![]() |
Re: Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone
Quote:
|
Quote:
da de ce s-a amanat dragu k evenimentu asta e in Sibiu nu in Arad |
Quote:
intelegi idea |
pe 23-24 e concurs de motoare pe aeroport si nu le puteam suprapune
de aceea a ramas pe 31,va fi la fel ca si la Tulcea un long shift probabil sambata seara vom da o tura de oras,dupa care undeva de la vreo 10.00 poate dam un night mode pina la 12.00-01.00 mai vedem |
Super :rockon: ,atasezi si fisa de inscriere? tnx ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
reclama.. :)
|
1 Attachment(s)
atasat aveti fisa de inscriere
|
La etapa de la sibiu aradu a facut "macel" la categoria "luat cupe acasa"
5 masini 8 cupe ramo-probe top 3 best car of the show:tenisclap leu- locu 2 best interior + un loc 1 la muzica (la grupa lui):tenisclap raidaru aka. superman- locu 1 la muzica (la grupa lui):tenisclap norbi aka. DRAGSTER- locu 1 la muzica + best sound (la grupa lui) :tenisclap roli-locu 1 la muzica + spl event record (la grupa mea ):tenisclap |
Quote:
|
e randu vostru sa tineti cupele la arad la DRAG:twisted:
|
Quote:
|
e ok lista dar pe mine m-ai bagat degeaba.. sanse la cupe nu am doar daca imi dai masina ta :)
roli! - felicit toata echipa si bravo! |
Quote:
v-o fo' greu? :p |
Am inteles ca se organizeaza ceva proba de indemanare la Expo Arad, sambata. Stie cineva detalii sau sa comfirme cat e de adevarat?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post4489812 https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/27...ie-2011-a.html 2 randuri de poze |
felicitari organizatorilor si tuturor participantilor din arad la cursa de drag racing...bafta pe mai departe!!
|
bravo baietii si fetele pt participare si mai ales pt cupele retinute la arad:twisted:
|
pe 27.08.2011 Drag&Drift pe HUNGARORING
|
felicitari tuturor aradenilor care ati participat, felicitari premiatilor si nu in ultimul rand felicitari pentru faptul ca de la o etapa la alta masinile au timpi tot mai buni
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Am fost , am Vazut 8) , a fost super tare :D la Hungaroring Drift&Drag
Miane incerc sa pun cateva poze si /sau video ... |
o sa fie ceva evenimente acuma duminica pe aeroport?
|
Quote:
|
Quote:
|
bai tot aud reclama aia de la radio pentru evenimentul asta de pe aeroport, la fel a fost si data trecuta, spuneti-mi si mie, n-am fost atent si am ratat eu masinile alea de "peste o mie de cai" de la curse pe care le tot anunta in reclama? sau?
|
Cand sunt doua in paralel sunt peste 1000 cai :)
Nu mai fiti asa carcotasi.. sti cum sunt reclamele, de *** cu exagerari. Pana una alta sa ne bucuram de GTR de 900, de Porsche de 700, etc si sa ne bucuram ca au ajuns la nivelul asta cursele si organizarea lor in Romania. Acum cativa ani, vedeai masini de sub 10 sec doar pe youtube si in F&F. |
nu e vorba de carcotas, dar cam zgarie pe timpane mai ales cand ai fost acolo si ai vazut...
|
florin gtr - 900 hp
ghita pop - porsche - 1000+ hp si e f posibil sa vina un gtr 1200+ si cel de la Exelisis care are doar cu un amarat de 8,8 sec acuma,scuze ca sunt doar atatea,dar pe langa astea cu miile de cai,aveti posibilitatea de Taxi Drag,care nu cred ca e la indemana la toti. facem si noi ce putem,daca va place veniti,daca nu fiecare are libertatea de a alege. |
Corect. Nu iti place, nu vi. Bucurati-va de democratie.
Tot timpul cei ce comenteaza sunt de pe margine, dupa gard. Pana una alta trebuie sa multumim echipei DRE pt. curse si pt eforturile facute de ei pt. acest campionat, asa ca multumim DRE si ne vedem pe pista. |
Bebitza participi si tu etapa asta?
|
Quote:
normal ca doar de pe margine comenteaza lumea, doar n-o sa comenteze concurentii... in fine, bafta celor care chiar au ce arata p-acolo |
Pentru cat timp nu a fost nimic in aradul asta si daca erau liniute intre loganurile de la verbita mergeam.
Poate unora nu li se pare nimic deosebit la masinile care participa, dar sunt foarte convins ca un mare numar de persoane daca ar sta in dreapta la o masina de 15s ar fi convinsi ca au fost plimbati cu o racheta, dupa care sa vezi masini de 14, 13, 12, 11, 10, -10 chiar este impresionant, sa ne bucuram ca avem privilegiul unei piste excelente si ca exista oameni care fac efortul sa vina din toata tara. |
calinpetco ar fi chiar fain daca nu ai mai veni la curse.. vad ca nu ai nici o treaba.. mai bine iti cumperi un popcorn si bagi un nfs
|
https://img823.imageshack.us/img823/9...o8b1qfta41.jpg
inca multi pricep aceste evenimente precum un show pe care ei il platesc...si deci pretind nimic mai prejos decat "ceva special" news flash: la curse nu mergi ca sa ti se dea tie in spectacol masini tari. la curse mergi daca iti place asa ceva PUNCT |
Quote:
|
Quote:
morghen, 80% din masinile de la evenimentele astea, pe langa faptul ca-s tot alea de la an la an, sunt masini pe care le vad zilnic in oras, masini de strada, de naveta...nicidecum de "curse" ... acuma depinde ce intelegi tu prin curse, dar pana la "bolizi cu motoare de peste 1000 de cai" mai e tuning mult, nu-i totuna fisticu cu samantza, nu? |
Quote:
si oricum e mai interesant cand vezi ca se bate un 1.6 cu 2.5 si castiga la limita 1.6-le... nu neaparat ca are timp de 13.XX conteaza |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning