![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Pfu...ai 2:evil:
Frumos model, am avut si eu "boala" pe el...,dar momentan colectia mea se axeaza pe o alta arie acum...:D |
Quote:
Quote:
Merci. |
Am inteles :) Oricum arata frumos si pe negru!
|
nici nu cred ca putei combina mai bine doua machete la culori...
best amandoua nu doar noutatea!!! |
hehe, unde-s 2 puterea creste ...
Frumoase amandoua, le sta bine impreuna, a inceput sa imi placa Bullitt-ul mai mult acum, parca e mai agresiv, parca e mai pe gustul meu + ca are niste jante foarte frumoase. Ar merge si un Mustang 2005 alaturi de ele (fie GT, fie Cabrio, fie Bullitt, fie racing :lol:) |
Dar vai, ce avem noi aici :lol: ?
Frumoasa alaturare ... DAR se cere o sesiune foto in natura :) ps: am auzit ca ar fi un hot spot langa nu stiu ce stadion :evil_Laug |
Senq baietii.
Andrei, este un loc intr-adevar, insa nu cred ca pot face pozele prea curand acolo, lenea-i mare. :evil_laug |
O macheta frumoasa!:lol:
Pana sa o vad pe viu,sincer nu mi-a placut deloc,dar vazuta lasa cu totul o alta impresie!:lol: |
Au rupt gardu' si-au scapat pe strazi, a?:lol: Frumoase Mustangurile.
|
Ceva de genul cu gardul :lol:, cauta adversar la drag cevaX, cred ca un Evolution sau un Sti, poate si un mic Rs, de ce nu, hihi. :evil_laug
|
Mda, ma declar oficial ofticata! :lol::lol::lol:
Glumesc, dar acum serios vorbind sunt foarte frumoase amandoua(galbena o vazusem),fac echipa grozava impreuna.......Bullitul..........speechless!!!!Te bagi la o liniuta? Ies si eu cu FR-urile. |
Arata bestial impreuna..fac o pereche de exceptie:X...deja un vis implinit pt tine...La cat mai multe.Numai bine!
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si inca una, aceasta macheta cu siguranta va fi scoasa afara la pozat! :D
|
frumoasa rau de tot macheta asta, abia astept sa vad cum arata in detaliu afara!
|
Quote:
ps: ce-i cu oglinda stanga :) ? |
Quote:
Quote:
|
ai vrut sa te uiti sub fuste...:lol:
|
musai niste poze langa Mach 1 :poke:
|
Salut chiar imi place colectia ta de masini este frumoasa noroc la ele si cat mai multe in continuare
|
13 Attachment(s)
Merci. :)
Dodge Challenger Concept 2006, 1:18, Maisto. Momentan nu am putut face rost de versiunea produsa de HW61, insa este pe vine. Macheta are dimensiuni impresionante, este ca un monstru in colectia mea iar detaliile sunt acceptabile. Am pus cateva poze langa o masina europeana sa va faceti o idee. :D |
Frumos challanger...se vede din poze ca este destul de mare dar asa este si in realitate...apropo ii sta foarte bine pe galben
|
arata destul de bine namila asta si foarte frumoase pozele!
|
Foarte bine realizate pozele..chiar ca e o namila de masina!E una si din favoritele mele.
|
Acum mi-am amintit ca am spus ca-i voi face poze afara.. ce om is si eu. :evil_laug
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Draguta macheta, imi place, arata bine pe culoare asta;)
|
Merci ;)
|
Faină namila de Challenger. Culoarea imi place mult 8)
|
O macheta si o masina impunatoare ! Initial am crezut ca si asta-i AA din poza preview (in ultimul timp ne-ai obisnuit cu AA-uri) , ca sincer la exterior arata binisor, inafara de lufturile mari de la usi si capota.
|
Merci DrifterGT :)
Racer, macheta am luat-o provizoriu pentru ca nu am gasit versiunea produsa de Hw61. Am cautat-o mult, dar fara succes. Intr-un final m-am decis sa cumpar Maisto, alta alternativa chiar nu aveam. Macheta nu va sta mult la mine, i-o voi face cadou fratelui meu, impreuna cu inca cateva Bburago si Solido. Vreau sa-mi restructurez colectia sa ramana doar Renault-urie si Aa-urile, am in plan achizitionarea catorva modele de la producatori premium. O sa incep cu un Rs4 Minichamps si Porsche Aa. |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Renault Clio RS, Jean Ragnotti, 1:18, Otto ( 1000 unitati/ a mea avand nr. 141).
O macheta ireprosabila. |
6 Attachment(s)
cateva detalii:
|
Arata foarte bine pentru o macheta sealed!:D
Felicitari pentru o asemenea achizitie!:shock::lol: |
Superba Radule.Pacat ca este de rasina.Din cate vad nu are climatronic,are aer conditionat manual.:D
|
foarte bine executate machetele astea...
un model foarte frumos pe culoarea potrivita!!! |
Foarte reusita macheta. Exteriorul e la inaltime, doar stergatoarele alea arata ca dracu.
Culoarea o prinde minune, mai ales in versiunea asta. Acum asteptam o poza de familie cu toate renault-urile |
Foarte tare! Frumoasa realizare a unei masini frumoase, peste ceva timp va fi si mai valoroasa! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning