![]() |
poi nu vad de ce ai vrea sa intrii in clubu road runners atata timp cat esti din oradea si nu din timisoara, nu vei putea participa la intalniri , coxuri noaptea , terase , etc etc 8)
|
noi NU facem coxuri dekat pe PC, aka Live For Speed online deci confuzie cioli :oops:
|
poi da , pe comp ma refeream si io sa nu se inteleaga greshit :!:
|
e neaparat sa fiu din Tm? sau clubul e numai pentru Timisoreni?hmmmm...in fine...lasati atunci...
|
Re:
Quote:
|
spidone, parca la atu erai incantat de idee.
daflayer, urmeaza sa ne mai gandim si sa mai discutam , keep in touch |
oky doky...
|
daflyer, vezi ca s-a creat precedentul deja de anul trecut, fa si tu ca si Ovi(oradea) vii pe la scoli si intri-n trupa :twisted:
|
Re:
Quote:
|
akimoto ai fost ieri sau allaltaieri in arad?..mi se pare ca te-am vazut..... :mrgreen:
|
dap, l-am cautat pe NEo007RX4, ca am o vorba cu el, da' nu l-am gasit :evil:
|
Re:
Quote:
aki, sper ca ai avut paru ala rosu la tine :lol: |
Re:
Quote:
|
mai , la scoli nu am cum sa ma mut la voi, di pacate...dar, ramane de discutat in 30, la LR. salutare :D
|
2 Attachment(s)
am 2 ceasuri de bord, vreau sa stiu poate are cineva idee de la ce modele sunt, unul este VW-Audi si unul GM scrie pe spate Made in England si ceva in germana, poate fi doar de Opel dar de la care.. :!: :?:
|
Ala mai mik d deasupra e de Polo sau Passat din ala veki primele modele,cred....oricum e VW!
|
asa...si mie ala de jos imi arata de un audi vechi vechi, din ala 80 sau 100 patratos de prin anii '80...sper sa nu fii gresit.
|
Re:
Quote:
|
asa mi-au zis si altii ca cel mic o fi de Polo sau golf 1, cel mare Opel rekord dar nimeni nu mi-a zis for sure.
mai caut si astept pareri :roll: |
akimoto: Ai fo aseara pe Aradului, mereai catre OMV intre 0:30 -> 1:00?
|
Re:
Quote:
|
ce-ai bah horica ai luat-o razna ? :?
devylls : deah , ne-am intalnit noi cu el in OMV ( io , ema , scooter ) si apoi am plecat toti spre casa |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Bah,Devills lasa omu im pace,nu-l mai demasca atat...am avut si noi o intalnire undercover si acu' u blowed the whole thing ! :evil: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
INTREBARE:
NU MERGE NIMENI LA MARE???Eu vreau sa merg si nu am cu cine! :x |
Alta intrabare si rog raspuns cat mai urgent!
Daca imi gasesc in sf client la masina,c trebuie sa fac,unde merg pentru acte :roll: ...e prima oara cand vand o masina si nu ma pre pricep la asa ceva. 2.Cum fac sa imi pastrez numarul d inmatriculare?K nu vreau sa renunt la el. |
daca va-ti inteles cu banii is o vrea omu / fomeia .. mergeti impreuna la o firma de inmatricolari si acolo fac ei tot ce trebe
ps : cel care o cumpara tre sa platesca toate actele si ce mai trebe !! |
Oameni buni, nu merge nimeni la ITS la constanta?
IOntreb si eu ca nu am vazu post cu ceva de genu asta,si daca ma duc macar sa ma intalnesc cu cineva cunoscut, ca nu stiu nici cati oradeni merg... So,...astept sa postati ceva. multzam anticipat :wink: nu is sigur ca are rost sa ma duc si...imi mai trebuie o parere. Bafta! |
nu o sa fie cumva ca si cel de la oradea ? :?
|
Nu cred ca scot p nimeni banii din casa...
Si doar cu ocazia asta,nu ar avea rost :roll: |
da Cioli, cred ca o sa fie ca si la Oradea sau ceva de genu'...
deci nu mergeti...cred ca in acest caz, nici eu. Nu cred ca pierd nimic... poate altii au alta parere? |
ha ha
Eu stiu singura de ce nu merge Daflyer si nu spun nimanui.Top secret!
Dar in definitiv si eu cred ca o sa fie aproape chiar, identic cu ce a fost la Oradea o sa fie si e si departe + e mai scump ca la Or pt. ca acum biletele sunt imprimate de impr. nationala deci= platesc impozite la stat nu ca la Or. ca belgienii au primit acordu sa dea de la ei. |
Re: ha ha
Quote:
|
:D :D :D deci nu mere nimeni la Constanta?
|
Quote:
|
aku dk tot am mia, ce mai conteaza, nu-s pe banii mei posturile so....
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
nah |
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning