![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
semnalizatorul de pe lateral e aceasi culoare cu masina... :) ..in rest..no comment :wink:
|
sincer m-am cam saturat sa vad aceleasi lucrari in 10 topicuri..si cred ca nu sunt singuru..
ori sunt facute prost topicurile ori nu va pasa ca le puneti peste tot?! decat sa apara aceeasi lucrare de 10 ori... si la challenge, various,comentarii lucrari... mai bine se posteaza intr-un singur topic( unde se vrea lucrarea initial) si se comenteaza acolo,n-are rost sa o pui in o multime de topicuri ca sa primesti 2-3 comentarii. o umila parere... |
sa incepem :
semnalziatoru aceasi culaore cu masina prelungirea spoilerului si sustinerile sunt tot rosii... adica prelungirea ncii nu se mai vede.... selectat... neglijent la reflexia vitezometrului trebuia sa ii alungesti cu \" prespective\" |
Quote:
\"prelungirea si sustinerile sunt tot rosii\" pai da... sunt rosii e defect ? |
1 Attachment(s)
comentatzi :arrow:
|
oricum asta e a doua masina a lui :wink: si cred ca este destul de bine pt un incepator :wink: la taz aless
oxide - frumos lucrat dar cred ca la roata din spate masina sta pe cauciuc :wink: si in fata la spoiler cred ca are o greseala ca nu prea sta bine ... nush asha vad eu :wink: |
ms pt parere....am uitat sa-tzi spun k pe bancheta din spate sta Fat Joe...shi daia sta mashina pe cauciuc...
|
auzitzi...n-am pute face un topic pt tuning in miniatura...k yo acuma fac un Golf V...i-am pus neoane...boxe in portbagaj+amplif-uri` shi in bancheta din spate...mocheta e jos...i-am facut spoilere(in progress...) shi i-am i-am pus jentzi de pe www.autoart.ro deci..am putea face?poate mai is cu miniaturile....ashtept pareri...
|
s`a mai facut un concurs la fel :D
|
dap shtiu...yo nu zic concurs...asha...un fel de showroom...cum ii pe magicmanu....
|
2 Attachment(s)
Prima mea lucrare
|
2 Attachment(s)
Comentari :arrow:
|
1 Attachment(s)
mai ushor frate ca sunt incepator nu tre sa fi asa dur :) ( a da si spoileru de pe fata e facut de mine din bara originala nu e luat de la alta)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning