![]() |
Re: Slobozia diverse
Frumos ar fi sa gasim doi politisti la fel de pasnici diseara!
|
MILITIA RACING :))) a innebunit lumea(in sensul bun al cuvantului din pct meu de vedere sau al nostru:P)
|
militia a inebunit de asta iarna cand faceau cerculete in pepiniera:)
|
Faceau fara sa vrea ma era unu nou in soferie si nu reusea sa stapaneasca masina de aia se invartea:P:)))
|
Salutare..
Am si eu o problema. Acum cateva zile am facut o boacana.. am dat cu roata intr-un pietroi si s-a strambat janta. Ma poate ajuta careva cu o janta de tabla de logan? ID-ul meu de mess este leynad_daniel |
rezerva nu ti mai place?:))
|
Quote:
|
pai una noua este putin peste 100 de lei ... va intelegeti voi
|
pai cat ceri pe ea? :D
|
ALO!!!!! Avem sectiune speciala pentru zona comerciala din Slobozia! Nu negociati aici,puteti face asta in privat sau pe alt topic dar nu aici!
|
ok, ok... scuze
|
Quote:
|
merge careva de pe aici la legale la tulcea?
|
Quote:
|
Quote:
|
Duminica acum, poate plecam mai multi, in grup!
|
eu vin ... dar pasager (leguma) ca o sa vin direct de la o nunta de la bucuresti :))
|
Pacat ca nu sunt acasa ca mergeam si eu mai faceam niste bani cu Bellu din pariuri:)):))
|
Dati si voi un semn daca mergeti si aveti 2 locuri libere pentru mine si pentru Villy. As merge cu a mea dar o sa fiu dupa o noapte nedormita si nu risc sa plec asa la drum. Mai bine lipsa decat sa fac vreo boacana.
|
Quote:
|
Quote:
|
Da man e valabil.Vorbim pe 21mai o sa vin acasa atunci
|
dupa parerea voastra care este cea mai puternica masina din slobozia?(si din comunitatea 4t si din afara comunitatii);
parerea mea este ca este ca cea mai puternica masina este un q7 de 6l diesel 500 cai si 1000 nm |
ANUNT! Duminica 16.05.2010 ora 9:30 B-dul Matei Basarab(sector Ardealului-Episcopiei) se va desfasura un concurs de Karturi urmat de o proba de indemanare auto la care din cate stiu eu inscrierile sunt libere!
|
eu zic sa ne strangem cat mai multi
|
Quote:
|
Quote:
|
e una din masinile lui iliuta ...
problema e ca pe tuareg cel mai mare diesel a fost un 5000 V10 de 313 cai si 750 Nm si un 6000 benzina W12 de 450 de cai si 650 Nm ... si pe a mea scrie 1.4 16v ... te-ai prins? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
eh ... stiu a cui e masina ... am vrut sa spun fostele masini :P
wikipedia zice ca ar avea 450 cai si 600Nm cum stiam si eu http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Touareg ... oricum nu conteaza =)) |
Dan se vorbea de Q7 6.0 W12 nu de Touareg
|
bla ... asa e ...
ramasesem setat pe tuareg. in alta ordine de idei care merge sa ne dam printre jaloane? |
A fost careva la indemnare? Filmari, ceva?
|
Concurentii un clasament ceva? sau va furat primaria iar ca anul trecut.
din auzite ar fi cam urmatorul 1.Cid-ul traiasca masina lu taticu:P:)) 2.Pateu 3.... 4.... 5.Catalin NCA restul numai stiu |
Quote:
|
Nu sunt rau degeaba,numai ca Dacia nu i-am mai vazut-o de un car de ani.Si daca nu avea masina lu taticu nu avea cu ce concura la asta m-am referit :P App dacia o mai are?sau mai functioneaza?
|
Quote:
|
apropo...locul 3...e la mine:P...deci si cu dacia se poate.....da bai vlade..sunt piese pe la mine...un electromotor..un interior:P :))) da cea mai mare parte ..sunt pe la ghinea..adik jumatate de masina:)
|
1 Attachment(s)
cam tarziu cu filmuletul; dar deabia acum l-am scos:|
scuzati profesionalismul cameramanului:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning