Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

Gica 25-07-11 16:08

Re: Machetele mele - radu_rs

Pfu...ai 2:evil:

Frumos model, am avut si eu "boala" pe el...,dar momentan colectia mea se axeaza pe o alta arie acum...:D

radu_rs 25-07-11 16:19

Quote:

Originally Posted by Zignum (Post 4486482)
Foarte frumos, interesant de ce la macheta mea capacul de la rezervor este in culoarea masinii :?:

Merci! Si al tau este foarte frumos. Al tau nu are culoarea aceasta pentru ca este editie aniversara si are cateva elemente in plus fata de a mea, cum ar fi: sigla cu 40's pe lateral(la mine scrie GT) , calutul din fata este incadrat in crom (cadranul meu este negru) , capacul rezervorului in culoarea caroseriei... :)

Quote:

Originally Posted by Gica (Post 4486497)
Pfu...ai 2:evil:

Frumos model, am avut si eu "boala" pe el...,dar momentan colectia mea se axeaza pe o alta arie acum...:D

Si colectia mea este axata mai mult pe altceva, dar mai strecuram cate una de genul periodic si vad ca-mi prieste :evil_laug :-P
Merci.

Zignum 25-07-11 16:30

Am inteles :) Oricum arata frumos si pe negru!

2010 25-07-11 19:21

nici nu cred ca putei combina mai bine doua machete la culori...
best amandoua nu doar noutatea!!!

Racer21 25-07-11 21:08

hehe, unde-s 2 puterea creste ...

Frumoase amandoua, le sta bine impreuna, a inceput sa imi placa Bullitt-ul mai mult acum, parca e mai agresiv, parca e mai pe gustul meu + ca are niste jante foarte frumoase. Ar merge si un Mustang 2005 alaturi de ele (fie GT, fie Cabrio, fie Bullitt, fie racing :lol:)

steaua23 25-07-11 21:12

Dar vai, ce avem noi aici :lol: ?

Frumoasa alaturare ... DAR se cere o sesiune foto in natura :)

ps: am auzit ca ar fi un hot spot langa nu stiu ce stadion :evil_Laug

radu_rs 26-07-11 14:36

Senq baietii.

Andrei, este un loc intr-adevar, insa nu cred ca pot face pozele prea curand acolo, lenea-i mare. :evil_laug

andreigica 26-07-11 15:31

O macheta frumoasa!:lol:
Pana sa o vad pe viu,sincer nu mi-a placut deloc,dar vazuta lasa cu totul o alta impresie!:lol:

ciprian_f 26-07-11 15:52

Au rupt gardu' si-au scapat pe strazi, a?:lol: Frumoase Mustangurile.

radu_rs 27-07-11 15:28

Ceva de genul cu gardul :lol:, cauta adversar la drag cevaX, cred ca un Evolution sau un Sti, poate si un mic Rs, de ce nu, hihi. :evil_laug

Shelby cobra 30-07-11 18:16

Mda, ma declar oficial ofticata! :lol::lol::lol:
Glumesc, dar acum serios vorbind sunt foarte frumoase amandoua(galbena o vazusem),fac echipa grozava impreuna.......Bullitul..........speechless!!!!Te bagi la o liniuta? Ies si eu cu FR-urile.

MeMutzu 30-07-11 20:06

Arata bestial impreuna..fac o pereche de exceptie:X...deja un vis implinit pt tine...La cat mai multe.Numai bine!

radu_rs 30-07-11 23:35

Quote:

Originally Posted by Shelby cobra (Post 4497609)
Mda, ma declar oficial ofticata! :lol::lol::lol:
Glumesc, dar acum serios vorbind sunt foarte frumoase amandoua(galbena o vazusem),fac echipa grozava impreuna.......Bullitul..........speechless!!!!Te bagi la o liniuta? Ies si eu cu FR-urile.

Merci Amy, poate ca o sa intre si in colectia ta de Mustang uri un Bullet sau MAch 1. In ceea ce priveste liniuta cu FR-urile, in nici un caz nu ma bag! Mi-as "fura-o" prea de tot. :evil_laug :-P

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 4497802)
Arata bestial impreuna..fac o pereche de exceptie:X...deja un vis implinit pt tine...La cat mai multe.Numai bine!

Merci, pot spune ca sunt incantat de Bullit, stii ca-l vroiam. Insa, visul implinit in materie de machete este Clio RS, pe care nu credeam ca o sa-l faca careva vreodata... se pare ca rugile mi-au fost ascultate. :evil_laug

radu_rs 11-08-11 15:26

1 Attachment(s)
Si inca una, aceasta macheta cu siguranta va fi scoasa afara la pozat! :D

2010 11-08-11 16:01

frumoasa rau de tot macheta asta, abia astept sa vad cum arata in detaliu afara!

steaua23 11-08-11 18:42

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4521032)
Si inca una, aceasta macheta cu siguranta va fi scoasa afara la pozat! :D

Nepoate ... pai se poate asa, fara sa zici nimic :lol: ?

ps: ce-i cu oglinda stanga :) ?

radu_rs 11-08-11 21:38

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4521068)
frumoasa rau de tot macheta asta, abia astept sa vad cum arata in detaliu afara!

Senq man! O sa arate bine cu siguranta. :-P

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4521342)
Nepoate ... pai se poate asa, fara sa zici nimic :lol: ?
ps: ce-i cu oglinda stanga :) ?

hehe nephiu. :evil_laug oglinda stanga nu are nimic, cred ca atunci cand am lustruit-o am dat peste ea.

2010 11-08-11 22:01

ai vrut sa te uiti sub fuste...:lol:

Racer21 11-08-11 22:19

musai niste poze langa Mach 1 :poke:

alexg 16-08-11 15:01

Salut chiar imi place colectia ta de masini este frumoasa noroc la ele si cat mai multe in continuare

radu_rs 16-08-11 15:35

13 Attachment(s)
Merci. :)

Dodge Challenger Concept 2006, 1:18, Maisto.

Momentan nu am putut face rost de versiunea produsa de HW61, insa este pe vine.
Macheta are dimensiuni impresionante, este ca un monstru in colectia mea iar detaliile sunt acceptabile.

Am pus cateva poze langa o masina europeana sa va faceti o idee. :D

dumitrumihai 16-08-11 15:44

Frumos challanger...se vede din poze ca este destul de mare dar asa este si in realitate...apropo ii sta foarte bine pe galben

2010 16-08-11 16:19

arata destul de bine namila asta si foarte frumoase pozele!

mikey22 16-08-11 17:11

Foarte bine realizate pozele..chiar ca e o namila de masina!E una si din favoritele mele.

radu_rs 16-08-11 20:36

Acum mi-am amintit ca am spus ca-i voi face poze afara.. ce om is si eu. :evil_laug

Quote:

Originally Posted by dumitrumihai (Post 4530155)
Frumos challanger...se vede din poze ca este destul de mare dar asa este si in realitate...apropo ii sta foarte bine pe galben

Este o macheta mare, cea mai mare din colectia mea. Merci.
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4530225)
arata destul de bine namila asta si foarte frumoase pozele!

Senq man! 8)
Quote:

Originally Posted by mikey22 (Post 4530306)
Foarte bine realizate pozele..chiar ca e o namila de masina!E una si din favoritele mele.

M-am straduit cum am putut cu pozele, nu pot spune ca este printre favoritele mele, insa imi place, de aceea am si adaugat-o la colectie. :)

Zignum 16-08-11 20:51

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4530136)
Merci. :)

Dodge Challenger Concept 2006, 1:18, Maisto.

Momentan nu am putut face rost de versiunea produsa de HW61, insa este pe vine.
Macheta are dimensiuni impresionante, este ca un monstru in colectia mea iar detaliile sunt acceptabile.

Am pus cateva poze langa o masina europeana sa va faceti o idee. :D

Am vazut si eu macheta pe culoarea rosie la magazin, e foarte mare, sigur respecta scara? :)

steaua23 16-08-11 21:46

Quote:

Originally Posted by Zignum (Post 4530729)
Am vazut si eu macheta pe culoarea rosie la magazin, e foarte mare, sigur respecta scara? :)

Este imensa si in realitate. Eu am vazut-o live langa un chrysler 300M ... si era mai mare. Mai lata, mai impunatoare, mai muscel :lol:

aditzu123 16-08-11 22:02

Draguta macheta, imi place, arata bine pe culoare asta;)

radu_rs 17-08-11 08:27

Merci ;)

DrifterGT 17-08-11 22:01

Faină namila de Challenger. Culoarea imi place mult 8)

Racer21 18-08-11 11:26

O macheta si o masina impunatoare ! Initial am crezut ca si asta-i AA din poza preview (in ultimul timp ne-ai obisnuit cu AA-uri) , ca sincer la exterior arata binisor, inafara de lufturile mari de la usi si capota.

radu_rs 18-08-11 12:04

Merci DrifterGT :)
Racer, macheta am luat-o provizoriu pentru ca nu am gasit versiunea produsa de Hw61. Am cautat-o mult, dar fara succes. Intr-un final m-am decis sa cumpar Maisto, alta alternativa chiar nu aveam. Macheta nu va sta mult la mine, i-o voi face cadou fratelui meu, impreuna cu inca cateva Bburago si Solido. Vreau sa-mi restructurez colectia sa ramana doar Renault-urie si Aa-urile, am in plan achizitionarea catorva modele de la producatori premium. O sa incep cu un Rs4 Minichamps si Porsche Aa.

Racer21 18-08-11 12:16

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 4533589)
Merci DrifterGT :)
Racer, macheta am luat-o provizoriu pentru ca nu am gasit versiunea produsa de Hw61. Am cautat-o mult, dar fara succes. Intr-un final m-am decis sa cumpar Maisto, alta alternativa chiar nu aveam. Macheta nu va sta mult la mine, i-o voi face cadou fratelui meu, impreuna cu inca cateva Bburago si Solido. Vreau sa-mi restructurez colectia sa ramana doar Renault-urie si Aa-urile, am in plan achizitionarea catorva modele de la producatori premium. O sa incep cu un Rs4 Minichamps si Porsche Aa.

Daca nu-s prea indiscret, daca ai spus ca iti restructurezi colectia, nu o sa vinzi si Z3-ul rosu 1:24 ? :-)

radu_rs 18-08-11 15:24

14 Attachment(s)
Renault Clio RS, Jean Ragnotti, 1:18, Otto ( 1000 unitati/ a mea avand nr. 141).

O macheta ireprosabila.

radu_rs 18-08-11 15:26

6 Attachment(s)
cateva detalii:

andreigica 18-08-11 15:28

Arata foarte bine pentru o macheta sealed!:D
Felicitari pentru o asemenea achizitie!:shock::lol:

Miria 18-08-11 15:52

Superba Radule.Pacat ca este de rasina.Din cate vad nu are climatronic,are aer conditionat manual.:D

2010 18-08-11 17:30

foarte bine executate machetele astea...
un model foarte frumos pe culoarea potrivita!!!

steaua23 18-08-11 21:39

Foarte reusita macheta. Exteriorul e la inaltime, doar stergatoarele alea arata ca dracu.
Culoarea o prinde minune, mai ales in versiunea asta.
Acum asteptam o poza de familie cu toate renault-urile

Zignum 18-08-11 21:44

Foarte tare! Frumoasa realizare a unei masini frumoase, peste ceva timp va fi si mai valoroasa! :)

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning