![]() |
Re: Viteza maxima - Cielo
Depinde. Eu cu treapta 4 la 4500 aveam 150. Cu 5 se duce la 190 si 4800ture.
La 120km/h cu treapta 5 am fix 2800 turatii. Masina e 96, motorul e 99 si cutia 2003. |
io am mers 180 - 185 max pe ceas acuma in ralitate cat o fi nush ...
|
iei un GPS si stii exact..adica esti sigur ca nu ai eroare mare,ca si GPS-ul mai da erori dar nu asa mari ca bordu.
|
al meu fura doar 10,dar am inteles ca depinde de marimea anvelopelor dupa fata...
cat despre viteza...mai mult de 175km/h nu i s-a dat...dar pe gaz :) |
1 Attachment(s)
Pe timpu' cand era inca in probe si cu ceva greutate (4 persoana+bagaje). Anu' asta astept vreme buna si un drum bun (asta mai greu) sa vedem ce poate dupa micile reglaje. Cielo 2.0 8V umbau by ... vezi semnatura :lol:.
|
ms KTL :-P noi vb aici d cielo 15 8v si 16 v...nu 20 8v 100+ :D
|
Un cielo gle 1.5 din 96' ,,
stie careva viteza maxima? |
daewoo cielo 96' 1.5 OHC 8 V ... 161km/h blana ... autostrada... mai mult nu poate
|
Cu motor facut si cutie scurta bate in 195 pe bord lejer.
|
al meu am luat 170km/h si aveam 4500 rotatii/minut, deci sa zic ca imi lua 180 si aveam 5000.
|
8 V -ul OHC ? 180 ?
|
man editiile coreene, au o cutie echilibrata. iti spun ca am eu, nu ca am auzit la altii.
|
Si cele craiovene depasesc 180 km/h. Am pus eu acum vreo 3-4 ani o poza cu ~185 km/h, cand abia luasem masina. 175-180 km/h am mai repetat... peste pragul asta nu am mai chinuit-o, mai ales ca... e criza :lol:
|
tot koreana detin si eu modelul hatchback ... dar la 180 nu a vrut sa urce ...
|
mai conteaza si soferu :lol:
|
in anumite cazuri da ... conteaza soferul ... dar in situatia respectiva ... autostrada ... blana (talpa , podea ) sau cum vrei u ... un cielo 8v OHC 161km/h ... soferul ce ar putea face ... eventual sa il impinga ... ale voastra pot sa mearga cu 280 km/h .. al meu peste 161 nu vrea... momentan:twisted:
|
daca iti zic o treaba zici ca exagerez, e foarte important cum iei masina, sa apesi pedala la fund, sau sa stii ca simti masina si sa o iei treptat.
|
Quote:
Si nu pedala la fund din prima... treptat, cat cere masina. |
1-> capat, 2-> capat, 3-> capat si tot asa :)
Aproape 170 prinsesem cu matizul si nu avea mare eroare la ceas... Cu cielo-ul am depasit si eu recent pragul asta, avand ~175 la ora. Mai mult, nu cred ca are rost :) Oameni prosti, vad ca ai cielo ce sa se dea ei, desi au o raie de masina, trebuie sa cunosti drumul altfel cine stie in ce dai si alte lucruri de genul :) |
asa cum zice banzay ii dau la amea si iau 160 ( la 135 - 140 i dau a4a ) .. chiar destul de repede pot zice si de la 170 in sus urca mai greoi ... :)
|
motor segmentat ... dupa rodaj reincerc un maxim ... sper sa ia barcuta 180 ... daca nu 2.0 scrie pe ea ...:twisted:
|
Max 180 am mers o data pe A1, 4 oameni in masina. 170km/h i-am dat de mai multe ori...si in Bulgaria la 170 imi dadea blitzuri o Honda civic sa ma dau la o parte...peste 2km il oprisera militienii :)
|
Eu cel mai mult am mers cu a mea 155 pe Gpl si eram aproape blana!Nah acu mai conteaza si cat de bine a fost intretinuta masina ce fel de benzina se foloseste ce uleiuri poate un tratament ceva...Da zic ca 140 e de ajuns pentru durmurile noastre de .......!Eu unu la drum nuprea o fugaresc dar prin oras imi place rau tare!
|
cielo viteza 195 viteza reala,am poza facuta,viteza testata langa un renault megane,,,de 260km in bord:)
mam tinut dupa un opel gtc si ala nu putea mai mult.totusi diferenta de ani este maricica,este probabil ca iam schimbat toba originala si evacueaza mai rpd noxele... |
Da, sigur e toba... daca o scoti de tot mai iei cativa km in plus... :rolleyes2
195 viteza reala si poza la kilometraj sau gps? Si sa fim seriosi.... GTC se refera la tipul de caroserie daca nu ma insel. Poate fi si Corsa GTC cu motor de 1.0 asa ca... ce opel era corsa/astra? |
alaltaieri am iesit si eu pe centura cu masina... si prietena cu a ei...astra gtc 1.6 benzina, ea avea 170-180 si eu ma tot indepartam de ea... nu stiu cat aveam ca nu mergea kilometrajul:lol:
|
Daca a schimbat a 5-a la 90 si tu a 5-a la 140+ :P Sincer am mers si eu cu masini de 1.6 (toledo & i30) mai noi si erau cam vanjoase fata de cielo dohc :lol:
|
Quote:
|
Deci in wekend am fost pe superba noastra Autostrada a soarelui am fost pe la braila si....5 oameni in masina mai mult de 180 km/h nu a mers pe ceas si 168 km/h pe Gps...are 1 luna de la revizie de 60.000 km(distributie,ulei,filtre,bujii si fise)...si sa numai zic ca pe ceas la 180 km/h daca apsam pedala mai tare se simtea o mica zvagnire dar nu mai urca ceasul dar ea parea ca ar fi mai avut viata...dar nu va recomand 120-140 km/h maxim pt ca nu avem drumuri si numai zic ca suge benzina dupa 150 km/h :( cam exagerat dupa parerea mea...
|
Quote:
poza la bord(kilometraj) dar in dreapta mea era un prieten cu un megane 2006 care are 250 in bord,si era viteza reala si cu toba,,,cred ca iei cativa km |
Quote:
mie cu benzina de 160 lei,vara trecuta,mia ajuns sa ma duc la mare cu 150-155 si sa ma intorc cu 180-195.,..si mai mam si plimbat prin buc :) |
:lol:
cel putin 30 de km/h iei cu toba, dar daca ai si filtru deja opc-ul ramane in urma ta...:D eu cu a mea cu filtru si toba (d-aia cu doo iesiri) am fost paralel cu opc-ul:lol: "Acesta reprezinta versiunea de productie a conceptului Astra High Performance Concept prezentat la Paris si avand la baza modelul Astra GTC. Prevazut cu propulsorul turbo de 2.0 litri ce dezvolta 240 CP, noul Astra reprezinta unul dintre cele mai puternice masini compacte cu tractiune pe fata de pe piata auto. Astra OPC este prevazut cu transmisia manuala in sase rapoarte ce permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de sapte secunde si atinge o viteza maxima de 240 km/h" asta daca nu stii ce inseamna OPC si vorbesti prostii... |
Quote:
Nu stiu ce inseamna opc,am specificat doar ce fel de astra era...in fine :-j... |
170 max pe soarelui, asta ce arata pe ceas, viteza reala putin peste 150
|
nu este diferenta de 20 km/h pe analog sa sti si tu
|
De ce nu? (stii e cu 2 de "i" :) )
|
235 :lol:
|
Quote:
la mine era diferenta mai mare ca aveam cauciucuri cu talon mai mic. Quote:
ai motor de opel pe ea? |
da deci la un 200 viteza reala este de 190-195 km/h daca ai rotile originale
|
Apropo de masuratul vitezei cu ajutorul GPS-ului nici asa nu vei avea un rezultat 100%...daca vrei sa vezi cu cat mergeai la 200 km/h incearca sa treci pe langa un radar cu 200
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning