![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
Revin cu o problema arzatoare - BORDUL MEU !
|
ms de info ;)
|
salut, am si eu o intrebare la voi pentru ca am mai vb cu voi la telefon si abia acum stiu ce vreau cu adevarat. si pentru asta am sa pun si o poza cu tot bordul - ceasurile sunt exact cu ale mele. despre cele din poza: cele din centru respectiv vitezometru + turometru = asa vreau sa iasa, celelalte ceasuri sunt cum sunt ele pe masina stoc, adica cu lumina aia portocalei sau galben prost :)
ps.au folosit o foaie luminoasa pentru a face asta, o merge facuta sa arate asa cu led-uri sau poate gasiti voi alta solutie. de aproape: http://img.photobucket.com/albums/v2...0/DSC01167.jpg si afara este ziua: http://img.photobucket.com/albums/v2...0/DSC01166.jpg http://img.photobucket.com/albums/v2...0/DSC01170.jpg http://img.photobucket.com/albums/v2...0/DSC01171.jpg singura diferenta ar fi acele care le-as vrea sa fie mai luminate mersi |
Sun de 3 ori , nu raspunzi si apoi inchizi telefonul ? Astepti sa se faca un an cu bordul meu ? Totusi ... ma mai plimbi mult ? Ba e stricat cutterul ... ba ies ovale ....
|
Salutare!
Ma gandeam sa-mi fac si eu aceasta modificare la masina din dotare (Peugeot 206SW) si vreau sa fac un calcul. Deci, ledurile sunt cele casual de 3mm? Cate leduri sunt necesare? (doar pe bord - ceasurile tabloului de bord) SPOR! |
am si eu o intrebare...am un opel astra g si vreau sa imi schimb ledurile...cat m-ar costa?...cand se poate si daca se poate albastru cu alb...
|
am si eu o intrebare...am un opel astra g si vreau sa imi schimb ledurile...cat m-ar costa?...cand se poate si daca se poate albastru cu alb...
|
as vrea sa vad si eu poze cu becuri schimbate la clio
|
salut ,cine are un radio cd auto pentru clio ,poate facem un targ ,si apropo stie cineva daca merge atasata telecomanda de la volan la un radio cd LG
|
Domnilor pentru un volvo s40 phase 1(model 2002) se poate face ceva? ati mai facut? cat costa cat timp si daca e posibil sa faceti?
|
la bordul de logan ......cu ledurile schimbate in albastru si rosu se poate face o modificare sa fie albastre toate si dak da cam cat ar costa(dak cadranele sunt albastre si acele la fel se mai vad....ca la bordul original lumnia e portocalie si la ceassuri si la ace si se vede bine)
|
Quote:
|
salut dsign, as vrea sa-mi dai cateva sfaturi daca se poate, eu mi-am facut singur bordul cu leduri albastre dar mai am cateva nelamuriri si vad k de la tine as putea sa le aflu. poti intra p id-ul meu bogdanutz_19 daca vrei acolo pot sa-ti trim si niste poze cu bordul sa-ti dai o parere pt k aici nush sa postez. sper sa ma poti ajuta. multumesc
|
pentru o Corsa B cine ma ajuta sa schimb lumina naspha de la bord si cat ma costa...? merci...
|
in citeva zile va vom raspunde la intrebarile din ultimele posturi.
Corsa B nu facem din motive obiective Astazi s-a lucrat la Skoda Octavia II , in curind poze |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pentru Volvo S40 si in general pentru Volvo nu merge facut nimic din cauza constructiei interne.
La Logan merge totul albastru(cifre + ace). Poze vedeti si pe site-ul nostru. Sunt o groaza de discutii inutile care nu au legatura cu topicul... 2 poze cu Octavia 2! Pt. Lucian: Mi-a trecut pe la ureche ca cica ar fi gata mai e doar ceva de montat. Promit ca eu personal il bat la cap si il si ajut pe dsign sa urgenteze treaba cu bordul tau! |
un daewoo lanos cand puteti sa ma programati si pe mine? macar sa faceti o estimare :)
|
Quote:
|
Quote:
|
As vrea si eu o indicatie pt niste ceasuri suplimentare de la raid daca pot modifica lumina in ele ai mai facut asa ceva ?
Are niste leduri smd 2 mici si unu mare care de fapt este un 2 in 1 pentru ca are 4 picioare si se aprinde de iti ia ochii. Ms anticipat! |
Pentru o Toyota Celica cat ar costa bordul ? are doar AC ( nu clima ).
|
toyota celica: vreau poze
carlos: corsa B are un bord de toata jena, pe care daca il desfac, este foarte probabil sa nu mai functioneze afisajul de KM, cel digital. Banuiesc ca nu-ti doresti treaba asta, si banuiesc ca apreciezi sinceritatea... Sunt altii care se bat cu pumnii in piept ca fac ei, si cind se strica dau din colt in colt... In concluzie, daca esti de acord ca display-ul tau de KM are sanse sa se strice si n-ai nici o pretentie din acest punct de vedere, eu ma oblig sa il lucrez.. pretul ajunge la 200 lei maxim ceasuri suplimentare am mai desfacut, dar difera foarte mult intre ele. probabil ca daca il vad, il putem modifica. Te-as ruga sa imi aduci ceasul desfacut de pe masina, il demontam bucati si vedem ce putem face. 0723 264 207 eu 0729 019 115 tot eu 0723 823 679 soran |
salutare .. pentru un peugeot 406 din 98 .. se poate ?? nu ma intreba cum se da jos bordu ca abia l-am luat :)) merci
|
da, se poate. costa cam 200 lei si dureaza 4-5 ore. se demonteaza foarte usor
|
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
salut vreau sa ii schimb si eu acele din bord sa le fac verzi la un peugeot 206.cat ma costa cu tot?si pe la sfarsitu luni viitoare imi puteti face si mie o programare sa vin?da nu pot decat sambata si duminica:sad:
|
Pentru un Hyundai Accent model 2005 cat m-ar costa ? ( depinde de culoare? )
|
1 Attachment(s)
Trebuie vazuta masina. Accent nu am mai lucrat insa cred ca este luminat din fabrica cu LED ceea ce e bine. Nu difera in functie de culoare ci de LED-urile folosite.
Pentru 206 depinde de modelul de bord. Te costa cam 200Ron tot. |
deci eu vreau doar acele indicatoare din portocaliu sa le fac verzi atat nu tot bordu
|
50-100 ron, in functie de tipul de bord (sunt vreo 4 modele de tablouri la 206)
Lucian, astazi dupa amiaza ai un bord P.R.O.F.I. |
ultima poza postata de Soran este de la un Audi A3 care avea bordul complet rosu, acum e alb cu rosu
|
Pentru o vectra A se poate face ceva?!:rolleyes2
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta e bordu
|
nu se poate face
|
sall
cat macosta un bord de astra g?? numai ceasurile fara consola si toate cele multumesc si astept un raspuns |
Pune si u poze cu mai multe modele pt Matiz k sa ma hotasasc pana marti cand vin sale fac. pls!
|
dece nu se poate face?
nici daca vreau sa schimb tot? |
nu iti pot explica aici.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning