Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11 - VL 02 ABU (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/151800-oltcit-club-11-vl-02-abu.html)

cristi_timidu 06-04-12 16:10

Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU

hai ca prinde contur si interorul. iti da bine materialul in carouri

lancer 06-04-12 22:24

pai daca tot ati trecut la mochetat ... aveti grija la niste aspecte ... mai ales tu dre ...

1. continua cu mocheta si sub ormamentul ala pe linia chederului de la geam (cam cum a fost facut BUM-ul)...eventual daca ai putea sa il prinzi sub cheder ar fi si mai bine

2. aveti grija si lasati loc de access sau eventual facut al capac si mochetat la locul de devizitare de la triplele spate ... altfel o sa cam trebuiasca sa stricati un pic design-ul pentru un amarat de bec si nu merita

bafta

Dr.Dre 06-04-12 23:28

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4969564)
pai daca tot ati trecut la mochetat ... aveti grija la niste aspecte ... mai ales tu dre ...

1. continua cu mocheta si sub ormamentul ala pe linia chederului de la geam (cam cum a fost facut BUM-ul)...eventual daca ai putea sa il prinzi sub cheder ar fi si mai bine

2. aveti grija si lasati loc de access sau eventual facut al capac si mochetat la locul de devizitare de la triplele spate ... altfel o sa cam trebuiasca sa stricati un pic design-ul pentru un amarat de bec si nu merita

bafta

aveam in calcul si aspectele astea,oricum ms de sfaturi ;)

julaikos 07-04-12 11:02

Ma dre,ziceai ca ai garaj?mare grija cu atata imbracat,am vazut o masina mochetata in spate si nu-i placut cand intra apa sau se face condens pe sub mocheta ;)

b28kft 07-04-12 17:53

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4970121)
Ma dre,ziceai ca ai garaj?mare grija cu atata imbracat,am vazut o masina mochetata in spate si nu-i placut cand intra apa sau se face condens pe sub mocheta ;)

Vaselina pe tabla, folie din plastic peste, apoi mocheta si oha. Poa' sa faca si mama condensului.

Alex_19Mig 07-04-12 19:04

Quote:

Originally Posted by b28kft (Post 4970510)
Vaselina pe tabla, folie din plastic peste, apoi mocheta si oha. Poa' sa faca si mama condensului.

Pe podea merge .dar pe lateral nu prea vad cum?!:???:

lancer 07-04-12 19:30

inlocuiesti vaselina cu un strat de antifon proaspat ... si apoi folie ...peste care vii cu mocheta

Dr.Dre 11-04-12 17:39

3 Attachment(s)
DE VANZARE panul intrerupatoare bord.este direct adaptat pentru oltcit.doar scoti mufa de la contact si o bagi pe asta.il dau pentru ca nu se mai incadreaza in stilul pe care l-am abordat.pret 120 ron

Dr.Dre 16-04-12 20:12

1 Attachment(s)
am pus bara de fibra la loc(am modificat putin poza).parca arata si ea altfel,dar necestita plasa tip fagure cat mai urgent

darck_angel64 17-04-12 06:52

Oltcit Club 11 - VL 02 ABU

e draguta foc, asteptam mai multe poze :D

Dr.Dre 06-05-12 20:06

6 Attachment(s)
interiorul este aproape gata.am antifonat panoul ignifug cu onduband(acelasi lucur cu aluband),am vopsit bordul cu negru mat,am montat fetele de usi,am pus doua actuatoare pentru deschidera usii(unu nu face fata)pana acum arat cam asa...

Dr.Dre 21-06-12 12:16

1 Attachment(s)
masina va fi prezenta la Summer Tuning Fest | 14-15 iulie | Craiova.in weekend ma apuc de polishat buzele la jante,si de pus la punc pentru show :D

lancer 21-06-12 12:31

dre .. uite ca mai misca si oltenia asta ceva ... daca vii ne vedem acolo te trag de maneca si schimbam cateva impresii ... nu am eu masina sa intru in show ...dar macar o sa casc ochii

Dr.Dre 21-06-12 12:42

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5074257)
dre .. uite ca mai misca si oltenia asta ceva ... daca vii ne vedem acolo te trag de maneca si schimbam cateva impresii ... nu am eu masina sa intru in show ...dar macar o sa casc ochii

da lancer,cu mare placere stam la o vorba ;)sunt curios daca mai vin si alte oltcit-uri,sau eu o sa reprezint oltenia cu mandrie :D

lancer 21-06-12 12:49

sincer mai sunt inca cateva oltence frumusele in craiova .. chiar acum cateva zile am vazut una ... nu stiu daca participa sau nu ... dar modificate radical nu prea mai sunt ... dar cine stie de unde sare iepurele ... poate se mai gandeste si sasha sa o scoata pe a lui la aer la un show de dragul vremurilor trecute ... oricum si daca esti singur un cuvant tot mai ai de spus ... ca oltcitul inca nu a murit si ca inca poate face impresie ... si cine stie poate ar fi frumos ca intr-o parcare in afara expozitiei sa mai fie cateva trase una langa alta

DJBOSS 21-06-12 12:53

O sa fiu la craiova ,o admir cu placere si trag si cateva poze cu dansa :lol:

Dr.Dre 21-06-12 13:09

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5074275)
sincer mai sunt inca cateva oltence frumusele in craiova .. chiar acum cateva zile am vazut una ... nu stiu daca participa sau nu ... dar modificate radical nu prea mai sunt ... dar cine stie de unde sare iepurele ... poate se mai gandeste si sasha sa o scoata pe a lui la aer la un show de dragul vremurilor trecute ... oricum si daca esti singur un cuvant tot mai ai de spus ... ca oltcitul inca nu a murit si ca inca poate face impresie ... si cine stie poate ar fi frumos ca intr-o parcare in afara expozitiei sa mai fie cateva trase una langa alta

tot la shasa ma gandeam si eu.pacat ca nu mai are si laur jantele pe a lui,ca poate o baga si el.prin parcare sigur mai apar cateva oltcit-uri.poate si MIC-u.sti cumva cum e drumul pana unde se tine show-ul,ca as vrea sa o las cam blana de aici de la valcea,ca in pozele astea(bine aici nu avea motorul pe ea)https://forum.4tuning.ro/119-masina-m...ml#post4200608

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5074281)
O sa fiu la craiova ,o admir cu placere si trag si cateva poze cu dansa :lol:

;)

Laure2fast 21-06-12 13:23

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 5074310)
tot la shasa ma gandeam si eu.pacat ca nu mai are si laur jantele pe a lui,ca poate o baga si el.prin parcare sigur mai apar cateva oltcit-uri.poate si MIC-u.sti cumva cum e drumul pana unde se tine show-ul,ca as vrea sa o las cam blana de aici de la valcea,ca in pozele astea(bine aici nu avea motorul pe ea)https://forum.4tuning.ro/119-masina-m...ml#post4200608

;)

e bun drumu..apar si eu cu cabrioletu :)

lancer 21-06-12 13:25

sincer chiar nu stiu locatia exacta unde se tine show-ul ..dar majoritatea drumurilor sunt vraiste in oras + ca se lucreaza la greu + ca mai sunt puse si limitatoarele alea de viteza ... bine ar fi daca s-ar tine pe aeroport totusi ... e centura buna si de acolo intri lejer pe breteaua pistei fara emotii

Laure2fast 21-06-12 13:28

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5074335)
sincer chiar nu stiu locatia exacta unde se tine show-ul ..dar majoritatea drumurilor sunt vraiste in oras + ca se lucreaza la greu + ca mai sunt puse si limitatoarele alea de viteza ... bine ar fi daca s-ar tine pe aeroport totusi ... e centura buna si de acolo intri lejer pe breteaua pistei fara emotii

aeroportu e pentru belit ochii si spart seminte

DJBOSS 21-06-12 13:29

Nu stiu exact daca ajungi prin Strehaia dar stiu ca acolo e drumul rau dar nu se pune problema treci strehaia fara bari :lol::lol::lol: cum vrem noi sa facem

lancer 21-06-12 13:47

hai ca gasii pana la urma locatia

Summer Tuning Fest | 14-15 iulie 2012

Evenimentul se va desfasura la Centrul Expozitional Transfrontalier Craiova, pe o suprafata de 1600 mp. Locatia se afla pe bvd. Nicolae Titulescu, vizavi de Baumax.

COORDONATE gps:
Latitudine: 44.33921943370556
Longitudine: 23.76119077205658

acuma depinde pe unde vii dar la intrare iei centura toata in piept iesi la marginea orasului si te intorci pana la baumax ..asa ca daca stii ca drumul pana la intrarea pe centura craiovei e bun poti veni cu ea lasata

Dr.Dre 21-06-12 13:49

aeroportul e pentru spart cauciucuri,seminte si belit ochii :D
daca e sa dau de drum nasol,dau repede bara jos si gata

lancer 21-06-12 13:52

da aveti dreptate in legatura cu aeroportul ... dar dupa cum eram noi obisnuiti ... acolo le faceau pe toate ..:) + ca la tampiteii nostrii din craiova te puteai astepta la orice ...

laure dar tot nu ne spusasi daca participi cu cro-ul?

bobocu91 21-06-12 14:01

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 5074237)
masina va fi prezenta la Summer Tuning Fest | 14-15 iulie | Craiova.in weekend ma apuc de polishat buzele la jante,si de pus la punc pentru show :D

Super vestea!...ma bucurur sa aud ca avem un "reprezentant", ne vedem p`acolo! :D

Laure2fast 21-06-12 19:19

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5074381)
da aveti dreptate in legatura cu aeroportul ... dar dupa cum eram noi obisnuiti ... acolo le faceau pe toate ..:) + ca la tampiteii nostrii din craiova te puteai astepta la orice ...

laure dar tot nu ne spusasi daca participi cu cro-ul?

nu particip ..

lancer 07-07-12 13:12

cum merg lucrarile? ca esti pe ultima suta de metri .... sau mai bine zis pe ultima saptamana

Dr.Dre 08-07-12 05:22

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5093826)
cum merg lucrarile? ca esti pe ultima suta de metri .... sau mai bine zis pe ultima saptamana

sunt cu ele la zi,ieri am polistat jantele de 9j,azi urmeaza cele de 7.5j,am pus plasa in fata la spoiler...urmeaza sa ii pun si scaunele sport....si mai sunt cateva maruntisuri...pana viner e gata :D

stuparu_mihairadu 08-07-12 08:07

ce "bengoasa" e frateeeeee :shock::shock::shock:

vrei sa facem schimb?:lol::lol::lol:

lancer 08-07-12 11:20

mihai lasa ca o sa o poti vedea sambata viitoare live in craiova ...

Dre spor la treaba ... ne vedem sambata la expo

Dr.Dre 09-07-12 02:15

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 5094765)
mihai lasa ca o sa o poti vedea sambata viitoare live in craiova ...

Dre spor la treaba ... ne vedem sambata la expo

merci,ne vedem la show

lancer 12-07-12 12:21

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...l-craiova.html

vezi ca prezentarea e maxim pana sambata la ora 8 ... asta cel putin din ce se scrie mai sus... hai ca numai maine nu e poimaine

stuparu_mihairadu 13-07-12 15:24

deci care cum facem sa ne intalnim sa mergem acolo toti :lol: ??

lancer 13-07-12 16:44

pai nu stiu ... toata treaba incepe dupa 10, pentru noi muritorii de rand ... pentru dre incepe mult mai devreme avand in vedere ca pana la 8 trebuie sa fie acolo ... si inainte de asta mai are si un drum de la valcea de facut

lancer 15-07-12 17:19

3 Attachment(s)
dre ma bucur ca am reusit sa schimbam 2 vorbe ieri ... am mai trecut pe urma pe seara ...am mai trecut si azi in grup ... fusaram vreo 5-6 ... dar daca lasi masina nesupravegheata asta e ...

oricum masina arata bine desi mai ai de lucru la ea ...felicitari pentru o prima participare mai ales ca am inteles ca ai avut si cateva aventuri pe drum ...acuma ca observatii pe langa ce stii ca ai de munca la ea ... pe langa partea de suspensie ... desi ar da bine de tot lasata mai mult de fata sa vina la nivelul spatelui ...in varianta aia nu vad cum ai putea circula ... singura optiune ar fi sa ridici spatele la nivelul fetei ... desi pierde mult din aspectul vizual de low ... la interior arata chiar super ok ce ai facut pana acum ...arata chiar mai bine decat ma asteptam si mai bine decat da in poze ... dar totusi vezi ce faci cu bordul ala ... incearca sa gasesti o solutie sa il imbraci ... vinilin negru sau tot materialul care l-ai folosit la partea superioara a usilor (da destul e aiurea pentru o masina de show cu crapatura aia)

DJBOSS 15-07-12 17:22

2 Attachment(s)
2 poze si de la mine,mi-a placut masina ;)

Devu 15-07-12 17:44

Arata bine, dar merge putin mai lasata de fata.

lancer 15-07-12 18:43

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5103450)
Arata bine, dar merge putin mai lasata de fata.

cu lasatul de fata mai merge ... dar sincer in cazul ala nu stiu pe unde o sa mearga mai ales pe drumurile noastre ...omul a venit cu ea pe rotile ei de la valcea la craiova si a reusit sa crape un pic pragul in partea din spate deja ma gandesc cu jale daca era mai lasata de fata ce se putea intampla ... cu acel prag ...sau cu spoilerul

stuparu_mihairadu 15-07-12 18:59

me liiiiiiiike !!!! am vazut-o....bafta cu ea in continuare

bobocu91 15-07-12 22:51

3 Attachment(s)
Frumos oltean ai Dre, multa bafta pe viitor si sa ne faci mandrii pe toti cu aparitii la cat mai multe show`uri!!!

Cateva pozici de la mine si sa nu te superi daca am fost prea carcotasi, important este sa`ti placa tie! :oops:

All times are GMT +2. The time now is 23:32.

- Copyright 2026 4Tuning