![]() |
Re: Golf MK3 Steel Blue
Quote:
dupa cum arata roata aia a ta cred ca o sa-mi atinga :)) |
Si eu tot asa am avut 1j fata (si nu mi`a placut cum arata ...).. dar le`am vandut si acuma imi astept buzele de pe eBay de 2J ... sa fie 8 cu 9 ... spatele este 195/45 et1
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=-ayqA...eature=related |
Quote:
|
Ar fii cazul sa faci o proba sa nu dau si eu banii aiurea pe buzele de 3 si sa ne uitam ca prostii amundoi la ele .... :))))))
Da bagam un negativ de mare smecherie bro' .... :)))) |
bagati negativ si gata :D eu asa am facut .. bun nu imi atingea nici cu ele normal dar l`am facut ptr placerea mea si ca am vrut eu .. :twisted: dai un ochi pe topic sa vezi cum e cracanata :))
|
Quote:
|
am citit un pic prin topic, asa pe sarite ca oamenii ocupati:lol: frumoasa masina, sa ai noroc de ea;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Nebunie ampla, ce faci tu acolo :D.
Foarte frumos Golful, l-am admirat si la Romexpo...poate revi si anul asta ( faima, fani, bitcheeeess :joy:). |
5 Attachment(s)
Progresam :D
|
Arata in mare fel:shock:
|
wow :rolleyes2 asteptam mai multe poze cu toata masina cu noile jante8)
|
mamaaa cum e :X, bestial arata
|
bafta multa in continuare tot binele til doreesc :)
|
Să-mi bag .... ce bine arată!
Foarte tare maşina! Suspensia e mormānt , a ? O să umfli aripile sau le roluieşti la maxim? -dacă nu sunt roluite deja- :D |
Quote:
|
Arata mai misto fara bari ! :lol::lol:
|
Hai ca suntem cu roatele la fel eu cu verde tu cu albastru :lol: spor in continuare sa le termini si pe cele de fata ! arata foarte bine daca chiar vrei sa nu tragi foarte mult de aripi baga 195/40 si se intinde nesimtit rau :))
|
ma tu ascunzi ceva cu bara fataaa :)) Cunoscatorii stiu.....ai lasat detalii in poze:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OMFG ce frumos e. O sa faca senzatie. Toate cele BUNE.
|
Quote:
Motherfuck-ere ce roti ai :)) USA Style :)) |
3 Attachment(s)
Amerikaner
|
Quote:
|
new shapes . keep it up :)
|
foarte tare omule, astept sa o vad la gata !
ps: imi place cum ai pus numaru' p spate ;) |
Intra in top 5 cele mai frumoase golfuri 3 din RO !
|
Quote:
nah.. ce conteaza ce zic eu, probabil sunt invidios :D bafta multa cu masina, s-o vedem toata intr-o culoare. PS: cu bara fata nu pui poze ? |
Cam de cāt e unghiu' negativ pe spate?
Merge "crăcănată" mai mult? :D Arată bine,spor la treabă īn continuare. |
Quote:
Quote:
Quote:
Va multumesc pt aprecieri .. problema e ca de aici incepe "greul" va trebui sa-i fac pasaje pe spate in prima faza si cred ca voi recurge la o vopsitorie totala + thinichigerie .. nu era cazul dar acum daca sa invit nenorocirea cu Kitul asta si cu frecarea rotile nu prea am ce sa fac.. v-om trai si v-om vedea :) |
Deci chiar arata foarte bine dar din poze nu prea se observa negativu ... sa inteleg ca ai facut si negativ ? si chiar nu mai trebuie trase aripile mult ..
|
Daca nici asta nu intra in top 5 Hand Made (fara sa fie vreun baiat de banii gata) este INVIDIE PURA.
In alta ordine de idei omu a investit numai iarna asta cat dau alti pe un golf bun inmatriculat , asa ca zic sa avem putin respect pentru cea ce face. |
ce c-r ba--t are
|
Prin pasaje pt aripi te referi sa umfli aripile in cat sa acopere jantele???Ma gandesc ca aripile sunt roluite,sau??Oricum acum arata cel mai "Hella Flush" si eu as merge pe lookul asta arata fantastic
|
Arata in mare fel, n-ai ce comenta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning