Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   MAK Motorsport Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/106795-mak-motorsport-braila.html)

shadowro 04-07-09 21:41

Re: MAK Motorsport Braila

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 2462127)
sper sa nu

da care au fost simptomele ?

el nino 04-07-09 21:46

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 2462022)
Ne-a placut ziua de azi. Palpitant, cursiv. Doar ca pe viitor ar merge o separare a licentiatilor de amatori. E frustrant, dezarmant si poate nedrept pentru marea masa a concurentilor sa vezi niste evolutii... :rolleyes2. Noi oricum am mers curat si fara sa omoram la ele ca si asa sunt depasite (masinile), dar, ca idee...

O zi frumoasa pentru a satisface un hobby. Bravo tuturor celor implicati!

Vreau sa va multumesc ca ati venit alaturi de noi astazi. Fiecare masina, dupa parerea mea a fost o pata de culoare in peisajul evenimentului. Referitor la sugestia ta, sa stii ca ne-am gandit si la primul raliu pe care l-am facut, chiar am avut o astfel de clasare. Problema e ca "vechi" sunt doar doua sau trei echipaje ... fiind astfel greu sa impartim participantii in "oldboys" si incepatori. Vom tine cont insa de acest aspect si sper ca la urmatorul raliu sa gasim o solutie care sa incerce sa rezolve aceasta diferenta de experienta dintre participanti.
Multumim inca odata tuturor celor care au participat, dar mai ales celor care au facut kilometri buni pentru a lua startul!

cassadao 04-07-09 22:08

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 2462133)
Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine si ca funia mea v-a fost de folos. Sa o pastrati sa va aduca aminte de Braila. Adevarat ca orice altceva ar fi fost o amintire mai placuta, dar totul e bine cand ajungi acasa.
Va multumim inca odata ca ati venit si ca ati facut spectacol.
Speram sa ne intalnim si la urmatorul eveniment la Braila sau de ce nu ... la voi!

placerea a fost de partea noastra ,funia dmv a fost extraordinara si incaodata multumesc

iMAGiNE 04-07-09 23:03

Felicitari MAK!
A iesit mai bine decat ne-am asteptat... :D
Felicitari tuturor participantilor!
Felicitari CRC pentru locul 2!
Organizarea a fost buna, CRC a facut show la microfon, treaba a mers, de plouat n-a plouat, toate bune si frumoase!
Imi pare rau pentru Dan si pentru DAO care si-au rupt masinile la propriu. Se rezolva... asta a fost riscul la care v-ati expus!
Baietii din Tecuci, va mai asteptam pe la noi, o terasa, un suc cu multa gheata... etc.
Bafta! :D

negrey1300 05-07-09 00:59

1 Attachment(s)
foarte frumos azi ,poate la viitoru eveniment vin si eu cu batrana mea dacie:lol:

GL91ANB 05-07-09 06:38

Felicitari organizatorilor si participantilor care au facut un show pe cinste!
La cat mai multe evenimente de genul :)

ZerO_CooL 05-07-09 09:35

Cateva filmulete... https://www.youtube.com/profile?user=B89ZRC&view=videos

roadrunn3r 05-07-09 09:45

cu toate ca sunt foarte dezamagit pentru ca nu mi sa dat sansa sa arat ca si o dacie batrana poate sa faca show la freestyle trebuie sa recunosc ca probele au fost super,felicitari organizatorilor!

el nino 05-07-09 10:47

Quote:

Originally Posted by roadrunn3r (Post 2462677)
cu toate ca sunt foarte dezamagit pentru ca nu mi sa dat sansa sa arat ca si o dacie batrana poate sa faca show la freestyle trebuie sa recunosc ca probele au fost super,felicitari organizatorilor!

Crede-ma ca mie imi pare mult mai rau. Am facut doua seturi de medalii tocmai pentru freestyle. Am dat locul intai baietilor de la Tecuci si un loc doi lui Baranga. Am ramas cu trei medalii care trebuiau sa fie ale voastre, ale celor care faceati spectacol la freestyle. Din pacate ati vazut si voi ce gest au facut jandarmii, E prima data cand fac asa ceva si nu stiu de ce ..... Tinand cont ca acea parcare este privata, poate pe viitor vom reusi sa asiguram singuri un nivel macar mediu de securitate si atunci nu vom mai avea nevoie decat de pompieri. Este un aspect major pe care vreau sa il discutam vineri la sedinta. Voi avea saptamana aceasta si o discutie cu DSJ, care a spus ca va intermedia anumite contracte de colaborare intre structurile sportive si institutiile implicate direct in asigurarea ordinii desfasurarii acestor evenimente.
Ca o concluzie, ma bucur ca v-au placut probele, eu va multumesc inca odata ca ati venit si promit sa ma implic si in urmatoarele raliuri sa le facem din ce in ce mai bine.

Dan TBCuuu 05-07-09 11:51

baieti..ZZZ-u a revenit la viata...
o mufa la injector iesita...bine ca nu a fost mai rau
ne vedem prin oras..:D

DonkyKong07 05-07-09 12:07

GALERIE DE POZE MAK MOTORSPORT AICI CLIK

Pana deseara la ora 12 voi mai baga inca 150 de poze+ filmulete

CRC'ul 05-07-09 12:40

foarte frumos, misto pozele..multumim pentru implicare ;)

vali vtk 05-07-09 20:00

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 2462961)
baieti..ZZZ-u a revenit la viata...
o mufa la injector iesita...bine ca nu a fost mai rau
ne vedem prin oras..:D

off belea ce esti ,asta e blestemul temutului TBC :D:D saraca ,aia merita sa o faci pentru indemanare, turbo nu e prea bun la indemanare stii tu: lag, lipsa de blow-job, lipsa de un boost control. S-a vazut la CRC un aspirat a fost in fata cu toate ca CRC-ul e usor si ca putere ambele masini sunt "cam" egale.

cassadao 05-07-09 20:49

Quote:

Originally Posted by DonkyKong07 (Post 2463018)
GALERIE DE POZE MAK MOTORSPORT AICI CLIK

Pana deseara la ora 12 voi mai baga inca 150 de poze+ filmulete

bravo varu multumim munca depusa pentru noi tinand cont ca tu esti tocmai din timisoara

cassadao 05-07-09 20:51

Quote:

Originally Posted by roadrunn3r (Post 2462677)

daca stiam ......intrai cu noi la gramada eu am mirosit ceva pe margine si de asta am intrat peste AUL sa sparg si eu guma

florin_ 06-07-09 07:03

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2461361)
... singura mea problema este cu mosulica ala care cronometra parerea mea ar fi ca trebuie acolo la timpi unul mai tinerel si mai neutru ... dar cred ca se va rezolva si problema asta.

.

:

vezi k strikam prietenia dk te legi de mosulica ala k e pretenu meu

ps :cine se leaga de el se leaga si de mine!

florin_ 06-07-09 07:08

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2461939)
Pe la sedintele clubului voi trece si voi participa si daca pot incerc sa va ajut din club nu cred ca pot face parte pt, ca deja fac parte din alt club care a organizat cate ceva in jud.dolj.

Si chiar m'am dat la insistentele lui IONUT care asa cum ai zis mi'a platit si taxa de participare , fiecare se da cu ce are, tu te'ai dat cu o masina functionala eu m'am dat cu o masina care are etrierul stanga fata blocat, si totusi ma vezi ca ma plang ca m'am dat cu o masina cu probleme tehnice ... pt prima data , cu o masina mica , cu probleme eu sunt foarte multumuit de prestatia mea.

Per total eu sunt multumuit de eveniment ! Keep up the good work !

dak ai etrierul stg fata blocat nu ai dreptul sa circuli pe drumurile publice ,si nu ai dreptul sa participi la competitii sportive ,asa ca te sfatuiesc sa nu te mai vaiti pe un forum public si sa vii la service sa schimbam piesa aia nenorocita!(ce banii tai nu sunt buni)

florin_ 06-07-09 07:17

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 2462116)
fara numar...
dar tare mi-e sa nu se fi spart vreun piston la mine...

vand un motor intreg -ieftin

florin_ 06-07-09 12:11

2 Attachment(s)
2 trasee de admisie ,un intercooler ,cateva coliere

shadowro 06-07-09 22:31

vinzi tevile alea de la traseul de admisie? :)

roadrunn3r 07-07-09 10:22

Quote:

Originally Posted by cassadao (Post 2463895)
daca stiam ......intrai cu noi la gramada eu am mirosit ceva pe margine si de asta am intrat peste AUL sa sparg si eu guma

nu am vrut sa intru cu japca si sa fac probleme organizatorilor,la voi era normal sa intrati k doar pentru asta ati venit,sa faceti SHOW:-)

florin_ 07-07-09 11:04

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 2465162)
2 trasee de admisie ,un intercooler ,cateva coliere

te intereseza?

BR-03-PMP 07-07-09 12:02

si ce se mai aude cu clasamentu ala??:P:P:D

shadowro 07-07-09 17:26

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 2467789)
te intereseza?

da , cred ca as avea ce face cu ele ... daca e la un diametru de cca 50mm tubulatura

yknot 08-07-09 09:23

sunt mult mai mari de 50mm diam ;)
au fost pe r5-ul alb

MauS 08-07-09 11:13

Nu sunt de vanzare :)))))

dragos_77 08-07-09 21:32

"vreau sa va spun clar si concis ca am facut acest club sa scapam de furaciunile de care aveam parte la clubul rival si GARANTEZ ca nimeni nu va gresi vreodata intentionat in stabilirea unui clasament."

Buna seara la toata lumea.
Cred ca este cam mult spus "club rival" mai ales ca dupa cum umbla vorba prin sat, cele 2 "cluburi rivale" vor fuziona la un moment dat(fapt despre care am o parere foarte proasta)
Dupa parerea mea acest club a luat fiinta pentru a scapa de niste oameni si de niste idei dar.........sa fie oare vreun interes la mijloc?.............sa se fi schimbat intre timp acei oameni?........sa fie oare o colaborare pe termen scurt?.....
In speranta ca nu am deranjat pe nimeni cu parerile mele....sa auzim numai de bine si poate cat de curand ne vedem si la start

Uitasem !!! felicitari concurentilor de sambata, baietilor cu ursii, si baietilor cu karturile

el nino 09-07-09 08:26

Quote:

Originally Posted by dragos_77 (Post 2471796)
"vreau sa va spun clar si concis ca am facut acest club sa scapam de furaciunile de care aveam parte la clubul rival si GARANTEZ ca nimeni nu va gresi vreodata intentionat in stabilirea unui clasament."

Buna seara la toata lumea.
Cred ca este cam mult spus "club rival" mai ales ca dupa cum umbla vorba prin sat, cele 2 "cluburi rivale" vor fuziona la un moment dat(fapt despre care am o parere foarte proasta)
Dupa parerea mea acest club a luat fiinta pentru a scapa de niste oameni si de niste idei dar.........sa fie oare vreun interes la mijloc?.............sa se fi schimbat intre timp acei oameni?........sa fie oare o colaborare pe termen scurt?.....
In speranta ca nu am deranjat pe nimeni cu parerile mele....sa auzim numai de bine si poate cat de curand ne vedem si la start

Uitasem !!! felicitari concurentilor de sambata, baietilor cu ursii, si baietilor cu karturile

Draga Dragos,
Ma bucur sa vad ca mai esti printre noi. Macar asa ... fantomatic. Am ramas tare impresionat de postul tau. Dupa parerea mea tare distructiv. Stii ce mi-ar fi placut ... sa vii acolo si sa spui daca ai ceva pe suflet. M-am saturat de comentarii din astea de *** in care toata lumea se pricepe si toti se pare ca le stiu pe toate si nimeni nu face nimic. Ce fuziune .. ce colaborare .. ce stii tu despre asta? Asa ai facut si la sedinte, nu ti-a convenit ceva ai plecat. Asa a facut si Lulu si Ionut la un moment dat. Frate .. daca iti faci impresia ca stii ceva sau ca poti face ceva .. vino si fa, Interese ... da frate .. am interese sa scot din buzunar cate 10 milioane de lei vechi la fiecare raliu, sa ma agit cu Vrondu si cu CrC de ne sar capacele sa aducem oameni si sa fie bine si la urma, normal, romaneste, sa vina unul ca tine si sa bage cate un comment din asta. Astea sunt interesele mele.
Reamintesc tuturor nemultumitilor inca odata, pentru ca tot s-a ivit ocazia, am facut acest club pentru copilul meu. A fost pentru unii o posibilitate sa scape de mizeriile de dincolo. De Ionascu pe care l-ati acuzat ca a fugit cu banii de la liniute, de Mihaila pe care il acuzati ca dadea etapele de legatura anumitor concurenti, de Decuseara pe care il acuzati ca fura la cronometru.... De asta ati venit la clubul asta. Nu putem impaca din pacate pe toata lumea. Nu sunt oameni pe care sa ii punem arbitri. Ba nu avem incerdere in ei, ba nu avem bani sa ii platim. Nu avem nici experienta alorlalti in organizarea de raliuri poate... de aceea am postat la un moment dat ca astept sugestii si pareri.
Dar daca tu pui botul la sat Stefane ... imi pare rau. Iti spun ca te inseli si timpul o sa-ti arate asta. Nu trebuie sa ma justific pana la urma in fata ta. Fac asta in fata membriclor clubului daca acestia imi cer, dar te-as ruga alta data, daca ai ceva de spus, intereseaza-te bine inainte si dupa aceea posteaza.
M-am saturat de zvoneri, raspandaci, imbarligatori, pupincuristi, blatisti, atotstiutori, s.a.m.d. Puneti frate mana sa construiti si dupa aia vorbiti.
Ca o concluzie, rog toti membrii clubului si pe toti cei interesati de acest sport, sa ne gasim vineri la sedinta pentru ca vreau sa facem o scurta sinteza a acestui raliu, sa vedem unde s-a gresit, ce nemultumiri sunt, s.a.m.d. As vrea sa veniti in numar cat mai mare. Multumesc!

el nino 09-07-09 08:47

Mi-ar fi placut, daca ai suspiciuni din anumite puncte de vedere, sa vii sa stai de vorba cu mine. Acest comment insa mi se pare rautacios si postat cu intentie. Vrei sa dezbini Stefane, iti place de Napoleon? El parca a spus.. dezbina si cucereste. Vrei sa fii conducatorul clubului asta? Ti se pare ca poate fi un ciolan de ros si vrei si tu? Nu iti inteleg atitudinea. E posibil sa fi facut mult rau, e posibil insa sa ne fi unit si mai mult rautatea din vorbele tale. Daca tu ( si nu numai ) vii cu rautati din astea, ce parere sa mai am de ceilalti ? Pai ar trebui sa ma mai miste mesajul trimis de Ionascu sau comentariile lui de prin oras ? Sau poate te-au injectat copii cu ochii albastri si gata ... esti irecuperabil ... ?

dragos_77 09-07-09 17:17

Draga, Domnule presedinte :))
Chiar nu a fost un mesaj de dezbinare sau de rautate (daca tu asa il percepi e problema ta). A fost o simpla parere a unui fost membru al clubului (pe care chiar nu-mi doresc sa il conduc) si nu am facut asta pt ca am fost "injectat" de cineva. A fost doar o concluzie la ceea ce am observat in ultima vreme (raliul pescarilor, folosirea cronometrului cu celula foto care apartine motor sport club............)
Sincer sper din tot sufletul ca timpul sa-mi arate ca ma insel, iar in ceea ce priveste absenta mea de la sedinte, asta este o consecinta a unor nemultumiri personale (chiar nu ma influenteaza parerile lui Lulu, cu atat mai putin ale lui Ionut)
Daca am venit la acest club, am venit doar in calitate de concurent si tu stii foarte bine chestia asta pt ca am discutat chiar cu tine inca de la inceput. Daca te-a deranjat expunerea unei pareri PERSONALE pe un forum public.....nu stiu ce sa zic
Mie personal mi-ar fi placut sa vad altceva la acest club (stii f bine la ce ma refer)
PS: Si ca sa nu mai fii asa negru de suparere :)) sa stii ca organizarea ( cu mici exceptii) chiar mi-a placut. Felicitari si la mai multe

el nino 09-07-09 18:28

Dragos ... postul tau, asa cum a fost scris, dupa mintea mea blonda, poate crea tensiuni. Ca am fost la un raliu sa ma dau, asta nu inseamna ca am devenit hartia igienica a lui Gigi & comp. Asa cum vin si ei la raliurile noastre, mergem si noi la ale lor. Ca am folosit celula, da .. l-am sunat pe Gigi si i-am cerut-o, tocmai pentru a avea timpi corecti si sa eliminam suspiciunile unora dintre membri. Astea nu mi se par motive de "fuziune".... ca umbla vorba prin sat ... Frate ... eu dupa mintea mea, gandesc ca daca am ceva sa-i spun cuiva ... ma duc si il intreb. Nu arunc porumbelul cu biletelul in gheare ... Ma rog, m-am saturat de experti in organizare, participare, finantare s.a.m.d. .... Din gura stim cu totii .. e mai greu cand tre sa punem mana sa facem ceva....

CRC'ul 09-07-09 18:43

gata...ca nu facem nimik asa... la sedinta fata in fata cu dovezi nu cu vorbe in vant...

toata lumea e invitata ...la clarificari...

dragos_77 09-07-09 20:17

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 2473929)
Dragos ... postul tau, asa cum a fost scris, dupa mintea mea blonda, poate crea tensiuni. Ca am fost la un raliu sa ma dau, asta nu inseamna ca am devenit hartia igienica a lui Gigi & comp. Asa cum vin si ei la raliurile noastre, mergem si noi la ale lor. Ca am folosit celula, da .. l-am sunat pe Gigi si i-am cerut-o, tocmai pentru a avea timpi corecti si sa eliminam suspiciunile unora dintre membri. Astea nu mi se par motive de "fuziune".... ca umbla vorba prin sat ... Frate ... eu dupa mintea mea, gandesc ca daca am ceva sa-i spun cuiva ... ma duc si il intreb. Nu arunc porumbelul cu biletelul in gheare ... Ma rog, m-am saturat de experti in organizare, participare, finantare s.a.m.d. .... Din gura stim cu totii .. e mai greu cand tre sa punem mana sa facem ceva....

Cred ca ai inteles gresit.....eu nu ti-am spus ca as fi vreun expert in ceva, cu atat mai putin in organizarea unui raliu. Eu nu am facut altceva decat sa-mi spun parerea(personala) si am facut-o in mod public(deci constructiv) fara sa vorbesc cu nu stiu cine pe la colturi, pt ca asa mi se pare mai corect.
La sedinte nu mai vin pt ca nu mai sunt membru al acestui club(nu am platit cotizatia :) :) )
De ce am ales sa ma retrag?......pt ca mi se pare normal si firesc ca majoritatea sa decida(nu poti schimba un club pentru o persoana sau 2)

DragosT 10-07-09 13:49

timpii oficiali?

CRC'ul 10-07-09 14:02

Vom avea si timpii oficiali postati, impreuna cu clasamentul final pentru toate locurile, plus premiatii de la freestyle, imadiat ce vom avea timpul necesar .

casatele 12-07-09 21:19

Macar au meritat toate pagubele nu ? Locul unu nu il ia oricine nu ? Oricum a fost un sou pe cinste ;) , abia astept sa se mai organizeze si alta data . Va multumesc tuturor participantilor in numele meu si al multora pasionati de "masini tari" !

CRC'ul 12-07-09 22:57

nu stiu la ce pagube te referi...
Locul I il poate lua oricine ...doar ca trebuie sa mearga ca pentru locul I ;)..

iMAGiNE 13-07-09 01:51

Trebuie data lung pentru locul I!

petruca 15-07-09 08:04

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2461361)
A fost foarte bine azi , masini destule , ma bucur ca nu am fost singurul Tico care a participat ... baietii de la tecucii cu ursi au facut show show ... singura mea problema este cu mosulica ala care cronometra parerea mea ar fi ca trebuie acolo la timpi unul mai tinerel si mai neutru ... dar cred ca se va rezolva si problema asta.

Si cel mai mult ma bucur ca nu am gresit traseu la nici o proba.

Some picture from my camera:

prietene ...."mosulica" minca raliuri pe paine cind tu nici nu erai nascut , aprecieri de genul de mai sus pastreaza-le pentru tine
"mosulica" cum ii spui are cistigate , din posura de navigator , o gramada de raliuri printre care si "Raliul Prieteniei Braila-Dobrich" si asta pe la onorabila varsta de vreo 60 de ani....ce spui de asta?

petruca 15-07-09 11:26

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2481262)
nu stiu la ce pagube te referi...
Locul I il poate lua oricine ...doar ca trebuie sa mearga ca pentru locul I ;)..

ai sa-ti eu povestea pentru locul 1 : iti trebuie mina , masina si bani , dupa aceea iti trebuie ceva experienta adunata in ceva ani de tehnico-aplicative
as vrea sa te vad gindindu-te la locul 1 in aceste conditii : aliniati la startul unei competitii urmatorii : Moisescu Gabriel , Popa Razvan , Manole Laurentiu , Dimofte Ovidiu , Popa Lucian , Tirulescu Liviu , Stefan Novac , Trifonescu Dragos , Vlad Daniel , Nelutu Chesaru.....ordinea nu conteaza , acum fa socoteli si vezi cam ce loc ar ocupa un pilot mai nou in aceste conditii , toti cei enumerati mai sus au cel putin citeva sezoane de locul 1 cistigate! si cred ca nu i-am enumerat pe toti!imi cer scuze pentru cei pe care i-am mai uitat : ha ...sa nu-i uitam pe Cristi Niculae si Tudor Florin! show mast go on!

All times are GMT +2. The time now is 01:29.

- Copyright 2026 4Tuning