![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Frumoaseeeee:!:
Astept prezentari:!: |
Vrem poze cat mai repede posibil!!!:D
|
Foarte frumoase Bburago-urile. Ma bucur ca le-ai gasit. Sa le stapanesti sanatos.
|
Pana si cutiile sunt mult mai frumoase ca si cele de acum (Street Fire si Street Tunerz) , de machete nici nu mai zic, astept prezentarile :-)
|
4 Attachment(s)
Ma bucur ca va plac Bburago-urile vechi:D Prezentari, in principiu, saptamana viitoare, daca nu mai apar noutati, ca cea de azi...
New: Ferrari 512TR 1/43 Bburago China (mai are pe acolo niste roti, un cric si 2 stalpi(???, ceva ca niste coifuri) de semnalizare) Nu cred ca o sa-l scot din ambalaj, imi place mult in mini-diorama aia, dar ii fac mai multe poze si-l prezint maine mai pe larg (azi atatea poze am putut face pana s-au descarcat acumulatorii). |
:lol:Astia sunt mai rau ca Romania... Au stagnat de peste 20 de ani
|
cei "2 stalpi" se numesc jaloane....faina macheta
|
Quote:
|
Tare setul, imi place, astept pozele:!:
|
7 Attachment(s)
Cum am promis:
Ferrari 512TR 1/43 Bburago China Setul "Ferrari Race&Play" contine macheta, un mini-dulapior de scule, 4 roti, un cric si 2 jaloane. Pretul nu e prea justificat, dar na... per total imi place, desi se putea mai bine... Enjoj! |
Fain arata Eugene, dar de ce nu ai scos din cutie? :-P
|
Ideea cu colectia asta imi place, adica au revenit la Ferrari 1/43 (pacat ca nu mai colectionez scara asta, ca le-as fi luat pe toate :lol:) , realizarea pare ok, numai rotile sunt naspa (macar la Ferrari sa fi pus roti adevarata, nu prostii cum au pus la restul) Piesele acelea te-ar ajuta la o diorama. Si mini-diorama gata- facuta de ei e ok, insa ii lipsesc multe elemente.
Ce sa zic, per total imi place, poate o sa-mi iau si eu unul, cat a costat ? :-P |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: '65 Vette 1/64 HotWheels (2005 Hot Wheels) Ford GT-90 1/64 HotWheels (2006 Hot Wheels) |
Frumusele astea mici, mai ales GT:!:
|
Vette-ul il am si eu, e tare fain, Fordul acuma ma gandesc, cred ca puteam sa il iau si am zis ca nu imi place asa mult, dar acuma parca imi pare rau:-P.
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri;)
GT-90 l-am luat la pachet cu celelalte HW-uri vechi din talcioc, la bucata de nou nu stiu daca l-as fi luat. HotWheels New Numai de atatea am avut bani, iar majoritea erau singurele:D Cea mai cea este Deora II:love:, pe care o caut de mult timp. Altele mai interesante ar fi Mazda Furai, Corvette Grand Sport, '07 Shelby GT-500... Cele doua care nu-s in blister n-am avut rabdare pana acasa si le-am desfacut pe drum. Se pare ca trebuie sa aman din nou prezentarile ce mi le-am propus pentru noutatile astea! Enjoy:D |
Da, ai gasit cateva, bravo:!:
|
ce as vrea si eu caddy lmp, saleen s7, gs-ul si furai.....
|
si eu am multe de la hot wheels asa imi plac si mie alea ca au foarte multe detalii pe ele :D
|
Fain Ferrari-ul si astea HW foarte tari, ai gasit o gramada, bravo.
|
7 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri! DS, las' ca le gasesti si tu;)
Pentru azi, doua HW mai vechi: '69 Pontiac Firebird T/A 1/64 HotWheels (2005 First Editions) '69 Chevy Camaro Convertible 1/64 HotWheels (2006 First Editions) |
Quote:
|
Foarte tare Pontiac-ul, vechi si frumoase:!:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: Tooned Mitsubishi Eclipse 1/64?? HotWheels (2003 First Editions) Tooned Toyota Supra 1/64?? HotWheels (2006 Drift Kings) |
Interesanta Supra, pacat ca HW nu vopsesc farurile & stopurile, ca ar fi aratat super asa :-)
|
Fioroase rau micutele astea:!:
|
Ce imi plac astea Tooned :-D. Nu ai zis nimic de ele :twisted:.
|
7 Attachment(s)
Erata: Tooned Mitsubishi Eclipse 1/64?? HotWheels (2005 HotWheels)
Multumesc pentru aprecieri;-) @Racer: Hotwheels nu prea vopseste faruri si stopuri, dar mie imi plac si asa foarte mult:D @Remus: Le aveam pe toate intr-o punga (acum sunt toate pe raft:D), asa cum le-am luat din talcioc, si uitasem de ele:rolleyes2 Azi ultimele 2 din talcioc: '57 Cadillac Eldorado Brougham 1/64 HotWheels (2005 HotWheels) Mitsubishi Eclipse Convertible 1/64 HotWheels (2006 HotWheels) |
Faine de tot , ai tu ceva noroc cu talciocul ala :-D
|
Frumosss Cadillac, bravo ai multe micute frumoase:!:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi: Mazda Furai 1/64 HotWheels Corvette Grand Sport 1/64 HotWheels |
"Furai" si eu ideea cu Furai asta :lol:, e tare fain , si Vette-ul imi place :-D
|
Frumos Corvette:!:
|
Foarte faine, Furai e tare de tot, am vazut-o si la Remus.
|
7 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug:
Pentru azi: Nissan 370Z '07 Shelby GT500 |
Faine faine :-D. Tot uit de o vreme sa iti zic, imi place mult cum se reflecta in gresie masinutele ;), chiar ma gandeam sa imi fac un stand de prezentare din oglinda, dar e complicat sa o tai si sa o lipesc cu silicon (adica nu am timp si scule adecvate :-P).
|
GT 500..superb, culoare, forma , jante..tot:!:
|
Interesant 370 Z. Shelby foarte frumos.
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi: 1961 Jaguar E-Type Coupe 1/61 Matchbox Omni 024 1/64 HotWheels Made in Hong Kong (1981 HotWheels) (desi are ~ 29 de ani este ca noua, se vede la roti) |
Faine Eugene faine! O chestie vreau sa iti arat , nu e cazul bijuteriei gasita de tine (din pacate) : Omni 024 1983 Hot Wheels Metallic Gold (Italy), w/BW's Loose $45.00 Carded $90.00. Daca mai gasesti dinastea vechi dai si in mine cu un telefon ;).
L.E: am gasit si al tau : Omni 024 1981 Hot Wheels Gray w/BW's, Hong Kong Casting Loose $2.00 Carded $6.00 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:36. |
- Copyright 2026 4Tuning