![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
eu sunt peste 50% din corp tatuat...si-ti pot spune cu siguranta ca doare peste tot
nu exista "aici doare mai tare ca acolo"....depinde fix de limita ta de tolenranta la durere...am vazut persoane care nu au simtit nimic pe coloana si persoane care s-au spart de durere pe brat.... |
6 Attachment(s)
Poftim poze:D
|
foarte frumos...
|
Revin curand cu cel putin 2
1 dintre ele e deja sigur celalant ma mai gandesc daca il vreau cu adevarat. Avand doar 3 ma simt incomplet:P |
3 Attachment(s)
work in progress...
|
:shock: foarte tari, mai ai "putin" si le termini :lol:
|
Va uitati la LA/Miami Ink ? Vedeti acolo tatuaje complexe si de buna calitate :-P
|
ai putintica rabdare si s-ar putea sa ramai uimit de ce o sa vezi prin bucuresti in curand ;)
|
Quote:
|
Quote:
Si da,pe coloana doare de obicei mai tare decat in alta zona a corpului deoarece pielea e subtire si foarte aproape de os...cunosc o persoana care are de-alungul coloanei vertebrale ceva scris chinezesc..arata super fain dar doare din pate am auzit,si cred ca doare:lol:. Apropo de mine.....am un piercing in buric si doua tatuaje:-) |
Quote:
|
Stie cineva de salonul Roxy din Bucuresti ? Ce referinte puteti sa-mi dati ? Vreau sa-mi fac un semipermanent
|
daca tot iti intri in carne de ce nu permanent?
|
Eu sunt de parere ca tatuajele daca nu sunt facute sa te reprezinte cat de putin nu isi au rostul... multe persoane isi fac tatuaje doar de fantezia de a avea tatuaj si isi fac tatuaje alese la intamplare care nu au legatura cu ei!!!
|
2 Attachment(s)
Recomandatimi si mie un tatuator bun pt tatuajul din poza2 cel de pe spate
|
Quote:
Quote:
|
mai domnule shpion :D nu stiu unde este salonul
pot sa te invit la noi la salon daca vrei :) |
Quote:
|
Prefer tattos ,îmi plac într-un timp mă bătea gândul la un tattoo pe tot spatele ,dar e şi muncă şi banii mulţi şi foarte multă durere ,oricum eu zic că aş suporta :D pe spate alte părţi nu garantez;) gen gât !:lol:
|
Tatuajele sunt marfa ,doar pt a reprezenta ceva legat de tine, mie imi placea cel de la triple x .
La capitolul piercing-uri detin unul doar , am avut si altele , poate pe viitor o sa revin asupra unuia! |
Eu m-am dus acum cateva saptamani la salonul la care mi-am facut tatuajul sa ma rog de aia cum sa-l scot...si am obtinut fix un caca maca ... gen = laser , dureri mari , ramane cicatrice ...Wtf ?
Deci astia care cunosc mai bine , si au tatuaje si si-au scos tatuaje sau ceva de genu ( asta daca ati facut chestia asta ) spuneti-mi si mie va rog ce si cum ...ca sincera sa fiu vreau sa scap de el :(( |
Quote:
|
Nu prea mai ai cum sa-l scoti.....si eu is in aceeasi situatie ca si tine....am 2 tatuaje dar de unul as vrea sa scap.....desi stiu ca nu prea e posibil decat cu varianta pe care a zis-o Million dollar baby....asa ca suntem din pacate obligate sal pastram pentru tot restul vietii :lol:.....
In cazul in care chiar stie careva alta varianta,sa ma informeze si pe mine...:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-am gandit si eu la ideea asta.....dar......nu cred ca ar arata fain deoarece il am...nici nu stiu cum sa explic locul....il am intr-un loc unde nu ar arata fain un tatuaj mai mare.......pun o poza si poate imi dati ceva idei ce naiba sa fac cu el:lol:.......sau ce ar arata bine sa mai adaug la el tinand cont ca e un tatuaj simplu..
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut..am vazut threadul asta si m-am gandit sa imi expun si eu capodoperele..:D
|
pai in afara de ala de pe picior nu inteleg absolut nimic din restul
|
Quote:
e un mag ..pe brat...care sta pe un tron ...deasupra lui e raiul si sub el e iadul...o sa fac o poza mai buna....iar cel de pe picior nu e terminat inca... |
asta ziceam....poate reusesti sa faci poze mai mari
|
Sa stiti ca tatuajele permanente se pot scoate. Am un prieten car isi permite sa mearga in fiecare saptamana pana la Viena, iar acolo exista un salon care scoate tatuajul prin tehnica laser. Acesta este "tranchilizat" inainte pt a nu simti nimic, numai ca toata chestia asta dureaza la el 33 de saptamani.
|
Quote:
Daca se poate sa-mi dai un pm cu mai multe detalii despre locatie / pret si tot ce se mai poate spune despre locul unde se scot tatuajele , cat si despre urmariile lui...daca raman urme ...etc ...eu am unul pe brat micut si as vrea sa-l scot ... Multumesc |
Am si eu de ceva timp un Piercing in spranceana:D, si pe viitor as vrea sa imi fac un tatuaj pe umar, piercingul nu a durut deloc cand l-am facut:-), insa la tatuaj imi este frica.
Stiti cumva daca fac tatuaj acum si dupa un timp ma duc la sala, se va vedea urat tatuajul daca se intinde pielea?:?: |
vad ca ai 17 ani eu zic sa mai atepti putin cu tatuajul....si in general cine isi face un tatuaj ....mai incolo isi mai face unu , doua , trei....etc....deci nu este o problema in ati face un tatuaj si apoi sa cresti nu o sa se vada urat, nu se deformeaza...dar iti zic..iti faci un tatuaj ...iar dupa ceva timp ai sa zici ..hai sa mai fac inca unul in continuare la asta ...sa coboare putin pe mana ...si tot asa si ai ajuns la incheietura ....inca ceva gandestete de 100 de ori nainte sa pui ceva pe tine ca ramai pe viata cu asta
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca astept pana implinesc 18 ani si dupa o sa ma gandesc mai bn daca o sa imi fac sau nu, cat despre continuarea tatuajelor sper sa ma multumesc decat cu unu si sa ma abtin sa mai fac altele.
Va multumesc pt raspunsuri |
o sa-ti fie cam greu sa te abtii :)
pofta vine mancand ;) |
Quote:
ai dreptate |
mh.. cu cercelusii nu ma prea inteleg..las pe altii sa se perforeze..in rest am 3 tatuaje facute pe la 18-19 ani.. am unul pe coloana, unul sub sanul drept si al 3lea pe gat [cel din poza]. tatuajele dau dependenta grava. cel putin la mine. in rest..more to come :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning