![]() |
Re: BH 04 ARO
frumos domy.. bafta in continuare!! abia astept sa il vad pe ARO :D
@gaby motoru se face aici la oradea ;) |
si eu am fost joi la oradea, langa aeroport sau cum se zice acolo
|
da.. stiu.. dar motoru din cate stiu eu ii la domy la atelier pe centru.. sa ma corecteze domy daca gresesc! :oops:
|
Deci Sa Fie Clar.eu Fac Motoru M5.sant Prieten Bun Cu Baetii De La Aeroport (csabi Si Zsolti).isi Mecanici Bun.dar Despre Ce Zici Tu CA Exagereaza?despre Ce Putere Motor?si Ai Vazut Tu Acolo Cumva Motorul Meu ?eventual Vorbea Despre El Ca Au Fost La Mine Si A Vazut...
|
eu am fost acolo si spunea ca el iti face motorul la masina, batea campii ca a facut un 2.5 m20 cu 260 de cai etc.
|
Quote:
|
ok... nu imi fac nici o grija,motorul ala si-a facut rodajul!!! se poate merge cu el asa cum trebuie!!!
pt bucuresteni si alte religii,Domy singur isi face motorul,desfacere,reglare,imbunatatire,reparatie,a samblare. sablarea serpilor a facut-o altcineva.in rest el,cu mana lui.trust me stiu ce vorbesc. Domy bacsi,facem un film,nu? cand e totul gata! |
Quote:
|
prea tare masinuta....si motoru si mai tare....desi stiu prin ce a trecut acel motor.....fostul proprietar sta in balta alba si nu l-am auzit sau vazut niciodata sub 4-5000 rpm :D
|
10 Attachment(s)
asa stau momentan cu proiectul de M5 .Prima data fac modificarile intr-o carosserie goala,suportii motor,baia de ulei,servo frana,serpisorii,suport cutie,timonerie,gardan....si dupa aia cand potriveste tot ,o sa bag la mine..
|
Bafta ARO cu proiectul.
Vei fi la 4TuningDays, ca tare as vrea sa-ti vad ursuletu;)) :D .. in actiune ... |
5-aru ala negru DMY care se vede p'acolo este al tau?? :D
|
este...in familie...
Este al tatalui lui Domy... |
6 Attachment(s)
am terminat modificarile si astazi si am scos m5 ul din tourig.acuma un pic de pauza si dupa aia vine operatiunea in aro.
devanzare arcuri sport fk 6 mil /set. |
Ce frumos l-ai curatat! Sa-l folosesti sanatos!
|
Quote:
|
dintodeauan ma dat pe spate ursuletul asta .....si cand am fost la zozo ...am avut ocazia sa il si aud ......si ma ungea la suflet zgomotul produs de el
|
BAFTA vii la 4tuning days ?
|
Sper sa nu se supere Domy ca raspund in locul lui! da Domy va fii prezent la 4tuning!
|
da oare o sa fie gata pe atunci ursuletzu?...si mere cu el sau cu alceva?...asteptam sa ne lamureasca el..:P:P
|
o intrebare ( sper sa nu fie indiscreta ) : daca pui motorul p ARO , o sa il omologhezi ?
|
Salut . Nu iti omologheaza nimeni motorul acesta pe un bmw ursulet ( cel putin asa stiu eu )
|
Quote:
|
Voi stiti mai bine decat mine ... ati mai trecut prin asa ceva ... . Va salut ! ! !
|
Quote:
|
Quote:
|
bafta domy ...asteptam ..poze cu monstru pus pe ARO.;) si ceva filmulete ..inainte sa il vedem live la 4tuning day;) bafta
|
sal si scuze in ce zi o sa fii la 4tuning day?
|
Quote:
|
exista deja un urs cu motor din asta omologat
|
care e ala ?
|
cauta si o sa aflii
|
Misto raspunul tau.
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
Quote:
|
o fisa dyno a motorul se poate? nu de alta dar sunt curios pe ce M20 se cere pretul unui ursulet :-?
|
gabi nu este un M20 oarecare... este un M20 powered by M...
|
Eu sunt curios de unde 250 cai ... e turbo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning