![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
da, si eu plec de vineri... trebuie sa ajung neaparat ... n-am c face...
@silviu marfa, abia astept sa vad cum o sa arate ;) |
Mi-a placut spoilarul spate a lui silviu e dragutz!...la fel si de kitul lui aleks...dar am ramas placut surprins de interior! :D brava ....
P.S Mai vine vreo unul sambata? |
da.. pai ca de obicei, nu ???
|
da mai normal ca o sa venim la intalnire
sa mai vedem si noi ce mai e nou |
|
MAAA sambata acelashi loc aceias ora nu????
|
la stadion la ora 17:00, .... din cate am inteles:-P
|
maaa imi pare nespus de rau ca nu am putut sa ajung la intalneala:(
am plecat la tara cu taicamiu am fost taran ierii (parca nu as fii shi acum):) |
ce va fi azi? se anunta ceva?
|
la ce vreme e
ce sa fie ? oricum cine vine ?? |
s-a mai schimbat vremea pana la 5 se face mai frumos ..eu unul vin n-am ce face akasa ..mai vorbim ;)
|
CE mai faceti ma? mi-e dor de intalnirile din bacau!!:(
|
:lol: pai vino la ele!!:D
|
sa mutat in buc baiatu nu mai e de provincie acu e de buci.!!!
|
se cunoaste k a venit caldura :lol:
k in fiecare an, cum da caldura, cum fuge lumea peste tot... subtire treaba, dar isi revine ... am experientza in asta :) |
pt club
is din Onesti
miar placea sa fac parte dintr-un club din BC. dati detalii............ numai in weekend dak am programa intalnirile ar fii super. 2.0i power |
bun venit printre noi. daca e ceva noi ne intalnim si maine. nu e nici o problema. daca ai cumva drum incoace noi suntem bucuroshi sa te avem printre noi.
|
da, da, .... bun venit !!!!!!!!!!!!!!
Te asteptam, la intalnire!!!!! Cu ce vrei sa ne uimesti :?: :?: ;) |
este pus pe cafenea... un opel alb...
are 2 poze... |
maine inalnire...... ora 5. cne poate sa vina vine. cine nu.... ia bataie :)
|
ati fost?
da-ti-ne ceva detalii :) |
a fost ceva lume... numai ca s-au intamplat si ceva incidente... oricum pe sambata asta... daca ma ajuta Dumenzeu si termin masina am sa merg la curse la buzau. cine mai vrea sa vina... sa spuna.
|
Quote:
da mey aleks, e un opel ascona din 88'........... atata mi-am permis. asta e. mertan!... ai spus tu intalnire la ora 5 ... dar zii frate si pe unde??? Duminica merg in BC la targ... (nu stiu nici eu exact, poate pleaca lumea la iarba verde si.... iti dai seama nu as putea lipsi) dar........ pana sambata sau duminica poate ne spui cand ce si cum........??????? bafta la toti!!! |
iti putem spune si noi .. asta daca nu se modifica cumva
la ora 17.00 in parcarea din fata de la stadion |
Quote:
nu-mi place cum ai impopotzonat-o, dar asta e altceva ;) intalnirile sunt sambata de sambata in parcarea din fatza stadionului municipal, de la ora 17... e imposibil sa nu vezi masinile |
nu-mi place cum ai impopotzonat-o, dar asta e altceva ;)
nu inteleg ce intelegi tu prin a impopotzona o masina ??? mey io vin acolo doar pt simplul fapt k imi place tuningul nu sa ma dau mare , pt k ink nu am masina necesara ... intelegi? dar datimi mai multe detalii ? in ce se rezuma intalnirea asta??? liniute - pariuri - femei - alcool .......... etc........... spuneti si voi. am vazut discutiile... k vin multi doar sa admire si tot felul de pustani care nu au nici macar permis. deci explicati... de acolo unde se pleaca si ce se face... asta binenteles dak va feriti de militieni facand ceva ce nu le comvine lor... k atunci!!! bafta!!! |
Quote:
chiar ma faci sa rad ma intalnirile astea se refera la pasionatii de tuning si de auto care se intalnesc pt a mai schimba informatii pareri si asa mai departe (incearca sa vii la o intalnire si ai sa vezi ce si cum .... ma intelegi ) si referitor la masina alex nu sa referit la faptul ca te dai mare sau cine stie ce ai inteles tu el se referea la faptul ca mai ai putin si cazi in extrema cealalta si anume a kitch ului (dar oricum omul din greseli invata) un prim exemplu sunt foliile puse pe semnalizari .... oricum sa nu crezi ca am ceva cu tine doar tiam spus o parere si daca o sa vii la o intalnire ai sa vezi ce si cum |
Quote:
pai atunci mey Al3xxx baieti ca mine si ca voi pentru a schimba informatii si pareri sunt destui prin Onesti credema. acolo sunteti intre voi, va cunoasteti eveti ce vorbii.... dar cu unu strain ce naiba sa stai atata de vorba decat sai analizezi masina sa vezi ce are pe ea, in ea.... atat. Eu sunt cu forjatu cu pedala la fund si de tot ce tine cu coxatu motorului. Vin pentru fugareala, pt liniute dak faceti.... acolo sa stiu ca ma alerg cu cineva chiar dak pierd. Y NEED SPEED intelegi ??? |
eu t einteleg. hai sambata la intalnire si vom vorbi mai pe larg... la ora 17.00 la stadion... in fatza stadionului... langa MC donalds....
|
Quote:
chiar doresti lucru asta ... dar cu ce te incanta pe tine nu stiu dar in fine ce motor ziceai ca ai si ce cp oricum vino tu la bacau si nu cred ca vei pleca nesatisfacut(daca ma intelegi) |
am auzit de o pista de avioane in gheraiesti,pe la ferma 9...e acoperita cu pamant(o fi secret militar?) si cica mai e o pista dezafectata spre N.Balcescu...ar fi beton sa putem folosi vreuna....
|
Quote:
|
tata o zis ca in gheraiesti o fost un aeroport pe timpul razboiului. si acuma cica ar mai fi niste tunele. si la n balcescu nu e nimik. daca vrei ceva ceva poti sa merg prin letea veche ca e proaspat asfaltata.
|
In Letea veche e naspsa ca sunt doar doua benzi...
|
este loc destul in letea veche
|
vali u ma pui p ganduri cu ferma 9... as fi curios dak s-ar putea organiza niste intalniri acolo...;)
|
Quote:
|
suna beton, astept detalii
|
poi sa stiti ca aveti dreptate
mai este un loc si in spate la cybernet in gheraiesti pe la ferma 8 dar lasa de dorit drumul am sa trec si sa vad daca lau mai reconditionat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning