![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Quote:
|
pepy ai fost la craiova la rally? ai participat?
|
am fost, am participat, si cand se mai face ma duc iar pt ca e apsolut superb traseul!!
|
Quote:
|
Quote:
|
locul 1 la Clasa C motoare peste 2000 cm locul 1 la general.
|
"aicea e un forum pt participantii la curse "
Din pacate nu prea mai sunt..:) |
pepy,chiar nu vreau sa cred k ai fost implikt in dosarul meu penal,indiferent de ce rivalitati ai avea tu de impartit cu mine
chiar vreau sa cred k esti un om de onoare si k nu te-ai preta niciodata la asa ceva nici acum nu am permis si cine stie kt mai dureaza,nu k te-ar interesa defapt in mesajul asta vreau sa-ti transmit k imi cer scuze dak te-am jignit,in kz k nu ai nimic de-a face as vrea totusi sa t pui in locul meu,sa-mi zici ce ai crede...pe net ziceai k nu am curaj...k sunt las (desi am onorat orice provokre) si knd a fost vorba sa vii in weekendul ala...vineri ai zis k nu ai putut,sambata nici un semn,iar duminik dimineata m-a saltat garda,n-ai zice k e manevra? vreau sa ingropam securea k eu unul nu mai am nimic de-a face nici cu cluburile si nici cu rivalitati idioate... nu stiu d c sunt etichetat de a avea un carcter nu stiu d kre dak nu sunt pupincurist,eu am zis mereu c simt si uite...imi iau permisul,ne reglam masinile,ne dam si ne linistim,ok? |
Frumos gest ! Fara caterinca !
|
Felicitari CZR. We give you the Today Fairplay Award.
|
daca de data asta te ti de promisune si ne dam cand v-om aveam amandoi masinile reglate ,lucru care sper sa se inimple la prima cursa legala pe 402m 2008, eu as fi incantat sa ingropam scandalul care a fost.
am trcut si eu printr-un dosar si doar eu stiu ca am banuit pe toata lumea, dar m-am abtinut sa jignesc, te rog abtinete si tu sa jignesti si o sa putem fi amici. |
cineva te-a informat gresit
eu nu te-am jignit dekt dupa ce m-ai facut tigan si alte treburi pe kre le-ai afirmat tu (poate nici atunci nu te-am jignit) eu am zis doar k era cusuta cu ata alba k pe net ma intaratai si knd a fost vorba sa lasam masinile sa-si spuna cuvantul,tu erai indisponibil,desi stiam k ai masina in stare d functionare toate astea colaborate cu faptul k sebastian parea sa te intarate,m-au facut sa cred k esti si tu implikt asta nu e jignire,e o supozitie...dak erai tu in locul meu cum t simteai? |
Nu ma implicati pe mine in cacaturile astea.
Si nici pe altii e aberant. |
sfatul meu e sa o discutati in particular ;)
|
cine merge la Seres?
|
Ce frumos a fost aseara....ca in vremurile bune:))
|
pacat ca am aflat tarziu ! ;)
|
pacat, intr-adevar ! poate data viitoare ne intalnim si noi ca am auzit multe despre masina ta si sunt curios putin
|
Pacat ca unii uita sa mai dea cate un tel .
|
Corect. Se poate intre prienteni.
|
Quote:
|
[QUOTE=Lucian;1430666]Nu stiam eu de ce am folosit pluralul. :)) A fost instinctiv ... uitasem de tine.[/QUOTE
Hai mai Luciane....eu care am vb cu 20 de minute inainte si uitese Pepy...emotiile ce vrei...daca nu-l sunam eu....sigur ma uita si pe mine...vino pe la el pe la garaj...poate asa....afli ca si mine..... Interesant era daca apareau si alte masini.... |
Desi clar f multa lume are impresia ca sunt foarte suparacios ... nu sunt. Dar plm ... eram curios . Si da ... si mie imi e dor de vremuri d emult apuse. Poti spune ca sunt chiar nostalgic. :))
|
Ai dreptate , dar cu ultimele evenimente ar cam trebui sa strangem cercul si numai asa vor putea toti sa fie sunati ca sa poti sa fi sigur ca nu devine un anunt public.
Nu fac nici o acuzatie. Nici personala , nici generala. Este doar o reactie subconstienta impotriva deplasarilor de masa catre anumite evenimente, intelegi? Sper ca da. In momentul in care ne vom baza pe un cerc strans vom avea siguranta ca invitatia va ramane in acel cerc si nu va iesi spre neant. Eu votez ca tu sa faci parte din acest cerc, impreuna cu mine si cu multi(sper) altii care vor respecta loialitatea. |
Apreciez votul tau. Daca mai era cazul sa demonstrez ca sunt de cuvant vezi linkul asta - http://www.streetline-ccc.ro/Forum/news.php
|
k sa nu mai dam apa la moara la tastaturistii kre fac curse pe net si pt k a inceput sezonul legalelor ... sper sa imi onorezi invitatia unei curse care sa puna oficial cap polemicii referitoare la cine e mai tare....pepy sau czr?
hai sa lasam masinile sa-si spuna cuvantul la braila,pe 20 aprilie ridici manusa? |
-Daca se intampla la Braila vin special sa vad aceasta cursa....nu mi a starnit niciodata curiozitatea vre o cursa dar asta chiar trebuie sa se intample...ce spui Pepi??...dezlegati misterul?
|
si pt k lumea sa fie bine informata,vreau sa reamintesc cum stau lucrurile:
prima data ne-am dat knd aveam turbina lui muggianu si cu nos ma bateai,deci 1-0 ne-am mai dat in vara knd am kstigat eu , deci 1-1 ne-am mai dat in vara,odata cu razvan subaru kre si-a plesnit diferentialul si eu nu aveam ambreiaj si te-am intrecut pe treapta 4a, deci 2-1 pt mine DAR ,sterg totul cu buretele...la braila va fi kstigatorul absolut,indiferent ce se intampla,dak tu invingi recunosc k ai masina mai tare k a mea,dak nu,recunosti tu public asta,deal? |
nimic? hai luciane zi makr tu ceva :)
|
Quote:
|
Quote:
e okzia ideala sa se vada intr-un kdru legal, cu martori, cui i se naruie sperantele |
Quote:
|
asa se spunea si de mine...cunoscandu-ma altii nu voi veni sa fac o anumita cursa
nu vreau sa intarat spiritele,dar cu kt se face mai repede lumina,cu atat creste valoarea de vanzare a masinii mele mai repede...si nu mai am timp...THE NEW CZR IS WAITING 4 ME deci...ultima strigare .... 20 aprilie ? |
Cine are ochi sa vada a vazut cine fuge de cursa !
De acum inainte nu voi mai onora nici o provocare de la cei care m-au refuzat sau nici macar nu au avut curajul sa recunoasca, comparativ cu alte masini cu care ne-am dat recent, ca masina mea e mai buna Cum zicea sebastian,nici eu nu am nevoie de topuri si nici de grade castigate ca altii peste noapte p.s. este corect scris romaneste? Din acest motiv nu se raspundea la provocare banuiesc... oricum, unii facem curse, altii scrie romaneste (ca e sub 50) O zi buna |
eu zic ca pepy o sa raspunda cu da sau nu, avand in vedere agenda lui, de frica nu are cum sa fie vb pt ca..il vad mai tot timpul cu cutitul la el :lol:
|
cezar, ca de obicei ai un stil " al tau ", sti bine ca deabea astept sa ne intrecem pe 402m si ca nu as refuza niciodata o cursa cu tine mai ales in cadru legal! sper sa pot sa fiu prezent la cursa de la braila cu masina 100% competitiva! pt ca in alte conditzii nu are rost sa ne dam, corect ?
|
Mi s-a mai zis ca sunt inconfundabil,dar de la tine e o onoare :)
Asa-mi place...provocare si raspuns |
iti doresc multa bafta pepy !!!!!
|
sa tii steagul sus pepy, ca de obicei ;)
bafta... |
Daca toti tin cu pepy ... eu zic hai CZR`ule .... arata ce poate face o masina calumea ... nu Opel .. ;) :))
P.S.- Sa nu-mi sariti in cap ca m-am luat de Opel ... am si eu unu si asta e parerea mea despre marca asta ... masina de 2 lei. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning