![]() |
Eu am cu 2 caluti mai multi...Nu stiu la greutate cat are el..Eu am 1460 kg..si in cartea tehnica scrie 0-100 in 9,1!Sa vedem JR...daca nu umbli la motor te astept..
|
Daca vreti sa calculati puterea reala a masinii am ACCELEROMETRU
|
vsa
milica te cac oricum!!!!nu e vb de cai ca avem cam la fel,e vb de sofer!!!! si se stie cine e mai sofer!!! :shock: :shock:
|
Re: vsa
Quote:
|
Da...Tu esti cel mai tare sofer..Sa mor eu..Caca-te pe tine si da vina pe mine :lol:
|
Eu tzin cu Cristi, nu de alta dar are Peugeot :D
|
eu nu tin cu nimeni ....
am eu un film cu voi 2, filmat din masina mea .... numai ca la un moment dat va cam pierd :lol: (stiu ca nu i-ati dat atunci tare, asa ca nu-mi sariti in cap) :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
|
vsa
cind iti e gata masina aleks???sunt curios cum o sa arate!!! :shock: :shock:
|
cand iau eu carnetu. asha am zis.
|
Am luat un exameeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . CE tare-ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Bravo :D dai de baut sambata da? :) adica suc
|
Re:
Quote:
sambata dorm :D |
Ce mincinos e! Asta e motiv ca sa nu dea de baut! :D
|
exact exact. m-ai prins.
sa vad si maine daca mai e motiv de dat de baut .... ca mai am si maine un examen si dupa ce am dormit azi pana la 11 tot mi se inchid ochii ... asa ca .... |
Scoatete Scoatete :) RDSh
|
Re:
Quote:
|
Intr-o buna zi, la poarta raiului, un tip foarte ofticat...
Sfintu Petru il ia de-o parte: - Ce-i fiule, care e problema ? - Pai, nu se poate domle, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri ? Trebuie sa fie o greseala! - Mmmm, nu s-a mai intimplat pina acum, da, in fine, sa vedem ... cum zici ca te cheama fiule? - Manivela, Grigore Manivela... - Si ce meserie zici ca ai avut ? - Mecanic auto .. - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta... pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batrinete! - De batrinete ?!?? cum de batrinete? - Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai peste 100 ani..... |
Un bat de chibrit ii zice altui bat de chibrit (deja ars): - Daca esti prost.. ti-am zis de o mie de ori sa nu te mai scarpini in cap
|
La aprozar:
- Cu ce va pot servi? - Doua kilograme de cartofi dar fiecare cartof impachetat separat. Dupa o moaca expresiva a vanzatorului: - Altceva? - Un kilogram de portocale, dar fiecare portocala impachetata separat. Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit. Omul se uita prin aprozar si la un moment dat intreaba: - Ce este ala negru acolo? - Mac, cretinule, dar nu-i de vanzare. |
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention
BMW : Brings Me Women FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything DACIA : Daca Ai Cap Iei Alta |
Ion si Gheo se urca în tren si intra în primul compartiment:
-Ioane, hai dincolo ca aici pute! Trec in alt compartiment . -Ma,mai hai ca s-aicea pute . Parcurg astfel trenul de la un capat la altul , ajung la ultimul compartiment unde ramân , desi era un miros îngrozitor. Dupa un timp: -Ma Ioane , tu te-ai cacat pe tine? -Da ma, da' de ce-ntrebi? |
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini. In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu... |
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai seintoarce sotul acasa si incepe sa tipe:\"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!!AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!!INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AIINNEBUNIT?ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITASAREA!!!\"Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:\"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???\"Barbatul raspunde foarte calm:\"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...\"
|
Statea iepurasul la marginea padurii si curata pusca. trece vulpea:
-ce faci iepurasule? -curat pusca sa-l impusc pe lup! mai curata el ce mai curata, sa straluceasca, trece ursul: -ce faci iepurasule? -curat pusca sa-l impusc pe lup! Dupa un sfert de ora vine lupul, il vede pe iepuras si il intreaba: -ce faci iepurasule? -curat pusca si vorbesc prostii! |
Echipaj de politie in traseu
Soferul catre coleg: -Ia vezi ba, merge girofarul ? Colegu: -Da,nu, da, nu,da,nu .... |
Un batrân de 75 de ani, merge la spital sa faca o analiza a spermei. Doctorul îi da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine! A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explica: - Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura; prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat o vecina: a încercart si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara rezultat. Doctorul socat: - Ai chemat si vecina? Batrânul raspunde: - Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul! |
Gata..Astea is pt Aleks..Ca am vazut ca ii plac mult..:))
|
Re:
Quote:
mdeah ... da peugeot nu scrie ? sau ti-e rusine am impresia ca chestia asta a fost facuta de unu cu un bmw ... oare de ce ???? :roll: :lol: [/b] |
Re:
misto ca nu e nimic pentru Peugeot
|
La peugeot ... o iei pejos .,...daca tzi-a intrat apa in pompa de injectie .... :D ...
Si un Banc De-a meu... Erau doua Baloane si Urcau in spre Cer unu zice : - Mai poti? - Mai Poc! Si unu Sec...: O clatita mergea prin desert si deodata i-a cazut gemul! |
Re:
Quote:
Si vezi sa nu ma uiti ca spat viitoare vin la tine.. |
Peugeot? Cel mai tare :lol: :lol: :lol:
|
Stiu si eu cateva acronime...http://www.mgaby.go.ro/acronime.htm...Andr3i se pare ca e si pentru Peugeot...
|
Tre sa vii tu repede! Nu puteai sa taci? :twisted: :twisted:
|
Eeee...nu am nimic cu firma Peugeot...doar am zis ca exista acronim si pt ea...nothing personal :roll:
|
PEUGEOT
Pathetic Engine Useless Giving Eager Operators Trouble :lol: :lol: :lol: |
AUDĎ
Accelerates Under Demonic Influence :shock: :shock: :shock: |
SFW ai uitat ca ai avut 307?Tre sa iti amintesc..I-a vezi..Te-ai ajuns.. :twisted: Ai noroc ca te cunosc...
|
eh, am avut, nu mai am :lol:
cand o sa am bentley o sa fac misto si de audi :lol: hai gata, nu te supara, stii doar ca imi plac peugeoturile. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning