![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Cand sunteti prea multi mereu vor aparea probleme.
|
O mica prezentare a ceea ce a fost si ce urmeaza:arrow:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/DYRrYH35y84&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/DYRrYH35y84&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Sper ca v-a placut;) |
3 Attachment(s)
vand golf 3 1.8 gt sau accept variante cu bmw e30 sunt dispus sa ofer si diferenta tel 0747708800
|
Quote:
:lol::lol::lol: |
Nu nu. A lui e 2.0 GTI, in 4 portiere (actualul). Celalalt pe care l-a avut era inmatriculat, in 2 culori.
P.S.: Schimba-ti si tu semnatura. Vezi pe paginile anterioare. |
Quote:
|
Da cine facea figuri sa fac alta ca nu e si masina lui in poza?:D
|
Quote:
|
Defapt 6 masini din 7 mai sunt in club:D si ai zis sa fac o semnatura cu sigla, asa ca ciocu' mic si treci la treaba:D
|
ce-i cu cearta asta aici ha?:)),bine ai revenit tzapul printre noi pe thread ca stiu ca acum esti in italia,printre lamborghini si parasute:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Trotuare protejate cu amenzi
Poliţiştii comunitari i-au luat īn vizor pe tinerii care frecventează barurile de pe Bulevardul „Mihai Eminescu” şi care obişnuiesc să parcheze maşinile pe trotuarul din faţa acestora. Deşi parcarea pe trotuare este permisă de Codul Rutier, condiţia fiind aceea de a se lăsa un metru pentru accesul pietonal, poliţiştii comunitari vor interveni pentru descurajarea acestei practici. Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Comunitare, a precizat că prin parcarea repetată īn respectivele zone, trotuarul format din pavele se denivelează. Mai mult, la intrarea pe trotuar şoferii se folosesc de porţiunile amenajate special pentru ca proprietarii locuinţelor de pe Bulevard să poată intra īn curţi cu maşina, dar cānd se virează pe trotuar roţile maşinii trec şi peste porţiunile de spaţiu verde. „Din punct de vedere legal, dacă rămāne un spaţiu de un metru pentru pietoni, parcarea este corectă. Dar din punctul nostru de vedere se deteriorează trotuarul. Ori trebuie să avem grijă de bunul public”, a declarat Ioan Onuţu. Un exemplu īn acest sens este terasa aflată īn zona intersecţiei Bulevardului Eminescu cu Strada Nicolae Iorga. Aici pot fi văzute mai multe maşini parcate pe trotuar de clienţii barului. sursa:"monitorul de botosani" In concluzie deacum trebuie sa avem grija sa nu parcam masinile pe trotuarele primariei,iar ei stau in nepasare cand noi nu avem strazi ori locuri de parcare:!::rolleyes2 |
wey oamenilor da ce sa int de nu se mai comenteaza nik pe aici .....ati murit???
|
Quote:
|
se apropie sfarsitul de an scolar si au baietii treaba multa daca nu ma insel e sesiunne in perioada asta ? BAFTA MULTA BAIETII
|
1 Attachment(s)
Vesti bune pentru soferii din Botosani:!:
Blocarea roţilor declarată ilegală Hotărārea Consiliului Local (CL) privind blocarea roţilor şi ridicarea maşinilor parcate neregulamentar a fost declarată nelegală de Tribunalul Botoşani, īntrucāt aceasta ar veni īn contradicţie cu prevederile Codului Rutier şi ale regulamentului de aplicare. Īn fapt, īn mai 2009, Geanina Tăutu, fost consilier juridic īn cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, a deschis la Judecătoria Botoşani un proces īn care cerea anularea sancţiunii de 59,50 de lei primită după ce angajaţii firmei Hi Speed Recovery (HSR) i-au blocat roata maşinii pentru parcare neregulamentară. Aceasta reclama că bonul primit, după ce a achitat suma, nu menţionează īncălcarea vreunei norme rutiere şi că, de fapt, pe 28 aprilie 2009, data la care a fost sancţionată, a parcat regulamentar. Mai mult decāt atāt, femeia a solicitat instanţei constatarea nelegalităţii hotărārii CL, pentru că ar fi īn contradicţie cu actele normative ce reglementează circulaţia pe drumurile publice. Pentru soluţionarea cauzei, dosarul a fost transferat la Tribunalul Botoşani, iar după un şir de procese, instanţa a decis. „A fost admisă excepţia de nelegalitate a hotărārii Consiliului Local formulată de reclamanta Tăutu Geanina īn contradictoriu cu Consiliul Local. Īn cauză s-a formulat recurs, dosarul aflāndu-se pe rolul Curţii de Apel Suceava”, a precizat Liliana Chiabac, consilier relaţii publice īn cadrul Tribunalului Botoşani. Īntrucāt Geanina Tăutu a devenit īntre timp magistrat la Judecătoria Suceava, reprezentanţii HSR au solicitat Īnaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie strămutarea cauzei. Eventualul transfer va fi discutat pe 9 iunie, pānă atunci judecarea cauzei fiind suspendată. |
11 mai .... o seara faina a mai fost ....(cei care au fost la rosiori) se stie..
|
Baietii ce mai faceti? Eu azi am terminat si cu atestatu` , si de acu o sa incerc sa ajung pe la voi... pana pe 1 iunie am mai liber , pana incep iar probele la bac....
Ce se mai aude cand va mai vedeti? |
Pai baietii se intalnesc in fiecare seara pe la 8:30 - 9. Eu in ultimele zile am cam absentat, dar am mai fost aseara. Poate si in seara asta daca ma lasa vremea. Te asteptam. Cand te gandesti sa vii, da un tel;)
|
3 Attachment(s)
vand jante borbet cu tot cu anvelope pe 16 pret 250 e tel 0747708800
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ma primiti sipemine in club cu un e36 `98 238i :))
|
Quote:
|
salut,de ce nu?!luam legatura cumva si vorbim mai multe;)Bafta!!!
P.s:frumoas bmw si frumos kit de M:shock:,mai multe poze cu ea ne poti da? |
inca nu sunt in tara id meu e dj_mdg detali despre masina e un e36 328i din 98 motorul de 2800 benzina pt cei care nu stiu are 193 de caiuti dar am planul sa ajung la 250 de cai daca merge bine treaba masina e stok
|
25 Attachment(s)
si acu ceva poze din weekend ....super tare a fost:-P:-P:-P
|
7 Attachment(s)
Bv ALX! Acum pun si eu niste poze modificate de mine. Primele 3 sunt si facute de mine, celelalte 4 sunt facute de ALX, dar modificate de mine. I hope you like them!
P.S.: Tin sa precizez, pentru cine nu stia, ca avem si 8GB de filmari :rolleyes2 (calitatea nu e chiar cea mai buna, dar merge si asa) din care o sa facem cateva preview-uri;) |
Pot zice baetii ca pozele facute au iesit superb,pe vlad il stiam ca fotograf bun,dar alx habar nu aveam :shock:,felicitari si spor la munca in continuare
P.s:a fost super la drift :D si 2.5-ul a facut mai mare senzatie ca M5-ul:twisted: |
Si uite asa a trecut un an de HighSpeedDrivers. Cu multe incidente placute sau neplacute, cu multa distractie, 402 sau drift, toate au adancit pasiunea pentru masini in inimile noastre.
Pe data de 7 iunie 2009 a avut loc prezentarea acestui club in poligonul ACR. 7 iunie 2010 a cazut luni si ne-am gandit sa sarbatorim cu o mica iesire la un gratar sau ceva asemanator abia weekendul acesta, respectiv maine (duminica). Dar din cauza problemelor personale a multora dintre cei implicati, totul a fost anulat. Cei care au fost alaturi de noi de-a lungul acestui an sper sa isi aduca aminte cu placere fiecare intalnire. La multi ani, HSD! P.S.: Cam tarziu am anuntat, dar m-am gandit ca o sa postez dupa intalnirea ce trebuia sa aiba loc. |
3 Attachment(s)
Tot eu mai tin threadul asta in viata...
Astra f :arrow: more here |
1 Attachment(s)
10-11 iulie, Suceava, Shopping City Suceava - Etapa nr. 4 din Campionatul National de Drift, Tuning si Car-Audio
Mergem? |
Quote:
Tu ce mai faci? Nu ai mai dat nici un semn de viata. Am crezut ca ai uitat de noi. Mai da si tu un telefon sa mai treci pe la noi daca vrei sa mergi si tu la SV cu noi ;) |
Quote:
Apropo ati vazut bmw-ul din incinta carefour? arata criminal. e preparat de drift. |
azi am fost la careffour dar am uitat sa ma uit ! doh.... sper sa fie bine cu bacu , sa ajung si eu la suceava
|
Ok. Va asteptam pe amandoi.
Nu stiu despre ce BMW este vorba, dar sper sa il vedem de'a latu' ;) Abia asteptam evenimentul! |
9 Attachment(s)
a vopsito...arata mult mai bine:D
|
Quote:
|
de unde sa stiu?stau ogramada si ma uit la masina asta in fiecare zi...e parcata la fimeimea in cartier...si azi cand am vazuto...aur:X
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
cateva poze de la suceava prima zi de drift :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning