Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Stopuri transparente pentru Dacia 1310 berlina (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/9947-stopuri-transparente-dacia-1310-berlina.html)

eu 30-03-07 22:30

Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????

Simpatice in felul lor. Totusi, avand in vedere ca esti din Timisoara, nu ai reusit sa faci rost de niste triple complet albe de sus pana jos?

npeti 30-03-07 22:37

Quote:

Originally Posted by eu (Post 825703)
Simpatice in felul lor. Totusi, avand in vedere ca esti din Timisoara, nu ai reusit sa faci rost de niste triple complet albe de sus pana jos?

NICI direct de la ELBA dc vrei sa cumperi nu mai au de alea, transparente facute de ei......au ceva ce nici nu vin la cele 4 gauri sa le prinzi iar aproape ca bagi jumate de deget la colturi la cheder de la stop..(deci nu etanseaza nici pe de departe) ...alea bune erau fabricate de ELBA si scria elba pe ele....asa am eu acuma dar doar partea de sus sunt transparente....si arata chiar ok...iar ziua par aprpape ca cele normale...luand in vedere ca au amindoua vreo 980 de ledulete......BRIGHT....si asa nici garcea nu prea are ce comenta......ca se respecta culorile si pozitiile alocate la stop ca la cele din farbica si nu induci pe nimeni in eroare in trafic

Villy ATS 30-03-07 23:34

mah io am vazut o dacie la mn in oras cu stopuri de supernova...si credeti-ma k arata super marfa....
sau daca nu vrei sa o bagi la tinichigiu incearca sa oferi stopului un contur frumos cu negru (dar sa vie vopsea nu banda izoliera ;) )
app am vazut la unele dacii contururi care se prind in suruburi exact peste cele standard...

Psycho 30-03-07 23:37

mi enu - mi plac ... da a kitch .. fiecare cu gustyurile lui

dan_ursu 19-04-07 21:38

sunt spray este de culoare argintie si ti le face transparente si costa 200 in bucuresti vlade

boncea 20-04-07 21:32

Deci in primul rand spraiul nu le face transparente.....exista sprai negru rosu si argintiu ( din cate stiu eu ) asa ca nu ai cum sa le faci transparente...eu stiu ca exista lampi transparente gen cum le are TAU oriqm sunt aproape sigur ca nu sunt facute cu sprai . Oricum daca are cineva de vanzare lami transparente + semnale...sa imi dea un priv msg

vlad_VSV 25-04-07 23:36

cine are triple jumte transparente jumate rosii...sa imi dea privat message

le cumpar instant

keemo 11-05-07 21:10

Am inteles ..k montarea ledurilor a durat cam 4 luni ...ai asteptat cam mult..da cred k merita ...dak poti sa spui si cat a costat ar fi perfect..oricum felicitari ptr masina ta...TAU

B-11-AYG 12-05-07 19:00

Quote:

Am inteles ..k montarea ledurilor a durat cam 4 luni ...ai asteptat cam mult..da cred k merita ...dak poti sa spui si cat a costat ar fi perfect..oricum felicitari ptr masina ta...TAU
daca iti faci masina doar pentru curse sau prezentari se merita sa ti pui dar asa nu merita, nu ai vazut cate amende a luat tau k nu le are omologate? si inca ceva daca la costat 3mil doar pentru bord si sunt 40leduri, dar pentru stopuri care sunt sute? dar in fine succes pentru procurarea unelor...:lol:

kraven_4_all 20-05-07 19:39

Quote:

Originally Posted by axxro (Post 281094)
oare stopuri de ursulet nar merge? macar la astea nu ar trebui sa se faca mari modificari la tabla, oricum daca ai un tinichigiu bun (sau te pricepi tu) ar fi destule optiuni, trebuie numai sa fie verticale si sa nu fie impartite in doua de linia portbagajului.

depinde ce fel de ursuletz...stopuri` de E30 parerea mea e k ar arata bine...si yo am dacie si ma gandesc sa fac o adaptare de genu` cu neshte stopuri` de
E30....bine...inainte de apliktie...se intampla un VT sa vedem cum pik:)

CocoT 28 20-05-07 20:17

Cumpar triple (lampi spate) pentru Dacia Nova!... PM cine are PLS!...

Drretarded 11-06-07 21:58

1 Attachment(s)
vreau si io sa-mi iau stopuri transparente..sunt foarte misto ! nu gasesc pe nicaieri ! daca aflii ceva .. zi pe forum pls !

dr_pricop 12-06-07 17:35

salut pt dacia nova stie cineva care fcae stopuri clare si la ce bani?
ca am cautat fff mult si degeaba/merci frumos

SirNenea 13-06-07 02:30

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 945533)
salut pt dacia nova stie cineva care fcae stopuri clare si la ce bani?
ca am cautat fff mult si degeaba/merci frumos

inseamna ca nu ai cautat indeajuns de mult
ia incearca sa cauti si pe linkul asta
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...opuri+pt+dacia

Dead666Ghost 14-06-07 21:37

Eu am un sgur stop transparent .. celalt .. mai tre sa mai astept vro 20 d ani d stat in soare si poate isi pierde si ala culoarea :)) ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning