![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
Quote:
calibra de care zici tu e una cu numere de germania care are spoileru spate nevopsit!!! |
deci este adevarat ca nu vorbeai de aceeasi masina...........si la faza cu judecatul sta altcumva treaba decat crezi tu..........cum sa nu ma enervez cand judecand masina aia ma jignesti direct.........si la faza cu 5000 de euro chiar nu era de amuzament.....ti-am zis direct ce aveam de zis........si nu mi-ai raspuns
|
Quote:
2. nu, nu umblu cu asemenea sume in buzunar. nu sunt patron de buticuri ca sa umblu cu incasarile in buzunare. |
hzt412 frumos ar fi fost sa te prezinti inainte de a critica masina unui om care poate chiar a muncit pt ea....
|
daca nu ma insel, am vazut in bv o calibra cu nr hzt 412..
|
Quote:
bigu...eu voiam de fapt sa aflu mai multe info despre o calibra sfi 4x4. o stiam pe cea cu numere de italia (de la inceputul discutiei), care nici macar cureaua dintre pompa de servo si compresorul de AC nu o mai avea. ulei de servo nici atat => integrala nici atat. insa cativa au luat-o tare personal si au inteles total gresit |
pai am luat-o personal pt ca tu ziceai lucruri despre masina asta care nu erau adevarate........daca nu stii masina cu siguranta.....dece te mai contrazici???.........poze cu,calibra asta pe net nu o sa vezi de curand!!!
|
Quote:
sa inteleg ca masina a avut acum recent parte de niste "atentie". poate reusesc sa o vad si eu, aici voiam de fapt sa ajung de la inceputul palavrelor. vine la atelierul de pe 13 dec? sau nu are legatura |
nu a avut treaba cu atentia in ultimul timp,este exact cum a fost cumparata,atat ca a primit xenon.......mai trece in vizita si pe 13 dec dar mai rarut ca'i mai dragut ;)
|
masina la care fac eu referire e cea cu nr de inmatr BV xx LIV.
|
deci asta inseamna ca ti-a mers gura degeaba pana acum, de altfel cum sunt multi pe forum care se cred atotstiutori dar.......................
zi-le tu Mirica................. |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate popica. scuze! (asa cum am promis) azi am vazut masina, nu am mai vazut-o niciodata. si nici nu ma gandeam ca mai exista una cu dungi in afara de cea mentionata mai sus ;) craciun fericit |
Felicitari pentru aparitiile in Cox si 4tuning :D
LA MULTI ANI Speedline :D |
multumim :D
|
:D :D :dance:
|
dedicatie!!!
1 Attachment(s)
........hmmmmmmmm....cam urate,nu Blondule?
|
Re: dedicatie!!!
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re: dedicatie!!!
Quote:
|
Apropo prietene....nu e galeata,e wc :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
multumesc bre' mirik.........yackone....nu pot sa te refuz si o sa iti arat wc-ul :lol:................dar tot te tin in suspans ca am mai mesterit si azi ceva:lol:
|
Quote:
frumos foc .. cat bani ? :D |
Quote:
|
100 de epuroi :lol:
|
Salut pretenilor,nu am multe sa va spun,dar care vrea sa concureze q un opel kaddet gsi la vreo 150 de cai,bineinteles pe bani frumosi;),sa ma anunte pe id meu b_boy_roby say nr meu de tel;):0724031607,0753365395;)
|
Quote:
|
kaddet ? asta e nou ?....
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai ii e deja dator lu catalyn cu o suma de bani ca nu cred ca exista urma de indoiala.Cine mai doreste sa castige un ban sa posteze ;)
|
1 Attachment(s)
poza...de grup;)
|
am impresia ca trebuie sa spal masina :???: :)))
|
chiar bah ce murdara era...!!!!!
|
Quote:
|
cine ocupa locurile de parcare din real :P si noi cumparatori nu mia avem loc :P glumesc :P
|
era cald.....golfu transpira la greu....
|
si eu vreau cu kadett-ul.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning