Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

gabitzUU 18-04-10 15:35

Re: Machetele mele - steaua23

Foarte foarte tare Hummerul si ai facut si niste poze foarte faine :DFelicitari.

steaua23 18-04-10 15:40

12 Attachment(s)
Si cateva detalii:

Motor, interior si mici amanunte la exterior.
Desi pare functional, portbagajul nu se deschide pentru ca prealata este lipita pe el.

VENOX 18-04-10 17:35

Hopa, a iesit Hummer-ul la aer. Detaliile sunt exceptionale. Desi nu mi-a placut Hummer-ul in mod special niciodata, asta e chiar o macheta super. Si pozele ti-au iesit excelent, un singur amendament am totusi la ele. Merita sa o rulezi un pic masina prin praf sa se prinda de roti, dar pot sa inteleg daca ti-a fost mila :D

enDzo 18-04-10 18:19

Frumos prezentat Hummer-ul... reusite foto si nu mai vorbesc de detaliile machetei... dar cred ca ai cautat mult pana sa gasesti gropile alea :)

2010 18-04-10 21:12

Frumoasa prezentare si detalii la aceasta macheta!

ciprian_f 18-04-10 21:39

foarte reusita macheta. interiorul inca il consider spartan, adica un pic prea grosier, se putea mult mai bine. sasiul si toate grilele alea metalice sunt impresionante. felicitari din nou

radu_rs 18-04-10 22:04

felicitari pentru aceasta achizitie, de departea cea mai buna reproducere a Hummer-ului din cate am vazut. Pozele absolut reusite, cred ca ai cautat ceva locul (hot spot) :evil_laug
interorul este cum a spus ciprian_f, in rest numai de bine. Cius

radu_bv 18-04-10 22:08

Foarte foarte misto Hummer-ul. Imi place extraordinar de mult:rolleyes2. Realizat impecabil:shock:. Ce sa mai......foarte tare:!: Tot imi place la el......poate puteau sa faca sa se deschida si capota spate,dar e un detaliu prea mic pentru felul in care e realizata. Bravo:!:

Creative256 18-04-10 22:15

Felicitari pentru macheta, e foarte foarte tare! Arata tare bine pe dedesupt, intradevar se putea si mai bine la interior dar all and all e o interpretare foarte reusita.

GrAnDe 18-04-10 22:23

Bravo pentru ea :D , meriti pe deplin un articul 4 tunning :-)

DTH 18-04-10 22:35

Cum ai urcat pozele am şi văzut dar din păcate nu am avut suficient timp pentru a lăsa un comentariu , m-am uitat pe fiecare īn parte , este foarte frumoasă , să o stăpāneşti sănătos !!! :D

promo 18-04-10 23:06

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3289740)
foarte reusita macheta. interiorul inca il consider spartan, adica un pic prea grosier, se putea mult mai bine. sasiul si toate grilele alea metalice sunt impresionante. felicitari din nou

dap, slabut interiorul...
totusi acest hummer nu este pentru armata, si cred ca cel putin niste covorase tot ar fi trebuit sa aiba..

poza edificatoare.

http://www.ir55.com/images/hummer_interior.jpg

steaua23 18-04-10 23:24

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3288843)
Foarte foarte tare Hummerul si ai facut si niste poze foarte faine :DFelicitari.

Merci.

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 3289090)
Hopa, a iesit Hummer-ul la aer. Detaliile sunt exceptionale. Desi nu mi-a placut Hummer-ul in mod special niciodata, asta e chiar o macheta super. Si pozele ti-au iesit excelent, un singur amendament am totusi la ele. Merita sa o rulezi un pic masina prin praf sa se prinda de roti, dar pot sa inteleg daca ti-a fost mila :D

Ai dreptate, dar nu prea vroiam sa murdaresc macheta rau. Ma gandeam si o sesiunea mai off-road, dar am renuntat din aceeasi ideea.

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3289167)
Frumos prezentat Hummer-ul... reusite foto si nu mai vorbesc de detaliile machetei... dar cred ca ai cautat mult pana sa gasesti gropile alea :)

Merci. Pai gropi sun pe toate drumurile. Pozele sunt facute la munca.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3289608)
Frumoasa prezentare si detalii la aceasta macheta!

Merci. Are cateva detalii foarte bune.

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3289740)

Merci. Ai dreptate, interiorul este slab. Chiar as fi curios cum e la maisto.
Fiind primul exoto din colectie (desi clar nu e la nivel cu altele) m-a surprins acea grila metalica de pe capota, la fel ca si alte elemente realizate din metal si nu plastic ca la alti producatori.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3289874)
felicitari pentru aceasta achizitie, de departea cea mai buna reproducere a Hummer-ului din cate am vazut. Pozele absolut reusite, cred ca ai cautat ceva locul (hot spot) :evil_laug
interorul este cum a spus ciprian_f, in rest numai de bine. Cius

Clar e cea mai buna realizare a unui H1, mai ales ca e si singura ce respecta cu adevarat scara. Maisto e cam 1:19 - 1:20.

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3289896)
Foarte foarte misto Hummer-ul. Imi place extraordinar de mult:rolleyes2. Realizat impecabil:shock:. Ce sa mai......foarte tare:!: Tot imi place la el......poate puteau sa faca sa se deschida si capota spate,dar e un detaliu prea mic pentru felul in care e realizata. Bravo:!:

Merci. Ma bucur ca iti place. E singurul din cele 3 produse de exoto la care nu se deschide bena. Cel wagon (5usi) si cel army au partea din spate functionala. Si la asta pare functionala ... dar dupa cum ziceam e lipita acea prelata de ea.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3289924)
Felicitari pentru macheta, e foarte foarte tare! Arata tare bine pe dedesupt, intradevar se putea si mai bine la interior dar all and all e o interpretare foarte reusita.

Merci. Adevarul asta e, interiorul este mult sub exterior.

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3289981)
Bravo pentru ea :D , meriti pe deplin un articul 4 tunning :-)

Merci frumos. Mai sunt destui ce au colectii frumoase pe aici, nu sunt singurul :D

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3290039)
Cum ai urcat pozele am şi văzut dar din păcate nu am avut suficient timp pentru a lăsa un comentariu , m-am uitat pe fiecare īn parte , este foarte frumoasă , să o stăpāneşti sănătos !!! :D

Merci frumos.
Quote:

Originally Posted by promo (Post 3290182)
dap, slabut interiorul...
totusi acest hummer nu este pentru armata, si cred ca cel putin niste covorase tot ar fi trebuit sa aiba..

poza edificatoare.

Ai dreptate promo. Interiorul e slab. Daca as fi chiar rau as putea spune ca acel plastic galben arata a jucarie ce nu costa mai mult de 5 ron.
Totusi pentru mine e suficient si asa. Stiam ce cumpar dinainte si nu aveam mari asteptari la interior. Exteriorul e multumitor.
Daca nu ma insel, aceasta macheta a fost conceputa undeva in 1995 ...

Dark Side 18-04-10 23:56

Deci deschiderea usilor este absolut.... cool! 8)
Si macheta e misto... adica... e interesanta si are si niste detalii f. ok pentru pretul ei.

ksm170 19-04-10 08:08

nu cred sa fi cautat gropile prea tare :)))))
mie nu-mi spune nimic macheta, dezamageste la partea din spate... varianta normala arata mai bine

THUNDER77 19-04-10 09:28

Super frumos !!!!!!!

CALIN 79 19-04-10 13:14

Foarte tare Hummer-ul.

akastf 19-04-10 14:37

Foarte tare...dar cred ca il prindea mai bine acoperit tot, nu pick up asa

steaua23 19-04-10 14:44

Si eu zic ca varianta in 5 usi e mai frumoasa, dar aia imi place doar in varianta albastru-mov standox. Costa cam 500 Ron, daca nu prinzi vreo ocazie.
Eu am luat ceva mai ieftin macheta asta si m-am multumit cu varianta SUT ... sau cum naiba se numeste :D
Din cauza firmei producatoare, probabil multi se asteptau la mai mult. Totusi, tinand cont ca a fost sub 100eruo si e de productie veche consider ca isi merita banii.

Racer21 19-04-10 14:54

Daca din cele 2 poze (teaser) pe care le-ai pus acum ceva timp, macheta m-a impresionat, ce crezi acum ? Cand i-ai facut o prezentare asa frumoasa ... Uite, nu mai zic nimic, cert e ca macheta asta imi place cel mai mult din colectia ta (care dealtfel este una superba) Sunt curios sa vad recensamantul, bafta sa-ti gasesti machete frumoase ca sa ajungi la #50 :-)

steaua23 19-04-10 15:00

Merci Racer. Am gasit machetele alea si le-am comandat , doar ca mai dureaza unpic pana vin. E vb de: x3, r8 si e klasse. A 4-a probabil va fi porsche 901, dar asta depinde de buget.

world_eye007 19-04-10 18:14

Pot sa intreb si eu x3-ul ce culoare o sa fie? :-P

steaua23 19-04-10 18:26

Cam la fel ca x5-ul prezentat ceva pagini mai jos. Un fel de maro-auriu. Cel putin asa parea in poze, pe modelissimo.

Calin001 19-04-10 18:57

frumusel hummer... se poate cumva si decapota pentru cand vine vara?

andreigica 20-04-10 17:58

E frumos H1-Exoto,dar varianta lunga merita mult mai mult,acest rosu nu imi place.Cred ca era mai frumoasa daca nu avea prelata pusa:D

steaua23 20-04-10 22:42

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Calin001 (Post 3292350)
frumusel hummer... se poate cumva si decapota pentru cand vine vara?

Cred ca se poate decapota, dar o singura data. Dupa nu mai pune nimeni prelata aia la fel :))

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3295479)
E frumos H1-Exoto,dar varianta lunga merita mult mai mult,acest rosu nu imi place.Cred ca era mai frumoasa daca nu avea prelata pusa:D

Tot ce se poate. Candva o sa vina si varianta lunga :D

News ...

R8 - kyosho
X3 - kyosho
Ferrari 365GTB - kyosho

radu_rs 20-04-10 23:30

hehe, mereu delectezi poporul colectionar :lol:
X3 chiar n-am mai vazut sa fie prezentat pe sectiune, iar R8 este o macheta care spune multe!

Felicitari pt. achizitiile facute, foarte faine machete!

Racer21 21-04-10 13:58

Frumoase R8 si X3 (care dealtfel este destul de rar) , dar pentru mine, 365 este baza 8)

steaua23 21-04-10 16:47

15 Attachment(s)
Ferrari 365GTB - Kyosho 1:18

Este al doilea ferrari din colectie, dar cu siguranta nu ultimul. O macheta detaliata si lucrata ingrijit de japonezii de la kyosho. Capota fata dispune de telescoape reale, geamurile usilor fata sunt mobile iar rotile dispun de suspensie. Pentru restul ... poze :)

enDzo 21-04-10 17:27

Consistenta achizitie! Excelente !... deliciul ochilor acest Ferrari; si numai... abia astept prezentarea pentru X3, dar si pentru R8.

Racer21 21-04-10 17:50

Wowww, excelenta macheta, cred ca e cea mai frumoasa varianta de 365, superb lucrata de Kyo, cred ca printre cele mai bune machete Ferrari ale lor. Frumos ca geamurile sunt mobile, am mai vazut Kyosho de genul asta :-) E cumva din gama noua a celor de la Kyo ? ca am auzit ca ei au mai marit media de detaliere al machetelor

steaua23 21-04-10 18:02

Nu e din seria noua. E si la reducere pe modelissimo acum. Sincer sa fiu si pe mine m-a impresionat macheta.
Pacat de acele cureluse si sigurante ca sunt doar de decor.

andrew 46 21-04-10 18:43

superb acest ferrari..faza cu gemaurile si cu capota ca in realitate m-a dat pe spate.
succes.

2010 21-04-10 21:28

Am ramas blocat!!!
Ferrari este MAGNIFIC!!!!
Nu mai spun nimic ca nu mai am ce..

ciprian_f 21-04-10 21:44

foarte reusita macheta. nu ai de ce sa fii suparat pe curelusele alea. asta e nivelul. ca sa faci detalii bune intr-o parte trebuie sa compensezi. sunt foarte rare machetele de nivel mediu cu detalii foarte foarte bune. toate au cateva scapari.

THUNDER77 21-04-10 22:16

Este dementiala !!!!!!!!!!!

andreigica 21-04-10 22:47

Detin si eu acest model,este demential,chiar nu are defecte,poate volanul prea mare in rest e almost perfect!:D

model collector 21-04-10 23:21

Observ ca am inceput sa comandam aceleasi modele, fara a pica de acord:D. Macheta aceasta este exceptionala, trebuie mentionat scaunul soferului si bordul realizat din material plusat moale, la fel ca in realitate pt a absorbi socurile in caz de accident, furtunele acelea transparente, care chiar sunt furtune nu fire. E sublim ce mai, a si de mentionat ca acesta este varianta Competizione, cum ai specificat tu se intelege versiunea normala.

steaua23 21-04-10 23:41

Quote:

Originally Posted by andrew 46 (Post 3298614)
superb acest ferrari..faza cu gemaurile si cu capota ca in realitate m-a dat pe spate.
succes.

Merci. Sunt cateva chestii de efect care fac diferenta :D

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3299226)
Am ramas blocat!!!
Ferrari este MAGNIFIC!!!!
Nu mai spun nimic ca nu mai am ce..

Merci. Si eu am ramas impresionat cand am vazut-o live, desi stiam in mare la ce ma astept.

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3299286)
foarte reusita macheta. nu ai de ce sa fii suparat pe curelusele alea. asta e nivelul. ca sa faci detalii bune intr-o parte trebuie sa compensezi. sunt foarte rare machetele de nivel mediu cu detalii foarte foarte bune. toate au cateva scapari.

Ai dreptate in ceea ce zici. Totusi e de apreciat faptul ca sunt faute destul de realist sigurantele si curelusele respective.

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 3299420)
Este dementiala !!!!!!!!!!!

Ma bucur ca ti-a placut :)

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3299532)
Detin si eu acest model,este demential,chiar nu are defecte,poate volanul prea mare in rest e almost perfect!:D

Am vazut-o si pe a ta. Singura diferenta intre ele e ca asta nu are sponsorii pictati. :D

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3299664)
Observ ca am inceput sa comandam aceleasi modele, fara a pica de acord:D. Macheta aceasta este exceptionala, trebuie mentionat scaunul soferului si bordul realizat din material plusat moale, la fel ca in realitate pt a absorbi socurile in caz de accident, furtunele acelea transparente, care chiar sunt furtune nu fire. E sublim ce mai, a si de mentionat ca acesta este varianta Competizione, cum ai specificat tu se intelege versiunea normala.

Am uitat sa specific ca e versiunea de curse, dar fara sponsori. Mi-au placut in special aceste roti mari care impreuna cu acele cauciucuri dau superb.
Ai perfecta dreptate in legatura cu furtunasele din portbgaj. Sunt de maer efect. Eu am scris in graba descrierea si am mai omis cateva detalii.
Merci de completare.
ps: chiar nu stiam ca avem aceleasi gusturi in materie de masini.
Ai peste lista si vreun e28 M535 de AA =)) ?

radu_rs 22-04-10 00:38

Superba macheta, spectaculoasa! Modelul niciodata nu se va demoda... si dupa 50 ani va fi ceva spectaculos. Imi place mult cum este realizata, imi place mult culoarea si imi plac detaliile excelente.
Sinonimul acestei machete este bijuterie.

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning