![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
eu dupa 6000 de km facutzi in 4 zile sunt cam ''terminat''. oricum nu imi vine sa cred cat de bine s-a comportat loganul;) eu unul merg la bucuresti.....mai merge cineva? jakalule vreau si eu niste jante frumoase ptr clio 4x100 pe 15 sau 16....stiu ca tu ai;) jante misto |
la bucale am fost aseara ...ne-am destrabalat in liniste prin parcare carefour militari.....
jante nu mai am ca am dat hel-u cu ele si a avut grija poponete de ele........ mama ce rimeaza.........:)):)) |
si cand te gandesti ca le vroiam !:lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cat au fost ?
|
timp favorabil....diseara posibil sesiune E 30 vs audi........
|
sesiune f. slaba pt ursu lolo.....a luat bataie de la toata lumea.........grav........
trebuie sa ne apucam serios de modificari ca nu mai tine.......... |
ai uitat sa precizezi ca ai dat um bmw :lol:
NU DAM NUME........ |
asta ramane secret........nu au fost martori........deci nu se spune.......:)
|
FACI PROGRESE INCET DAR SIGUR :peace:
|
jaka trebuie neaparat sa umbli pe la grupul ala....ceva nu e in regula,2.5 24valve ar trebui sa rupa asfaltul pe urs;)
am incredere ca il vei aduce pe calea cea dreapta:) |
Quote:
VR6-le a halit asta seara un urs 2.5 24 valve si un urs 2.5 12 valve (nu ma asteptam sa faca asa ceva vanosu'...). Jaka' imi venea sa iau picioru din gaz frate... :lol: Tare a fost cu ursu' taxi ca a plecat bine si statea in fata si nu puteam sa pun mana pe el si cand credea si el ca atinge 400 metri, hop sarmaua ca s-a inecat bimmeru'... Frate... si eu m-am inecat ca am trecut asa tare pe langa el ca mi-am inghitit limba de la cuplul ala :lol: Oricum... Audi ala... hotz nene, hotz... Bobby, vrem razbunarea cu 5-ul urgeeent!!! |
frate recunosc ....ursi au mancat bataie ca la ursi......:))
urmeaza sa iau grupul de pe hel.....,sa verific injectoarele(altele mai mari)....si celebru buton......... sint dezamagit total de cum trage dar trebuie sa se rezolve...... bine macar ca face cerce....:)) nu accept ca masina aia sa nu traga.......ceva e in neregula,o sa o pun si pe tester sa vedem ce e pe acolo...... pina nu bat VR-U nu ma las.........:)) declar razboi deschis pentru vr 6..:)) |
Iti dau grupu de pe hel...ardem un butonel :D si punem cutia aia neagra in torpedou =)) se rezolva coisa =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning