![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
weekendu asta o vedem dea latu....:D
|
CaiuSE, bagă-mă şi pe mine în listă (muican.adrian).
|
:shock:
Am vazuto live,vazand nr de Sibiu am zis ca o fii prin trecere.Deci ce super bine dau jantele pe ea. E frumos foc motanu incaltat. :D |
he he , mersi frumos
masina e in trecere de 1 an si ceva :D |
sa nu uiti sa pui poze cu noua''achizitie''! cu spaima banatului!!
|
Lepra... mai traiesti ? :*
|
4 Attachment(s)
sprinter.. da prietene, traiesc, muncesc :lol:
deci, masina a primit interior complet ///M piele alcantara, (vadere) cotiera alcantara si bandourii de ///M zilele astea.. liviu... ca bine zici.. "spaima banatului" :lol: sor-sa frantzuzoaica... e foarte dotata si ea: are farurii TUNING cu "engelaiz", oglinzi de ///M à la coca-style, evacuare super sport (o toba de motor!!), aerograf super smecher (flacariile se pierd pe lateralul masinii..).. bara spate custom :lol: , fostu proprietar a mers pe clean look.. a anulat bandouriile laterale, platicele de la aripii :lol: pentru cunoscatori facuta... cateva poze... sper sa va placa, eu ma topesc dupa ea... |
Quote:
A scos o emblemă să pună 2 ! Super tare. Pune poze şi cu interiorul ! |
ce interior are.....:X
|
Avion!...
La asta ce ii mai faci, ce motor are?:D |
ii 1.8 IS ... nu stiu, o vand sau o dezmembrez.. sa vedem care varianta e mai buna...
|
Pune poze cu interioru....ca se moare p-aici las-o pe frantzuzoaica :P, s-ar putea sa ai succes cu vanzarea ei ca sunt ciudate gusturile in romanica la noi :P
|
Quote:
|
Ce circ de masina !!!:shock::shock:. Pune poze sa vedem ce minuni are la interior!
|
Quote:
|
maine fac transplantu'... o sa revin cu poze :D
|
pff...bine bine dar ce faci cu acea ...chestie..?sincer a bmw nu mi se pare ca arata!:(ce vrei sa iei de pe ea??
|
Quote:
Eu sincer cred ca vrea sa ia si farurile, ca i-am propus sa mi le vanda mie, caut de mult unele asa, si a zis ca nu stie, ca se mai gandeste. O da in diverse. Sper sa arate fortza noul stil care vrea sa-l adopte Caiuss.Flacari pe negru oricum cred ca arata mult mai bine decat pe aia de franta. :D |
Quote:
|
au si francezii cocalari!! oglinzile?..laser frate!
|
numai oglinzile ?! :lol: IMMAH CHARGING MAH LAZER ! PEW PEW PEW
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
Quote:
fara misto, da' jantele mi le tin :lol: sunt pe 15 cu gume foarte bune de iarna... Quote:
masina parca altfel merge pe o piesa de la Salam... Quote:
Quote:
cRbL pozaaa cu porumbeluuuuuuu... :lol: ms !! o sa revin mai incolo cu niste poze.. o sa ma duc sa muncesc la masina.. sau la Anna Lesko ca prea o arde in flacarii ea.. revin cu detalii... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
JusT_SaY_BoBo no sa-ti vina sa crezi dar am facut chestia asta in Petrom.. cand am stat sa alimentez... a luat un prieten o caseta (nici macar nu are un CD-player masina) cu Nicolae guta si nicoleta... geamuriile jos... si urlau boxele ca se rupeau... :lol: bine ca eram departe cat de cat de TM .... |
vrea careva m50b20 s2 ce am eu pe masina?.. e in mintiile lui... se poate proba cat mai este pe masina ...
|
Gata te-ai saturat de el ? ///M ?
|
Pozeleeleeeee
|
1 Attachment(s)
paparazzii:D:D:D
|
ce balta frumoasa:x
|
cat de frumoasa e.dar totusi ce e cu balta aia???
|
Plangea saraca dupa bandouri de M, m-a sunat pe mine si mi a spus
|
1 Attachment(s)
:lol:pana una alta o poza spion...ce se intampla intr-o curte...adunare generala...transplant.....parca altcumva stai acum in ea nu?:-)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
ovidiu89 :D ms pt. poza...
JusT_SaY_BoBo am avut niste rahatzel de pasarica pe capota.. si nu am vrut sa-mi atace vopseaua... am luat 2l de apa.. si l-am curatat acolo repede... sprinter da frate... bine ca mi-ai spus ca maine le am :lol: mutzu motorul nu are probleme amice :D laurentiu_tim :D altfel as sta intr-un e39 ca al tau... (ahh cum am dato? :D ) mersi pt. poze... deci, frantuzoaica am luato strict pentru interior.. cand ma uitam la poze nu gaseam absolut nimic interesant la toata masina dar cand am dat pe ultima poza cu interiorul.. am ramas :shock: , inainte sa plec dupa masina, l-am intrebat pe proprietar de 5x daca interiorul din poza este cel de pe masina pentru ca pare din alt film... si de fiecare data mi-a raspuns pozitiv.. ne-am urcat in masina si am plecat dupa ea, la deva! deci.. transplatul a constat in mutarea interiorului complet M3 alcantara cu cotiera alcantara si tetiere spate... cateva poze... |
sanki... ma ce interior ai :)) iu pi es rulzzz ...
|
Quote:
|
claudia... nu, din pacate... si eu astept sa vad ce vine "d'afara"..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning