![]() |
Re: Concurs
Quote:
cand se face poll-ul ? |
Pot sa pun si eu masina? mai e valabil? pana cand? ca vreau si eu sa particip:D
|
4 Attachment(s)
Nu am exagerat cu tuningul mie imi place cat mai finut:D
|
Bine mă, hai terminati . . . Eu într-un fel îl înteleg, dar totuşi dacă nu şti nu trebuie să te bagi în seamă . . . nvm
OK, gata cu off topicul. PS: v-am mai spus, poate participa oricine atâta timp cât se respectă regulile jocului ! |
4 Attachment(s)
Daca tot e vorba de Subaru...
Powered by Blană Racing Team |
4 Attachment(s)
Pot sa ma bag si eu?E prima data.
|
Quote:
Dar în rest e frumoasă foc! |
mersi mult de tot...nici eu nu stiu ce am avut cu el:P!!:lol:
|
Pana cand mai e concursu ???? ca vreau si eu sami pun subaru
|
Vineri este ultima zi in care puteti posta .... asa ca lucrati si postati poze de calitate ... si masini la fel (nu dati in kitch si nu postati poze mai mici de 1024x700)
|
4 Attachment(s)
Va prezint si eu SUBIU in DC stile
|
Se pare că va placut mult maşina dată ca temă :) Asta este bine, dar vreau să va rog să nu mă înjuraţi pentru că astazi nu voi ptea să îmi postez maşina şi nici să fac poll-ul :( pentru că nu am acces la internet. Aşa că, dacă mai are cineva de postat poate posta până mâine . . . Sper doar să îmi meargă mâine internetul.
|
3 Attachment(s)
hopaa,sper ca n-am intarziat :-ss :oops:
Simplicitatea e buna mereu. :] later edit: fuck, nu cred ca-s destul de mari :-l altele n-am:| |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Jink@Daca tot am prelungit termenul puteai sa citesti si tu regulamentul concursului ... imi pare rau, dar nu indeplinesti toate conditiile de intrare in concurs :???:, asa ca in acest concurs pozele nu iti vor fi luate in considerare.
OK, gata si masina mea ;) Subaru Impreza STi WTA ( am vrut sa ii dau aspectul racing al masiniilor de Time Attack ) |
4 Attachment(s)
uitati, am reusit sa fac poze conform regulilor :oops:
ma mai primiti ? :D |
Trebuia să 'reuşeşti' să faci pozele conform regulamentului de la început . . .
Pâna acum am aplicat două sancţiuni: lui Andy007 şi lui Jink. La următoarea abatere nu veţi mai putea participa la concurs. Ţineti minte măcar modul în care trebuie postate pozele: -trebuie postate 4 poze, nu mai multe, nu mai puţine (faţa, spate, lateral + una cum vreţi voi) -dimensiunile pozelor nu trebuie să fie sub 1024x700 pixeli (runda asta nu am ţinut cont de această regulă) -pozele trebuie postate în format .jpg, nu bmp, png sau alte formate Voi posta imediat şi poll-ul . . . |
Quote:
|
Quote:
|
Gata si poll-ul >> https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...a-sti-x14.html
+ inca 'cateva' poze cu Subaru-l meu |
Felicitari ANDR31 pentru castig eram aproape dar macar am luat locul 2. Asteptam masina noua sa ne mai distram. Bafta
|
Se pare ca nu am luat niciun vot cu cazanul meu:D Data viitoare:D :peace:Cand primim urmatoarea masina sa ne mai distram umpic?:D
|
A fost destul de stransa lupta!!!
Deci NEXT CAR:D |
care este urmatoarea masina?
|
Quote:
|
Scuzati-mi intarzierea dar am avut si mai am niste chestii impoartante de rezolvat ...
Bun, in legatura cu tema pentru urmatorul concurs m-am tot gandit si razgandit si am ajuns la o optiune ... sau doua :D Vreau sa va intreb ce ati prefera mai mult o masina de drift sau o masina de curse ??? Tin sa va anunt ca acest concurs va fi putin mai diferit (pana maine trebuie sa imi spuneti ce ati prefera ca sa pot posta tema luni), adica, va voi da tema, iar voi veti avea probabil 2 saptamani (de aceasta data) in care trebuie sa modificati masina. Nu vor fi luate in considerare masiniile clean si nici copile dupa masini reale. Asa ca ganditi-va bine ;) ... astept raspunsuri !!! |
Au fost prea multe masini de "curse" ....
Eu zic ca cel mai bine e sa o dam putin in drift(mult fum,curbe stranse etc):D |
Prefer masinile de curse!
|
daca avem 2 lucruri:imaginatie si bani putem face o masina de curse super tare,fara sa o copiem de undeva.eu nu am copiat nici o data(aproape:)))o masina reala....
deci opinia mea:CURSE!!! |
CURSE (dar sa fie o masina care sa o gasim in mai multe jocuri underground 2 most wanted etc.)
|
RACING Style8)
|
Reising.
|
Mașină de drift 1 punct
Mașină de curse 5 puncte E bine, dar mai vreau pareri .... |
Ma bag si eu pt. prima oara...
Optez pentru racing... 8) |
Racing....e clar! ;)
|
OK, se pare ca am ajuns la o optiune, si anume racing :-)
Tama concursului urmator va fi BMW M3 E92, iar regulile pentru acest concurs sunt urmatoarele: -veti avea la dispozitie 2 saptamani de lucru (concursul se va incheia pe data de 20 iunie) -in aceste 2 saptamani va trebui sa creati voi un paint job in stil racing pentru acest BMW -nu se accepta masini clean in concurs si nici paint job-uri copiate din realitate !!! -si desigur, la aceste subpuncte se adauga regulile generale ale concursului pe care trebuie sa le respectati !!!!! REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze (fata, spate, lateral, optional) prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -rezolutia pozelor nu trebuie sa fie mai mica de 1024x700 (doar daca sunt decupate unele parti din poza) pe scurt, pozele trebuie sa fie clare (sa nu fie pixelate) @ daca vor fi date ca tema doua modele ale aceleiasi masini, useri vor trebui sa aleaga doar unul dintre acele modele si sa posteze pozele dupa cum scrie mai sus* -daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat -realizarea poll-ului de votare se va face de catre ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -daca doi useri au acelasi numar de voturi la finalul votarii, se va da un challenge scurt intre cei doi -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema. |
regulile 2 si respectiv 2:)) sunt in contradictoriu...cat avem O SAPTAMANA sau DOUA saptamani???
|
Quote:
|
Mda, my bad, eram cam obosit .... dar se mai intampla
PS: aveti 2 saptamani de lucru. |
4 Attachment(s)
This is my beast:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |