![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Quote:
|
Quote:
acum serios vorbind, ii vin mai bine astea noi! :shock: |
pitic a fakut treaba buna pe fiecare masina pe care a pus mana...ma refer la BMW cat si la OLTCIT....e super marfa oltcitu ala...pacat k la vandut...asta e RESPECT!!!
|
cat si cielo daca nu ma insel ...
|
ii sta super bene cu noile jante.....sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite unu din ele....cu cel verde nu am poze!!! |
Alta viata cu noile incaltari ... sa le stapanesti sanatos, ft grava ;)
|
sincer sa fiu ... imi placea mai mult cu celelalte jante ... si asa arata bine ! dar parerea mea e ca alea mergeau si mai bine :)
|
Frumos piticule, da mai bine cu buza :D nu usnta jante la fel k a lui KEZu ??? oricum ai grija de ele sa nu le zgarii si dastea k si sunt disperat sa nu le ating pe drumurile noastre.Hai bafta si vb pe MSG
|
Quote:
on jantele sunt marfa , parca o fac mai agresiva mai URSOI :lol: |
mie unu imi placea mai mult kum arata ku alea vechi,cu astea arata a ursulet ku alea era mai deosebata da fiekare ku gustueile lui.
|
diferenta intre wolfrace si bobet e cam asa: wolfrace: nu e acceptata masina pe e30.de ........... borbet: supriza,nemtii din comunitatea e30.de zic ca e bine domnule.
cam asa sta situatia,am dat un exemplu prin care cred eu ca intelegeti ce incerc sa subliniez(intamplarea nu este reala) @gelu-r - daca asta nu e un bmw special,unic,si asta din cauza jantelor....eu ma duc la puscarie... |
eu sunt multumit de cum arata masina si nu voi mai raspunde la provocari!!!....
|
Quote:
stiu ca tu esti cu bmw-urile...mai ales cu ursi!!!! |
oare de ce e asa misto? :) cel mai frumos urs din tara este in Craiova.felicitari
|
Quote:
|
Salut.Foare bine vin jantele,mult mai frumoase decat celelalte.Arata mai agresiva.Sa le stapanesti sanatos si ai grija la gropi...
Da-mi si mie un sfat.Am si eu o pleoapa de faruri exact ca a ta si vopsitorul ma bate la cap sa o prindem de capota ,ca cica se poate umbla mai usor la grila si faruri.Tu cum ai montat-o? Ai prins-o cu surubelele alea mici (parca 6 sunt)de grila care imbraca farurile? Multumesc. |
Quote:
eu am prins-o de grila....altii de capota.... de cand am pus-o nu am umblat niciodata la faruri asa ca te sfatuiesc sa o pui pe grile!!!!bafta! |
Quote:
|
DJ 23 XXS ... ce tare .. le`ai strans pe toate ? foarte frumos ursu :)
|
E foarte foarte tare vopseaua,nu o sa dau sfaturi,o sa spun doar ca daca eram in locul tau puneam alte jenti.Dar e decizia ta si o respect.Masina arata foarte bine.
|
ce jenti ai fi pus ???
|
nu as fi pus in 5 spite,nush
|
ar fi pus CMS-uri in 3 spite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
am spus-o si ma repet,sunt foarte multumit de cum arata masina in momentul asta! |
Ba ce va place sa interpretati gresit,asa de dragul smardoielii.
Am spus si repet,nu sunt in masura sa critic.Masina e foarte tare,e unul dintre cele mai frumoase e30-uri pe care le-am vazut. citez: ar fi pus cms-uri in 3 spite raspund: miezule... |
-citez " Ba ( .. ) de dragul smardoielii ( .. ) miezule " am incheiat citatul !
-raspund :... suna cam urat nu? -mentionez :... mare atentie ! |
4 Attachment(s)
si ceva poze......
|
Quote:
|
oh` ce schimbare :D arata mult prea tare :D tine`o tot ajea ... pakat ka nu mai e de vanzare :(
|
Quote:
|
Bine ma gata,hai ca ii stricam topicul lui pitic.Tari pozele.
|
1 Attachment(s)
pleoapa de luneta pe care o am vopsita de 3 luni....si tot imi era lene o sa o montez!!!!
|
Oo=[][]=oo | X X S
3 Attachment(s)
Superb acest urs.. Sa'l stapanesti sanatos.. ;)
M-am jucat putin cu 2 poze.. contrast/brightness.. |
Re: oo=[][]=oo X X S
Quote:
|
Re: oo=[][]=oo X X S
Quote:
alexzander: ai uitat sa scrii si borbet A |
la inceput am avut indoieli dar acum vad ca ii sta foarte bine cu noile jante.
frumos tare ursu'8) |
chiar vroiam sa intreb ..unde e "cozorocul" ..
dar cu oglinzile alea ce e pe masina?:???: :rolleyes2 usa dreapta fata nu vine "la linie"?:???: azi am ochiu` format numai pentru critici negativiste :lol: |
Quote:
usa mai jos nu pot s-o las....stiu de problema!!!! oglinzile sunt la vopsit si astea sunt temporare!!!! si cosorogule ete'l pe masina!!!!.... cu usa o sa mai incerc sa vad ce si cum.... o sa urmeze folie...dar nu stiu cat de inchisa!!! |
Quote:
in orice caz.. urate oglinzi ai acum :lol: cu usa..daca nu merge, las-o asa, nu se vede rau ..doar a fost de ajuns pentru ochiul asta al meu format pe defecte mici ..:lol: multa bafta domnule XXS |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning