Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/9822-discutii-membrii-crazy-drivers-cluj-napoca.html)

GMan 12-12-06 12:29

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca

Noi tot aici vom fi , doar de REV ne mutam la alt oras :P

Eagle_flyaway 23-12-06 15:40

Se apropie cu pasi repezi Craciunul .... apropo v-ati facut bradul?! :lol: :lol: :lol:

Deci ..... :
- Sarbatori fericite tuturor! Un Craciun bogat in cadouri si in amintiri de neuitat va doresc!!! Numa bine si clipe frumoase alaturi de cei dragi!!!

aleks 29-12-06 09:40

sarbatori fericite si voua, sa aveti un an mai bun decat asta care a trecut :)

GMan 31-12-06 04:39

La Multi Ani oameni (ne)buni :) !!!

aleks 31-12-06 05:52

he heee... ca doar nu degeaba e asta sigla clubului, nu ?:p:p:p

GMan 02-01-07 13:30

;) Let's play this year :)

aleks 05-01-07 09:25

abia a inceput, si se anunta bine :)

Jobyn 23-01-07 16:50

Am crezut ca clubul asta nu a aparut de mult timp, dar e de ceva vreme si din cate am inteles de la Sergiu exista aproximativ 15 membri oficiali... de ce asa putini? ma tot gandesc daca sa intru sau nu si eu.

SV-05-YBG 23-01-07 23:15

Sunt mai multi membrii si acum lucram la actele clubului. In momentuld e fata nu este o structura organizatorica bine definita, dar din momentul in care suntem ACS totul va fi foarte bine structurat.

Vom incerca sa punem accent pe calitate si nu pe cantitate. de asemenea, in 2007 vrem sa fim o prezenta cnstanta la toate evenimentele care au legatura cu tuningul.

Daca se doreste pot prezenta o cifra exacta cu membrii care sunt useri 4tuning si chiar si un total general (doar ca nu va fi foarte exact in momentul acesta).

O seara cat mai placuta,
Stefan Ciocoiu
Presedinte Crazy Drivers

Alex23GAM 23-01-07 23:49

Clubul Crazy Drivers are peste 100 de membrii .. chiar o sa facem o statistica sa vedem exact.

Jobyn 24-01-07 00:00

Problema ii ca in situatia aceasta nu exista calitate fara cantitate... si la ce te referi cand zici "calitate"? Sunt multi care ar dori sa intre intr-un club ca si acesta dar problema ii ca nu exista ceva atractiv, cel putin asta e parerea mea despre acest club. sau poate asa e doar la cluj...

SV-05-YBG 24-01-07 08:13

Ajuta-ma cu niste informatii te rog.

Ce intelegi tu prin atractiv. Sau mai bine spus, ce ar trebui sa aiba un club sau sa ofere un club pentru a fi atractiv.

Noi de exemplu avem tunerii nostri de casa (Fritz si C&O), Golf II (Special Car Center) aduce cam tot ce vrei tu si lucreaza foarte bine cu baietii mai sus mentionati. Ce ar mai trebui sa avem?

Tuning gratuit inca nu putem face dar pe partea de evenimente incercam sa ne sprijinim unii pe altii cu banii stransi din cotizatie. :D :D :D

Jobyn 24-01-07 13:14

Nu pretind de la nici un club sa-mi tuneze masina pe gratis. Am vorbit cu Sergiu reprezentantul de la Cluj si l-am intrebat ca, daca exista o colaborare cu o firma de tuning sau se ocupa cineva din club de asa ceva, pt ca asa cred k am avea si o reducere si dak am dori o modificare ar fi mult mai bine factuta din moment ce se ocupa in special de mebrii acestui club...raspunsul a fost simplu, nu exista nimic. Care ar fi scopul sa intru in acest club? Multi ca si mine se gandesc la alte cluburi care se situeaza la un nivel mai ridcat..Poate asteapta sprijinul vostru, nu cred k cei de la Cluj stiu cu ce se mana exact aceasta chestiune... e doar o impresie de-a mea nu vreu sa supar pe nimeni, oricum va urez succes!

KAmikazee2005 24-01-07 13:24

Jobyn.... tu ai citit c a scris stefan mai sus??

"Noi de exemplu avem tunerii nostri de casa (Fritz si C&O), Golf II (Special Car Center) aduce cam tot ce vrei tu si lucreaza foarte bine cu baietii mai sus mentionati. Ce ar mai trebui sa avem?"

deci avem 2 tuneri... fritz si c&o... pe fritz baietii din cluj il cunosc.. a venit cu gashca lui la un eveniment.. c&o este si el tuner... iar golf II aja cum a zis si stefan aduce c vrei tu... de la elemente de tuning pana la masini...

Jobyn 24-01-07 13:29

kamikazee am vazut ce a scris dar crezi k am rabdare sa ma duc pana la acei tuneri care sunt cine stie unde pt ori ce chichita, cand ii asa mare clujul? crezi ca ii convenabil sa ma duc 200km sau mai mult pt a-mi pune un spoiler sau un filtru?nu-i vorba doar de mine cred k aceasi parere o au mai multi care doresc inscrierea in acest club...

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning