![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
foarte tare!te superi daca iti fur si eu ideea??mi-as pune si eu chiar e foarte tare
|
...cum sa ma supar?....chiar te rog ;)
|
mc mult!am si facut-o:).
|
3 Attachment(s)
..mai am de facut grila
...sa vad unde dreaku pun numaru :evil: |
arata bine.ce vrei sa-i faci la grila???numarul zic sa ti-l pui tot pe centru ,dar numar mic,de motocicleta.parerea mea e ca o sa dea bine
|
grila o sa fie gen scirocco
...as vreau eu numar mic,da nu asa mari relatii in domeniu asta :cry: |
I'ai pus folie pe faruri sau asa sunt ele dark?
|
te pot ajuta eu cu numarul
|
D0ryN ...asa sunt ele
B 98 WEC ... chiar te rog,dar nu ma face sa "visez" degeaba |
crezi ca vb aiurea??nu te-ai dus la intalnire azi???
|
...nu am zis ca vorbesti aiurea,Doamne fereste .... dar in ziua de azi lumea "vorbeste" ca te ajuta si pana la urma se dovedeste ca nu este asa ....vorbim mai multe la telefon sau cand ne intalnim
..nu m-am dus ca nu am numar pe fata ..iar amenda e usturatoare ,5 mil + talon |
vine frumos fusta.sunt tare curios de cum va iesi grila.spor la bani ca idei,pasiune restu ai cat incape
|
Nu am urmarit tot topicu, dar bandoul ala de pa bara fata ii super tare.
Bafta in continuare JOCK.:D |
Mersi ....acum se lucreaza la grila ;)
|
Foaaarte smechera bara fata. De fusta nu mai spun :lol: Ai grija sa n'o atingi si bafta cu grila.
|
bft cu mashina jock shi satzi traiasca fetzitzele shi te respect pt munca depusa la mashina ta :) BFT in continuare man ;)
|
Multumesc,multumesc ...;)
..saptamana viitoare sper sa termin si cu grila...+ cateva surprize minore |
ai mai reolvat ceva cu numarul pe fata??
|
:lol::lol:...nu:paper:
|
1 Attachment(s)
O idee unde ai putea pune numărul Jock !:lol:8)8)8)8)8)
|
Cea mai proasta idee! pe mijloc trebuie pus! Gaseste Jock un loc, nu imi fac griji ;)
|
2 Attachment(s)
Tweety_rzw...nu imi place cum vine:sad:
|
Salut!
Foarte misto ti-a iesit jucaria. Curiozitate... cum deschizi portbagajul ? |
1 Attachment(s)
...buton + actuator inchidere centralizata auto 2 fire
|
ti-ai pus foarte bine numarul.ps daca te duci la cineva care face airbrush si iti face numarul intr-o dimensiune mai mica direct pe spoiler poti avea probleme cu garda??
|
DA,o sa ai probleme ...singura optiune este sa iti pui numar mic(cum au pe motoare) dar trebuie ceva rrelatii si multi bani
..numarul l-am prins de grila ....am lasat spoileru curat ..o sa revin cu poze ;)...sa nu imi furati ideea :lol::lol: |
jock...daca iti spun ca si eu mi-am luat bandou si este la umplut/vopsit ai sa spui ca te copiez???:lol::lol:
chiar a iesit misto...da nu stiu ce sa spun de numar...ca unul mare nu prea ai unde sa pui, fa-ti rost de unul mic...merita |
jock...daca iti spun ca si eu mi-am luat bandou si este la umplut/vopsit ai sa spui ca te copiez???:lol::lol:
chiar a iesit misto...da nu stiu ce sa spun de numar...ca unul mare nu prea ai unde sa pui, fa-ti rost de unul mic...merita |
5 Attachment(s)
:lol::lol::lol: ... sa fim seriosi 8) ... chiar ma bucur ca il faci asa...o sa vina perfect pe masina ;)
..poze cu grila in constructie si prinderea numarului pe grila spoiler ;) |
tare sunt curios sa vad cum iese grila :D ...numaru eu zic ca e ok acolo unde l-ai pus. nare rost sa mai iei unu mic, se vede ce era de vazut (bandoul plin) :D
toate felicitarile mele pt masina |
1 Attachment(s)
grila o sa vina ca in poza(in mare parte).... vopsita in negru mat..
|
5 Attachment(s)
..munca de azi
|
nota 10 JOCK ... eu am vandut jucaria ... am investit banii in altceva urmeaza probabil un leasing la un leon ... :)
|
Mersi
...merge si ala modificat :twisted::twisted::twisted: |
1 Attachment(s)
cel mai bine iti iei un numar patrat(de masina)...chiar daca e mare si il "atarni" asa cumva....
cu grila asa... sa inteleg ca mai coboara capota? |
..momentan numaru ramane asa cum este acum iar capota vine doar indreptata , e facut bad-u stramb :sad:
..pe viitor nu se stie...poate vine alt bad :twisted: |
superba masina....incredibil ce pasionati sunt unii... totusi, ai investit destui bani in ea si am citit pe aici ca ai vrea s`o dai cu 6000 :|. fii serios, n`ash dao nici cu 10 000 daca mi s`ar oferii la cata munca ai bagat in ea....
|
Multumesc
...la cum arata acum ( zgariata toata) nici 3 mii nu mai iau :lol:....dar nu e cazul , problema cu vanzarea se pune numai cand "vin zilele negre" si prin ograda mea ....sper sa nu ajung in situatia asta ;) |
Atunci sa-ti de-a Domnu' doar zile senine!!! :mrhappy:
|
Multumesc sheriff ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning