![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
rhadu, avem mufe ... fa si tu rost de laptop daca poti si vino cu el ... ca venim noi cu progame pt vag si rezolvam erorile :D
|
un pasionat...orice ii ceri el are:)) hai ca o sa incerc sa o rezolv si cu laptop-ul :P
|
bai frate am eu laptop dar e problema k ma mai tine bateria circa 15 min:( deci e destul de aiurea...dar daca gasim unde sa il infigem in priza e ok
|
pai data viitoare o sa lom mufele cu noi si sa punem pe un stick programelele ...
|
Poate cineva (serios) sa ne povesteasca si noua ce s-a intamplat de v-ati supat???
|
eu nu sunt suparat pe nimeni si pe nimic ...
intalnirile se tin in continuare in acelasi loc ... aceeasi ora ... cine nu e trist vine ... restu stau acasa :)) |
piciell vezi tu ca astia TRISTI cum zici tu nu stau acasa doar ca au schimbat locatia sa scape de voii drifterii si vrrr cu masini de 1500e si loganu lu tata .stai linistit in privinta asta.si am sa rog un moderator in numele lui nicu care la facut sa-l inchida
|
"voi drifterii" ? la cn te referi ? eu drifter ? sau la cn te referi ? :))) ce treaba am eu cu asta ... m-ai vazut pe mn vreodata sa ma dau cu frana de mana ?
|
dar de invitati tai ce zici??? si hai sa terminam ca oricum atii sticato
|
Inchiderea topicului si anularea intalnirilor dupa parerea mea nu este o solutie! La aceste intalniri se creeaza prietenii frumoase care din fata monitorului nu se pot face!!!
Fiecare este liber sa faca ce-o vrea, fara ca ceilalti participanti sa fie trasi la raspundere pt faptele sale!!! Pt aceasta, propun mutarea intalnirilor clar pe timp de zi, sambata sau duminica, bineinteles intr-un loc public (pescarush, academie, tineretului, casa poporului sau alte locatii). Nu mai folositi parcarile private intrucat toate sunt luate de firme de paza si nu permit socializarea grupurilor, facerea zgomotului, nici macar schimbarea unei roti (am patit-o eu la auchan) |
Sorin ar trebui sa schimbam locatia si sa ne intalnim ziua ca este mai bine acum mai ales ca ziua este mai scurta pe timp de iarna. De asta ce parere aveti:https://forum.4tuning.ro/323-discutii...mk3-munte.html
|
eu am trecut aseara prin parcare pe la casa poporului si era super libera parcarea ... si mai era si o masina de politie ... deci nici o sansa cu "driferii" ... deci ?
pana se hotarasc toti ... ramane valabil la academie vineri de la 21:00 ... ultima data nu a fost nici o problema ... super liniste ;) cred ca s-au calmat toti dupa "scandalu" asta ... :D |
AdySoLenZa,aici la oras se vorbeste frumos ,exista asa zisul RESPECT fata de ceilalti ......nu te obliga nimeni sa mergi "la biserica"
... bafta in continuare cu intalnirile mk3 .....poate ne intalnim la un pahar de vorba mk2-mk3 -mk4 si de ce nu, mk5 - mk6 ...dar sa vina caldura :twisted: Sarbatori fericite din partea "mk4" |
pana la urma se intalneste cineva vineri sau nu sa stiu daca rezerv timp eu sunt cu mk 2 daca se strange ceva golfane dati un semn pe topic faza cu deranjatu de la "ultima" intalnire a fost ca unii nu au inteles treaba cu intalnirea si au facut ceva drifturi prin parcare ceea ce nu a placut da padure fara uscaturi nu exista asa ca da se hotaraste tot pasionatu de golf eu zic sa se faca vazut si prin raportul numeric se vor diferentia cei care se intalnesc numai pentru pasiune si ceilalti se vor duce in alta parte pe viitor fara prea multe vorbe fara scandal civilizat (parerea mea).
|
Pana la urma veniti fratilor la kiselev sau pescarus si terminam balciu sa vina si cei cu mk2 si sa stam acolo la vorbe nu e problema nu ne deranjeaza nimeni aia eee pace si liniste.
|
"ESACTT" si acum fara sto, sa se hotarasca unde ne vedem ca oricum eu nu stiu pe nimeni, si ma uit si eu aici sa vad unde va intalniti, daca se anunta cineva este rugat sa faca prezeta ca la scoala (parerea mea).si mai lasati frigul ca nu a venit inca iarna.
|
eu vin cu razvan cu masina ... am mea am facut praf ( accident ) ... vineri la 21:00 in fata la academie, si de la 21:30 in parcare la mall, prima statie de la razoare pe bd timisoara. In parcarea de la -1 la zona roz ...
|
Pici tu decizi pentru majoritate? Baieti sa stabilim locatii dupa care supunem la vot. Parerea mea este ca ar trebui sa ne intalnim ziua in jurul pranzului sambata sau duminica.Din punctul meu de vedere ar fi ok duminica pe la 12 iar ca locatie sa fie platoul Academiei Militare.Deci:
1. Academia Militara 2.Pescarus (acolo se tineau intalnirile inainte,la ora 12 duminica) 3.Parcul Carol (la rond) au fost intalniri de succes 4.AFI Cotroceni in parcare 5.alte locatii-veniti cu sugestii Bafta! |
-pai eu zic la parcu carol indiferent de zi si de ora ... ( mai mult seara )
-sau pe acoperisul parcarii Afi Cotroceni ... sus de tot la ultimul nivel ca e super tare ... avem spatiu, lumina, o super priveliste ... c ziceti ? |
picinel, ce ai patit cu masina? iar legat de miezul zilei, unii mai si sunt cu munca cu votarea plii weekend-ul acesta. daca ramane vineri, dupa ora 22:00 ajung si eu
|
ar fi foarte ok si la platou la academie cum spunea tovarsul robert ....duminica pe zi la ora 12...e caldura e zi e ok in mare parte( parerea mea)
|
Duminica ora 12.00 Academiei e OK
|
Quote:
a rupto in fratzi! |
Votez duminica ora 12,Academiei.
|
si eu zic ca duminica e bine la 12 poate sa vina mai multa lume, sa nu fie balamuc cu politia pentru ca se voteaza, in rest e ok.
|
pai am facut tot botu praf ... motoru e ok ... o sa atasez niste poze zilele astea sa le iau de la baieti ... in mare parte am asamblat-o ... o vedeti maine seara la intalnire cum arata ca o sa vin cu ea ... sa ii pun macar un far sa nu ma ia politia ...
restu toate bune si frumoase ... vb maine la 21:00 in fata la academie sau in parcare la mall dupa 21:30 ... |
noroc cu razvan care a fost alaturi de mn, m-a sprijit, ajutat si toate cele ...
daca nu era el nu crek o terminam singur in 2 zile :))) daca are cnv o sticla de far de stanga ... niste donatii sunt bune venite in momentu asta :P |
Quote:
|
pai mergem si vineri ... pentru cine mai vine ... si apoi se tin numai duminica la 12 :P
|
numai vin cu masina ca nu am lumini ... nu am pus inca faruri ... vin cu razvan cu masina :D ... vb la 21:00 in fata la academie :P
|
In ciuda evenimentelor care s-au produs un ultima perioada sper ca toti sa treaca cu bine peste,si vreu sa le multumesc ca m-au sau au vrut sa ma ajute lui Nicu,Tzap si Robert ms
|
pana data viitoare cred ca e si a mea gata si o sa vin cu ea la intalnire ....
|
Lasa Catalin ca o rezolvi tu si pe asta,sa fii sanatos :-)
|
E rezolvata trb masina este in stare de functionare,azischimb bieleta,capul de bara,aripa smaiam spoilule care il rezolv si pe ala :)
|
13 Attachment(s)
Poate ati uitat...
Cum era candva la intalnirile Golf MK 3... |
n-am mai intrat de ceva timp p-aici....cateva pagini in urma au fost cateva replici interesanta, numai ca cine trebuia sa se simta se facea ca ploua :))
frumoase pozele sorin...au fost cateva intalniri f reusite, cum a fost cea de 8 martie de la parcu carol si cea de la gratar, sa n-o uitam nici pe cea de la pescarus cand a venit si paul. poate ne mai strangem o data cei din vechea garda care am fost constant la intalniri. enumar cativa: sorin , florin, robert, tap, lulu, io , mihai, Cva, ... |
ce vremuri frumoase .se vor mai intampla oare???
|
Eu zic ca da. Stai sa vina vara. Ziua e mai lunga, e mai cald afara.
|
10 Attachment(s)
Offff trag aer in piept si imi aduc aminte,ce frumos a fost.Hai sa va pun si eu cateva poze :D Ia ziceti va plac? Mai am daca mai vreti :-P
|
hehe poze din vremurile bune, ma faceti sa caut si eu prin calc dupa pozele alea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning