![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car
Sa moara Gibilan, cat ulei tre' sa bagi ! :lol:
Selectia pe site apare "2006-" pentru ca e vorba de modelul din 2006 pana in prezent :wink: LE: din pacate, in oferta de pe site nu se gaseste produsul asta, desi apare altul similar. Cel mai bine e sa le dai un mail cu intrebarea "Aveti ? Daca da, cat costa ?" :lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
MARE atentie la uleiul pe care il bagi in cutia de viteze, scrie clar in manualul ZF si GM al cutiilor automate de la BMW ( NU AMESTECATI ULEIURILE CA POATE DISTRUGE CUTIA DE VITEZE) majoritatea baga
Castrol TQ-Dexron III 1L [Ulei cutie de viteza] Vascozitate: SAE 70W-80 Performante: API GL3/Gl4 Aprobari: GM- Dexron III,,Ford Mercon, MB 236.1 si 236.5, MAN 339 F,ALLISON C-4, ZF TE-ML03/04D/09B/11B/14D, Voith G607 Cel mai grav este ca noi nu stim sigur niciodata ce tip de ulei au bagat din fabrica in cutia de viteze automata, am prieteni in Germania si mai nou si in Romania care au schimbat uleiul chiar si cu ulei original BMW si face figuri cutia, se aude un zgomot brutal cand sare de 130km/h , daca va duceti la service aleatoriu toti "meseriasii" or sa va spuna ca e foarte simpla treaba, TOTI STIU SA SCHIMBE ULEIUL DIN CUTIE, ABSOLUT TOTI se baga ...apoi cand te duci cu masina la ei sa le spui ca iti trozneste cutia or sa va spuna ca de ce nu va-ti dus la reprezentanta BMW .... Uleiul trebuie sa aiba o anumita temperatura cand se schimba si dupa ce se completeaza cu cei 6 litri se trece prin toate treptele P , R , N , D , SI SE COMPLETEAZA uleiul , am inteles ca unii te pun sa te plimbi utin cu masina apoi te cheama iar sa completeze uleiul ...etc... Desi in cutia de viteze intra 9 litri ulei aproximativ 2 litri nu va reusii nimeni sa-l scoata niciodata de acolo nici la reprezentanta BMW desi ei vor trece pe factura ca au schimbat 9 litri, prin urmare trebuie mers cu lectia invatata de acasa ....Este bine sa se schimbe uleiul din cutia automata dar nu la orice "ghita" de la serviceul din deal, este mult prea scump riscul .... Exista in bucuresti un service autorizat exclusiv pentru cutiii automate, intamplator este la 3 strazi de mine (Strada Mehadiei, Nr.39 Zona CRANGASI, Sector 6,Bucuresti) am fost si am discutat cu ei, erau 20 masini in curtea lor (toate automate) http://www.reparatiicutiiautomate.ro/ Mi-au spus ca daca vin cu uleiul si filtrul ma costa 150 ron schimbul de ulei .... daca nu in jur de 600 ron, nu m-au lamurit cu uleiul nici ei, nu mi-au dat un raspuns clar despre ce tip de ulei intra in cutia mea, au spus ca au ei ulei pt automate, eu prefer sa cumpar din alte surse filtru original si ulei original BMW si ma voi duce sa schimb uleiul la ei , deoarece banuiesc ca au mult mai multa experienta in schimbul uleiului decat pustiul mecanic de la reprezentanta BMW angajat pe 3 bani .... |
Quote:
|
Cutiile automate de BMW ZF sau GM sunt garantate de catre producator 3 ani sau 100 000 mile ( 160 000 km) ...asta scrie si pe site_ul lor oficial ...vorbesc despre cutiile steptronic de generatie noua .Se recomanda sa se schimbe uleiul + filtrul mai nou chiar si de catre reprezentantele BMW dupa 160 000 km ...
|
http://www.reparatiicutiiautomate.ro/
Mi-au spus ca daca vin cu uleiul si filtrul ma costa 150 ron schimbul de ulei .... daca nu in jur de 600 ron, nu m-au lamurit cu uleiul nici ei, nu mi-au dat un raspuns clar despre ce tip de ulei intra in cutia mea, au spus ca au ei ulei pt automate, eu prefer sa cumpar din alte surse filtru original si ulei original BMW si ma voi duce sa schimb uleiul la ei , deoarece banuiesc ca au mult mai multa experienta in schimbul uleiului decat pustiul mecanic de la reprezentanta BMW angajat pe 3 bani ....[/QUOTE] le-am dat mail celor de pe steul cu reparat cutii si am primit raspunsul asta: ''buna ziua manopera de schimb ulei + filtru este de 250 ron.o zi buna''..pt un 528i automat din 99...deci nu 150:-S |
baga mah undelemn de la bunica sau floriol din ala de salata sa vezi cum merge ca unsa
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ai dedus tu din afirmatia mea?..era pur si simplu o remarca ce sugera niste explicatii in legatura cu diferenta de preturi...daca tie nu-ti pasa de 100 de ron si-ti convine sa-i dai ca prostu chiar daca nu e obligatoriu e problema ta:)))...poate pretul real al unui schimb este 250 ron si a inteles gresit baiatul de mai sus...
|
O manopera de calitate nu se masoara doar d.p.d.v. al tarifelor. In fine, se pare ca nu ai intales ce am punctat anterior.
|
eu am inteles f bine ce ai zis tu..tu nu ai inteles ca eu incercam sa aflu de ce lui i-a cerut 150 si mie 250...si daca 250 e tariful atat dau ..fara aprobleme.Nu am comentat ca e prea mult ,ca nu-mi permit,ca nu vreau sa dau...etc!
|
Quote:
BAFTA ! https://img689.imageshack.us/img689/562/97836011.jpg salvati de aici PDF uri Date tehnice, carti, manuale, totul despre cutiile automate BMW si nu numai ... http://dl.transfer.ro/automatic_tran...may-348773.zip |
voi ce folositi pentru intretinerea pielii?cu ce solutie dati?nu am nici un fel de problema cu pielea dar ma intereseaza mai mult pentru crapat,masina sta ft mult in soare,de cateva zile de cand a dat caldura imi miroase a visine in masina si nu stiu de la ce:)) nu am nici un braduletz nimic:(
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Este cel mai folosit produs pentru piele pe afara si acum si pe la noi ... ca un pont, orice lucru care il cumperi dintr-o benzinarie, este cel mult mediocru dar de cele mai multe ori prost.
|
1 Attachment(s)
poza :P
|
foarte tare masina ... sa ai parte de ea ;)
|
Quote:
app.am o problema la scaunu soferului,a facut putin joc,de exemplu cand pun frana mai brusc si accelerez se misca putin,ceva in genu cum ai da de clapeta sa muti scaunu si nu se prinde bine in pozitie.se aude exact ca tzacanitu ala cand se pozitioneaza scaunu dupa ce`l muti,stie cineva de la ce e/ce trebuie schiimbat sau daca se repara? |
Quote:
|
am facut si prima victima cu masina,din pacate a murit,accidentul sa produs pe autostrada bucuresti pitesti la o viteza ft mare,mi`a fost imposibil sa o evit, imi pare rau pentru familia victimei care si`a pierdut un membru inaripat
un moment de reculegere va rog pentru cioara care a pierit pe data de 30 mai :)) |
si masina ta cu ce s-a ales?
|
foarte foarte faina masina,sa ai parte de ea 8)
|
Quote:
Quote:
|
M3`u ala cand vine !? :> sau S5`u ala ? :-P
hai mai repede ca trece vara si pierzi distractia :lol::-P |
Quote:
te-am vazut la Mc' acum ;) 2seri,foarte frumoasa masina,mai ales in realitate |
Quote:
|
Quote:
Saracutza :(( da mie suspensia sau jantele daca le mai ai .... Si hai cu M-ul ala :P .... Numai bine, oricum frumoasa masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu ai inimă, tiranule ! :lol: |
Quote:
|