Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 13-12-11 18:20

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 4767714)
salut ma intereseaza si pe mine un set de semnalizari fata clare pentru Dacia 1310 CN2

Buna seara,
probabil va pot servii intre sarbatori dar mai sigur va fi daca va programati telefonic in prealabil ca e luna agitata.

Stima

Razvan_bmw 15-12-11 10:48

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
Salut as vrea si eu daca poti sa imi schimbi sticlele la niste stopuri pe led de bmw e36,una este sparta.dar vreau sa nu mai aibe striatii unde sunt semanlizarile si mersu inapoi,vreau sticle clare.astept raspun.ms anticipat

Chriss-T 16-12-11 16:57

1 Attachment(s)
buna seara...am si eu o problema...am niste stopuri de e36 M si am o parte crapata din ele...si in ala din stanga am apa intre prima foaie de geamuri...nu o pot scoate.ma intereseaza daca imi puteti face si mie partea alba si sa-mi scoateti apa.va multumesc mult...ma intereseaza pretul si cand pot sa le trimit.

hadpeter 19-12-11 17:59

Aveti Pm !

Originally Posted by Razvan_bmw (Post 4778897)
Salut as vrea si eu daca poti sa imi schimbi sticlele la niste stopuri pe led de bmw e36,una este sparta.dar vreau sa nu mai aibe striatii unde sunt semanlizarile si mersu inapoi,vreau sticle clare.astept raspun.ms anticipat

Buna seara,
250 lei prelucratul ambelor stopuri.

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 4781139)
buna seara...am si eu o problema...am niste stopuri de e36 M si am o parte crapata din ele...si in ala din stanga am apa intre prima foaie de geamuri...nu o pot scoate.ma intereseaza daca imi puteti face si mie partea alba si sa-mi scoateti apa.va multumesc mult...ma intereseaza pretul si cand pot sa le trimit.

Buna seara,
pentru acest model de stop numai lucrez fiindca se gasesc ieftin stopuriile.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

hadpeter 20-12-11 18:20

HADOBAS PETER I.I. va ureaza :
https://i1044.photobucket.com/albums/...i-craciun3.jpg

Jockers 24-12-11 18:36

salut..am si eu nevioie la un golf 3 de refacut "fata" la un far..ca nu gasesc sticla ca,,e clean.. ai putea? farul stang..lasa-mi un mesaj cand poti ..

hadpeter 25-12-11 10:35

70 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4793470)
salut..am si eu nevioie la un golf 3 de refacut "fata" la un far..ca nu gasesc sticla ca,,e clean.. ai putea? farul stang..lasa-mi un mesaj cand poti ..

Buna ziua,
se poate executa geamul de far si este la 85 lei bucata sau 150 perechea + 10 lei transportul prin posta romana.
Poze gasiti in josul acestui post !

Intre timp :
- geam far Nissan Terrano
- executat geamuri si reconditionat suporti interiori faruri Mercedes ML
- executat 4 perechi geamuri de far pentru W T4
- executat geam stop Jeep cheroke
- reconditionat stop scooter
- reconditionat interior far Bmw seria 5
- reconditionat stop Ford Tranzit
- curatat set faruri E-Classe
- executat geam far Golf 3
- polish far W Tuareg
- executat geam proiector Audi B4
- curatat far E-Classe
- reconditionat geam far W Tuareg
- polish set faruri W Passat B6
- executat geam far Golf 3
- executat set geamuri de far Renault 11

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Jockers 25-12-11 18:27

ok e bine...ti-am dat add pe mess..sa vb vreu cat de repede...daca ai cumva..si maine poti trimite.. sau e gata.. cat de repede ..ca nu pot merge asa :(

schumi_86 30-12-11 02:12

1 Attachment(s)
Saluut! Ma intereseaza si pe mine cat ma costa 2 geamuri clare pt.faruri de BMW ca cele din poza alaturata? Mersi!

Sorin Golf 3 cabrio 02-01-12 07:31

Salut,

set geamuri clare faruri golf 3 150 ron + 10 ron transport, da?

poti face geamuri stopuri pt golf 3 clare? daca da, la ce pret?

poti face geamuri clare lucasuri (model dreptunghiular) pt golf 3? daca da, la ce pret?

poti face geamuri stopuri clare pt bmw e46? daca da, un pret pt fiecare set separat (stopuri caroserie / stopuri capac portbagaj) ?

Multumesc!

hadpeter 02-01-12 12:29

In primul rand va transmit un sincer si calduros La Multi Ani ! In intrarea noului an 2012 va urez multa sanatate, unitate si intelegere intre noi !
4Tuning sa cresti mai mare in noul an impreuna cu noi binenteles La Multi Ani !!

https://i1044.photobucket.com/albums/...00x900copy.jpg

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4794537)
ok e bine...ti-am dat add pe mess..sa vb vreu cat de repede...daca ai cumva..si maine poti trimite.. sau e gata.. cat de repede ..ca nu pot merge asa :(

Buna ziua,
coletul dvs trebuie sa ajunga sau o fi ajuns deja.

Quote:

Originally Posted by schumi_86 (Post 4800266)
Saluut! Ma intereseaza si pe mine cat ma costa 2 geamuri clare pt.faruri de BMW ca cele din poza alaturata? Mersi!

Salut,
60 lei setul de geamuri cu transport prin posta inclus.
Trebuie sa stiu mai exact diametrul si inaltimea geamului iar aceste aspecte le putem discuta prin telefon, mess sau mail (hadobaspeter).

Quote:

Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio (Post 4803633)
Salut,

set geamuri clare faruri golf 3 150 ron + 10 ron transport, da?

poti face geamuri stopuri pt golf 3 clare? daca da, la ce pret?

poti face geamuri clare lucasuri (model dreptunghiular) pt golf 3? daca da, la ce pret?

poti face geamuri stopuri clare pt bmw e46? daca da, un pret pt fiecare set separat (stopuri caroserie / stopuri capac portbagaj) ?

Multumesc!

Salut,
- 150 lei este setul de geamuri Golf3 + 10 lei transport prin posta romana.
- 120 lei buc geam stop Golf3 (in schimb am nevoie de stop sa o prelucrez).
- 35-45 lei setul de geamuri pentru lucasuri (am nevoie de lucasuri sa le prelucrez).
- legat de stopuriile e46 sunt prelucrari complicate si foarte pretentioase iar eu sincer recomand cele aftermarket.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Angel-Boy 02-01-12 19:32

salut , 2 geamuri faruri reno laguna 2 , breck ?
si 2 proiectoare?ms

schumi_86 04-01-12 00:04

Salut,
60 lei setul de geamuri cu transport prin posta inclus.
Trebuie sa stiu mai exact diametrul si inaltimea geamului iar aceste aspecte le putem discuta prin telefon, mess sau mail (hadobaspeter).

Ok,mersi frumos de raspuns,am sa revin cu dimensiunile exacte,discutam pe mess.

moore_mike 04-01-12 15:57

Salut,

Ma intereseaza o pereche de "sticle" faruri pentru VW Passat 1992

bandera 07-01-12 11:11

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 2378517)
Execut la comanda fetze / geam pt proiectoare (halogene) Logan , Solenza cat si pt alte marci de masini.
Sunt executate din plexiglass de 4 mm .
NU SUNT ORIGINALE DE STICLA !
Pretul este pentru un set (2 bucati) de 30 RON ! Sa precizeze ce-i care doresc si bon de casa pt decont , nu lucrez cu tva !
Recomand sa va adunati mai multi dintr-o localitate sa iasa transportul infim.

Pt ce-i sceptici in privirea rezistentze-i lor spun atat ca " atata vreme cat sunt folosite pe post de halogene si NU faruri nu am avut reclamatii " in schimb daca sunt folosite non stop zile in sir ele se deformeaza ( in cazul originalelor de sticla se fisureaza la ce-l mai mic shoc).

Am sa revin cu poze - cu ele propriuzis si montate .

Hadobas Peter / 0742.03.62.63
ym - hadobaspeter
Stima.

salut poti executa geamuri pt aruri la un iat uno? model 88 da ced ca nu tine se topeste la faruri nu?
astept un mesaj te salut

vasy-alex 07-01-12 13:35

Salut!ce pretz sunt semnalele pentru dacie model cn3?

hadpeter 12-01-12 17:55

Quote:

Originally Posted by Angel-Boy (Post 4804421)
salut , 2 geamuri faruri reno laguna 2 , breck ?
si 2 proiectoare?ms

Salut,
imi pare rau dar nu ma ocup de Laguna 2.

Originally Posted by moore_mike (Post 4807268)
Salut,
Ma intereseaza o pereche de "sticle" faruri pentru VW Passat 1992

Salut,
se pot executa la 150 setul de geamuri clare dar am nevoie de 2 faruri complecte pentru a le matrita.

Originally Posted by bandera (Post 4812737)
salut poti executa geamuri pt aruri la un iat uno? model 88 da ced ca nu tine se topeste la faruri nu?
astept un mesaj te salut

Salut,
nu prea inteleg ce ai scris acolo dar poate rescrii sa putem intelege toti.
Geamuriile de far rezista la temperatura.

Originally Posted by vasy-alex (Post 4812989)
Salut!ce pretz sunt semnalele pentru dacie model cn3?

Salut,
banuiesc ce va referiti la cele pe colt si pretul e afisat atat pe acest topic cat si pe site-ul meu.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

sony_cristi 12-01-12 19:10

1 Attachment(s)
pentru un peugeot 307sw din 2003 sticla faruri clare?

cosmin_uau 12-01-12 19:53

salut ma intereseaza daca poti face 2 sticle clare pentru solenza si la ce banii

iuly_007 12-01-12 21:11

pentru ford focus 1, modelul cu un singur bec in far, cat ar ajunge o conversie la lupe + xenon?

hadpeter 15-01-12 17:13

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 4823294)
pentru un peugeot 307sw din 2003 sticla faruri clare?

Salut,
imi pare rau dar nu te pot ajuta.

Quote:

Originally Posted by cosmin_uau (Post 4823392)
salut ma intereseaza daca poti face 2 sticle clare pentru solenza si la ce banii

Salut,
se poate executa dar numai am matrite, deci as avea nevoie de 2 sticle oem sa pot matrita.
150 lei setul de geamuri clare.

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 4823561)
pentru ford focus 1, modelul cu un singur bec in far, cat ar ajunge o conversie la lupe + xenon?

Salut,
in acel model de far merge obligatoriu doar bi-xenon (2 faze) 700 lei (kitul de lupe bi-xenon + xenon + montaj in far) iar pentru un extra de 50 lei va pot executa si 2 palarii care sa umple acel masiv de gol ramas intre lupa si masca.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

BlueAngel 15-01-12 18:42

Salut,geamuri laterale pentru supernova poti executa ?

iuly_007 15-01-12 19:02

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 4828362)
Salut,
Salut,
in acel model de far merge obligatoriu doar bi-xenon (2 faze) 700 lei (kitul de lupe bi-xenon + xenon + montaj in far) iar pentru un extra de 50 lei va pot executa si 2 palarii care sa umple acel masiv de gol ramas intre lupa si masca.

si ce tip de lupe o sa folositi? kit-ul xenon ce marca e?

Georgian03 16-01-12 22:46

Astfel de geamuri se poate? Daca da, cam la ce pret?

http://www.tunersdepot.com/Picture/P...2_24D_RC_m.jpg

Georgian03 17-01-12 20:27

Sau asa -> http://www.tamparacing.com/forums/at...s-100_0201.jpg

Imi cer scuze pentru dubla postare dar nu mai aveam posibilitatea de a edita si am uitat sa postez prima data.

hadpeter 18-01-12 16:55

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 4828572)
si ce tip de lupe o sa folositi? kit-ul xenon ce marca e?

MiniMorimoto bi-xenon d2s binenteles cu balasturi canbus.

Quote:

Originally Posted by Georgian03 (Post 4831028)
Astfel de geamuri se poate? Daca da, cam la ce pret?

[url]http://www.tunersdepot.com/Picture/Products/brand/category/43/products/104/TD_ALT_CL_HC92_24D_RC_m.jpg

Sau asa -> http://www.tamparacing.com/forums/at...s-100_0201.jpg

Imi cer scuze pentru dubla postare dar nu mai aveam posibilitatea de a edita si am uitat sa postez prima data.

Sa inteleg ca doriti o modificare a stopuriilor oem sa inteleg, puneti si o poza cu stopuriile dvs actuale.

BlueAngel 18-01-12 18:02

Stopuri pentru supernova faci? Transparente

Georgian03 18-01-12 20:55

1 Attachment(s)
Acestea sunt. ->>

hadpeter 21-01-12 16:06

32 Attachment(s)
Aveti Pm cu totii !

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4834327)
Stopuri pentru supernova faci? Transparente

Info DA! pret 200 lei setul de geamuri in schimb am nevoie de stopuri. Poze Nu am, clientii la care am executat au dorit sa ramana in anonimat.

Quote:

Originally Posted by Georgian03 (Post 4834673)
Acestea sunt. ->>

Am inteles.
Acuma :
- 1 la mana modelul cromat pica .. nu exista modalitate de a croma.
- 2 la mana din ce vad eu aici ca sa obtineti aceel look de rosu-alb se poate obtine prin inlocuirea portocaliului din stopuriile de pe colt, pret informativ pentru manopera intre 100 - 140 lei.

Intre timp :
- geam far jeep
- geam proiector Audi
- curatat far E-Classe
- Polish faruri Audi A6 (din pacate nu am mai apucat sa fac poze in stadiul final adica dupa curatarea interioarelor) practic au iesit ca noi.
- geam far autobus Mercedes
- curatat set faruri E-Classe
- geam stop de ceata in bara jeep
- geam far peugeot 305
- lucrare custom pe stopuri de ford granada (schimbat portocaliul)

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

By Afs-Cot 22-01-12 14:31

multumesc mult pentru lucrare

cosmin_uau 22-01-12 17:31

salut pentru solenza ai facut rost de sticle clare

Georgian03 27-01-12 23:32

Cum ati facut la acel Ford vroiam si eu stopurile pentru Civic, jumatate rosii - jumatate albe, dar daca ar fii posibil fara acea dunga la mijloc si fara sa se fada acea plasa prin ele.

hadpeter 28-01-12 12:28

Quote:

Originally Posted by By Afs-Cot (Post 4840769)
multumesc mult pentru lucrare

Cu placere, stima.

Quote:

Originally Posted by cosmin_uau (Post 4841072)
salut pentru solenza ai facut rost de sticle clare

Nu inca, imi pare rau.

Quote:

Originally Posted by Georgian03 (Post 4850826)
Cum ati facut la acel Ford vroiam si eu stopurile pentru Civic, jumatate rosii - jumatate albe, dar daca ar fii posibil fara acea dunga la mijloc si fara sa se fada acea plasa prin ele.

La genul dvs de stopuri sa fac o asa modificare implica foarta multa manopera adica duce la costuri mai de prelucrare.
Va recomand schimbarea partii portocalii de la stopuriile de pe colt in alb.
p.s. acea dunga e menita sa ascunda lipitura, e practicata si de producatorii aftermarket.

4turbo 29-01-12 07:43

In primul rand vreau a te felicit pt ce reusesti sa faci. BRAVO!
Ma intereseza daca ai material ca cel din poza atasata http://imgc.classistatic.com/cps/bln...2959eb_23.jpeg
Ma intereseaza daca poti face 2 stopuri de dacia 1300 din acest tip de material (alb+rosu). Multumesc anticipat.

NFS 31-01-12 22:58

salut...ma intereseaza si pe mine o sticla clara pt un far dreapta de cielo la ce pret?

hadpeter 04-02-12 13:57

63 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 4turbo (Post 4852733)
In primul rand vreau a te felicit pt ce reusesti sa faci. BRAVO!
Ma intereseza daca ai material ca cel din poza atasata
Ma intereseaza daca poti face 2 stopuri de dacia 1300 din acest tip de material (alb+rosu). Multumesc anticipat.

Multumesc de aprecieri !
Am discutat in privat.

Quote:

Originally Posted by NFS (Post 4858019)
salut...ma intereseaza si pe mine o sticla clara pt un far dreapta de cielo la ce pret?

Buna ziua,
nimic pentru cielo deocamdata.

Rog pe aceasta cale daca ai fost client de pe comunitatea 4Tuning sa lasi un comentariu pe topicul creat la sectiunea feedback (vezi si la semnatura mea).
Multumesc !

Aveti Pm cu totii !

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- geam proiector Skania
- geam semnalizator Autobus
- curatat geam far E-Classe
- curatat set faruri C-Classe
- curatat set faruri C-Classe
- geam far Golf 3
- poze de la client (geam far Golf2)
- poze de la client (geam far Reanult 11)
- geam far Golf 3
- geam lucat Peugeot
- geam proiector Bosch
- geam proiector Man
- geam proiector Passat
- geam proiector Skania
- curatat far E-Classe
- polish set faruri Opel Astra G
- set geam semnale Mazda
- set geam semnale Peugeot 305

Stima
Hadobas Peter
0742036263
Plexiart.ro

3-DB4421 05-02-12 18:56

Salut.Cat m-ar costa un set de geamuri transparente de cielo...

PetricaCBD 05-02-12 20:52

un set de geam clar m-ar interesa si pe mine pt semnale fata si proiectoare de cielo...astept PM...multumesc anticipat!

bandera 06-02-12 09:44

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2378946)
ok..asteptam sa faci un topic nou, sa vedem si noi ce a iesit ...asa ca idee ce am vrea sa iasa :D

o sa vorbesc sa fie mutate discutiile pe topicul celalalt ;)

salut poti sa mi faci sticle pt lampi la fiat in genu la astea de dacie? uit asa arata lampile si i mi si un pret..

hadpeter 12-02-12 08:38

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by 3-DB4421 (Post 4865973)
Salut.Cat m-ar costa un set de geamuri transparente de cielo...

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 4866217)
un set de geam clar m-ar interesa si pe mine pt semnale fata si proiectoare de cielo...astept PM...multumesc anticipat!

Aveti in postul anterior raspuns !

Quote:

Originally Posted by bandera (Post 4866769)
salut poti sa mi faci sticle pt lampi la fiat in genu la astea de dacie? uit asa arata lampile si i mi si un pret..

Salut, te rog repeta mesajul CORECT fiindca nu inteleg absolut nimic !

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning