Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Al3xxx 05-06-07 10:44

Re: accidente in bacau

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 933836)
dupa cum a scris gaboru in procesu verbal nici eu "nu am dat prioritate la un caine comunitar care traversa neregulamentar":lol: :lol: :lol: :rolleyes2 :rolleyes2 dar am scapat mai ieftin mi-a crapat ochelaru de la proiector si lampa de semnalizare.Da na la mine noroc de casco ca a fost remediata imediat buseala:D :D

da ,si ? ce nu ai inteles la faza asta ? nu stii ca trebuie sa dai prioritate la un caine care traverseaza neregulamentar
e jale cu militienii astia

aleks 09-06-07 02:31

cum zice si mircea badea... traim in romania si asta ne ocupa tot timpul... :):)

sageata 09-06-07 23:33

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 929464)
ce caine de buzunar ai lovit sageata??? :lol:

era un caine mutant, mai mare decat golful meu. asa de mare, ca mi-a imbratisat masina. da' cred ca m-a blestemat ca in ziua urmatoare m-am plimbat un pic prin ogor la oradea. si daca tot am iesit in decor am luat si trei stalpisori cu mine si o cruce. coroana a ramas in urma. m-a scos un camion de acolo ca altceva nu putea si am luat-o de la capat: bara, un colt de aripa, masca, capota, cauciuc (flenduri), spoiler, asa lejer. le-am cules de pe camp, in portbagaj si am refacut puzlle-ul. dupa ce am pus rezerva pe masina s-a rupt cricul. iar cel mai rau lucru care mi s-a putut intampla a fost ca mi s-a zgaraiat dunga alba de pe capota:x :x :x

Bmw_Rulllzzz 10-06-07 14:39

pai...mai du si tu masina aia din cand in cand pe la biserica :D

sageata 10-06-07 14:59

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 941929)
pai...mai du si tu masina aia din cand in cand pe la biserica :D

pai am infipt-o intr-o cruce. nu-i de-ajuns?:lol: :lol: :lol:

Boasa 10-06-07 15:56

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 941958)
pai am infipt-o intr-o cruce. nu-i de-ajuns?:lol: :lol: :lol:

Binecuvanteaza roaba lu Dumnezeu cu 2 dungi albe pe ea....:twisted:

sageata 10-06-07 16:18

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 942017)
Binecuvanteaza roaba lu Dumnezeu cu 2 dungi albe pe ea....:twisted:

masina asta n-are moarte, soferul nu-i sanatos decat fizic in rest... toate bune.:D :D :D

Al3xxx 11-06-07 09:45

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 942044)
masina asta n-are moarte, soferul nu-i sanatos decat fizic in rest... toate bune.:D :D :D

mda te cred pe cuvant :))))))

MON-u 11-06-07 14:16

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 942044)

Sageata iti spun eu sigur k daca "dungata" ta face asa...,sigur e posedata!:lol: sa o duci la popa si dupa aia sa mai vii cu ea la intalniri k poate se molipseste si monica mea:lol: :lol: ;) Bafta si numai bine

sageata 11-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 943298)
Sageata iti spun eu sigur k daca "dungata" ta face asa...,sigur e posedata!:lol: sa o duci la popa si dupa aia sa mai vii cu ea la intalniri k poate se molipseste si monica mea:lol: :lol: ;) Bafta si numai bine

intr-adevar e posedata... de mine. am nevoie de o exorcizare:D :D :D

geani29 11-06-07 21:34

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 944039)
intr-adevar e posedata... de mine. am nevoie de o exorcizare:D :D :D

Dacă vrei, te pot ajuta eu :twisted: :-P :lol:

sageata 11-06-07 22:18

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 944127)
Dacă vrei, te pot ajuta eu :twisted: :-P :lol:

placerea e de partea mea:-) :-) :-)

angel_ursu 10-07-07 02:57

reclama nu-si are locul aici - aleks

MON-u 13-07-07 21:23

Am busito in seara asta pe Monica urat de tot....e varza fata..am intrat in crligul lu unul cu o vectra b..:cry: :cry: :cry: Si miam infundat toata fata..:sad: Aveti grija de voi baieti!Urmeaza poze...:cry:

TheFasterMan 14-07-07 00:51

imi pare rau pentru tine....:cry: :cry:

Bmw_Rulllzzz 14-07-07 02:03

sorry pt monica :(

Boasa 14-07-07 20:49

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 996329)
Am busito in seara asta pe Monica urat de tot....e varza fata..am intrat in crligul lu unul cu o vectra b..:cry: :cry: :cry: Si miam infundat toata fata..:sad: Aveti grija de voi baieti!Urmeaza poze...:cry:

Cum ai reusit nebunule???? Ai casco???

aleks 15-07-07 17:56

cam greu casco la varsta ei...

MON-u 15-07-07 20:05

da asa e!cam greu....asta e partea proasta cu masinile de varsta asta.....

Boasa 16-07-07 02:20

Pune si tu poze.

MON-u 20-07-07 22:24

3 Attachment(s)
Poze cu "Monica":sad:

Boasa 20-07-07 22:25

Hai ca nu chiar asa rau, stai linistit ca timpul rezolva toate, eu am avut paguba mai mare ca tine :) si a trecut

sageata 20-07-07 23:22

:-) AIA E BUSITURA? HA, HA, HA! SA VEZI LA MINE BUSELI. SUNT CAMPION. nu te mai vaicari atat, e tabla si se indreapta..... cu bani.:D

Bmw_Rulllzzz 20-07-07 23:53

ce nervoasa pare asa :D

Al3xxx 21-07-07 17:35

mai daca aia e busitura ... offf ma faci sa rad as pune niste poze de la ultimu meu accident da ... mai bine nu ... ti le dau pe mess daca vrei

MON-u 22-07-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1008148)
mai daca aia e busitura ... offf ma faci sa rad as pune niste poze de la ultimu meu accident da ... mai bine nu ... ti le dau pe mess daca vrei

Da ma...nu pare cine stie ce dar dak era alta masina in loc de a mea...credema k se facea.....:lol: dar pt mine e destul la cati bani am bagat in ea si cate sacrificii am facut..:sad:

aleks 24-07-07 12:43

ce-i drept, are nasul turtit destul de tare..
insa ascapat capota, cred ca si radiatoarele sunt ok ( sau radiatorul, mai degraba )
bara nu cred ca se indreapta cum trebuie... :-s

marin_m_alex 24-07-07 15:15

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 324031)
accidentele sunt la fel de multe ca si in alte periode, doar ca acum le descriem noi mertan, de asta par mai multe...
as aprecia daca ati urca si poze...
cat despre accidentul de pe centru... asa mi-au spus niste gura-casca de pe acolo, si v-am dat si voua un telefon, atat tot :wink:

accindentele sunt mai numeroase ca in alte perioade deoarece sunt din ce in ce mai multe autovehicule si soferi imprudenti;)

sageata 24-07-07 18:04

eu nu sunt imprudent. eu sunt teribil:twisted: :twisted: :twisted: asta e defectul meu dupa ce "casc gura" prin oras. si aici ai nimerit-o aleks. ne intalnim sa cascam gurile. vrei o invitatie?:lol: :lol: :lol: imi place cand vad profesori in a comenta accidente. de oboseala la volan ai auzit, baiete? dar de alcool? si situatii sunt o gramada.

MON-u 24-07-07 22:48

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1011313)
ce-i drept, are nasul turtit destul de tare..
insa ascapat capota, cred ca si radiatoarele sunt ok ( sau radiatorul, mai degraba )
bara nu cred ca se indreapta cum trebuie... :-s

De bara am facut rost..alta:D ..k la aia nu se mai poate face nimic...dar din pacate radiatorul..nu a scapat..:sad: sper sa il pot lipi..dak nu..:sad: Bine k nu am atins si capota k atunci era beleaua mare....:sad:

aleks 25-07-07 14:56

mergi in tache, sa-l lipesti acolo..
daca nu stii unde, da-mi p.m., sa nu fim off-topic..

vLLLad 25-07-07 23:55

sa vedeti ce accident a avut BMW ala negru din Bacau, Alex :sad:

Al3xxx 26-07-07 01:00

care bmw negru ???

maD_angel 26-07-07 12:06

BC**WBA : https://forum.4tuning.ro/107-botosani/34070-accidente-bt/page-6.html .Frumoasa mai era masina....

maD_angel 26-07-07 12:07

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Boasa 26-07-07 15:14

Stiu masina, pe propietar nu...

sageata 26-07-07 19:39

Ala Bmw Botit Nu Al Tau, Nicule!

MON-u 26-07-07 21:48

Il stiu...!Pacat...si doamne fereste!

marin_m_alex 27-07-07 23:48

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1011854)
eu nu sunt imprudent. eu sunt teribil:twisted: :twisted: :twisted: asta e defectul meu dupa ce "casc gura" prin oras. si aici ai nimerit-o aleks. ne intalnim sa cascam gurile. vrei o invitatie?:lol: :lol: :lol: imi place cand vad profesori in a comenta accidente. de oboseala la volan ai auzit, baiete? dar de alcool? si situatii sunt o gramada.

din pakte asa e:sad: iti dau dreptate..aproape de fiecare data cand ies cu masina exista riscu f mare ca cineva sa ma loveasca!ps:e un tip la mine in oras de 23 ani care are S klasse nou si BMW 645 si face liniutze langa politie,drifturi,conduce cu peste 100km/h in oras si nu se ia nici un politist de el!conduce beat manga etc etc etc!nu cred ca este k

Boasa 28-07-07 19:18

Daca nu poti domina legea, respect-o....

All times are GMT +2. The time now is 14:14.

- Copyright 2026 4Tuning