![]() |
re: MK3 - G E K
cine stie ce se va intampla pe viitor!
pentru ca nu mai exista moderatori aici am rugamintea sa nu se mai posteze pe acest thread. considerati topicul inchis! |
Re: MK3 - G E K
Ivite asta usor de cap si inteligent. Ia explica-mi cum ii influenteaza et-ul modul in care janta iese in exterior! Sunt greu de cap si inteleg ca daca corpul jantei are et33, de la acel et se prinde de butuc... si mai departe o latesti din buza. Et-ul care iti da tie dupa ce ai schimbat buza nu se ia la socoteala, corpul jantei ramane la aceeasi distanta de fuzeta!
et-ul real dupa care calculezi cat iese janta e 33, nu cel ce iese dupa modificari! Gek pot sa pariez ca o sa iasa mai putin in afara ca la mine! aBia astept sa le vad montate! |
Hai treceti peste, ca deja sunt 2 pagini de offtopic si nu e frumos.
Va puteti explica in privat. P.S: Conteaza ca masina o sa fie BLANA! |
Multi cunoscatori si se mai cred si inteligenti :lol:.
Are dreptate geo_gee2005_xxx prin ceea ce explica. |
Baietii nu e cazul sa ne certam aiurea fiecare isi spune parerea cum considera pana la proba practica cand o le pun pe masina.
Ivite nu cred ca vb aiurea avand aceasi configuratie ca si mine cea ce difera este doar masina fiind Cielo Sa ramanem la SUBIECT si nu mai va impartiti sa spuneti care are sau care nu are dreptate Devu a zis o varba mare :lol: |
Daca te iei dupa ivite.... dai in damblageala! roaga un moderator sa stearga posturile inutile si vorbim dupa ce pui jantele pe masina. e usor sa iti dai seama daca gandesti logic, si nu te iei dupa et-urile lui ivite!
si ca sa fiu carcotas, ca m-a facut greu de cap ii spun ca atunci cand aveam jante modulare el abia descoperisera pufuletii cu surprize! |
ba desteptu` pamantului uite aici o mica parte din informatiile desptre RM`uri .. se vede ce ai facut tu la masina ta... mai bine te`ai abtine sa vb. asta e ultimu post .. degeaba ai avut modulare ca esti pe langa
si aici era vb doar de ce ET va avea el cu buzele de 3j nicidecum ce ai inceput tu sa vb aiureli ca asa ca asa ca aia zboara si aia e pe jos.. 6.5" = ET 33 7" = ET 26.7 7.5" = ET 20.3 8" = ET 14 8.5"= ET 7.6 9" = ET 1.3 9.5" = ET -5.1 10" = ET -11.5 |
www.willtheyfit.com -> calculati, introduceti si lasati omul sa faca camber negativ pe spate :D, sigur o sa aiba nevoie.
|
Detman stie ce vb :) si inca un site de la mine... http://www.jonathanrowny.com/page/offset-calculator
|
1 Attachment(s)
felicitari pt botox sa le ivarti cu placere
ps:sa nu va mai contraziceti ce este et-ul o mica explicatie deci et-ul nu se modifica doar daca pui distantiere |
@bogdanel - stai jos, 3 !!!
next. documentati-va inainte sa vorbiti prostii. ET-ul se calculeaza de la mijlocul jantei, daca tu modifici latimea jantei, nu se modifica si pozitia mijlocului?? se duce dracu si treaba tuningu asta. |
@Detman - Nota 10 :lol:
Detman are perfecta dreptate mijlocul jantei nu se modifica in nici un fel pe interior ET nu se schimba (aici ma refer la pozitia jantei fata de amortizor) in schimb ET-ul afecteaza pozitia jantei in EXTERIOR. |
2 Attachment(s)
Update :
Suruburile in curs de reconditionare apar o parte din ele in poza. Sigla Rabbit edition (multumesc bau4rock). Falsurile de sub semnale OEM pentru bara de vento. Valve metalice 11.3mm |
Asa asa nu sta degeaba freaca la suruburi .. nu ai multe doar 120 ::lol:
|
cat ai dat pe valve? ca mi-ar trebui si mie;) merge treaba bine....mult spor
|
@ivite - mai am doar 60 :lol:
@valyh - 28 RON ambele (iti dau id-ul baiatului de unde le-am luat pe mess) |
Lasami si mie te rog mp pentru valve si de unde e respectivul.
Suruburile le vei curata si vopsi sau le galvanizezi? |
Quote:
Mai ma gandesc daca le vopsesc desi nu prea ar merge ! |
3 Attachment(s)
Am probat jantele spate sa vad cam ce offset au si din cate se vede in poze este cam mare si ma gandesc foarte mult sa renunt la ele si sa trec la configuratie 1.5/7.5j spatele 1/7j fata
Camber negativ nu prea se poate face din cauza ca este imposibil de mers cu masina ..... |
Daca ai incerca sa strangi jantele alea sub aripa,cu camber negativ,ai fi cel mai vip din romania :)) Ar merge un widebody,dar nu esti racer.La ce jante ai sa treci?Model ceva?
|
iti dau un set de CMS"uri si imi mai dai diferenta pe RM urile astea :))
|
un 195/40 si putin negativ scapi de probleme si daca este reglabila pe masina ! si arata prea tare daca pui asta .. parerea mea
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Iar daca le faci 7 cu 7,5 ce anvelope alegi ? Nu prea ai nimic sa alegi sa arate cu adevarat bine. |
orice ai pune,gume/camber tot o sa frece dupa cat e iesit in afara..parerea mea.
poate doar niste buze de maxim 2.5'..strech+f putin negativ si o roluire usoara ai scapa de frecat..ca sa nu fii tot cu morcovu'n c*r la fiecare denivelare pe care le intalnesti vrand-nevrand pe drumurile din RO si din Bucuresti ! Bafta ! |
@ivite - Da am suspensie reglabila , sunt cam raritati cauciucurile astea 195/40 sau 185/45 deci slabe sanse sa gasesc pe aici la un pret rezonabil.
@mareo - Cauciucurile vor ramane aceleasi Toyo Proxes 195/45/r15. @ulie.cozmi - De fracat cred ca o sa frece acum depinde si cum ajustez suspensia fata de roata , daca va fii putin mai inalta pe spate nu cred ca voi avea probleme de genu asta. |
du amortizoarele spate la intarit, si ai scapat de grija, lasa jantele asa ca dau prea bine. nu cred ca ai sa cari persoane in spate sa iti faci girji ca atinge!
roluieste si aripile un pic si aia e! spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sorin gti daca nu ma insel , tot asa avea reglabila noua si si-a dus amortizoarele la intarit ca sa o faca mai rigida. Le-a dus la cineva in bucuresti ca l-am intrebat si mi-a zis ca omul e super meserias!
|
Quote:
|
daca vrei toyo pe 45 am eu 2 bucati....baftaa
|
aa scz gek uitasem ca sunt pe 15" :lol: da chiar bine zici 195/40 .. nici nu se fabrica cred ... nustiu dece aveam impresia ca sunt pe 16"... lasale omule asa si fa masina dupa roti ca nu iti va parea rau :twisted:
|
6 Attachment(s)
Activitate recenta , am terminat de polisat buzele , am pus cauciucurile pe jantele spate (recomand AutoRam langa autogara rahova super profesionisti baietii).
Am reglat suspensia coborand-o vreo juma' de centimetru si spre surprinderea mea si a multora nu imi atinge de nici un fel , am testat-o in gropi mari/mici viteza/incet.... Deja masina a prins contur de aici ma voi bucura 2-3 luni de ea dupa care va intra din nou in hibernare urmand sa ma ocup de tinichigerie si vopsitorie Pe viitor speram un kit de america si de aici in'colo atentie la detalii.... |
Frumos !
Ramai la culoarea asta ? Toata lumea viseaza kit de america:lol::lol: |
Quote:
Cat despre kit-ul de america sar' putea sa il iau mai repede decat e asteptat... |
pfaaa ce bine arata :shock: felicitari! imi placeeeee am sa revin la culoarea OEM a jantelor :lol:
|
Quote:
|
ehehe ma bucur ca nu le`ai dat buzele :) pe fata daca ai mai pune niste buze de 1" sau 1.5" ar fi perfect ... dar nici asa nu arata rau
|
Quote:
|
ma bucur ca ti-au facut si tie treaba buna cei de la auto ram....parca ar merge o buza de 1 sau 1,5 pe fata....a iesit foarte bine dupa polishare....baftaaa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning