aminte:D am sa apelez la tine daca mai e vreo prb 10x PAUL

PaulMIG 02-02-07 17:07

oricand pot, cu cea mai mare placere. scz ca o durat atat dar cu sesiunea si cj-u' am fo ocupat.
@ DirectHIT: la un g2 GTI nu te-ai gandit?

DirectHIT 02-02-07 19:22

Sincer m-am gandit shi la un golfuletz... dar raman pe un Vectra motor 2000 SFI 16v, desi sunt rare sper sa-mi gasesc una bunicica... daca stie careva vreun pont anuntati-ma...

PaulMIG 02-02-07 22:38

Vectra...parca ziceai calibra. Oricum uita-te pe la bazaruri ca poate gasesti ceva

DirectHIT 02-02-07 23:30

m-am reprofilat Paul... merg mai bine pe o Vectra :) daca am noroc sa-mi gasesc....

axxro 02-02-07 23:36

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 728274)
m-am reprofilat Paul... merg mai bine pe o Vectra :) daca am noroc sa-mi gasesc....

uitate bine ca la banii astia gasesti si vectra 2000 care e periculoasa rau. uitate pe forum la bazar-masini si pe site la masini stock si masini tunate, sigur gasesti.

bulldog_cox 03-02-07 11:33

vezi ca ISI VINDE uga MASINA:))...CU AIA RUPI TOT DAR E CAM SCUMPA......
E UN KADETT CARE O FACUT EVO,STI,911.....

DirectHIT 03-02-07 11:37

Rup eu tot dar shi mashina e rupta toata, mai e shi vechiutza... care-mi zice shi mie consumul la o Vectra 2000 16v SFi, in oras mers normal? depaseste 10L?

axxro 03-02-07 13:45

Quote:

Originally Posted by DirectHIT (Post 728788)
Rup eu tot dar shi mashina e rupta toata, mai e shi vechiutza... care-mi zice shi mie consumul la o Vectra 2000 16v SFi, in oras mers normal? depaseste 10L?

cam da. totusi, sti vorba, si cu p*la in pi*da si cu sufletu' in rai cam greu. are totusi 150 cai.

bulldog_cox 03-02-07 13:55

pai sincer nu cred,la kadett sfi luam cam ...8-9(la 220 pe autostrada lua 8.8 :D )si la o calibra sfi lua tot cam asa.presupun ca si la vectra ia tot asa,nu cred ca e mai grea ca o calibra...si nu e

DirectHIT 03-02-07 13:59

cam pe acolo ma gandeam shi eu ca nu o sa-mi depaseasca 10L in oras...
oricum schimb ulei schimb curele sa fiu sigur... ce ar trebui sa-i mai fac asa la prima mana..?

bulldog_cox 03-02-07 14:02

pai ai gasit masina? la ce bani?
messu meu e mitapetre bagama si vb pe acolo...

DirectHIT 03-02-07 14:45

stati drek pe available.... :)

DirectHIT 06-02-07 20:01

Stai bre sa-mi iau shi eu mashina ca nu mai am stare.... si apoi tre sa tragem un club ceva ca nu mere asa in debandata... tre sa ne organizam si noi ca si altii, doar ca tre sa fim uniti...

tfsi 07-02-07 00:16

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 729024)
pai sincer nu cred,la kadett sfi luam cam ...8-9(la 220 pe autostrada lua 8.8 :D )

io sincer astea nu le cred

vise umede...

bulldog_cox 07-02-07 11:14

pai lasa ca iti arat filmat cu mobilu si poze cu cat arata pe bord,calculam cat era in realitate si iti arat ce arata pe computer de bord.....gandeste te si tu in visele tale umede ca daca nu accelerezi si ti pedala de acceleratie apasata fara sa ridici sau sa apesi mai tare acceleratia ce se intampla...daca creste sau nu consumul.....si iti dau un exemplu, ce zici tu de un consum scos de 7 la un sfi facut nou tot motoru(un tip in constanta)...
intreaba-l pe bassu ce consum are el la a lui la o viteza mare sau ce consum are la 4000 in a 5.masina aia la 4000 in a 5 ar trebuii sa aiba in jur de 180 la ora daca motorul e bun:D

tfsi 07-02-07 11:36

ok sa zicem ca am fost cam arogant,si ma penalizeaza domnu moderator.

dar un consum instantaneu la 220 km/h de 8,8 eu chiar nu credla un motor de 2,0 litrii.poate la o calatorie de nu stiu cati km in care i-ai dat 220 iar apoi ai mers linistit e posibil sa scoti consumul.ce turatie are la 220 km/h? banuiesc ca peste 5500 rpm.nici la un diesel de 2,0 litrii nu am vazut consum instantaneu asa mic....la un 2,0 litrii hdi la 180 km/h are in jur de 14l consum instantaneu.iar cifra zisa de tine mi se pare total ireala la o viteza asa de mare

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning