Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:07

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 569828)
Daca ea nu are aceleasi sentimente pentru tine te chinui degeaba.
Gandeste-te bine si raspunde-ti la intrebarea asta :ea te iubeste sau doar spune ca te iubeste??
Raspunsul s-ar putea sa fie evident dar tu sa nu il vezi.
Ai grija.Barbatii nu vor minti niciodata asa usor ca femeile si nu vor putea ajunge niciodata la performantele femeilor in acest domeniu.Sunt rau dar o femeie sincera (HA HA) va recunoaste acest lucru.

pai eu cred ca si ea ma iubeste, ma cauta, cand ma vede sare in bratele mele, ma saruta..........doar ca nu vrea sa-mi dea un raspuns. tot timpul imi zice k sa las timpul sa treaca :(

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:08

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 569832)
:-< nasol....stiu cum e stai linistit , k acum cateva zile am fost in aceeasi (aprox) situatie , dar Doamne Doamne ii sus si vede....stai linistit k o sa se rezolve....;)

sper sa se rezolve intr-un singur mod, ea intorcandu-se la mine

Trixi 30-09-06 01:19

D-le....crede-ma p cuvint k mai mare belea nu exzista,decit o femeie,care nici ea nu stie ce vrea!!!!Cit timp vrei sa faci p titirezu'????

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:21

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 570101)
D-le....crede-ma p cuvint k mai mare belea nu exzista,decit o femeie,care nici ea nu stie ce vrea!!!!Cit timp vrei sa faci p titirezu'????

pana cand o voi avea inapoi langa mine pt totdeauna

bluey 30-09-06 01:24

Atunci fa cum ti-a zis ea si asteapta.
I-ai cerut ceva???

Trixi 30-09-06 01:25

o laie...pana ce nici tu nu o sa mai ai incredere in ea...si iti vei da seama k ai pierdut o gramada d timp!!!
las-o frate,sa se lamureasca,si intre timp,have fun pls!!!!k rau o sa-ti para dupa aia...

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:26

dap, i-am cerut sa se reintoarca la mine.

Trixi 30-09-06 01:30

d cite ori????

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:39

:(((((((((((( in loc sa ma incurajati, spunandu-mi ca se va intoarce la mine voi mai rau ma suparati :(( ma retrag iar singur si ma voi duce sa incerc sa dorm. nb all (raspund maine)

babygirl_nwa 30-09-06 02:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 570119)
:(((((((((((( in loc sa ma incurajati, spunandu-mi ca se va intoarce la mine voi mai rau ma suparati :(( ma retrag iar singur si ma voi duce sa incerc sa dorm. nb all (raspund maine)

vrei sa ti se spuna k o sa se intoarca la tine.....asta vrei sa auzi??? daca intradevar te-a iubi nu si-ar gasi altul.....si eu am fost desp de prietenul meu nec74 (care o sa citeasca sigur ce scriu acum...lol) o luna jumate si crede-ma k nu m-a interesat nimeni,nici macar sa ma uit...toata lumea mi se parea urata si enervanta si nu treceau 5min fr sa ma gandesc la el...si ieseam sing sa ma plimb de nebuna cu masina ,...si uite k acum o sapt ne-am impakt...si sincer nu credeam k o sa ne mai impakm........si ink odata...If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was....DMX (asta daca merita intradevar fata...)

Ciro_zel 30-09-06 11:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 570119)

Nu vreau sa fiu bulangiu dar te ia de fraier ..si inca urat de tot :shock: . Am citit pe aici ce-ai zis..si e urata treaba...ea lustruieste bastoane si tu stai si plangi dupa ea :x.Daca era singura si iti zicea treaba cu "vedem mai in colo" mai mergea ..dar asa e aiurea...adica ii phoote pe aia si pe tine te pune pe pauza..adica "asteapta tu sa mai vad cum e cu ceilalti si dupa ma intorc" .Nu cred ca mai e vorba ca tzine la tine..eu cred ca ii place ideea ca are unde sa se intoarca in caz ca nu-i reusesc celelalte relatii :rolleyes2

Detman 30-09-06 12:22

Bmw_Rulllzzz - sincer, arata-i ca esti baiat istet si gaseste-ti pe alta, pe bune, si daca chiar te iubeste si tine la tine o sa se intoarca, daca nu, asta e.

daca chiar tine la tine, o sa iti spuna asta oricat de orgolioasa ar fi ( daca e asa ), daca nu, dai pace si ... treci peste.

Sasha_z 30-09-06 12:31

BMW......da vb ei....mai lasa timpu sa treaca....poate poate...;)

unu rau 30-09-06 13:03

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 570080)
pai eu cred ca si ea ma iubeste, ma cauta, cand ma vede sare in bratele mele, ma saruta..........doar ca nu vrea sa-mi dea un raspuns. tot timpul imi zice k sa las timpul sa treaca :(

da cam asa imi facea si mie ... ca sa lasam timpu .. ca poate poate .. si era cu altu ... sia ramas cu altu ... sincer cred ca nu vrea sa te faca sa suferi rpea mult spunanduti ca nu mai vrea... acuma u stii mai bine .succes

bluey 30-09-06 13:19

Mda.Stiti bine ca tot ce am balmajit noi aici nu ii va fi de nici un folos.Tot ce va crede el va face.Trebuie sa-si dea seama singur de adevar chiar daca doare.Cu totii am trecut prin asta (unii chiar de mai multe ori) si tot nu ne invatam minte.Si cu totii am primit sfaturi de genul asta si nu le-am ascultat.Pentru ca iubeam.Lasa-ti omul sa simta durerea si data viitoare va deschide mai bine ochii, sau va intra aici si va da un sfat unuia care plange dupa o femeie.

DolusD 30-09-06 13:22

E bine sa simta durerea ca sa invetze din asta dar intr-un fel nu e bine pt ca poate face "prostii" din cauza acestei durereri !

bluey 30-09-06 13:27

Lasa ca n-a murit nimeni...Sau ma rog doar cativa mai slabi.:))

DolusD 30-09-06 13:29

Mai mor unii , altzi mai joaca X si 0 cu lama pe mana , nu mare lucru ! hai sa lasam gluma ca poate cedeaza omu` nervos si nu e bine ! Nu e de ras ca nu se stie pana unde duce dragostea asta (cica dragostea nu are limite) !

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 14:03

am sa mai las timpul sa treaca, cum se zice "timpul le vindeca pe toate"........si poate dupa un timp ma voi "vindeca" si yo. ori intorcandu-se ea la mine, ori sa-mi treaca mie de ea (fff putin probabil)

unu rau 30-09-06 14:31

man .. ziceai mai sus ca adormi cu gandu la ea si te trezesti la fel ... deci asa eram si eu .. ma gandeam non stop la ea .. mai ales ca urma san ceapa scoala si inevitabil o vedeam peacolo... dar pan la urma mia trecut .. o sa treaca si la u .. stai cu prietenii .. fa ceva careti place tie sa faci ... + pan la urma tu ramai cu plansu si ea cu alalalt.

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 14:43

faza e ca am fffff multi prieteni comuni cu ea, si toti ma intreaba de ea, si imi amintesc de ea

unu rau 30-09-06 17:51

da ..same here... toti de la bloc sau cls .. daca ce face aia ./. mai esti cu ea ..si inytrebari dinastea de ma faceau sami amitesc instant de ea.. dar leam spus pur si simplu ce sa intamplat .. si fiecare a inteles ... unii au tinut cu mien . altii cu ea ..c eva de genu .. si sau lasat sa mai intrebe de ea sau ceva... incerca sai repezi putin .. e ceva normal .. " ce ti mai face gagika " ... intrebarea obisnuita ..

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 17:58

mdea....usor de zis dar f greu de facut :(

DolusD 30-09-06 19:00

Cu timpul trec toate ! Ar fi bine sa gasesti pe cineva cu care sa-ti petreci majoritatea timpului liber si o sa uitzi de celelalte probleme !

Sasha_z 01-10-06 23:01

offff da` d c treb sa`si caute pe altcineva????eu nu intyeleg???crezi k gasindu`si pe altcineva ar putea uita mai usor sau mai rpd?????kiar nu cred , atuncea apar comparatii intre persoane si e mai greu iti spun eu....

Eugen_TL 01-10-06 23:11

sasha..iti spun eu sigur.. la inceput nimeni nu are chef de altcineva..se simte prea PRAF sa se gandeasca la o noua combinatie...dar daca esti destul de tare te arunci la primu/prima si iti garantez eu ca vei uita mai repede..la mine e verificat...cu toate ca la inceput m-am chinuit ac nu vreeam nik.. dar mi-am dat drumu :)

Bmw_Rulllzzz 02-10-06 00:22

yo am incercat si cu aceiasi fata mai mult timp si cu mai multe fete pe rand si n-a functionat.............poate o sa ziceti ca sunt incapatanat sau sa ma injurati, dar yo doar pe ea o vreu :(

Spark 02-10-06 14:28

bmw_r ... know the feeling ...
si mie mi-a zis cineva foarte apropiat mie ca :
si dak nu poti sa o ai .. sa fie a ta ... mai bine sa fiti macar amici sau ceva. macar asa mai si vb cu ea. si e mai bine decat sa nu vb deloc.
si inca ceva. dak chiar o iubesti sufletul cred ca trebuie sa-i dai drumul. daca o sa revina bine dak nu nu. si dak tii la ea cred ca vrei sa o vezi fericita si daca aceasta fericire si-o gaseste altundeva. asta ii cel mai mare sacrificiu pe care l-ai putea face pentru ea.
sincer sa fiu ... nici mie nu mi-a convenit cand am auzit asta, pt ca si eu numai pe ea o vreau, dar nah` ... asta-i viatza :(

Bmw_Rulllzzz 02-10-06 14:54

am incercat si treaba asta. sa o las libera sa faca ce vrea. dar chiar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca ea in acea clipa e cu altul si-mi vine sa mor de ciuda pt ca dupa aproape 6 ani acum nu mai e langa mine ci langa..........

DolusD 02-10-06 20:53

E nasol ca dupa o perioada mare de timp sa nu mai fi langa persoana pe care o iubesti sau te-ai atasat de ea , oricum ai grije mane si incearca sa treci peste momentu` asta si o sa fie mai bine , itzi doresc numa bafta in continuare si sa scapi de necazu` asta cat mai repede ! respect !

Bmw_Rulllzzz 03-10-06 00:02

ms mult pt mesaj. :) sper sa reusesc sa trec peste acest moment cat mai repede ca deja simt ca nu mai pot :((

LKS 03-10-06 01:03

am luat la rasfoit forumu ...si am dat de topicu asta ..foarte tare frate ...am citit cateva pagini pe sarite ..si am ajuns la concluzia ca asta nu e nimik altceva decat un topic de agatzat :D ceva de genu "v`atzi despartzit ? (era si cazu) .. hai la tata sa te consoleze ...etc" nu`mi saritzi in cap..da asta e parerea mea :D

"Deja" am implinit 2 luni cu prietena ..si ...sincer ..sper sa nu ajung subiect pe aici :D

numai bine ..sa fiti fericitzi :))))

Trixi 03-10-06 10:36

....sper si eu!!!:D

DolusD 03-10-06 20:21

Las` ca e loc pt totzi pe forum :) :) :) :) :) ! sper ca pt mine nu mai e ! la urma urmei unu` dupa altu` sub forma de gramada :! respect !

dmn 04-10-06 14:22

Nimic nu se poate uita cu adevarat...
eventual nu poti decat sa gasesti fericirea sub alta forma...
dar daca ai tinut cu adevarat la cineva, iti spun eu ca trec ani si tot nu uiti!
Tot iti mai vine prin cap cate o idee de genul..."ce-ar fi fost daca..."
...dupa care te consolezi cu alta idee de genul..." lasa ca poate e mai bine asa..."
dar de uitat nu uiti... niciodata!
sorry man! it's life!

DolusD 04-10-06 20:36

Normal ca nu uitzi si ar fi pacat sa uitzi ,mai stau si yo cateodata intins in pat si ma gandesc la una la alta , la clipele pe care le-am petrecut impreuna la clipele de fericire ,de tristetze si chestii de asta dar imi revin repede :D :D :D ! stii cum vine vb "trece cu vederea dar nu uita" ! respect !

babydoll 04-10-06 21:00

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569817)
nu imi e teama de nush ce masini cu nush ce nr. pt ea m-as pune si cu ...... stii tu cine, intr-un cuvant as face orice pt ea, si nu pot renunta la ea orice s-ar intampla.

sincer...cred ca mai mult te incapatanezi...nu exista nu pot exista doar nu vreau:rolleyes2 daca nu iti place sa stai pe banca de rezerva ar fi bine sa iti bagi mintile in cap si sa scoti capul de sub fusta ei, ca stii vb aia"are balta peste"...in plus sunt sigura ca nu iti este greu deloc sa ai orice fata vrei ;) de ce sa iti bati capul cu una care te tine in offside. daca te complaci macar nu te mai plange:???: si stai dupa coada ei ca asa o sa te tina mereu ca a vazut ca ii merge

bluey 04-10-06 21:08

Quote:

Originally Posted by babydoll (Post 574875)
sincer...cred ca mai mult te incapatanezi...nu exista nu pot exista doar nu vreau:rolleyes2 daca nu iti place sa stai pe banca de rezerva ar fi bine sa iti bagi mintile in cap si sa scoti capul de sub fusta ei, ca stii vb aia"are balta peste"...in plus sunt sigura ca nu iti este greu deloc sa ai orice fata vrei ;) de ce sa iti bati capul cu una care te tine in offside. daca te complaci macar nu te mai plange:???: si stai dupa coada ei ca asa o sa te tina mereu ca a vazut ca ii merge

Te referi la miros?:rolleyes2

Trixi 04-10-06 21:13

..hai ma,k are femeia dreptate!!!:D :D :D

DolusD 04-10-06 21:33

Cam nasol cand nu potzi renuntza la o femeie , adik "NU EXISTA NU POT CI NU VREAU" e o mica mare diferentza si e nasol sa-ti faci o obsesie pt o femeie sau sa pui suflet in relatzie cand nu ai certitudinea ca si ea incepe sa te iubeasca ! respect !

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning