Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

tekno 06-05-05 19:08

2 Attachment(s)
a... da... o intrat cricu inauntru :? o cazut de pe prag... :giggle: :giggle: :giggle:

Piry 07-05-05 22:44

1 Attachment(s)
un sfat prietenesc pentru toti soferii :P

smiley_face 08-05-05 02:04

cam mare plictiseala pe aici...inainte nu era asha,mai vedeai lume.Insa acum...e de tot ***-ul.Sorry guys,dar asta e adevarul! unde sunt racerii? :twisted: Putzina atmosfera va rog! :wink:

smiley_face 08-05-05 04:05

Hmmm,vad ca nu zice nimeni nimic.Ok,lasa ca povestesc eu :) .Tocmai m-am intors de la o chefuiala.O mica mare amenda...cadou de ziua mea,dar s-a rezolvat.Oups,vad ca se creapa de ziua,asa ca ma duc la somnic,ca maine am multa multa treaba :)

tekno 08-05-05 09:05

ooool... da' tuh erai shi inainte pe forum sau ce? :roll: stateai undercova' a? :P
shi ia zi.... ce ai facut de te-or amendat? :wink:

Piry 08-05-05 10:29

she's a pro :roll: :lol:

ZanDer 08-05-05 14:24

o intrat cu bibicleta pe spatziu vrede :lol: :lol: :lol:

Piry 08-05-05 14:27

Quote:

Originally Posted by \"smiley_face\"
Piry,de la cine ai auzit ca eu conduc bine?...sau mno,veshtile circula repede pe acest forum.Si da,chiar conduc bine! facem o linie,ceva? De fapt...nu ai cu ce si chiar daca ai avea,pacat ca nu ai permis :twisted:

mdeh pai daca nu am masina la ce-mi trebe carnet? tu cumperi cd-uri daca nu ai cdplayer? :)

smiley_face 08-05-05 15:53

yep Tekno...un fel de undercover :suspiciou si la momentul potrivit am rasarit :).M-a prins radarelu',depashisesm \"putzin\" viteza regulamentara :twisted: .
ZanDer,daca golful meu e o bicicleta,atunci Renault-ul tau si Peugeot-ul lui maica-ta sunt triciclete cu baterii :evil: :evil: :evil:
Piry,ai deja o varsta si data fiind pasiunea ta pentru mashini,mi se parea normal ca tu sa itzi doreshti o mashina.Daca inca nu itzi permitzi una,macar shcoala de shofer s-o faci,pt ca,dupa parerea mea,nu-tzi strica.Uita-te la Tekno,el are bani pt mashina?nu are inca...dar o sa aiba...shi pentru ca ii place asha de mult sa conduca,shi-a facut shcoala,shi-a luat permisul shi acuma conduce cand si ce poate.La fel shi Theba,Strengaritza,sau Junkie...care mai conduce Loganul lui taica-so cand i se permite.Asa ca,Piry,nu mai considera ca te atac...pur si simplu itzi spun parerea mea si prin asta speram sa te stimulez putzin.

tekno 08-05-05 17:24

oool... vad ca ne-ai studiat bine pe totzi :lol: sper ca nu planuieshti sa ne omori... :roll: :lol:
apropo... ce motor ai pe golf? poate punem de-o LINIIshte :twisted: :roll: :pistoles:

Piry 08-05-05 17:53

stimuleaza-ma 8)

bine oricum nu am zis ca nu ai dreptate da ma rog, fiecare cu viziunea lui :P

ma uimesti ba baiatule... nu mai zic nimica ca tu chiar le stii pe toate 8) bazata

smiley_face 08-05-05 18:35

ce linii frate? tekno...eu izi sugerez sa-tzi vezi de shcoala,apoi mai vorbim :wink: .Ataaaaaaat Piry...acuma tzi-am cam luat locul,de azi inainte e Maya bazata,nu mai e Pyri bazatul :twisted: :twisted:
PS: shtiu ca nu itzi place sa tzi se scrie asha numele,dar de azi nu mai eshti bazat...si nu ai dreptul sa-mi reproshezi nimic! :weee: :2gun:

tekno 08-05-05 19:05

dupa cum am zis... ai venit aici sa ne omori, nu la propriu da' la figurat... :P oricum, inca nu ii o zi buna pentru murit... printre altele... yo zic sa itzi vezi tuh de a'ta shcoala, cat yo nu im vad de shcoala altuia :?
de azi nu e maya bazata, da' poate facem maia df in curand... :roll: :twisted:

Piry 08-05-05 19:15

extraordinar.....

io am vaga impresia ca bati la usa gresita. you figure it out

dar io zic sa nu te bagi in treburile altora ca nui frumos.

si for the record you may have win the battle but the war is not over drept urmare cat timp traiesc, is piry bazat pentru cei care stiu ce fac pentru mine, pentru ei si pentru lumea asta... si ma si apreciaza.

cu scoala ? fuck school dar sa stii ca tekno merge la scoala nu stiu cine te-a dezinformat in halu asta.... da mere.

WannaDie 08-05-05 20:54

:? wtf is going around here????
lume noua si vad ca si bine informata(se stie la cine ma refer,sau mai bine zis se vede)...cel putin in legatura cu unii....apropo smiley_face despre mine ce stii???? :twisted: :twisted: :twisted: mare lucru nu cred oricum,numa daca nu cumva esti de pe la politie sau mai stiu eu ce serviciu de informatii si de alea :D :D :D ...cat despre LINIISHTE o sa vedem ce si cum...dar ar fi corect ca si noi sa stim cate ceva despre tine din moment ce tu stii atatea despre noi,cel putin despre unii dintre noi.....

lancerEvo 08-05-05 22:17

hehe smiley_face iti vindem un detector de radar?

ZanDer 08-05-05 22:24

fuck me ... asta chiar sjtie multe :D :lol:
mno da cum or mai zis si altzii ... dezvaluie'ne shi noua cine esjti tu defapt, shi golfutzu tau :)

ZanDer 08-05-05 22:28

apropo cu putzina intarziere da la multzi ani smiley_face!!! :twisted:

KrushX 09-05-05 00:09

Salutare :) ce mai face baietzii? ce mai e nou? ... intrebare retorica bineintzeles... hehe, in rest vad lume noua shi tare-n gura... asta e bine dar sa nu se intinda prea mult ca poate se rupe ceva... habar n-am. :)

tekno 09-05-05 00:45

daca ii intrebare retorica nu mai raspund... da' continui cu una, cum suna kickerele? :twisted: :roll:
...lume noua? sau veche shi cu user nou :roll:

KrushX 09-05-05 03:04

kickerele suna... ca asta fost ideia :D daca ash avea shi curent suficient ar fi ceva exceptzional...

Piry 09-05-05 09:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
hehe, in rest vad lume noua shi tare-n gura... asta e bine dar sa nu se intinda prea mult ca poate se rupe ceva... habar n-am. :)

hahaaaaaaaaa this shit was wack !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nota 10 sefu !

SpeedFreak 10-05-05 01:18

Vorbind de radare am avut si noi ceva peripetii... mai multe nu pot sa spun. Prietenii stiu de ce. Mersi inca o data.

tekno 11-05-05 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedFreak\"
Vorbind de radare am avut si noi ceva peripetii... mai multe nu pot sa spun. Prietenii stiu de ce. Mersi inca o data.

...
Garcea1: shi? pejou?
Garcea2: da?
Garcea1: numaru?!
Garcea2: ...aaaa, nu-l am...

:lol: :lol: :lol:

tekno 11-05-05 00:09

Re:

[quote=\"tekno\"]
Quote:

Originally Posted by \"SpeedFreak\"

...
Garcea1: shi? pejou?
Garcea2: da?
Garcea1: numaru?!
Garcea2: ...aaaa, nu-l am...

:lol: :lol: :lol: macar tu ai scapat :P

bobo32 11-05-05 13:07

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
probabil omu ii un taran :)

dar in acelasi timp din punct de vedere \"marketing\" ii foarte bine ce o facut, tu nu ai vazut in magazine ca ii full de asa ceva? o vrut sa arate ca din 9000 EU o scazut la 7800 (daca informatia ta este corecta) si iarasi probabil ca a vrut sa nu vina omu si sa incerce sa mai neghocieze din 7800 ci sa vada ca din 9000 deja o scazut pretu asa ca sa nu mai aiba ce comenta ;)

daca vrei sa continuam discutia te rog muta-te la sectiunea \"Chat\"

nu mai tin minte exact preturile, insa diferenta era cam de 1000 de euro. mie cel putin mi se par foarte penale fazele astea. adica asta e un caz fericit, ca mai sunt unii ca au taiate vreo 3-4 preturi :lol: omu ala nici macar nu stie ce are in masina. eu nu am citit atent, insa mi-a zis un prieten ca are ceva de genu: \"motor de 1,6-1,8\"... an \"97-98\" sau de genu asta :lol: . oricum trebuie sa ma uit sambata viitoare exact.

Piry 11-05-05 13:33

nu trebe de ce sa trebuiasca :) sa o dea cu cat vrea si sa faca ce vrea, doar ca opinia ta a fost cam rece, ca ai zis TARAN direct. treaba fiecaruia cum isi vinde masina ;)

bobo32 11-05-05 14:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
nu trebe de ce sa trebuiasca :) sa o dea cu cat vrea si sa faca ce vrea, doar ca opinia ta a fost cam rece, ca ai zis TARAN direct. treaba fiecaruia cum isi vinde masina ;)

parerea mea :lol:

OVI 11-05-05 22:26

sal baieti
cand e realiul maramuresului....sau mai bine zis voi cand veniti...sa ma anuntati si pe mine...in caz ca veniti ... sa ne intalnim

lancerEvo 11-05-05 22:28

20-21 adik saptamana viitoare... eu vin sigur!

tekno 12-05-05 07:05

in weekendu cu tuning showu' e, te sunam cand venim ovi :wink:

Piry 13-05-05 10:04

am vazut ieri 2 EVO 7-uri... unu rosu si unu negru pareau preparate calumea... 2 nebuni.. si numa cu frane de mana se duceau prin centru... binenteles ca nu or fost competitori destui de buni pentru musca :lol: :lol: :lol: 8) hec

lancerEvo 13-05-05 15:06

si cine era la volan?

tekno 13-05-05 20:03

tekno shi piry 8)

Piry 15-05-05 20:34

eu cu aia rosie si tek cu aia neagra....

lancerEvo 15-05-05 20:43

mah ia nu va mai laudati cu masina mea si a lui tata! daca tot vreti ziceti ca va duc o tura

OVI 15-05-05 21:28

ok povestim inainte sa ajungem acolo...ca pe gutin nu e semnal decat in varf

Gardjea 16-05-05 21:55

olcit-u meu bengos fute pe masa sa nu primeste benzina la bujie :?

Piry 16-05-05 23:03

dute ma dati foc ce cauti aicea ai venit sa poluezi ;) 8)

strengaritza 25-05-05 21:36

zbu , sa pui la sectiunea accidente poz\\ele cu trabi dupa accident..sa ne minunam si noi..si sa strigam..\"traiasca mucart\"..no offence :D

si sa pui si filmuletzul ala mijto cu trabi....pe aici pe undeva..

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning