![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
dai view imagr iei linku de sus si il pui la sematura , sau o salvezi si o uploadezi la tine pe profil
da tu dc nu sti? |
am luato si mam uitat la ea si mi se parea ka nu merge si daia am inntrebat
dar mergea trebuia numai sa mai asteot un pic |
Quote:
|
zicea ceva de 150 mega daca imi aduc aminte bine
|
Quote:
(http://mxhost.ro/index.php?Buget) |
dupa cum am zis nu sunt siigur ca mega a zis ...
|
pai da si e 30 de euro pe an... si noi platim 40 parca pe 2 ani fara limita de trafic...
|
este 2 E pe luna , nu vreau sa schimbam hostul ca e misto serverul , foarte user friendly , asa , daca platim pe 2 ani 6 luni sunt gratuite deci raman 36 daca nu ma inseala matematica , chestia e ca la pachetul de date care il avem nu pot crea baza de date mysql , deci trebuie Upgrade ... sper sa se rezolve repede sa dau drumul la forum sa stam chill ...
o sa fac si ceva modificari la site . vreau sa facem o poza mare , o sa avem nevoie de fotograf , sa o pun la "intrare" pe site si in rest van eu mai am ceva idei sa il mai cosmetizez (nu impopotonez) ok , sanatate la iepuri !!:shock: |
Salutare....
S-a deschis un nou salon de cosmetizare auto in Brasov pe str. Dobrogea nr. 10... pt membrii accelerate se fac reduceri sau se ofera pachete gratuite pe langa cele comandate (trebuie doar sa aveti sticker-ul accelerateclub pe masina). mai multe detalii pe www.detailing-auto.ro. |
salut, cine vrea clapeta de la evacuare, eu am dat-o jos,ca mi-am pus alt final si imi place cum se aude fara. o dau completa,
|
Ce iesire ti-ai pus?
|
da ce evacuare ti-ai pus de la ce M ai luato?
|
tobe
2 Attachment(s)
Si eu am ceva de genu tobe intermediare m3 e92.Eu le-am facut finale :)siiii suna bine
|
ooooooooo avem si tzuspi printre noi?
mi se pare mie sau o sa devii un accelerist ha? |
|
ofer si sevisare gratuita la el;)
|
1 Attachment(s)
merge?
|
Ca sa ma inscriu in club imi trebuie carnet nu?
Deci tre sa mai astept sa fac o linie cu tine :) |
Mdap..carnetu este una din conditziile principale pentru a fi un membru activ in club ;)
Il obtzii si te asteptam fara probleme :) |
si cat mai ai pana iti iei carnetul? sa stiu cat mai o sa port titlul de 'copchile!!!':D
|
eu cred ca tu astepti sa mi se uzeze pistoanele ca sa nu mai traga motoru sa ma faci la liniuta, nui asa?
tin sa te anunt ca folosesc numai castrol magnatec, asa ca i-a odata carnetu ala |
searbus
|
rezolvati ma cu gazduirea anu asta? o sa pun dupaceea si reclame si detoate o sa scot si vanilla vietii plm ... intalnitiva si voi si face-ti cheta pt. gazduire ... io ma agit de aici , mai mut de atat nu pot face ..
|
Quote:
|
Dap asa o sa facem ne vom intalni si o sa rezolvam si problema site-ului ca sa il putem actualiza si sa trecem noi anuntzuri ptr evenimente si noi poze;)
|
Re: tobe
Quote:
|
O intrebare...
ce se mai aude de fisa aceea care urma sa fie trimisa pentru a fi completata de catre membrii..... daca aveti nevoie de ajutor in crearea ei, astept un pm (de la persoana care o sa se ocupe de centralizarea lor) cu ce date aveti in ea si am sa o fac eu. Daca nu, puteti sa-mi trimiteti mie adresele de e-mail ale membrilor (adresele celor care s-au inscris in seara aceea si a altor acceleristi) si am sa ma ocup eu de trimiterea fisei, respectiv de centralizarea datelor si crearea bazei de date cu membrii clubului (bineinteles cu cei care sunt interesati in a fi membrii). Da-ti un pm si am sa va trimit adresa mea de e-mail. |
Mai intai o sa facem o selectie a datelor de care avem nevoie de la fiecare membru dupa care vom elabora aceasta fisa. In acelash timp vom discuta si despre o anumita selectzie a mebrilor sau mai exact o departajare a celor activi care se ocupa de anumite probleme si sunt mereu prezentzi la intruniri si concursuri si a celor care sunt doar membrii de club si vin ocazional sau doar pe site (acest lucru va fi posibil in scurt timp).
|
padre a zis ca sau strans exact 150 ron ziceai ca gazduirea costa 40 euro deci ar fi cam ok! zi ce si cum sa fac(em)!
|
Momentan eu detzin lista membrilor lista pe care o vom reedita si o sa incepem trimiterea fishelor catre membrii pentru completare.
|
pai hai sa facem ceva sapt asta si vineri cand ne intalnim sa avem de exemplu fisa aia care nush ce fisa e? e gen fisa de inscriere?
|
Quote:
|
va multumesc pentru primire.Daca pot sa va fiu de folos sa imi spuneti va ajut cu cea mai mare placere.
|
Dap cam asa ceva va fi o fisha de inscriere cu toate datele personale a membrilor clubului. In urma aestor liste vom puteaavea o evidentza mult mai clara.
|
se pare ca duminica seara sunt mai multi membri accelerate pe forum decat in cursul saptamanii....
|
Un lucruexcelent :D Prin asta am mai lamurit mici detalii :)
In principiu o sa discutam si cred ca planiicam o intalnire pe vineri seara... |
fisa aia se poate completa si aici pe forum trebuie doar sa ne dea tiparul si dupaia pot si scoase mai usor si mai frumos la imrpimanta pentru a fi la dosar ! deci asteptam tiparul le unchi!!
|
Nu o sa fie completate pe forum public ci in particular. vor fi editate si trimise ca si document in atach pe maill fiecarui membru. Dupa completare vor fi trimise inapoi.
Baza de date va fi atat in format electronic cat si fizic dupa cum zicea si nepotu' in dosare. |
Atunci sa nu uiti sa le aduci vineri oricum o sa iti mai aduc aminte !!
|
nu vreti totusi sa ramanem pe un singura setiune a forumului, ca jumate scriem aici si jumate pe cealalta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning