Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

mercurry70 12-03-07 23:52

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Salut... Foarte faina culoarea si ai dreptate mai ai de munca.... dar dacia-ii masina simpla si merge repede in ceea ce priveste echiparea.. ;) , mie unu imi place cum ai ales culoarea tapiteriei ... si as avea o mica sugestie, anume sa vopsesti(foliezi) cu negru ramele portierelor astfel o sa cada putin mai bine cu chederul de la geamul din spate care este destul de lat. o sa dea o senzatie de continuitate ca si cum nu ai avea rama la portiera.
In rest banuiesc ca ai planuit cam tot asa ca bafta....

24mig 13-03-07 08:44

materialul este de la magazin, am luat tapiteria veche de pe scaune si banchete, si mi-a facut dupa ele, le-am pus pe astea noi si gata.
nu e cine stie ce dar trebuie bani si rabdare.

mihay 13-03-07 08:49

aha ok merci poi atunci vad cum fac cu motorasu si partea mecanica la mine ca trec printr-o perioada de schimbari si imbunatatiri apoi ma voi ocupa si de interior iar pana atunci cred ca ai sa termini si tu si daca va fi nevoie am sa iti cer ajutoul :D daca ai sa vrei sa iacorzi :D asa si in continuare multa bafta si spor la munci
p.s la mine scaunele si bancheta sunt de golf2 deci ....... o sa vad ce se poate face ca arata bine si asa dar este loc si de mai bine :D

24mig 13-03-07 08:52

pai la mine tot de golf2 am scaunele, ca banchete sunt ale ei, si am s ate ajut cu mare placere, numai sa fim noi snatosi si sa ne vedem cu masinile pe strazi, bafta si tie si spor la munca.

mihay 13-03-07 09:01

danke a si inca ceva la mine la scaune am taiat eu si le-am pus pe sina dar tot inalte au ramas nush ce dra sa le mai fac tu le-ai prins direct de podea? ca eu le-am prins tot de inaltatoarele ei originale si tare cred ca tre sa le prind de podea nush inca ....

24mig 13-03-07 09:06

eu le-am prins pe sinele vechi, si nu ajung cu capul la plafon, si se culiseaza fara probleme,si am 1,80 nu sunt micut, unul mai mic trebuie sa-l ridice ca nu vede, asa ca nu stiu cum ai facut???dar am sa-ti aduc poze cum am taiat exact sa vezi, poate am facut altfel, dar nu prea cred.

mihay 13-03-07 09:10

mmm da vedem oricum eu stau confortabil dar in dreapta cine sta da cu capu de plafon celputin eu cand m-am suit am ramas ..........deci tre sa fac ceva ca cine sta vede tot ce fac se uita direct in boul masinii si da ochii peste cap daca o iau mai tare :)) e o senzatie naspa sa vezi botu masinii si sa mai fii si in dreapta fara sa ai volan si pedale {nuiasa Crys}:d

CRyS` 13-03-07 13:06

Tzai fatza aia!Te torn eu in Opel ! Las` ca ti`o fac tura asta!

mihay 13-03-07 15:30

hehe pana atunci mai este dar tot la mine o sa ai senzatii tari inca din 19..................:D deci pana atunci adrenalina la max si pedala la podea :D :drunk: :peace: my frend

24mig 15-03-07 17:43

ma baieti dar pe duminik se auzde ceva sau ramane doar o duminica obisnuita, si pe maine seara????bafta tuturor

mihay 15-03-07 17:54

De duminica nustiu dar maine seara ne adunam ca in fiecare vineri si eu duminica lucrez:cry: deci nush ce faceti voi dar eu .... sunt arestat la munca oricum ne vedem maine seara :D daca ai sa vrei sa vii

mihay 15-03-07 17:57

A si Crys ce imi faci tu tata cand ma prinzi in bibiu ca abia astept sa pap inainte sau...... vrei sa retapitzam bibiu uite avem si cu cine sa tratam pt asta deci .....?:twisted: :chew:

mihay 16-03-07 18:37

ce face baetzii in seara asta o mocolata ce va :D ca a cam lipsit in ultima perioada :D

bakal 16-03-07 18:46

ce voresti tu ma???!!!! tu ala cu dublucorp........... auzi la el.......
membri noi, ceva proaspat..........??????????

mihay 16-03-07 18:57

Si ce ma daca am dublucorp nu ma laud ....... inca:twisted: Sa-l vad eu reglat si facut calumea si apoi mai discut pana atuncea stau cuminte :D .
Oricum in seara asta o mocolata sau un mocacino sau un ciocolino :lol: ???
A chiar si prospaturi ceva ......? Si unde ne vedem oare!!?

Ali_ump 17-03-07 17:46

Se mai tine ceva maine la voi la Iasi? Ca am vrea sa mergem si noi!!!
Daca da ...unde si la ce ora ne intalnim?

CRyS` 17-03-07 18:07

Eu am masina botzita! Sa vedem ce zic baietzii... in mare parte nu mai cred nimic !Nu pot sa zic...o parte din noi lucreaza maine ... altzii au altele....nu! Nu cred :(

CRyS` 18-03-07 07:27

Azi nu se mai tzine nimic! .... :(

Acuma alta chestie!

Cum mergem la Bucuresti?Ca ... eu unu cred ca mai iau pe cineva in dreapta si plec Duminica dimineatza pe la 3 ca la 9 sa fiu acolo si vin inapoi tot Duminica! Nu prea ma mai tzine portofelu dupa ce am botzit masina ... ! Deci care pleaca de Joi,Vineri,Sambata ... care se cazeaza acolo?

mercurry70 18-03-07 17:15

Salutari la toata lumea......

Desi mai este pana duminica eu lansez intrebarea din timp ....este cineva care poate sa ma ia si pe mine la buc....?.:D Si apropo de ceea ce ai spus tu Crys vizavi de mers duminica suna bine si pentru mine.... deci daca mai ai un loc...
If not....somebody helllp me:)

Adaptarea e cea mai mare calitate....:P
Noroc si fericire...

bakal 19-03-07 20:35

In legatura cu plecatul la bucuresti, propun sa ne adunam mai bine vinerea asta si sa punem in discutie problema, cine, cand, cum merge.

ESPinoza 19-03-07 20:58

vin si eu cu voi :) ma luatzi ca nu stiu drumu ca deobicei :)

CRyS` 19-03-07 22:25

Da ca sa ma depasesti tu in linii drepte unde nu ma tzin eu bine,nu Espi?De asta nu?Da las` ca ma fac eu mare si`mi iau 200 cp!

ESPinoza 19-03-07 22:26

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 807072)
Da ca sa ma depasesti tu in linii drepte unde nu ma tzin eu bine,nu Espi?De asta nu?Da las` ca ma fac eu mare si`mi iau 200 cp!

ei 200 itzi ajung si 130 :) cand se mai face o intalnire la palat? miercuri imi scot si eu mashina

CRyS` 19-03-07 22:28

Cand oare?Mai da si tu un telefon..seara de seara ne vedem la o mocolata!Stai in casa inchis ca un bosorog!

ESPinoza 19-03-07 22:32

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 807081)
Cand oare?Mai da si tu un telefon..seara de seara ne vedem la o mocolata!Stai in casa inchis ca un bosorog!

poi daca n`am mashina :( parca n`am picioare

CRyS` 19-03-07 22:33

Da prieteni n`ai?Sau ai uitat?Ce eu cand nu am avut permis cu ce am mers?Cu Raz`ul! :P

DeeaBaby 20-03-07 00:35

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 807081)

:grandpa: :hahano: bine zis Crys :)

salutari la toata lumea ....haaa ce fain e sa n`ai masina..eu m`am apucat de alergat :joy: si...si mi`i tare dor de vooooi
hugs:hug:

agapi 20-03-07 09:22

Am si eu o intrebare: am o supernova si as vrea sa-i fac un tuning, atat interior cat si exterior, stie cineva in iasi un atelier sau o persoana care sa se ocupe cu asa ceva

slip 20-03-07 09:23

bah nemernicilor... :D care mai e treaba? eu am fost super ocupat cu salonul auto de la polivalenta.. si nu am avut timp sa mai postez....
dimineata pana seara eram la salon...noaptea pana dimineatza eram in oras :D la o mocolata.."pretext" :D
de acum...k am terminat cu salonu..o sa mai postez si eu p aici..sa mai discutam niste discutii.,,,

in principiu...hai k saptamana asta sa facem o intalnire ceva mai voluminoasa... k deja s-a incalzit afara,,,
si facem o treaba calumea..ne vedem la palat..p la 8 jum..9...tragem o tura 2 3 ..de oras.. bem o cafelutza.. jucam ceva in expozitiei...si dupa aia...fiecare cum vrea..
spre ex sapt trecuta .. am stat pana dimineatza in fostu canabis :D deci a fost prea tare :twisted: am dansat limbo.. trenuletzu :))))) :lol:
asa k ... eu zic k se poate .. cine are kef de distractie ...sa se tzina dupa noi :D daca pot :twisted:

va salut..cu respect... slip

p.s. ne vedem vineri seara la Palat.. si mai discutam si despre bucale..

mihay 20-03-07 09:52

Mdea sa speram ca va fi vreme frumoasa afara ca cica urmatoarele zile va ploua :( deci.......... poate prindem o vreme frumoasa la bucale sa ne distram si noi pe soare nu in apa :lol:
Si vineri poate se lasa cu o sindrofie ceva ca mie cam dor si poate poate zyz-ule e gata si carbu meu :lol: ce zici ?

mihay 20-03-07 09:54

Quote:

Originally Posted by agapi (Post 807554)
Am si eu o intrebare: am o supernova si as vrea sa-i fac un tuning, atat interior cat si exterior, stie cineva in iasi un atelier sau o persoana care sa se ocupe cu asa ceva

Pai majoritatea de pe acilea facem tuningul singurei sau ne ajutam intre noi nu mergem la ateliere de tunarit :lol: facem singuri ce ne trece prin cap cu , cunostintele care le avem si in mod special cu pasiune

bakal 20-03-07 10:10

Quote:

Originally Posted by mihay (Post 807601)
Pai majoritatea de pe acilea facem tuningul singurei sau ne ajutam intre noi nu mergem la ateliere de tunarit :lol: facem singuri ce ne trece prin cap cu , cunostintele care le avem si in mod special cu pasiune

mai putin exteriorul, interiorul, parte din muzica, si ce nu putem face la motor, dar in principiu se face individual, fara ateliere, cu comanda de piese si accesorii.
acum depinde de cati bani vrei sa bagi in ea, si ce calitate vrei sa aiba tuning-ul. am auzit ca in bazar, cu 2 mil iti pui de-a turcarii si chinezarii de numa numa.

mihay 20-03-07 10:13

CORECT!!!!!!!! da dar e tuning bazar style:lol: deci e ceva si ala pt cine vrea in mod special logan :lol: :lol:
deci in principiu daca vrei poti si ai multe alternative inclusiv bazarul :evil_laug

agapi 20-03-07 12:28

deci as vrea un tuning de bun-gust ca sa zic asa ..am strans si niste imagini cu supernove tunate si in principiu as vrea cate ceva de la fiecare>
- spoilere
- praguri
- stopuri clare
- scaune sport
- bordul modificat culoarea ceasurilor si ceva din culoarea masinii sa se regaseasca la prizele de aer
- volan MOMO
- amortizoare monroe pe ulei( ca astea originale cam nu preas bune)

deocamdata am pus un cass mp3 Panasonic+4 boxe alpine+1 tun JBL 1000W+statie+ jante aluminiu spitate+ neoane sub masina+int+chip tuning

Astept sugestii de la cunoscatori, cu precadere ceva cu bun gust...

24mig 20-03-07 12:37

pai ai poze ceva sa o vedem si noi???

CRyS` 20-03-07 14:26

Asa e...Poze Poze?E alba cumva?

bakal 20-03-07 14:45

da de ce ai facut tu cip tuning la ea? ai cam aruncat banii pe fereastra. asta daca ai platit cam 200 euro pt 7 cai.
restul ce vrei tu se rezolva. bani sa ai.

slip 20-03-07 18:40

si la cine ai facut chip? cine te-a ajutat? si cam cat ti-a luat? :D sunt curios asa..
dacia super nova ziceai?
bafta la prelucrat...
cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta

bakal 20-03-07 18:49

"""cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta"""

da ce, domnu' slip, acuma nu mai esti dealer hyundai, esti di dealer de produse tuning??? bull-baruri, carlige si alte chestiii???
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

slip 20-03-07 23:43

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 808504)
"""cauta-ma pe la intalniri dak vrei spoilere si alte piese.. de genu asta.
mai vb..bafta"""

da ce, domnu' slip, acuma nu mai esti dealer hyundai, esti di dealer de produse tuning??? bull-baruri, carlige si alte chestiii???

nu dragutzule :D dar am relatii :D vrei si tu? :)))
las k la vara imi fac si eu kitu complet de spoilere rieger pt audi :twisted:
bafta

All times are GMT +2. The time now is 09:18.

- Copyright 2026 4Tuning