![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Ce am cautat eu Hummer-ul asta in 2009 Dream Garage... si nu l-am gasit:sad:
Am observat niste modele interesante anul asta in HW City Works, sper sa le gasim:-P Si inca ceva... stiam eu ca se poate deschide Rapid Response, ma bucur ca ai reusit;) |
:evil_laug hummer mic. imi place cum arata masina asta la orice scara. :D
|
ce tare e hummer-ul:D Cate ai ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Intre examene am mers pana la Real la Deva dar din pacate nu am gasit mare lucru. Nu am putut pleca insa cu mana goala asa ca am luat doua machetute de circuit pe care le prezint azi.
P.S: Vazand la Calin pe thread un Chevy made in China mai vechi am zis ca aveam si eu unul "de politie" din copilarie, asa ca m-am pus sa il caut daca tot am venit pana acasa si l-am gasit :-D . Prezentarea lui o sa fie mai incolo cand o sa am un pic de timp. Hot Wheels 1/64 234.Riley & Scott Mk III 235.Cadillac LMP |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi am facut o pauza de pranz mai lunga si am terminat un "custom" inceput mai demult. Cum aveam baza de la Montezooma, transformat in lowrider data trecuta cand am fost acasa, si caroseria de la un Datsun folosit pentru roti, am decis sa il fac Hi-Raker cum era Montezooma ;). Rotile erau cromate dar se dusese pe alocuri. Am spalat, am dat cu o perie cu sapun si am reusit sa curat tot cromul, asa ca este Black on Black :-D. Cealata masinuta este Bugatti Veyron, foarte slab facut de cei de la HW...dar am zis ca e supercar si il pun si eu in colectie.
Hot Wheels 1/64 236.Datsun Bluebird 510 Custom 237.Bugatti Veyron |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sunt frumoase aman-doua, dar fiindca imi plac modele clasice parca merg pe Datsun.Frumos si Bugatti.Imi place albastrul ala.
|
Tari de tot amandoua, imi place si Bugatti:!:
Ai adunat fff multe, bravo si la cat mai multe:!::!::!: |
Ai adunat multe HW 1/64, 209 nu sunt deloc putine, se vede ca ai pasiune pentru scara asta si in special pentru HW ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi am decis sa va arat una din masinutele mele din copilarie, este modelul vazut si la Calin pe thread doar ca a mea e High Way Patrol. O am de aproximativ 20 de ani, nu are brand sau model reprezentat inscris pe ea dar pentru mine e foarte frumoasa (imi aminteste de copilarie cand fugeam dupa infractori cu ea ;) ). 238.High Way Patrol (China) |
hmmm..prin cate o fi trecut masinutza aia ...e frumos sa stii ca ai machete asa vechi care pana la urma cred ca pentruu tine au o valoare simbolica inestimabila ai pus mult suflet in ele.Imi place sa vad ca esti asa pasionat.
|
Superba asta o vreau si eu 1/18:twisted:
Superba toata colectia ta:!::!::!: |
1 Attachment(s)
Astazi am reusit sa mai termin o operatiune inceputa acum o vreme, am desfacut toate masinutele ce erau la restaurat (mesterul care renoveaza balcoanele + filetanta cu burghiu + nit = :-D) si sa le curat. Unele au fost mai incapatanate ca altele dar pana la urma am reusit. Cu ocazia asta vreau sa rog pe cine are si poate sa imi doneze/vanda un parbriz pentru Viper-ul din spate, este MBX dar cred ca pot adapta cam orice parbriz de la o decapotabila 1/64 (sau preferabil 1/58 cat scrie pe el ca este). BMW-ul din pacate o sa imi dea de furca, geamurile sunt distruse si cred ca au sa ramana negre :rolleyes2 . Dupa data de 3.06 ma apuc de vopsit, daca aveti sugesti in legatura cu schemele de culori va rog sa le impartasiti.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vad ca nu se ingesuie nimeni cu sfaturile legate de vopsea :drdodgy:. Pana una alta am mers prin Real si am ramas fara buget pt o vreme dar am gasit multe din modelele dupa care ma uitam. Astazi va prezint un Scirocco GT 24, cred ca e primul de la HW pe forum, dar nah nu mai suntem multi cu astea mici :rolleyes2.
Hot Wheels 1/64 239.Scirocco GT 24 |
Eu zic sa le faci in culori vii cum le ai pe toate, acum vezi tu...
Frumoasa ultima achizitie, imi place de tine nu te poti abtine de loc:!::!::!: |
Quote:
|
Scirocco rupe tot, superfaina.
|
Merci baieti, ma bucur ca va placem, mai sunt multe de prezentat dar nu am timp acuma asa ca luam o pauza scurta ;).
|
Nice Scirocco, rosul il prinde bine. Inca o data, mare pacat ca HW nu vopsesc farurile, ca ar fi arata super :sad:
|
2 Attachment(s)
Revin cu prezentarile, gata cu facultatea :-D, acum am timp mai mult ;). Astazi va arat doua modele americane din 2010.
Hot Wheels 1/64 240.'10 Camaro SS 241.'10 Ford Shelby GT500 |
Ma bucur ca ai revenit cu prezentarile acestor frumuseti, felicitari:!::!::!:
|
ultimele 3 machete prezentate sunt de top! Pentru scara aceasta pe care tu o colectionezi, detaliile sunt excelente.
Pozele sunt "tunate" bine, pe un fundal care merge de minune cu machetele agresive. Da, numai de bine. |
bine ai revenit..in sfarsit niste muscle car-uri.Bun bun!!
|
2 Attachment(s)
Merci baieti ma bucur ca va plac, tot pe meleaguri americane raman cu prezentarile doar ca am schimbat fundalul, am revenit la cel alb pentru urmatoarele prezentari.
Hot Wheels 1/64 242.1964 Chevy Impala 243.'55 Chevy |
frumoase hot wheels-urile,mai ales scirocco si camaro...sper sa le gasesc si eu pe aici:D
|
Impala este una din preferatele mele, sper sa o iau si eu 1/18...
Superbe, imi place ca ai revenit in forta cu machete fff frumoase:!::!::!: |
2 Attachment(s)
|
Ai revenit in forta. Interesante muscle car-urile astea :)
|
Quote:
Quote:
|
E o nebunie cu machetutele astea...
Foarte frumoase batranele:!::!::!: |
2 Attachment(s)
Imi cer scuze de absenta, dar am un proiect foarte important, de care inca nu va pot spune decat ca imi ocupa tot timpul ;). Astazi va prezint un TH din 2010 si unu din modelele mele preferate HW design.
Hot Wheels 1/64 246.Gangster Grin 247.Twin Mill III |
Asta pe albastru are un spate superb...foarte frumoase culorile folosite de producator pentru aceste machete:!:
|
Cea albastra rupe! E foarte faina. Si cea verde e tare, da' aia albastra imi place mai mult.
|
Tare TMIII ! O am si eu dar versiunea Premiere pe 2008...
Oricum acel Gangster Grin e mov nu albastru... albastra e culoarea a o parte din decal. Si app: a vazut careva STH-ul acestui model pe la noi (rotile alea tip oglinda sunt suuuuper !) ? |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 248.'56 Ford Truck(din pacate varianta: No Tilt Front End,has Chrome blower, nu am gasit cea la care se deschide capota) 249.'69 Chevelle |
Faine mititelele tale, la cate modele fac HW cred ca nu te plictisesti niciodata. Tot timpul gasesti ceva nou. Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning