![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Eleronu` ala vine bine pe calibra galbena. Pe calibra lui Liviu merge mai bine ala care-l avea inainte pt. ca pastreaza forma masinii ! Ala de pe aia galbena vine bine cu kit-ul ala de spoilere si praguri :) . Cam asta e parerea mea :)
|
1 Attachment(s)
o sa pun leduri in al meu ... pana atunci am mai facut un pas,mi-am pus internet in masina!!!(doar prin zona cartierului merge,dar tot este internet in masina:P)
|
In calibra asta eu as mai baga un singur lucru : MUZICA ! :D
|
Quote:
Liviule..tare faza cu netu un masina, dar pacat ca nu merge si in alta parte, numa in juru blocului tau :-P, da nu-ti fa griji ca asa se incepe ;) incet incet :D asteptam sa-ti faci eleronu, si sa nu-ti pui cine site ce aripa de avion, ca arata bine eleronu care l-ai spart!! |
Salutare allz...si in special tie Liviule....!! Parerea mea e sa nu iti pui toate inventiile de eleroane mai ales k ala merge bine pe japoneze cel de pe calibra galbena , iar cel de pe nissan nu e indicat , e prea mare !! (parerea mea)
Cum ti-ai spart eleronul asta care il aveai ? ai stat pe el ai pus greutate ? a cazut vreo caramida ce ai facut ma nebune ? :( Felicitari pt intrarea in Ghost si astept sa ne revedem, eu am fost foarte foarte ocupat sapt asta cu noua masina e in service o tunez si o pragatesc pt 4tuning day..daca nu reusesc cu ea sigur o sa apara Calibra in locul ei acum sa vedem, de aia sunt foarte ocupat si n-am putut sa vin la tine, nu stiu cum o sa am timp poate weekendu asta nu stiu exact... Marfa inventia, traiasca wireless-ul :) .... extindete :) ..pune monopol prin zona .... :) .... Te pupa fratioru tau |
Fa si tu un suport frumos la Laptopu ala si fa-ti plansa din spate din lemn ca a cam facut burta:)
|
Quote:
|
frumoasa gagica ta!! :P am observat k iti place ,,sa o duci la stilist'' destul de des:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
parca...nu prea sta bine woferul ala acolo:D inainte asa era....
ideea cu netul....oricum...te poti muta in masina....super tare...pana la urma ai gasit cum sa il alimentezi laptopu' de la masina ceau |
Bulldog_cox, mai pune te rog(probabil rugam ;) ) niste poze cu masina cum era inainte daca mai ai!! :)
|
marfa calibra asta
|
Ne vedem maine sa te trag de urechi(Flow mi-a zis sa fac asta :P ) ! Noi in 2 ore plecammmmmmmmmmmmmm !!! :D
|
parca arata mai bine masina inainte :D, din tot sistemu ala a mai ramas doar subwooferu?? eu asa vad, pt ca acum are alte boxe, alt amplificator :)
bulldog_cox pls mai pune niste poze cu masina...era a ta inainte?? ca vad ca numaru e ceva cu SB ** COX :) |
wooferul era m audio parca...sau ceva de genu,era cel mai tare de la ei:D.....era la vreo 800 wat rms::D
masina nu a fost a mea, a fost a unui prieten.el a adus masina din germania... |
4 Attachment(s)
spoilerul fata e original
cea negra e una din surorile ei:D |
spoilerul fata ce e acum pe ea, a fost facut de noi la comanda pentru cineva din CT,....si o zis ca e mult sa dea 5 milioane pe el.....si i-am zis sa.........si am ramas cu spoilerul
|
Dadea super fain vechiul spoiler de fatza pe masina lu Liviu ;)
|
Tocmai mi-am scos masina din servis...mi-a mai mancat vreo 350 de lei!!!De mult nu mi-a mai cerut motoru bani...a mai ramas exteriorul care este distrus in prezent...trebuie revopsit si refacut totu ca le-am cam dat draq:(!!!
Il rog pe CRM sa puna si nite poze cum arata acuma ca el are:D!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai gasit doua poza :D...da promit ca fac maine mai multe daca e nevoie ;)
|
Pffff, da ce a patit masina?
|
:shock: :shock: .............mda.. cum ai reusit sa rupi spoilerul ????
|
mai Liviule....ai fost la arat? sau ai fugit de garda:D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: la arat in nici un caz ca e prea moale :lol: :lol: :lol: :lol:
|
am intrat undeva pe iarba si a ramas partea de jos...jos...de asta am pus pozele ca vreau din partile din care s-a rupt bara sa pun niste dinti mai marisori care sa iasa cumva in exterior:D....ce ziceti???eu zic ca cel putin din lateral ar arata bine:P
|
Nu cred ca i-ar sta bine cu colti... :( . Mai bine un clean look , ceva finut !
Oricum spoilerul ala se repara usor daca n-ai pierdut bucata aia mare :) Bafta si fa-o frumoasa ca mai sunt 19 zile ! :D |
tocmai am venit de jos...mi-am facut putin spoilaru:P
sper sa va placa cum a iesit...l-am facut doar provizoriu,merg in oras si o sa fac niste poze:D |
1 Attachment(s)
Asta este poza:D...oiricum arata mai bine ca celalalte de mai sus:P
|
Nu prea se intelege ca e intuneric. o lasi asa cu negru?
|
Nu prea merge sa o lasi asha, cu negru :rolleyes2
|
oricum merge mai bine decat cu gaurile pe care le avea:D
|
Ala e virtual tuning sau e spoilerul cel nou ? :D
Mie imi place ! E super ideea ! |
nu prea se intelege mare lucru...dar din intuneric arata bine :-P, fa si tu o poza ziua, sa se vada exact ce ai facut acolo :D
|
Arata bine cu spoilerul facut asa,am vazut-o aseara.Dar singura problema e ca arata urat cum se termina plasa asa dintr-o data,sau mai bine zis ciudat.
Liviu,cand ai de gand sa o vopsesti si sa iti repari eleronul? |
Daca poza aia e reala eu zic ca ii sta foarte bine fara eleron si cu spoilerul exact cum e acum ...trebuie doar spalata, ceruita si aplicate cateva chestii pe cauciucuri si jante ...si aia e :D
|
5 Attachment(s)
Am facut azi niste poze...spoilaru l-am facut doar ca sa nu arate a masina botita:D...inainte era mai frumos oricum!!!
|
Quote:
|
Mai nutrie poze cu mine nu pui???:D
Si nu ii mai pune ma eleronul ca asa macar sta portbagajul ridicat fara ajutor :-p si mie imi place mai mult asa. |
1 Attachment(s)
Am mai gasit o poza ratacita in care se vede mai bine...pozele cu noi ti le dau pe mes:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning