Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

Tank 04-06-10 14:32

Re: Street Racing Squad

eu merg, vin cu masina, mai am 2 locuri libere

alex.p7m 04-06-10 18:58

cotizati la benzina si rovinieta si merem :)

Diciu 04-06-10 23:33

Salutare, sa imi trimiteti si mie pozele:D

TaZzY E30 04-06-10 23:36

Mai baieti...care aveti parasolarele,maine aliniem si noi masinile la vitantis?:)
eu la 10 voi fii acolo.Ne auzim la un telefon...sau pe mess,ca sunt onn

Danutz Bratosin 04-06-10 23:57

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3417099)
Mai baieti...care aveti parasolarele,maine aliniem si noi masinile la vitantis?:)
eu la 10 voi fii acolo.Ne auzim la un telefon...sau pe mess,ca sunt onn

Mai bine te culci daca vrei sa fii la 10 acolo:lol:

NXdev 05-06-10 19:20

1 Attachment(s)
zarind-ul pe Tank :>

Tank 05-06-10 21:29

dap...ala e tanku :D

green_e30 06-06-10 20:51

La urmatorul de eveniment de drift il veti zari si pe domnul Sorin Ene zis si HAIul...cu parasolarul clubului nostru pe masina:D!!!

andyskn 06-06-10 21:14

a fost marfa rau frate la vitantis,si ar fi ceva sa poarte HAIu parasolaru cu SRS,si vezi si u cum ne faci si noua rost de stickere 4t ;)

NXdev 06-06-10 22:10

deci HAI-ul intra in club la voi :O
cum ati reusit :X?

Danutz Bratosin 06-06-10 22:30

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3421272)
deci HAI-ul intra in club la voi :O
cum ati reusit :X?

Slabe sanse:D din cate stiu eu e deja intr-un club...
Poate doar ii face reclama ca e preten cu grin:-P

OpReA 06-06-10 22:41

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3420990)
La urmatorul de eveniment de drift il veti zari si pe domnul Sorin Ene zis si HAIul...cu parasolarul clubului nostru pe masina:D!!!

zi-mi ca glumesti?=)) ... parasolaru nu il va purta ca parasolar,pt ca poarta parasolar cu KOE...poate doar sticker
iar daca poarta sticker...eu stiu ca prin regulile clubului NSL este o regula simpla: nu poti fi in 2 cluburi de-o data...daca ar purta semnul vostru...ar fi aiurea...voi ce credeti?
nu prea e buna reclama asta cu japca...parerea mea...
bafta baieti

NXdev: daca intra sorin la ei...intri si tu la ei? :lol:

NXdev 06-06-10 22:52

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 3421372)
zi-mi ca glumesti?=)) ... parasolaru nu il va purta ca parasolar,pt ca poarta parasolar cu KOE...poate doar sticker
iar daca poarta sticker...eu stiu ca prin regulile clubului NSL este o regula simpla: nu poti fi in 2 cluburi de-o data...daca ar purta semnul vostru...ar fi aiurea...voi ce credeti?
nu prea e buna reclama asta cu japca...parerea mea...
bafta baieti

NXdev: daca intra sorin la ei...intri si tu la ei? :lol:

nu :P..nu intru intr-un club de dragul vre-unui cunoscut in lumea driftului..daca e sa intru intr-un club intru din placere :))

andyskn 06-06-10 22:53

Nu intra frate la noi in club,ca e in NSL ... doar ca o sa mai puna pe masina probabil,daca zice grin, un parasolar de-al nostru pe post de sticker,mai umple si el masina de stickere si ne face si noua "reclama" sa zic asa, ceva in genu am inteles eu de la grin ...

green_e30 07-06-10 18:14

Deci duminica am vorbit cu Sorin...si l-am intrbat daca e de acord sa punem parasolaru nostru pe masina lui el a zis ca da dar cu singura conditie sa ne punem si noi pe toate masinile stickerul cu www.69hai.ro....nu nu va intra la noi in club pentru ca dabea iese din garaj dat fiind ca vara e plina de evenimente si el trebuie sa lucreze la masina...si numai intra intr-un club dat fiind faptul ca nu ii mai place...a acceptat faza cu stickerul pentru ca imi este un bun prieten si l-am ajutat la 4tuning!!!
Faza cu NSL Sorin nu prea mai are treaba cu NSL.....pentru ca altfel nu accepta asa ceva!!!
Sper ca v-am lamurit;)!

andyskn 07-06-10 22:06

Ok.acum am inteles.sper ca s-au lamurit si ceilalti adica Oprea si NXdev ... deci cand ne dai stickerele cu 69HAI ???

NXdev 08-06-10 12:46

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3423628)
Deci duminica am vorbit cu Sorin...si l-am intrbat daca e de acord sa punem parasolaru nostru pe masina lui el a zis ca da dar cu singura conditie sa ne punem si noi pe toate masinile stickerul cu www.69hai.ro....nu nu va intra la noi in club pentru ca dabea iese din garaj dat fiind ca vara e plina de evenimente si el trebuie sa lucreze la masina...si numai intra intr-un club dat fiind faptul ca nu ii mai place...a acceptat faza cu stickerul pentru ca imi este un bun prieten si l-am ajutat la 4tuning!!!
Faza cu NSL Sorin nu prea mai are treaba cu NSL.....pentru ca altfel nu accepta asa ceva!!!
Sper ca v-am lamurit;)!

Bravo green ;)..baiat cu capul pe umeri.o sa duci sus clubu asta :P

green_e30 08-06-10 18:14

Andy...stickerele trebe sa vorbesc cu Sorin si compatriotii lui sa facem vro 15-20...

NXDev...mersi mult de tot chiar nu stiam ca sunt cu capu pe umeri..:lol::lol::lol:!!!!

TaZzY E30 08-06-10 22:57

e cu sorcova capul lui:)))

oricum,meritul lui....isi da silinta:D

green_e30 09-06-10 17:44

5 Attachment(s)
Cea mai noua membra ..... Baietii majoritatea me-au cerut disperati IDul ei dar daca ma roaga frumos o sa le dau...da' asa m-au stresat de vinerea trecuta incoace...ma rog!!!

Vera si a ei Opel Tigra:D!!!

LEO.SR 09-06-10 19:30

Salutare membrilor si nu numai, vad ca nu ati mai postat nimic, nu se zice nimic de intrunirile clubului si de deplasari poze sau comentari, ce ati facut la urzuceni , nimic sau tineti pentru voi

Tank 09-06-10 20:18

9 Attachment(s)
salutare. imi cer scuze ca nu am mai postat dar chiar nu am avut timp. la urziceni a fost distractiv, pacat ca am fost putini. am postat cateva poze. nu am facut prea multe...

Tank 09-06-10 20:20

7 Attachment(s)
alte poze...

green_e30 09-06-10 20:41

Domnul Vicepresedinte Tank m-a rugat sa va aduc aminte regulile acestea fiind:
1. Să nu fi membru activ īn alt club de Racing din Romānia;
2. Să te comporţi civilizat faţă de ceilalţi membrii ai clubului fară diferenţă de vārstă, maşină, sex sau situaţie materială;
3. Să respecţi celelalte Cluburi de Racing cāt şi membrii lor;
4. Să te implici īn acţiunile Clubului;
5. NU acceptăm maşini cu GPL sau māncate de rugină;
6. Cei care au permis de mai puţin de un an de zile, NU au voie să participe la īntreceri, de orice natură;
7. NU acceptăm ca membrii SRS să vină la īntruniri după ce au consumat alcool sau substanţe halucinogene. Dacă vor fi prinşi de 3 ori, vor fi excluşi din SRS;
8. Īn timpul deplasărilor trebuie să conduceţi civilizat fară a pune īn pericol ceilalţi membrii sau participanţi la trafic;
9. Īn timpul deplasărilor trebuie să respectaţi coloana Clubului (coloana se stabileşte īnainte să plecăm);
10. Īn cazul īn care nu puteţi ajunge la īntruniri, sunteţi obligaţi să anunţaţi conducerea clubului. La 5 absenţe neanunţate, veţi fi excluşi din SRS.
11. Acceptăm şi maşini stock, dar īn termen de 6 luni sunt obligaţi să facă modificări;

Aspirantul la statutul de membru SRS trebuie să īndeplinească urmatoarele condiţii:
1. Vārsta Minimă 18 ani;
2. Permis de Conducere;
3. Plăteşte taxa de aderare īn club, respectiv: Tricou, Bulină, Parasolar;
4. Aspirantul la SRS va fi īntr-o perioadă de probă de o lună de zile;
5. Acesta va fi admis dacă īndeplineşte toate condiţiile de mai sus şi dacă este acceptat printr-un vot de ceilalţi membrii SRS;
6. Aderarea membrilor se va face īntr-o dată precisă, o singură dată pe lună, la o scurtă şedinţă SRS.

Cu respect,Grin!!!:twisted:

LEO.SR 09-06-10 20:59

1 Attachment(s)
Bravo domnilor asa mai merge

NXdev 09-06-10 21:13

frumos tigrutzu :P..capota si portbagaj fara sigle , un set de jante mai late , trantita la pamant si aia e :D
off: dragutza tipa;;)

NXdev 09-06-10 21:15

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3429528)
Domnul Vicepresedinte Tank m-a rugat sa va aduc aminte regulile acestea fiind:
1. Să nu fi membru activ īn alt club de Racing din Romānia;
2. Să te comporţi civilizat faţă de ceilalţi membrii ai clubului fară diferenţă de vārstă, maşină, sex sau situaţie materială;
3. Să respecţi celelalte Cluburi de Racing cāt şi membrii lor;
4. Să te implici īn acţiunile Clubului;
5. NU acceptăm maşini cu GPL sau māncate de rugină;
6. Cei care au permis de mai puţin de un an de zile, NU au voie să participe la īntreceri, de orice natură;
7. NU acceptăm ca membrii SRS să vină la īntruniri după ce au consumat alcool sau substanţe halucinogene. Dacă vor fi prinşi de 3 ori, vor fi excluşi din SRS;
8. Īn timpul deplasărilor trebuie să conduceţi civilizat fară a pune īn pericol ceilalţi membrii sau participanţi la trafic;
9. Īn timpul deplasărilor trebuie să respectaţi coloana Clubului (coloana se stabileşte īnainte să plecăm);
10. Īn cazul īn care nu puteţi ajunge la īntruniri, sunteţi obligaţi să anunţaţi conducerea clubului. La 5 absenţe neanunţate, veţi fi excluşi din SRS.
11. Acceptăm şi maşini stock, dar īn termen de 6 luni sunt obligaţi să facă modificări;

Aspirantul la statutul de membru SRS trebuie să īndeplinească urmatoarele condiţii:
1. Vārsta Minimă 18 ani;
2. Permis de Conducere;
3. Plăteşte taxa de aderare īn club, respectiv: Tricou, Bulină, Parasolar;
5. Acesta va fi admis dacă īndeplineşte toate condiţiile de mai sus şi dacă este acceptat printr-un vot de ceilalţi membrii SRS;
6. Aderarea membrilor se va face īntr-o dată precisă, o singură dată pe lună, la o scurtă şedinţă SRS.

Cu respect,Grin!!!:twisted:

Respect grin ;) ..reguli normale si decente :)

Tank 09-06-10 21:16

daca mai aveti vro sugestie pt reguli. va rog sa-mi spuneti

Tank 09-06-10 21:22

grin, sper ca ai inteles de ce m-am luat de tine in legatura cu postu cu vera.

deci, inca nu o putem numi membra SRS, pt ca nu a trecut perioada de proba. bafta SRS

TaZzY E30 09-06-10 21:31

lasa ca o sa creasca si ea:))....
Din ce vad ,nu a fost omor la urziceni.....:-??.....
Vineri,ora 20.30,Farfurie carol:D.....
Am auzit ceva de bine...si trebuie sa vorbim:D
Bafta SRS

Tank 09-06-10 21:34

omor a fost la urziceni...dar nu am mai facut poze :P cum au inceput cursele, s-a umplut de lume

NXdev 09-06-10 21:35

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3429701)
lasa ca o sa creasca si ea:))....
Din ce vad ,nu a fost omor la urziceni.....:-??.....
Vineri,ora 20.30,Farfurie carol:D.....
Am auzit ceva de bine...si trebuie sa vorbim:D
Bafta SRS

creste micuta :))
ati avut masini prezente la competitie la urziceni ?
mult succes baieti :P

TaZzY E30 09-06-10 21:41

din pacate,nu am avut masini inscrise in competitie...dar au fost acolo:D...

Tank 09-06-10 21:41

din pacate nu am avut, am fost doar k spectatori. am vrut eu sa ma inscriu cu tanku dar cand au auzit astia au zis ca ei nu se mai baga, asa ca de dragul curselor m-am retras eu :P

Tank 09-06-10 21:42

Inca ceva, TOTI CEI CARE VOR SA SE INSCRIE IN SRS, II ROG SA MA CONTACTEZE PT A LE DA CEREREA DE INSCRIERE.

Racer_e30 09-06-10 23:22

parasolarul pt HAI propun sa fie alb ... pt ca am gasit un loc bun pt el si se vede bestial daca ar fii alb !!! :shock::shock:

si data viitoare cand o sa mai fie vb de o persoana importanta nu vreau sa se mai poesteze pe topic nimic legat de ea !!! ca vad ca deviati de la subiect !!!
cand e ceva important de vb ... VORBIM LA INTRUNIRE CA DAIA E:!:

TaZzY E30 10-06-10 10:46

are dreptate Racer.....o sa vorbim despre asta la intrunire!
Bafta SRS!!!

TaZzY E30 10-06-10 23:49

NEWS!!!
Blondu a luat permisu:D:X:X:X:X:X

Nu a zis daca da de baut,dar, SA-L STAPANESTI SANATOS!!!!

Diciu 11-06-10 00:13

Salutare, de unde este gagika care vrea sa intre in Club?:D Cum o cheama, cati ani are, ce id are,:)))))) si vine vineri?:D

TaZzY E30 11-06-10 08:43

:))
O cheama Vera,e din bucuresti,21 de ani,Pt ID dai spaga:)))
Azi,dupa ora 14,pe Ciurel,care mergeti:D?:>:>...asa...inainte de intrunire:D

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning